Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.07. 11:26:48

Varga Tamás írta:Mint Inter-szurkoló írom a következő sorokat.
1. Ibrahimovics nagyszerű csatár. Az összjátékban maximálisan kiveszi a részét, jól fedezi a labdát, eléggé gólerős. Mint futballista, elismerem a tudását.
2. Mint ember viszont nálam Materazzi szintjén van. Nálam alulmúlja Samu emberi kvalitásait.
3. Samu 7 éve folyamatosan bizonyít Spanyolországban, és nemzetközi szinten. A járt utat járatlanért el ne hagyd - elvet követem.
Én mint nem Inter-szurkoló, csak Inter-meccseket figyelemmel követő írom a következő sorokat.
1. Egyetértek.
2. Határozottan nem értek egyet. Materazzi egy igazi gerinctelen őrült, aki csomószor kiállíttatja magát, és direkt szemétkedik más játékosokkal. Ibrahimovics tisztességesen játszik, nincsenek aljas, sunyi trükkjei, belemenései, nem szokott balhézni a pályán (csak hisztizni, de azt ki nem?!). Ibra felmegy a pályára, és focizik.
3. Ez igaz, nálam ez az egyetlen ok, ami miatt úgy érzem, hogy Eto'o-nak kéne inkább maradnia. De ha mennie kell, úgy érzem, Ibrahimovicsban több lehetőség lenne, ha felvenné a PD "életérzést". Gondoljunk csak arra, hogy potencionális szabadrúgáslövő (végre!), játék közben is 25 méteres bombákat ereszt meg, pompás fejelő, összjátékban is nagyon jó, váratlan dolgokat szokott húzni, és cselezésben sem utolsó.
Összegezve: ha nem jön Ribéry, és ha mennie kell Eto'o-nak, akkor egyszerűen jönnie kell Ibrának. De ha nem megy Eto'o...lehet, hogy még akkor is bevállalnám, állandó balszél-középcsatár rotálással.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.07. 11:23:22

barca99 írta:De egy masszívan tömörülő Chelsea ellen pont ez hiányzott. Sem átlövést nem vállalt senki, Alves beívelései meg Terry és Alex mellett.... :)
Hát a mu ellen játszott 2 meccset és nem sok vizet zavart. Akkor a chelsea ellen mire ment volna?
Azt meg felejtsük már el, hogy jól passzol meg szép gólokat lő, mert semmit nem számít. A Barcaban vannak elegen akik passzolni tudnak(samu is tud csak neki nem az a fontos, hogy azt sarokkal vagy orrnyereggel tegye), a szép gólokra meg nem jár + pont.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.07. 11:22:59

barca500 írta:Nagyon is jó játékos Ibra, de ha Eto'o-t elküldenék miatta Laporta eláshatja magát nálam. Szerintem a lényeg az lenne, hogy az alapcsapatot megtartsák és, hogy minél kevesebb játékost küldjenek el, mert most nagyon együt van a csapat. Inkább egy jó balhátvédet kellene keresni.
Ha elküldik, akkor ahhoz Txikinek és Pepnek lesz igensok köze... Laporta nyilatkozta, hogy szeretné, ha itt fejezné be a pályafutását. De azt is megmondta, hogy nem rajta múlik, és ez így van. :idea:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barca500
Barça B

2009.06.07. 11:19:29

Nagyon is jó játékos Ibra, de ha Eto'o-t elküldenék miatta Laporta eláshatja magát nálam. Szerintem a lényeg az lenne, hogy az alapcsapatot megtartsák és, hogy minél kevesebb játékost küldjenek el, mert most nagyon együt van a csapat. Inkább egy jó balhátvédet kellene keresni.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.06.07. 11:07:48

Fecooo írta: hozzáteszem, h Henry idősebb, mégis gyorsabb, a cselezőképességeik meg össze se hasonlíthatók... Ibra egy dolgot tud, de azt nagyon: fedezni a labdát, ezért lenne hatástalan szélen... Henry-nak sztem a szélső játék igencsak bejött...
a hsz-ed bizonyos tartalmaival egyetértek, de azt azért nem jelenteném ki ennyire határozottan és egyértelműen hogy Ibra nem tudna cselezni, csak fedezni a labdát, én azért láttam már tőle nem egyszer hogy úgy vezeti végig a védők között hogy az ellenfél azt se tudja hol a labda
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.07. 11:05:47

Amúgy, most, hogy olvastam Barca99 hsz-ét, eszembe jutott, hogy amikor a Juvéban volt Capello keze alatt, nem volt ennyi balhéja.(javítsatok ki, ha igen)

Márpedig Pep van olyan keménykezű edző, mint Don Fabio...(Gondoljunk itt a kupasiker utáni késésre :) )
.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.07. 11:05:26

lionelmessi19 írta:Aki még nem vette volna észre egyébként, tegnap este megfogalmaztam azt az Ibrás szavazást ott a jobboldalon. Nagyon érdekes az eredmény. :)

Magam részéről az utolsó előttire szavaztam egyébként. És az eddigi híráradat tényként kezelhető részéből az is a legvalószínűbb forgatókönyv.
Bőven az a legvalószínűbb. Csak azt nem rtéem, hogy miért szavaztak a legtöbben arra, hogy csak játékoscsere nélkül. :? Ugyanaz a végeredmény, ha jön Ibra, akkor Eto'onak mennie kell, az már mindegy, hogy az Interbe, vagy máshova... Ugyanis a 2. opció nem zárja ki Ribéry érkezését.
Na mindegy... Viszont mindenesetre nagyon régen láttam olyan szavazást, ahol ennyire megoszlottak volna a vélemények. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.07. 11:00:25

Ez a vita mehetne a végtelenségig, de legalábbis addig, amíg Ibra le nem húz itt egy szezont, hogy tényleg meg lehessen mondani, ki illik ide jobban.

Abban egyetértek, hogy Ibra nem érne oda olyan labdákra, mint Eto'o a Sevilla ellen, amikor olyan gyorsan reagált és csapott le a labdára (nem mellesleg bevarrta), mintha egy gepárd lett volna (mindezt úgy, hogy szerintem láthatóan lassult a két sérülése óta). Viszont abban nem vagyok biztos, hogy más helyzeteket nem varrna be, vagy nem kerülne máshogy helyzetbe... azért idén Eto'o-nak sem egy olyan gólja volt, amikor az üres kapuig kijátszották neki. Lehet, hogy Ibra is csak ezeket gurigázná be, plusz pár Alves beadást fejelne egy-két távoli lökettel megspékelve... De egy masszívan tömörülő Chelsea ellen pont ez hiányzott. Sem átlövést nem vállalt senki, Alves beívelései meg Terry és Alex mellett.... :)

Attól meg már tényleg az agyamat dobom el, hogy azért jönne ide, hogy csapatmorált romboljon. :lol: Biztos az a célja, nem is az, hogy minél sikeresebb legyen. Tényleg, hogy szétbarmolta az Ajaxot, a Juvét és az Intert is... Ide nem úgy jönne, hogy ő a nagy sztár, hanem hogy megérkezik egy nagy családba, ahol ráaádsul van mellette 3-4 jobb képességű játékos is...
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:48:18

Rivaldo11, csatlakozom...
hozzáteszem, h Henry idősebb, mégis gyorsabb, a cselezőképességeik meg össze se hasonlíthatók... Ibra egy dolgot tud, de azt nagyon: fedezni a labdát, ezért lenne hatástalan szélen... Henry-nak sztem a szélső játék igencsak bejött...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:41:56

lionelmessi19 írta:
Rivaldo11 írta:Ibrahimovic...Ha akkora géniusz lenne, ahogyan itt egyesek beállítják, tán egy sz*ros gólt összehozhatna már a vb selejtezőkön. Jó tudom, a társak...de könyörgöm: Nem a világ legjobbjai ellen kellene betalálni...
Túlértékelt a figura, nem is kicsit.
Samu közelébe sem jöhet. Legalábbis abban biztos vagyok, nálunk nem jérné el a teljesítményét.
A másik: Olvasom, hogy majd ibra a szélen...Te jó ég!
Amire végigfut 40 métert, épp annyi idő alatt készül el a lágytojás. Komolyan jó lenne a szélen???
Én meg nem vagyok biztos semmiben, de szerintem ha valaki, akkor ő hozná a Samuhoz mérhető gólmennyiséget ilyen kiszolgálás mellett.
Ibra szélen? Nemtudom feltűnt e hogy nem szélsőkkel játszunk. :roll: Úristen milyenrég nem. Bal és jobb oldali támadóink vannak, akik szinte a 16os vonalátol indulnak, mert ott kapnak labdát. Persze néha visszahúzódnak ha úgy adja a játék. Nemtom mikor láttad utoljára, hogy Messi 20 méternél többet fut. Persze a kontrákat leszámítva, de ott nyilván a svéd gyerek is futna.
Nem futómennyiségről van itt szó, hanem arról hogy mennyire tud megverni 1 avagy két védőt, és utána hogy tud passzolni, vagy oldalról lőni.

Egyébként ha nem is értesz egyet, jobb megbarátkozni a dologgal kicsit, mert ha Ribery nem jön be, akkor Ibrahimovicra nagyon rámennek, és kizárt hogy 3 középcsatárra igazolnák.
Eto'o nyilván nem megy sehova, többiek meg szóba se kerültek.
Nem tudom feltűnt-e, de akik a szélen nyomják, általában gyors futballisták. Függetlenül attól, igazi szélsők-e vagy sem.
Ez alap. Meg kellene nézni, kik futballoztak a vonal mellett az elmúlt 15 évben a Barcában, és ők milyen tipusú játékosok voltak. Ibrahimovic oda való lenne? Messi igaz, 20 méternél többet nem fut, de azt villámgyorsan teszi, főleg a kezdősebessége elképesztő. Ibrahimovicról ezt el lehet mondani? Nem hinném. Álló helyzetből, szélről indulva meg nem verne sok védőt az tuti. Max ha szó szerint vesszük.
Arra is kiváncsi vagyok, hogy olyan szitukból, amikből Samunak helyzete van, a bosnyáknak egyáltalán összejönne e a sansz...Be tud-e úgy indulni, odaér-e ugyanúgy?
Ebben is erősen kételkedem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2009.06.07. 10:41:15

Aki még nem vette volna észre egyébként, tegnap este megfogalmaztam azt az Ibrás szavazást ott a jobboldalon. Nagyon érdekes az eredmény. :)

Magam részéről az utolsó előttire szavaztam egyébként. És az eddigi híráradat tényként kezelhető részéből az is a legvalószínűbb forgatókönyv.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:38:13

Én pedig pont azt hallottam Inter-drukkerektől, hogy Ibra nem az igazi centerben, sokkal inkább ha kiveheti a részét a játékból, kicsit mélyebben játszhat. Bár a bal szélen nem tudnám elképzelni, még Henrynál is lassabb... Lehet, hogy nem szrja a gólokat, de a góljai 90%-a tuti ott van a hét legszebb találatai között. De az is igaz, hogy inkább lőjjön valaki egy évben 40 csúnya gólt, mint 20 gyönyörűt.

Én mindenesetre még mindig azon az állásponton vagyok, ha Pepék úgy látják, jobban kell ide Ibra, mint Eto'o, akkor elfogadom, hiszen nyílván jobban értik a dolgukat mint én. Én még FM-ben sem nagyon triplázok az első évben. :D
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.07. 10:33:11

Rivaldo11 írta:Ibrahimovic...Ha akkora géniusz lenne, ahogyan itt egyesek beállítják, tán egy sz*ros gólt összehozhatna már a vb selejtezőkön. Jó tudom, a társak...de könyörgöm: Nem a világ legjobbjai ellen kellene betalálni...
Samu közelébe sem jöhet. Legalábbis abban biztos vagyok, nálunk nem jérné el a teljesítményét.
Amire végigfut 40 métert, épp annyi idő alatt készül el a lágytojás. Komolyan jó lenne a szélen???
És Eto szerinted ér valamit a Kameruni válogatottban?
A Svédeknek legalább van 6 pontjuk. Etoéknak 0.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:33:06

egy szempontot még nem hozott fel senki, amin csodálkozok...
Mi volt a csapatunk legnagyobb erénye? (természetesen a szenzációs játékosállományon kívül!)
A csapatszellem, mert a triplázás csak így sikerülhetett, CSAPATmunkával!
ibra ezt bombázná szét záros határidőn belül...
már leírtam többször is, de megismétlem:
soha, egy csapatában se állt be a sorba és nem gürizte végig a meccseket, persze a jó csatár ismérve, h tudja hol kell lenni, de a Barca játékstílusa nem ilyen, itt rengeteget kell mozogni, a TRIDENTE folyamatosan váltogatta egymást a pályán. Samu a BL-döntőn a gólja előtt letámadta Van der Sar-t, és ez csak 1 példa,mert mindig rengeteget dolgozott, nem szokott alibizni, Ibrától viszont nem áll távol...
véleményem sokadszor: Zlatan nem érdemli meg, h Barca mezt húzzon magára... ugyan miért pont most cikkeznek ennyit róla? (tavaly is pletyálkodtak vele kapcsolatban, de nem ennyit...)
ő akar idejönni, nem fordítva! sztem a leigazolásával a csapatmorál leromlana, és sanszos lenne egy 2006-os bl-siker utáni szezon(=bukás)
nah és akkor ki akarna először távozni? természetesen szintén ő... mint patkány a süllyedő hajón, olyan ő...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.07. 10:33:38-kor.
kudu
Entrenador del Barça

2009.06.07. 10:32:24

Olvasgatom egyre több helyen, hogy a Real akarja Ribéryt is.
Nos nekem ezekről, hogy a Real mindig ugyanazt akarja, mint a Barca, az az eset jut eszembe, mikor Ronaldinho-t igazoltuk le.

Akkor már kész tényként közölték az újságok, hogy a Real leigazolta Dinhot, csak még egy évet marad kölcsönben a PSG-ben.

Aztán a későbbieket már mindenki tudja, mi történt.

Én majd csak akkor hiszek el bármit is, ha már aláírta itt/ott a szerződését, és be is mutatták :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Tdavid
Entrenador del Barça

2009.06.07. 10:32:20

Én mondjuk örülnék ha Benzema érkezne!
És lenne is esély rá hogy a Barca leigazolja.
Andris
Adminisztrátor

2009.06.07. 10:31:49

Én meg nem vagyok biztos semmiben, de szerintem ha valaki, akkor ő hozná a Samuhoz mérhető gólmennyiséget ilyen kiszolgálás mellett.
Ibra szélen? Nemtudom feltűnt e hogy nem szélsőkkel játszunk. :roll: Úristen milyenrég nem. Bal és jobb oldali támadóink vannak, akik szinte a 16os vonalátol indulnak, mert ott kapnak labdát. Még a középső védőink is közelebb vannak jóformán a te 40 méterednél. :P Persze néha visszahúzódnak ha úgy adja a játék. Nemtom mikor láttad utoljára, hogy Messi 20 méternél többet fut. Persze a kontrákat leszámítva, de ott nyilván a svéd gyerek is futna.
Nem futómennyiségről van itt szó, hanem arról hogy mennyire tud megverni 1 avagy két védőt, és utána hogy tud passzolni, vagy oldalról lőni.

Egyébként ha nem is értesz egyet, jobb megbarátkozni a dologgal kicsit, mert ha Ribery nem jön be, akkor Ibrahimovicra nagyon rámennek, és kizárt hogy 3 középcsatárra igazolnák.
Eto'o nyilván nem megy sehova, többiek meg szóba se kerültek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.06.07. 10:35:38-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
noname
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:29:10

Ibra szélen télleg elég nagy hülyeség. Etoo a testfelépítése alapján jó kéne legyen szélenm, mégis pocsékul játszik, ha kimegy. Amúgy sajnálattal látom h a sport és a mundo is alaposan leadtak az eddigi színvonalukból. Eddigi években azért mind2 újság vigyázott arra h tyúl nagy baromságot ne írjanak, idén meg:
-a mundo írta h Pep nem számol Etooval
-most meg a sport hozta le ezt az Etoo/forlan, Bojan/Forlan cserét.
Sajnos idé úgy néz ki h amíg vkit nem mutatnak be, addig semmi konkrétumot nem fogunk olvasni. :(
A Fifa egy szégyen
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.07. 10:28:21

most lecserelnénk Eto'ot Ibrára +még fizessünk is??+Ibra a legjobban fizetett játékos 12M €val..Eto'ot meg eladnák mert követelőzik..én azt mondom adjanak inkább 11 Milliós fizetést Eto'onak és vége nem kell a hajcihő.Ribéry ha nem jön össze akkor meg KELL VENNI DAVID SILVÁT!!!piszok jó játékos jó jobb bal szélen és középen is és laza 30M €-ért megszerezhető!
Ha a Eto'o szerződés nem jönne össze csak úgy jöjjön Ibra ha nem kell hozzá Eto'o+ pénz.Csak Eto'o és kész.Ha meg nem akkor más középcsatárt venni
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.07. 10:20:21

Ibrahimovic...Ha akkora géniusz lenne, ahogyan itt egyesek beállítják, tán egy sz*ros gólt összehozhatna már a vb selejtezőkön. Jó tudom, a társak...de könyörgöm: Nem a világ legjobbjai ellen kellene betalálni...
Rivaldo-A Legnagyobb.
marci6p
Jugador del Barça

2009.06.07. 10:00:52

Biztosan tiltott listás ez az oldal, de jó nagyot nevettem rajta és a humor topicban csak nem boldogítana annyi embert mint itt (nézettség miatt).
Másrészt csakúgy mint másokat engem is érdekel a pletyka és ki-ki döntsön mennyire hápog ez az állatság!!!!!!!!!!!!!!!! :? :shock:

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ds-forlan-
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.07. 09:59:27

gianni írta:Nem tudom kit,kiket fogunk igazolni de az biztos,hogy nagyobb neveket is le kell,magyarul a klubnak nem szabad mindig skótnak lennie és igen is ki kell adnunk 50-60 milliót is egy játékosért még egy ilyen szezon után is.
Hagyjuk már :D

Tudjátok hogy nem vagyunk madrid.
Dani Alvesért mennyit küzdöttünk és nem csak del nido miatt.
Egyszerűen ezt vallja a klub hogy nem kell költekezni annyit, úh nem lesz itt semmi 60 millás játékos amikor ilyen akadémiánk van...
Csak kiegészítő emberekre számítsunk.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.07. 09:56:02

marci6p írta:
LM10 írta:Most kezdtem el gondolkozni Pep nyilatkozatán: Eto'o nagy góllövő Ibra nagy játékos. Ez is arra mutathat, hogy nem középcsatát játszana hanem balszélen, mert oda fontos, ha vki teknikás. Szvsz nekünk Ribéry kell elsősorban. De amilyen hírek vannak, hogy 60 alatt nem adják+ hogy nekik Sneijder kell, már nem is olyan biztos az üzlet. Ezért figyeljük Ibrát.
:D:D Ha Frankot nem adják 60 alatt, akkor mitől lenne olcsóbb, jobb, kifizetődőbb figyelni egy kumma drága Ibrát?
Sztem szélre azért lassú lenne ő, de ki tudja. Ha 60 ért nem jön Ribery, akkor az alatt Zlatan sem fog jönni, vicc...........
Pontosan.És azért Ribéry leigazolását hamar elkezdtük intézni. Reméljük összejön. Ibrahimovic nem szelső, nem klasszis azon a poszton tehát felesleges lenne igazolni őt szélső posztra. Akkor inkább 70 ért Ribéryt. De az megint csak sok lenne, de David Silva is jöhetne.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
gianni
Entrenador del Barça

2009.06.07. 09:40:15

Nem tudom kit,kiket fogunk igazolni de az biztos,hogy nagyobb neveket is le kell,magyarul a klubnak nem szabad mindig skótnak lennie és igen is ki kell adnunk 50-60 milliót is egy játékosért még egy ilyen szezon után is.
marci6p
Jugador del Barça

2009.06.07. 09:35:46

LM10 írta:Most kezdtem el gondolkozni Pep nyilatkozatán: Eto'o nagy góllövő Ibra nagy játékos. Ez is arra mutathat, hogy nem középcsatát játszana hanem balszélen, mert oda fontos, ha vki teknikás. Szvsz nekünk Ribéry kell elsősorban. De amilyen hírek vannak, hogy 60 alatt nem adják+ hogy nekik Sneijder kell, már nem is olyan biztos az üzlet. Ezért figyeljük Ibrát.
:D:D Ha Frankot nem adják 60 alatt, akkor mitől lenne olcsóbb, jobb, kifizetődőbb figyelni egy kumma drága Ibrát?
Sztem szélre azért lassú lenne ő, de ki tudja. Ha 60 ért nem jön Ribery, akkor az alatt Zlatan sem fog jönni, vicc...........
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Lezárt