Barca vs. Real
- Varatrix
- Director del Fútbol
A szurkolók, és a játékosok képezik a csapatot. Tehát én úgy gondolom hogy igen is részei vagyunk a csapatnak, annyiban hogy belőlünk élnek. Mi fizetjük azt sok dolgot, (persze a szponzorok is kiveszik a részüket
) amíből ők a fizetésüket kapják...

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Bogi63
- Capitá del Barça
Jaj ne értsetek már félre!!! Csak azt mondom, hogy nem MI futottuk ki a belünket a pályán, és rúgtunk 6 gólt! De ha valaki ott volt a keretben, az javítson ki... És igen nekem is a szívem csücske a Barca, de mégis tudok magyarul beszélni/írni.ozsimiki írta:
Mi a rákért lenne helytelen? Azért mert nem katalánnak születtünk? Attól még rengeteg magyarnak a szíve csücske a BARCA, és ha nem megy akkor MI vagyunk szharok, ha megy akkor MI vagyunk jók, hogy lenne ez helytelen? Na de megint egy teljesen off témát indítottál el, folytatni egy másik topicban kéretik ezentúl. (off, dühöngő)

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mi a rákért lenne helytelen? Azért mert nem katalánnak születtünk? Attól még rengeteg magyarnak a szíve csücske a BARCA, és ha nem megy akkor MI vagyunk szharok, ha megy akkor MI vagyunk jók, hogy lenne ez helytelen? Na de megint egy teljesen off témát indítottál el, folytatni egy másik topicban kéretik ezentúl. (off, dühöngő)Bogi63 írta: Ó hát nagyon nehéz lenne TSz. 3. személyben írni... És ez akkor is helytelen!!!De ha titeket nem zavar, én nem idegesítem fel magam rajta.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Ezt nem csak te gondolod így. Több, az FC Barcelona alkalmazásában álló ember hangsúlyozta, a szurkolók a csapathoz tartoznak. Akár socio, akár culé. Culé pedig ügye a Barca drukker (az igazi drukker, nemzetiségtől, kortól, nemi identitástól stb. függetlenül), és én culénak tekintem magam. Úgyhogy bátran merem mondani, hogy mi. Aki meg még ennyit sem tud, okosabb maradt volna, ha meg sem szólalmiihii írta:Én ezt úgy gondolom,h a csapat,az edzők,a vezetők,a stáb többi tagja,a culék,a drukkerek,fórumerek és mindenki,aki számára a BARCA az ELSŐezek vagyunk MI. És mindenki más
(tsz/3ban
) ŐK

Amúgy:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cik ... v=1&next=0 hehe, ez vicces (az érintett személytől függetlenül)
- miihii
- KHAL
Én ezt úgy gondolom,h a csapat,az edzők,a vezetők,a stáb többi tagja,a culék,a drukkerek,fórumerek és mindenki,aki számára a BARCA az ELSŐBogi63 írta:Ó hát nagyon nehéz lenne TSz. 3. személyben írni... És ez akkor is helytelen!!!miihii írta:Bocsi,Bogi,de sztem elég sokan használjuk ezt a kifejezést,h MI,a BARCA fanok közül is...Pölö én is annyira a "magaménak" érzem a csapatot,h igenis MI játszunkNehari,ha ez idegesíteni fog a jövőben is
Krisz! (F.bird)
Amúgy tényleg,h értetted ezt a szerencse dolgot?Miben volt mákunk a Gijon ellen?
De ha titeket nem zavar, én nem idegesítem fel magam rajta.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Bogi63
- Capitá del Barça
Ó hát nagyon nehéz lenne TSz. 3. személyben írni... És ez akkor is helytelen!!!miihii írta:Bocsi,Bogi,de sztem elég sokan használjuk ezt a kifejezést,h MI,a BARCA fanok közül is...Pölö én is annyira a "magaménak" érzem a csapatot,h igenis MI játszunkNehari,ha ez idegesíteni fog a jövőben is
Krisz! (F.bird)
Amúgy tényleg,h értetted ezt a szerencse dolgot?Miben volt mákunk a Gijon ellen?

- miihii
- KHAL
Bocsi,Bogi,de sztem elég sokan használjuk ezt a kifejezést,h MI,a BARCA fanok közül is...Pölö én is annyira a "magaménak" érzem a csapatot,h igenis MI játszunkBogi63 írta: Figyi nem azért mert Madridos vagy, de elmondanám, hogy: Nem mi játszottunk, hanem a Barca!! Ez mindig is idegesített.

Krisz! (F.bird)
Amúgy tényleg,h értetted ezt a szerencse dolgot?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Megint megvan az idei idény eddigi Best of hozzászólása.Ekkora hülyeséget.Szted a csapatnak szerencséje volt a Lisabon vagy a Gijón ellen?Nem inkább Numanciának vagy a Racingnak, h egy kapura lövésükből gól lett, amellett, h ők pont jókor voltak jó helyen 10 emberrel?fir3bird írta:tök mindegy....nem ezen van a hangsúly, hanem hogy nem lesz mindig ilyen szerencséje a csapatnak! (mind amellett hogy nem játszottak rosszul)Bogi63 írta:Figyi nem azért mert Madridos vagy, de elmondanám, hogy: Nem mi játszottunk, hanem a Barca!! Ez mindig is idegesített.

tök mindegy....nem ezen van a hangsúly, hanem hogy nem lesz mindig ilyen szerencséje a csapatnak! (mind amellett hogy nem játszottak rosszul)Bogi63 írta:Figyi nem azért mert Madridos vagy, de elmondanám, hogy: Nem mi játszottunk, hanem a Barca!! Ez mindig is idegesített.
- Bogi63
- Capitá del Barça
Figyi nem azért mert Madridos vagy, de elmondanám, hogy: Nem mi játszottunk, hanem a Barca!! Ez mindig is idegesített.fir3bird írta:
és valszeg nem mindig fogtok emberelőnyben játszaninem akarok kötözködni, mert nem játszottatok rosszul, de nem is volt nehéz dolgotok, azt hiszem ezt mindenki elismeri.tény hogy sokat gyengültünk, de VdV-al erősödtünk is.Raúl sajnos már kevés,Higuain kell helyette.

és valszeg nem mindig fogtok emberelőnyben játszaniBarcaforever írta:Csak nem mindig a Gijón lesz az ellenfél.

-
- Director del Fútbol
Gábor,Rivaldo11 írta:A madridista szerint javuló játékkal nyertek santanderben. Ha ez nekik javuló játék, akkor máris dörzsölhetjük a kezünket.
Ha arra alapoznánk, ami ott folyik, már a hozzád hasonló értelemmel megáldott emberek távoztak volna innen

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Capitá del Barça
Nagy játékos Guti és bár Barcás vagyok,ellenfél azért neki sem kivánok lesérülést....nah szerintem Guti egy nagyon jó technikai tudással rendelkező játékos akinek legnagyobb hibája az hogy sokszro hamar elveszti a fejét,és tördelni kezdi a játékot szabálytalanságokkal.....Andrisveres írta:Marhaság! Guti fantasztikus játékos most is , meccsenként olyan gólpasszokat ad h csak csettintek. Igaz h nem fut sokat stb de nagyon okosan játszik érzi a passzokat nagyon. Ő nem azért van h szétfussa az agyát , más típusú játékos. múltkor játszott a real a numancia ellen 4:3 at. Azon a meccsen Guti minimum 4 gólpasszt adott amit (nem emlékszem) vagy berúgtak vagy kihagytak mert elszórakozták. És ezek olyan passzok voltak h leesett az állam! nyílván ez azért is van mert a real nem tolja fel úgy a védekezését , több területet ad az embereknek és így neki is könnyebb indítani de akkor is hatalmas játékos , és sztem spanyolország elkótyvetyélte a tehetségét.
Higgyétek el h Fabregas se fog 30 évesen sokat futni , ő is iszonyú jó sztem de még most sem az a villámgyors típus
...Igazából ha nem lenne ennyire hirtelen haragú akkor szerintem MÉG nagyobb magasságokba érhetett volna például válogatott szinten meg amúgy is mindezek mellett klasszis.
azért tippjátékban ixet teszekpetiamadridista írta:A Gijón elleni meccs sztem azért meglesz a Real Madridnak...
Nem hiszem, hogy ez a csapat amely eddig nyeretlen és 12 gólt kapott majd elhozz egy x-et is a Bernabeuból...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Madridista
Jah..
Guti hullámzó teljesítményt szokott nyújtani.. Hol ilyen, hol olyan..
De klasszis játékos...
Ez elvitathatatlan..
Guti hullámzó teljesítményt szokott nyújtani.. Hol ilyen, hol olyan..
De klasszis játékos...
Ez elvitathatatlan..
HALA MADRID
-
- Jugador d'estrella
Marhaság! Guti fantasztikus játékos most is , meccsenként olyan gólpasszokat ad h csak csettintek. Igaz h nem fut sokat stb de nagyon okosan játszik érzi a passzokat nagyon. Ő nem azért van h szétfussa az agyát , más típusú játékos. múltkor játszott a real a numancia ellen 4:3 at. Azon a meccsen Guti minimum 4 gólpasszt adott amit (nem emlékszem) vagy berúgtak vagy kihagytak mert elszórakozták. És ezek olyan passzok voltak h leesett az állam! nyílván ez azért is van mert a real nem tolja fel úgy a védekezését , több területet ad az embereknek és így neki is könnyebb indítani de akkor is hatalmas játékos , és sztem spanyolország elkótyvetyélte a tehetségét.
Higgyétek el h Fabregas se fog 30 évesen sokat futni , ő is iszonyú jó sztem de még most sem az a villámgyors típus

Nekem Gutival az a bajom(amellett hogy hihetetlenül ellenszenvesKeelhaul írta:Ronaldinho teljesen más jellegű focista, mint Guti, neki több mozgásra van szüksége ahhoz, hogy hatékony legyen, elsősorban azért, mert ő lendületből oldott meg elég sok mindent, amihez terület és mozgás kell (a kettő pedig nincs meg egymás nélkül). Gutinak passzsávok kellenek, és sok mozgás elöl, ő maga nem nagyon vagy csak ritkán fog betörni, egyrészt ehhez valóban lusta, másrészt lassú és sérülékeny is.

Vannak egészen jó meccsei,és vannak botrányosan rosszak..
Azért ezek nem egy klasszis játékos tulajdonságai..
-
- Madridista
A Gijón elleni meccs sztem azért meglesz a Real Madridnak...
Nem hiszem, hogy ez a csapat amely eddig nyeretlen és 12 gólt kapott majd elhozz egy x-et is a Bernabeuból...
Az s lehet, hogy úgy járnak mint a Valladolid tavaly ha kitámadnak..
Bár ugye sosincs előre lefutott derbi..
Vaarttal nem lesz gond.. Én bízok benne.. Meg fogja oldani a csapt mozgatását, bár ez azért, tény , hogy most nagy próba lesz neki..
Tegnap a Barca nem semmi hentesmunkát végzett..
Lehet, hogy összeállt a gépezet??
Az elkövetkezendő 3 forduló majd megválaszolja a Barcas kollégák kérdéseit, miszerint ez csak egy fellángolás volt, vagy tényleg elindult vmi...
Az s lehet, hogy úgy járnak mint a Valladolid tavaly ha kitámadnak..
Bár ugye sosincs előre lefutott derbi..
Vaarttal nem lesz gond.. Én bízok benne.. Meg fogja oldani a csapt mozgatását, bár ez azért, tény , hogy most nagy próba lesz neki..
Tegnap a Barca nem semmi hentesmunkát végzett..
Lehet, hogy összeállt a gépezet??
Az elkövetkezendő 3 forduló majd megválaszolja a Barcas kollégák kérdéseit, miszerint ez csak egy fellángolás volt, vagy tényleg elindult vmi...
HALA MADRID
Ronaldinho teljesen más jellegű focista, mint Guti, neki több mozgásra van szüksége ahhoz, hogy hatékony legyen, elsősorban azért, mert ő lendületből oldott meg elég sok mindent, amihez terület és mozgás kell (a kettő pedig nincs meg egymás nélkül). Gutinak passzsávok kellenek, és sok mozgás elöl, ő maga nem nagyon vagy csak ritkán fog betörni, egyrészt ehhez valóban lusta, másrészt lassú és sérülékeny is.
Bányász: 13 évet
Egyébként Guti valóban nagyon keveset fut, a BATE ellen kb. annyit futott 70 perc alatt, mint Casillas, de volt egy félelmetes gólpassza és kihagyott 3 ziccert (ezzel azt akarom mondani, hogy Raúllal ellentétben ha kell, akkor ő ott van, csinálja). Nagyjából annyival jár agyilag a mai foci előtt, hogy megteheti ezt. Az atlétikus adottságai pedig enyhén szólva is gyengék, ezért nem lett aranylabdás, extraklasszis labdarúgó. Kíváncsi leszek, mire megy a csapattal Vaart, nem lennék meglepve, ha kissé visszaesne a játék.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát nem tudom de én tisztelem Gutit mert szerintem egy nagyon jó játékosról van szó.Az ilyen hülye statisztikáknak meg semmi értelmük szvsz.
Azért Gutit megtartották a galaktikus korszakukban is ugyh annyira nagy alibis nem lehet.Nem hiszem,h csak a két szép szeme miatt meg azért mert saját nevelés valaki lehúzhat a Realba 10évet...
Azért Gutit megtartották a galaktikus korszakukban is ugyh annyira nagy alibis nem lehet.Nem hiszem,h csak a két szép szeme miatt meg azért mert saját nevelés valaki lehúzhat a Realba 10évet...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
http://helyesiras.lap.hu/asdfélkj írta:Igy van nem mindik a Gijón lesz az ellenfelettek.Ne féljettek lesz még jobb a Barca csak....
A madrid tudja hozni a meccseket egyfolytábba legtöbbször, de nektek nem sikerül mindig.
véleményem szerint ha raul kikerul a csapatbol akkor a madrid is jobban játszik, ez olyan mint nálatok az abidal
Légyszíves ne égesd a madridistákat, a hozzászólásaid minőségével! off end
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- Andris
- Adminisztrátor
Azért Guti passzaiból már nem egy szép gól született náluk...
Megjegyzem számtalan játékosról lehet állítani, hogy nélküle minden meccset megnyert a csapata. Visszakereshetjük mondjuk a tavaly Xavi nélkül lejátszottakat, lehet hogy van mondjuk kettő, és mindkettőt nyertük. Ennyi.
Megjegyzem számtalan játékosról lehet állítani, hogy nélküle minden meccset megnyert a csapata. Visszakereshetjük mondjuk a tavaly Xavi nélkül lejátszottakat, lehet hogy van mondjuk kettő, és mindkettőt nyertük. Ennyi.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila