Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én mint nem Inter-szurkoló, csak Inter-meccseket figyelemmel követő írom a következő sorokat.Varga Tamás írta:Mint Inter-szurkoló írom a következő sorokat.
1. Ibrahimovics nagyszerű csatár. Az összjátékban maximálisan kiveszi a részét, jól fedezi a labdát, eléggé gólerős. Mint futballista, elismerem a tudását.
2. Mint ember viszont nálam Materazzi szintjén van. Nálam alulmúlja Samu emberi kvalitásait.
3. Samu 7 éve folyamatosan bizonyít Spanyolországban, és nemzetközi szinten. A járt utat járatlanért el ne hagyd - elvet követem.
Hát a mu ellen játszott 2 meccset és nem sok vizet zavart. Akkor a chelsea ellen mire ment volna?barca99 írta:De egy masszívan tömörülő Chelsea ellen pont ez hiányzott. Sem átlövést nem vállalt senki, Alves beívelései meg Terry és Alex mellett....
Ha elküldik, akkor ahhoz Txikinek és Pepnek lesz igensok köze... Laporta nyilatkozta, hogy szeretné, ha itt fejezné be a pályafutását. De azt is megmondta, hogy nem rajta múlik, és ez így van.barca500 írta:Nagyon is jó játékos Ibra, de ha Eto'o-t elküldenék miatta Laporta eláshatja magát nálam. Szerintem a lényeg az lenne, hogy az alapcsapatot megtartsák és, hogy minél kevesebb játékost küldjenek el, mert most nagyon együt van a csapat. Inkább egy jó balhátvédet kellene keresni.
a hsz-ed bizonyos tartalmaival egyetértek, de azt azért nem jelenteném ki ennyire határozottan és egyértelműen hogy Ibra nem tudna cselezni, csak fedezni a labdát, én azért láttam már tőle nem egyszer hogy úgy vezeti végig a védők között hogy az ellenfél azt se tudja hol a labdaFecooo írta: hozzáteszem, h Henry idősebb, mégis gyorsabb, a cselezőképességeik meg össze se hasonlíthatók... Ibra egy dolgot tud, de azt nagyon: fedezni a labdát, ezért lenne hatástalan szélen... Henry-nak sztem a szélső játék igencsak bejött...
Bőven az a legvalószínűbb. Csak azt nem rtéem, hogy miért szavaztak a legtöbben arra, hogy csak játékoscsere nélkül.lionelmessi19 írta:Aki még nem vette volna észre egyébként, tegnap este megfogalmaztam azt az Ibrás szavazást ott a jobboldalon. Nagyon érdekes az eredmény.![]()
Magam részéről az utolsó előttire szavaztam egyébként. És az eddigi híráradat tényként kezelhető részéből az is a legvalószínűbb forgatókönyv.
Nem tudom feltűnt-e, de akik a szélen nyomják, általában gyors futballisták. Függetlenül attól, igazi szélsők-e vagy sem.lionelmessi19 írta:Én meg nem vagyok biztos semmiben, de szerintem ha valaki, akkor ő hozná a Samuhoz mérhető gólmennyiséget ilyen kiszolgálás mellett.Rivaldo11 írta:Ibrahimovic...Ha akkora géniusz lenne, ahogyan itt egyesek beállítják, tán egy sz*ros gólt összehozhatna már a vb selejtezőkön. Jó tudom, a társak...de könyörgöm: Nem a világ legjobbjai ellen kellene betalálni...
Túlértékelt a figura, nem is kicsit.
Samu közelébe sem jöhet. Legalábbis abban biztos vagyok, nálunk nem jérné el a teljesítményét.
A másik: Olvasom, hogy majd ibra a szélen...Te jó ég!
Amire végigfut 40 métert, épp annyi idő alatt készül el a lágytojás. Komolyan jó lenne a szélen???
Ibra szélen? Nemtudom feltűnt e hogy nem szélsőkkel játszunk.Úristen milyenrég nem. Bal és jobb oldali támadóink vannak, akik szinte a 16os vonalátol indulnak, mert ott kapnak labdát. Persze néha visszahúzódnak ha úgy adja a játék. Nemtom mikor láttad utoljára, hogy Messi 20 méternél többet fut. Persze a kontrákat leszámítva, de ott nyilván a svéd gyerek is futna.
Nem futómennyiségről van itt szó, hanem arról hogy mennyire tud megverni 1 avagy két védőt, és utána hogy tud passzolni, vagy oldalról lőni.
Egyébként ha nem is értesz egyet, jobb megbarátkozni a dologgal kicsit, mert ha Ribery nem jön be, akkor Ibrahimovicra nagyon rámennek, és kizárt hogy 3 középcsatárra igazolnák.
Eto'o nyilván nem megy sehova, többiek meg szóba se kerültek.
És Eto szerinted ér valamit a Kameruni válogatottban?Rivaldo11 írta:Ibrahimovic...Ha akkora géniusz lenne, ahogyan itt egyesek beállítják, tán egy sz*ros gólt összehozhatna már a vb selejtezőkön. Jó tudom, a társak...de könyörgöm: Nem a világ legjobbjai ellen kellene betalálni...
Samu közelébe sem jöhet. Legalábbis abban biztos vagyok, nálunk nem jérné el a teljesítményét.
Amire végigfut 40 métert, épp annyi idő alatt készül el a lágytojás. Komolyan jó lenne a szélen???
Én meg nem vagyok biztos semmiben, de szerintem ha valaki, akkor ő hozná a Samuhoz mérhető gólmennyiséget ilyen kiszolgálás mellett.Rivaldo11 írta:Ibrahimovic...Ha akkora géniusz lenne, ahogyan itt egyesek beállítják, tán egy sz*ros gólt összehozhatna már a vb selejtezőkön. Jó tudom, a társak...de könyörgöm: Nem a világ legjobbjai ellen kellene betalálni...
Hagyjuk márgianni írta:Nem tudom kit,kiket fogunk igazolni de az biztos,hogy nagyobb neveket is le kell,magyarul a klubnak nem szabad mindig skótnak lennie és igen is ki kell adnunk 50-60 milliót is egy játékosért még egy ilyen szezon után is.
Pontosan.És azért Ribéry leigazolását hamar elkezdtük intézni. Reméljük összejön. Ibrahimovic nem szelső, nem klasszis azon a poszton tehát felesleges lenne igazolni őt szélső posztra. Akkor inkább 70 ért Ribéryt. De az megint csak sok lenne, de David Silva is jöhetne.marci6p írta:LM10 írta:Most kezdtem el gondolkozni Pep nyilatkozatán: Eto'o nagy góllövő Ibra nagy játékos. Ez is arra mutathat, hogy nem középcsatát játszana hanem balszélen, mert oda fontos, ha vki teknikás. Szvsz nekünk Ribéry kell elsősorban. De amilyen hírek vannak, hogy 60 alatt nem adják+ hogy nekik Sneijder kell, már nem is olyan biztos az üzlet. Ezért figyeljük Ibrát.:D Ha Frankot nem adják 60 alatt, akkor mitől lenne olcsóbb, jobb, kifizetődőbb figyelni egy kumma drága Ibrát?
Sztem szélre azért lassú lenne ő, de ki tudja. Ha 60 ért nem jön Ribery, akkor az alatt Zlatan sem fog jönni, vicc...........
LM10 írta:Most kezdtem el gondolkozni Pep nyilatkozatán: Eto'o nagy góllövő Ibra nagy játékos. Ez is arra mutathat, hogy nem középcsatát játszana hanem balszélen, mert oda fontos, ha vki teknikás. Szvsz nekünk Ribéry kell elsősorban. De amilyen hírek vannak, hogy 60 alatt nem adják+ hogy nekik Sneijder kell, már nem is olyan biztos az üzlet. Ezért figyeljük Ibrát.