Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valóban más, az egyik a "betegség" a másik a tünet (már amennyire én tudom) - a lényeg azonban az, hogy szorítsunk a jobbulásáértSlither írta:Emberek!
Daganatról (tumor) írnak, nem pedig rákról (cancer), a kettő nem ugyanaz(A tumor lehet "jóindulatú", és akkor operációval könnyen kezelhető.)
Persze ez nagyon rossz hír, és minél előbb i gyógyulás kívánok neki, de amíg nem tudjuk a részleteket, addig ne feltételezzük a legrosszabbat!
ab1daL írta:A sebészi megoldásnak azonban sajnos a májrákos eseteknek csak kisebb hányadában van meg a lehetősége. Nem végezhető el ugyanis a rezekció(műtét), ha a máj mindkét lebenyében vannak rákos gócok, vagy ha a daganat betör a vérerekbe, vagy a távoli szervekben már áttétek vannak jelen.
Mivel műtik, ezért gondolom nagyon gyorsan feltárták. Ha nem lehet műteni, akkor kell sugárkezelést alkalmazni.
Azt hiszem mindenki nevében beszélhetek:daffy írta:a májrákkal nyugodtan tudott focizni,elvileg nem fáj vagy ilyesmi. a kemo teszi általában tönkre az embereket.ziipp írta:A hétvégén játszott végig egy hajtós meccset a spanyol első osztályban.
Ebből arra lehet következtetni, hogy még nincs abban a stádiumban, hogy gyógyíthatatlan legyen, de ebben csak reménykedhetünk egyelőre.
jobbulást neki,a csapatnak pedig kitartást!!!
Leomessi14 írta: Ha joindulatu lenne, szerintem nem mutenek 2 napra ra....