Sanama írta:Tartok attól,hogy Pedro egy "2éves" játkos (volt).
Ugye igazán az volt a jó éve,amikor betalált mindenhol, és tényleg húzta a csapatot. Akkor is voltak vele szemben kritikus hangok, miszerint nem játszik jól, "CSAK" gólt tud lőni.
Én akkor azt mondtam, hogy ez legyen a legnagyobb problémánk, tehát én mindvégig védtem őt.
Andris írta:Régebben is gondoltam, hogy amit fut, csak csúcsforma, és ennél valahol lentebb kell keresni az igazi tudását, teljesítményét, de most meg olyan gödörben van, amiből nehéz úgy kikecmeregni, hogy nem lehet kezdő gyakorlatilag semmilyen fontos meccsen.
Dettó. Én speciel egy idényes játékosra saccoltam, amikor belépett a nagycsapat kapuján. Aztán meglepődtem, hogy kettő év lett, de mindvégig ott volt a fejemben, hogy bármikor kipukkadhat. Ez most jött el. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy volt idén sérülése, az egész csapat teljesítménye egyébként nem a megszokott, de végtére is emberek alkotják a csapatot, nem gépek.
Pedro előéletét is ismerhetjük valamelyest, huszonéves volt már amikor még a B csapatban játszott, nem találták őt tehetségesnek az edzők, már úgy volt, hogy elmegy, de Guardiola megmentette. Felhozta a nagyokhoz és hirtelen berobbant. Mint most Cuenca vagy Tello... Na nem akarok párhuzamot vonni, a két fiatalban több potenciált látok, de csak nyugtával dícsérjük a napot. Azért én szeretnék még egy jó Pedrót látni, de erre jelenleg nem sok esélyt adok.