Azt te mivel támasztottad alá h Van der Vaart nagyon rossz megoldás???Maxi írta:albicelesteX írta:pont ez az!hogy utána meg majd benyögik hogy egy egy komolyabb játékosért (akik tényleg kellenének) sokallják a pénzt és ezért nem hozzák ide!!!20 millio euro!!!Komolyan mondom vicc az amit csinál ez a barom!!!A Barca lesz az Arsenal vágóhídja vagy mit akarnak???Ők benyelik a fiatal jó játékosokat a kiöregedett embereiket meg ráverik a barcára ne paraszt örljél!!!
Most őszintén, Te láttad már játszani Hlebet, vagy csak nem akkora sztár és nem is jó focista!Sztem nagyon jók a tervek mert végre CSAPAT lesz és nem sztárok mint most, meg is lett az eredménye...Remélem a héten miénk lesz Hleb és itt IS az egyik legjobb lesz mint az Arsenalba...
Csak egy kérdés azoktól, akik VdV-ot akarják Deco helyére...Hogy képzelik, de őszintén?Mivel ha marad a 4-3-3 akkor Deco helyére nagyon rossz megoldás Ő!
Mert Kompany mennyivel jobb mint Hleb!?Am az a Garay gyerek már a REAL MADRID-é!kicsiBronx írta:hleb nemkell nekünk értsétek meg
Akik nekünk kellenek:
dani alves
vincent kompany(hamburg ha vki nemtudná) v akkormár aza garay gyerek
van der vaart
silva
david villa
Aki nem:
roniede sajna igaz
henry
gudjonsen fatönk szöszi
deco
Fiatalokat megtartani mert ideges leszek,iniesta xavi nagyonnagyok,sose elmenni illetve elengedni őket,semmi pénzért,etoo-ra is igaz,mien gól/meccs átlaga van basszákmeg
Például? Lehet tudsz neveket mondani, de nem tudhatjuk mit alkot a Barcában. Ha esetleg Roni helyére jönne amit kizártnak tartok, de ha mégis honnan tudjuk, hogy nem fog jobban játszani mondjuk Silvánál? Attól, hogy fiatal, spanyol, stb. Még lehet, hogy nem válik be (Silva).albicelesteX írta:Hlebet meg ahova akarják hozni annyi pénzért nála van jobb is azt gondolom!CFirpo3 írta:Mire gondolsz az "ilyen" kifejezéssel?
albicelesteX írta:pont ez az!hogy utána meg majd benyögik hogy egy egy komolyabb játékosért (akik tényleg kellenének) sokallják a pénzt és ezért nem hozzák ide!!!20 millio euro!!!Komolyan mondom vicc az amit csinál ez a barom!!!A Barca lesz az Arsenal vágóhídja vagy mit akarnak???Ők benyelik a fiatal jó játékosokat a kiöregedett embereiket meg ráverik a barcára ne paraszt örljél!!!
Én is attól tartok hogy Deco helyére hoznák de szerintem ez a mostani Deco is még tud annyit mint Hleb!Szóval akkor érdemben nem javítani semmit asszem!én nagyon nem örülnék neki ha ő lenne az új irányító!!!Victor_Valdes írta:Szerintem Hleb Deco helyére jönne irányítónak. Jó játékos, de nála van sokkal jobb megoldás is. Nem tartanám túl jó igazolsnák, de a vezetőség eddig jól igazolt, reméljük folytatja ezt.
Hát arra hogy ezek a játékosok akiket most már idehoztak szerintem érdemben nem tesznek hozzá a játékhoz ugyanis azokon a posztokon ahova érkeztek szerintem a legkevesebb probléma van!hleb meg ahova akrják hozni annyi pénzért nála van jobb is azt gondolom!CFirpo3 írta:Mire gondolsz az "ilyen" kifejezéssel?
Yaya.Igazad van.Én is ezekből a nevekből vennék új játékosokat.Szűkítve:gekkodan írta:Alapjában véve semmi bajom nem lesz Hleb-el ha tényleg idejön. Csak attól félek, hogy elmegy a pénzünk olyan játékosokra, akik igazából annyira nem kellenek, mint egy irányító.
Eddig megvettük Keitát, Piqué-t.
Kell még mindenképp:
Alves (vö. jobbhátvéd)
Középső védő (Cáceres, Coloccini, etc)
Irányító (vdv, lucho, moutinho, etc)
Balközép (Silva, Malouda, etc)
Támadó (Adebayor, Berba, Benzema, Güiza, etc)
A többiek ezek után, így Hleb is. A zárójelekbe természetesen azért ezek a nevek kerültek, mert róluk volt már szó a sajtóban eleget. Hleb egy jó játékos, de nem kennék rá ki 20 millát úgy, hogy még 3-4 posztra legalább igazolni kell, de inkább 5-re és főleg, hogy kell egy komoly irányító, ami minimum 25-30. Ha minden megvan és el is adtunk pár embert és még pénz is marad akkor lehet ilyen fehérorosz-igazolásokat csinálni. Ettől még jó zsugás.
Ennyi a véleményem.
Mire gondolsz az "ilyen" kifejezéssel?albicelesteX írta:viccesek már ezek az igazolások tényleg!nagyon nevetséges ez a politika!mit akarunk mi hlebekkel!elég mély gödörbe van a klub és akkor hoznak ilyen játékosokat...nevetséges!
Ezek közül leginkább Deco a klasszikus irányító. De a többiek is irányítanak. Egyébként klasszikus irányitóból egyre kevesebb van, "elmúlt" felette az idő. Manapság már minden középpályán lévő játékostól elvárható, hogy irányítói szinten tudjon passzolni, mozgatni a csapatot. (azért persze manapság is vannak, akik jobban kiemelkednek ebben.)Vajon mi meríti ki az irányító fogalmát? Őszintén szólva nézőpont kérdése van aki szerint Ronnie irányító van aki szerint Deco az sőt hallottam olyat hogy Fabregas is irányító...
Irányít is, de nem igazán irányító!Hleb is ezeket csinálja tehát irányító!
Egyébként az irányítónak nem feltétlenül kell gólokat lőni...Ezzel az erővel bárki lehet irányító aki mozgatja a csapatát és gólokat lő!
Ez hülyeség ezt csak ez az Arsenalos oldal akarja Touré biztos marad.Etooka írta:A Barcelona leigazolta Seydou Keita-t, a Sevilla volt védekező középpályását. A hír már 100%os, hiszen fenn van a Barca honlapján. Ez rosszul jöhet Yaya Toure-nak, aki jelenleg a Barca középpályása. Toure azonban már korábban nyilatkozta, hogy szívesen játszana testvérével egy klubban. És mivel az Arsenaltól eltávozott Flamini, megüresedett a védekező középpályás helye, Cesc Fabregas mellett.
forrás:fc-arsenal.hu
Szerintem teljesen alaptalan!