Be kell vallanod Figo hogy a csapatod egy nagy kalap [auto_cenzúra].Neketek valóban szép múltatok van de jelenetek...

és most mégha nem is úgy nézem hogy én egy anitrealfan vagyok akkor jövőtök is csak talán.Visszatérve a tavalyiakhoz.Nem tudom hogy ezt hogy értetted hogy nem sikerült semmi vagy hogy te csak a szép dolgokkal példálózol itt a múltból mert ha én jól emlékszem ellentétben veled

ti voltatok az abszolút esélyesei a bajnokságnak, a Király Kupának és a Bl-nek is.És a végén mi lett belőle

EGY NAGY BÜDÖS SEMMI.Betűzöm ha nem érted vagy nehéz a felfogásod S.E.M.M.I.Mert tudtommal arra szokták mondani hogy semmi nem jön össze mikor egy csapat esélyes valamilyen cím megnyerésére.A Barca(bármennyire is fájó kimondani

)nem volt esélyes, tehát senki nem várt tőle semmit, az újságok nem címeztek róla hogy a Barca innen esett ki, onnan esett ki.viszont mikor a real kisett valahonnan akkor az újságok tele voltak vele. A bajnokságról ne is beszéljünk.A király kupáról is csak annyit hogy ha te azt mondod hogy hát a real milyen jó volt meg most is az akkor miért kaptatok ki a döntőben egy olyan csapattól aki most szenved a bajnokságban pedig senki meghatározó játékos nem ment el tőlük tehát gyengébbek nem lettek?Na? várom a válszod