Kizárt, hogy elmenne.
Tavaly meg Chelsea-t akart. Mindig azt akarja, aki éppen aktuális.norbert55 írta:Nem kell aggódni.Alves kijelentette:Spanyolba akar maradni!.Kikosarazta már a Chelsea-t és a Milant is.A MU megveszi Richards-ot a Man City ből oszt keksz.Mimeg fizetünk 35-öt és kész.Meglesz Alves!
Ezek szerint Luis Fabianoért és Alvesért együtt fizetnének 30 millió fontot (ami kevesebb mint 40 millió euró), erre del Nido simán körbe fogja röhögni őket.Poszi írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 51&nyelv=0
Ez szép! Meg kéne már venni Alvest, mert a Mu kifizetné a 30at, nehogy elhalássza előlünk!
Ha jol tévedsz? az milyen?tomatae írta:83as ha jól tévedek. Magyarul 25 éves
83as ha jól tévedek. Magyarul 25 évesFernando írta:Itt nevelkedett, folyton kölcsön adtuk, majd asszem megvette a Zaragoza. Annyira sose volt jo, de idén egész korrekt idényt futott annak ellenére h kiesett a csapata. Visszavont csatárt szokott játszani általában. huszonvalamennyi nemtom hány éves de sztem 25 nél nincs több. Ha tévedek bocs. Fejből írom.fUtBoLiStA írta:Sergio Garcia? Ő ilyen jó lenne?Bevallom nem sokat tudok róla. Valaki megmondaná hogy jött ő a képbe +1, 2 infót róla plíz?
tud jobbszélen balszélen és középpen is játszanisocio66 írta:Valaki felvilágosíthatna hogy Hleb mien poszton is játszik? én ugy gondolom hogy Xavi helyén,tehát nem irányító kp,és nemis szélsőoldali támadó...
Xavi vagy Ini helyén játszik,nagyon labdabiztos,és tökéletesen csinálja a rövidpasszos játékot ami itt követelmény ugyebár.ezenkívül elég támadószellemű és az egyérintőkben is jó.Abban az esetben nagyon örülnék neki ha nem tkp-t vagy bal támadó-t játszana..
Köszi!Fernando írta:Itt nevelkedett, folyton kölcsön adtuk, majd asszem megvette a Zaragoza. Annyira sose volt jo, de idén egész korrekt idényt futott annak ellenére h kiesett a csapata. Visszavont csatárt szokott játszani általában. huszonvalamennyi nemtom hány éves de sztem 25 nél nincs több. Ha tévedek bocs. Fejből írom.fUtBoLiStA írta:Sergio Garcia? Ő ilyen jó lenne?Bevallom nem sokat tudok róla. Valaki megmondaná hogy jött ő a képbe +1, 2 infót róla plíz?
Itt nevelkedett, folyton kölcsön adtuk, majd asszem megvette a Zaragoza. Annyira sose volt jo, de idén egész korrekt idényt futott annak ellenére h kiesett a csapata. Visszavont csatárt szokott játszani általában. huszonvalamennyi nemtom hány éves de sztem 25 nél nincs több. Ha tévedek bocs. Fejből írom.fUtBoLiStA írta:Sergio Garcia? Ő ilyen jó lenne?Bevallom nem sokat tudok róla. Valaki megmondaná hogy jött ő a képbe +1, 2 infót róla plíz?