Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
40' Arsenal (Eng) 3 - 1 Rosenborg (Nor)Bodi írta:Igazad van,kivégzés a Highburyben!!!!:DEnrique írta:Biztos nem fog. Annál sokkal jobb csapatuk van.Bodi írta:Kíváncsi vagyok,hogy kipottyan-e az Arsenal.
Nem valószínű,de megtörténhet.
Igazad van,kivégzés a Highburyben!!!!:DEnrique írta:Biztos nem fog. Annál sokkal jobb csapatuk van.Bodi írta:Kíváncsi vagyok,hogy kipottyan-e az Arsenal.
Nem valószínű,de megtörténhet.
nem lesz azért az olyan rossz. remélem, kiadós margit-verést fogunk látni. a Romának már tök mindegy, nyugodtan tudnak játszani, és meg is fogják bökni a mancit. szerintem.Zsolti írta:Gondolod,hogy majd nem adják le a reklám madrid meccsét?Ne legyél már ilyen naív!Megszokhattad már volna,hogy mindenhol öket nyomják.Badi írta:Meghát ott van a Leverkusen - KievZsolti írta:Sztem tutter,hogy adja.Habár nem biztos mert zártkapus lesz.Elég kriptahangulat fog majd lenni.
naja...Zsolti írta:Gondolod,hogy majd nem adják le a reklám madrid meccsét?Ne legyél már ilyen naív!Megszokhattad már volna,hogy mindenhol öket nyomják.Badi írta:Meghát ott van a Leverkusen - KievZsolti írta:Sztem tutter,hogy adja.Habár nem biztos mert zártkapus lesz.Elég kriptahangulat fog majd lenni.
Gondolod,hogy majd nem adják le a reklám madrid meccsét?Ne legyél már ilyen naív!Megszokhattad már volna,hogy mindenhol öket nyomják.Badi írta:Meghát ott van a Leverkusen - KievZsolti írta:Sztem tutter,hogy adja.Habár nem biztos mert zártkapus lesz.Elég kriptahangulat fog majd lenni.Badi írta:azt adja a viasat?
Meghát ott van a Leverkusen - KievZsolti írta:Sztem tutter,hogy adja.Habár nem biztos mert zártkapus lesz.Elég kriptahangulat fog majd lenni.Badi írta:azt adja a viasat?
Énis ezt próbáltam kifejtenii.Ronaldinho22 írta:Sztem se. De ha már kiestek, remélem egy utolsó ütésre jók lesznek!Charlie írta:Zsolti írta:A héten nagyon kell drukkolni a Romának,meg ma a villareálnak.Ha ma kikapnak a madridiak,akkor megint gödörben lehetnek.És a roma otthon csak meg veri őket.A romának már nincs vesztenivalója,így felszabadultan focizhatnak,és elég jó támadói vannak,hogy lenyomják a reált.
A Roma egyáltalán nem biztos hogy a legjobb csapattal áll ki a reál ellen.
C.
Sztem se. De ha már kiestek, remélem egy utolsó ütésre jók lesznek!Charlie írta:Zsolti írta:A héten nagyon kell drukkolni a Romának,meg ma a villareálnak.Ha ma kikapnak a madridiak,akkor megint gödörben lehetnek.És a roma otthon csak meg veri őket.A romának már nincs vesztenivalója,így felszabadultan focizhatnak,és elég jó támadói vannak,hogy lenyomják a reált.
C.
Húú de örülnék ha megvernék a madridot...Zsolti írta:Ja sajnos.De tegnap egész jól jáccottak.A reál meg egy kaki volt.Charlie írta:Zsolti írta:A héten nagyon kell drukkolni a Romának,meg ma a villareálnak.Ha ma kikapnak a madridiak,akkor megint gödörben lehetnek.És a roma otthon csak meg veri őket.A romának már nincs vesztenivalója,így felszabadultan focizhatnak,és elég jó támadói vannak,hogy lenyomják a reált.
C.
Ja sajnos.De tegnap egész jól jáccottak.A reál meg egy kaki volt.Charlie írta:Zsolti írta:A héten nagyon kell drukkolni a Romának,meg ma a villareálnak.Ha ma kikapnak a madridiak,akkor megint gödörben lehetnek.És a roma otthon csak meg veri őket.A romának már nincs vesztenivalója,így felszabadultan focizhatnak,és elég jó támadói vannak,hogy lenyomják a reált.
C.
Zsolti írta:A héten nagyon kell drukkolni a Romának,meg ma a villareálnak.Ha ma kikapnak a madridiak,akkor megint gödörben lehetnek.És a roma otthon csak meg veri őket.A romának már nincs vesztenivalója,így felszabadultan focizhatnak,és elég jó támadói vannak,hogy lenyomják a reált.
Én akkor is a zebráktól félek a legjobban.Kikúrtul jó védelmük van,meg úgy az egész capat egész jó.Bodi írta:Ha 3 csapatot ki kellene emelni,akitől a legjobban félek,az:Chelsea,Juve,Milan.
Utánuk jön az Inter,meg talán a MU!