gdjohnsen helyettmindneképpen saviolat kell jácatni, de én még szavaznék bizalmat thuramnak is, marquezt meg esetleg középpályára ott úgy is soknak nem megy jólkath23 írta:Thuram? Marquez!!!!!
Gudjohnsen? Saviola!!!!!
Bajnoki Mérkőzések 07-08
Azért ennyire nem rosz a helyzett. Azért nem akármilyen csapatoktol kapatunk ki, és nem is olyan csunyán. Sajnos Etoo-t nem tudjuk potolni ez tény, de Deco, Ronaldinho, Xavi, Zambrotta, Edmilson sincs formában, és ez is nagy baj, de vhogy csak tuléljük.visca el barca írta:elég szomrú h egy barcelona tamadojatekank az eredmenyesége egy eto'o-n mulik...
középpályánk tényleg egy nagy 0, mindenki atrohan rajtunk 2 érintesbol...
csatlakozom azokhoz, akik összefuggest látnak ten cate tavozasa és az eredmenyek között
(idejet nem tudom mikor volt olyan h egymasutan két meccsen nem lottunk golt...)

-
- Entrenador del Barça
Annyit tennék hozzá a véleményeitekhez, hogy többen leírtátok, az egész kp nulla. Azért szerintem Iniestát ki kell emelni, ő igenis jó formában van és jól tolja. Persze igaz, h csak ő elég kevés, főleg, h nem is kezd mindig. 

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- visca el barca
- Presidente del Barça
elég szomrú h egy barcelona tamadojatekank az eredmenyesége egy eto'o-n mulik...
csatlakozom azokhoz, akik összefuggest látnak ten cate tavozasa és az eredmenyek között
(idejet nem tudom mikor volt olyan h egymasutan két meccsen nem lottunk golt...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Épp ez az! A jobb csapatok ellen nem tudunk mit csinálni szinte!Bodi írta:Hát szerintem is elég nagy baj van,mert komoly ellenfelek ellen eddig nagyon égünk!
Megvertük otthon a Sevillat,oké,de milyen gólokkal?
Két pontrúgás,melyek közül a szabadrúgásokra nem alapozhatunk,mert Ronaldinho 30-ból rúg be kb 1-et.
A harmadik gól pedig Messi szenzációs alakítása,ő folyamatosan jó teljesítményt nyújt,de nem várhatjuk el tőle,hogy ő szállítsa a gólokat minden meccsen,mivel nem befejező csatár!
A középpályánk tavaly nagyon jó volt Xavi nélkül is,idén hihetetlen gyenge,pedig talán Xavi játszik legjobban a középpályások közül.
A védelem se az igazi,bár akkor tényleg tehetetlenek,ha 4-en vezetik rájuk a labdát.
Időt és lehetőséget kellene adni Thuramnak,nem véletlenül nyert annyi mindent,és hátha beilleszkedik Zambrotta is.
Marquezt meg már tényleg előrébb kell tolni.
Tovább kell jutni a BL-ben csoportmásodikként(elég nehéz lesz),és minél több pontot össze kell kapirgálni,amíg nem jön vissza Eto'o,aztán ha ő visszatér,akkora lökést fog adni a csapatnak,hogy nem lehet majd megállítani a Barca-t!

Az is elég bosszantó,h sohasem mi szerezzük meg a vezetést,mert pedig akkor élne igazából a BARCA játéka,amikor az ellenek kellene rohamozni,és mi meg szépen sok labdaszerzésből,nem 1 felállt védelemmel szemben vezethetnénk a szebbnél szebb akcióinkat!
De az elején sohasem figyelünk oda,és kapjuk sorban a gólókat

Középpályánkal fogalmam sincs h mi a fene van

Az lehet a gond,h nem csak 1 playa van ott formán kívűl,hanem szinte mind! Ronnieról,Zambiról nem is beszélve....
Lehet,h nagy hülyeséget mondok,de lehet,h az edzéseknél van elb*szva az egész,Henk távozásával lehet,h máshogy zajlik le,és ez eddig nem válik be! Középpályát nagyon gyorsan rendbe kell tenni,és akkor még az is belefér(persze nem sokáig),h Ronnie ne legyen formában!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tényleg Thuramot, és Zambrottát kéne erőltetni főleg a védelemben, és Marquezt védekező kp-ként.
Meg én több meccset adnék Gionak is.
Rotációt elég lenne csak könnyebb meccseken használni.
Meg én több meccset adnék Gionak is.
Rotációt elég lenne csak könnyebb meccseken használni.
-
- Director del Fútbol
Hát szerintem is elég nagy baj van,mert komoly ellenfelek ellen eddig nagyon égünk!
Két pontrúgás,melyek közül a szabadrúgásokra nem alapozhatunk,mert Ronaldinho 30-ból rúg be kb 1-et.
A harmadik gól pedig Messi szenzációs alakítása,ő folyamatosan jó teljesítményt nyújt,de nem várhatjuk el tőle,hogy ő szállítsa a gólokat minden meccsen,mivel nem befejező csatár!
A középpályánk tavaly nagyon jó volt Xavi nélkül is,idén hihetetlen gyenge,pedig talán Xavi játszik legjobban a középpályások közül.
A védelem se az igazi,bár akkor tényleg tehetetlenek,ha 4-en vezetik rájuk a labdát.
Időt és lehetőséget kellene adni Thuramnak,nem véletlenül nyert annyi mindent,és hátha beilleszkedik Zambrotta is.
Tovább kell jutni a BL-ben csoportmásodikként(elég nehéz lesz),és minél több pontot össze kell kapirgálni,amíg nem jön vissza Eto'o,aztán ha ő visszatér,akkora lökést fog adni a csapatnak,hogy nem lehet majd megállítani a Barca-t!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem fogják eladni, 2010-ig van szerződése velünk, vagy ha valaki kifizeti a 150 millás kivásárlási árát.Tibi1982 írta:Én csak azt mondom, mint mindig, nem kell parázni, nincs gond! Nem lehet minden meccset megnyerni! Ja és még így is elsők vagyunk!
Én csak Roni miatt aggódom, hogy talán már azért nem játszik olyan jól, mert a távozás gondolatával foglalkozik, de remélem tévedek!!!!!
VISCA EL BARCA
Viszont Abramovics válik

- balboa7
- Entrenador del Barça
...hát, nagyon nem lesz így jo a csapat...egyedül Messi-ben lehet látni fantáziát...Xavi-Deco kettős a csapat-motorjai nagyon formán kívül vannak...védekezőközéppályás poszt meg...Rijkaard se tudja sztem kit kellene játszatni...Thuram-ot én is minden meccsen kezdőként tenném be, Puyol mellé...vkp-ra meg Marquez...főleg ilyen rangadóknál...Raul,Nistelrooy vagy Drogba, Sevcsenko is rendkívül jól fejelnek, talán egy rutinos Thuram jobban megoldaná ezeket, Rafa meg többet ütközne a középpályán...alapvetően sztem ez a baj...keveset ütközünk a középpályán...Ronaldinho Aranylabda-szindrómába van...vagy nemtom, de egy jo meccse volt a Sevilla elleni amit nem is láttam...Gudi meg...amit a cselzi ellen művelt, hogy ő erre a meccse várt 2 hónapja és ért 3szor labdába!?, sztem minimum hogy akkor kihajtom a belem is ha lehetőséget kapok a volt csapatom ellen...tegnap is kihagyott egy ziccert...Saviolát kilehetne próbálni 90 percbe is simán Messivel...sztem feltudnák gyorsítani a játékot!?...
...real meg tegnap céltudatosabb volt, és ők kihasználták a helyzeteiket...mi nem...sajnos...
...real meg tegnap céltudatosabb volt, és ők kihasználták a helyzeteiket...mi nem...sajnos...
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én csak azt mondom, mint mindig, nem kell parázni, nincs gond! Nem lehet minden meccset megnyerni! Ja és még így is elsők vagyunk!
Én csak Roni miatt aggódom, hogy talán már azért nem játszik olyan jól, mert a távozás gondolatával foglalkozik, de remélem tévedek!!!!!
VISCA EL BARCA
VISCA EL BARCA
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem mondom,hogy nem kell Zambrottának időt hagyni,csak az a baj,hogy az eredmény rovására megy.
És már megint gólt kaptunk az elején.
Ellenünk sajnos most már mindenki kontrára nyomja...Ha hátrányba kerülünk-sajnos sokszor-kétszeres energia kell a forditáshoz.
De el fog jönni az az idő is,amikor a fontos meccseken mi szerzünk vezetést.Mert eddig/Sevilla,Valencia,Bremen,Chelsea,Real/ez nem így történt.
És már megint gólt kaptunk az elején.
Ellenünk sajnos most már mindenki kontrára nyomja...Ha hátrányba kerülünk-sajnos sokszor-kétszeres energia kell a forditáshoz.
De el fog jönni az az idő is,amikor a fontos meccseken mi szerzünk vezetést.Mert eddig/Sevilla,Valencia,Bremen,Chelsea,Real/ez nem így történt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szerintem pedig baj van. Nagy baj. Úgy vezetjük a bajnokságot, hogy játszottunk nálunk négy gyengébb csapat ellen, akiket (ha nem is könnyedén) megvertünk, játszottunk három riválissal, akik közül az egyiket megvertük egy szabadrúgás és egy 11-es góllal, a másikkal x-eltünk, a harmadiktól meg kikaptunk, úgy hogy nagyon gyengén muzsikáltunk. Ezen felül elveszítettünk egy Szuperkupadöntőt, A BL-ben megvertünk otthon egy gyenge ellenfelet, a másik (nálunk gyengébb?) csapattal játszottunk egy nyögve nyelős X-et, a riválisunktól meg kikaptunk. Úgyhogy amíg hétről hétre szánalmasat teljesítünk, ne jöjjön nekem senki az eredményekkel, mert az ferde képet mutathat. Sajnos nincs középpályánk és ott megy el minden meccs. Roninak megengedték, hogy külön taktika nélkül játszon. Ez nem is baj addíg, mig ezzel leköt két embert és atraktívan játszik. De a mostani játékával egy emberrel kevesebben vagyunk. Deco játéka a kulcs, de ő rendkívül rossz formában van. Sem a támadásokhoz, sem a védekezéshez nem tud hozzátenni, elszórja a labdát és nem fut vissza az emberével. Xavi játéka is cslódás nekem. Sajnos nem látom, hogy lenne bármi elképzelés a középpályások játékát illetően. Lehet, hogy tényleg elment az Ajaxhoz az ész..?Rivaldo11 írta:Azért persze nagy baj nincs,éllovasok vagyunk,a köv.három meccset ha nyerjük,megint lesz némi előnyünk az élen,ugyanis botlani fognak mögöttünk ennyi idő alatt...
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Rivaldo11 írta:Azért persze nagy baj nincs,éllovasok vagyunk,a köv.három meccset ha nyerjük,megint lesz némi előnyünk az élen,ugyanis botlani fognak mögöttünk ennyi idő alatt...
Hát remélem, hogy mi most fogunk nyerni vagy három meccset egymás után, és a Real meg a Valencia legalább egyszer botlani fog.
Akkor senkit nem fog érdekelni, az a vereség.
Mert mi nem kapunk ki, holmii Getafe-któl.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát sajnálom a csapatot, szvsz tényleg kalap szarok voltunk tegnap.
Tényleg túl sok a rotáció.
Érdekes módon Oleguer sose játszik, pedig sztem neki is kéne, mert a két szélső védős rotáció az jó, de máshol nem nagyon kell váltogatni az embereket, esetleg Decot, és Ronaldinhot kéne a kispadra tenni pár meccsre, hogy helyre jöjjenek, mind formailag, mind agyilag.
Marquez tényleg jobb lenne talán a középpályán, és akkor középne játszhatna vagy Thuram vagy Oleguer Puyol mellett.
Pl. én megnéznék egy olyan támadó felállást egy-két meccs erejéig, hogy bal odlalon lenne Messi, aki úgy is bal lábas, középen Guddy, és jobb oldalon Giuly.
Vagy maradna a mostani felállás, de akkor meg Saviola kéne középre, aki sokkal mozgékonyabb.
Mellesleg Zambrotta sztem hamarosan beilleszkedik, és meg fogjátok látni, hogy rohadt jó lesz.

Tényleg túl sok a rotáció.
Érdekes módon Oleguer sose játszik, pedig sztem neki is kéne, mert a két szélső védős rotáció az jó, de máshol nem nagyon kell váltogatni az embereket, esetleg Decot, és Ronaldinhot kéne a kispadra tenni pár meccsre, hogy helyre jöjjenek, mind formailag, mind agyilag.
Marquez tényleg jobb lenne talán a középpályán, és akkor középne játszhatna vagy Thuram vagy Oleguer Puyol mellett.
Pl. én megnéznék egy olyan támadó felállást egy-két meccs erejéig, hogy bal odlalon lenne Messi, aki úgy is bal lábas, középen Guddy, és jobb oldalon Giuly.
Vagy maradna a mostani felállás, de akkor meg Saviola kéne középre, aki sokkal mozgékonyabb.
Mellesleg Zambrotta sztem hamarosan beilleszkedik, és meg fogjátok látni, hogy rohadt jó lesz.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ezzel jelen pillanatban nem értek egyet! Ugyanis Belletti sérült, Oleguernél meg jobb, de sztem inkább sok volt neki ez a sok meccs egyszerre. A Juvénél nem ehez szokott, ott hétről hétre, iylen Messina, Reggina elvétve egy nehezebb meccs, itt betett neki a Sevilla elleni, a Chelsea és a Realra má nem volt annyi ereje egy héten belül.Rivaldo11 írta:Nekem Zambrottával van tele a tököm már.
Tudtam én,hogy olasz játékos nem kell ide.Ha belegondolok,miket kapott Belletti...Zambrotta egyenlőre a töredékét sem nyújtja,a támadásban semmit nem segít be,ráadásul embert fogni nem tud,gólok sorát kaptuk eddig miatta.
Kispadra vele,hátha észheztér.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nekem Zambrottával van tele a tököm már.
Tudtam én,hogy olasz játékos nem kell ide.Ha belegondolok,miket kapott Belletti...Zambrotta egyenlőre a töredékét sem nyújtja,a támadásban semmit nem segít be,ráadásul embert fogni nem tud,gólok sorát kaptuk eddig miatta.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Andris
- Adminisztrátor
Lampard írta:Most hadd örüljön a Madrid, mert mázlijuk volt, de majd keserü lesz nekik a bajnokság vége! Hogy mennyire utálom azt a brigádot! Pénzük mint a tenger, azt összeraknak egy ilyen pocsék csapatot real madrid néven. SZÁNALMAS! A Chelsea legalább összerakott egy (aránylag ) jó csapatot.
Hát hogy őszinte legyek, szerintem az is szánalmas, amit abrahamovic papa csinál a cselkijjel.
Majdnem rosszabb, mint a margit. Van pénze, és mindenkit megvesz, akit tud. A madrid most legalább összerakott egy vmire való csapatot, méghozzá egy óriás nagy gödörből. A Chelseavel nem volt tavaly semmi komoly probléma, szal egyáltalán nem kellett volna Seva, meg az a favágó német [auto_cenzúra].
Ennnyi.
Utáloom mindkettőt. És a fejemet verem a falba , amíg mindkettőnek vissza nem vágunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Hát öregem ,volt neked gyerekszobád?Xavinho írta:Gratulálok Frank-nek!
Megint sikerült jól összeraknia a csapatot!!!
Védelemben sztem:
1. Gio egyértelműen jobb,mint Sylvinho! 2. Thuram keveset játszott a meccs előtt,így nem volt formában, Márquez pedig a Chelsea ellen remekelt.Egyértelmű,h kinek kelllett volna kezdeni!
Középpályán:
1 Xavi nem vkp!!!!!!!!!!!!!! 2.Iniesta pedig bombacsere,de csak csere!!!!!!3.Felelőtlenség volt Edmilson nélkül nekiküldeni a csapatot a Madridnak!
Csatársorban:
1.Saviola sokkal de sokkal jobb csatár, mint Gudjohnsen!!! Attól,h nem az argentín a kedvence, Rijkaard felfoghatná,h Eto'o hiányában ő kelll arra a posztra!2. Ronaldinho a világ legjobbja,d most nincs formában! Hiba volt a hajrában a pályán hagyni! Giuly-nek az ő helyére kelllett volna jönnie!:evil:
Persze a vereség nem csak az edző nyakába varrható,de szerintem az utóbbi két meccsel Frenki bebizonyította,h nem sztár-edző. Remélem észhez tér,m ha nem,akkor nyáron meg kellene válni tőle.......
Ennyi marhaságott.................

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Most hadd örüljön a Madrid, mert mázlijuk volt, de majd keserü lesz nekik a bajnokság vége! Hogy mennyire utálom azt a brigádot! Pénzük mint a tenger, azt összeraknak egy ilyen pocsék csapatot real madrid néven. SZÁNALMAS! A Chelsea legalább összerakott egy (aránylag ) jó csapatot.
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem Thurammal van itt probléma, 1on1-be bárkit megállít, természetesen úgy nem valószínű, ha az ellenfél rávezeti 15méterrel arrébbról. Azt nesze, kezdjél vele valamit.
Következő meccsen elfelejthetnénk Gudjohnsent, Decot, helyükre, pedig Saviola és Marquez. Thuramnek pedig játszania kell.
Roppant idegesít egyébként, hogy Ronaldinho képtelen védekezni, mert ha elől annyit futna, hogy elfáradna, és képtelen lenne a hátrafutásra, akkor oké, de se elől, se hátul. Jöjj bele Gauchó.
C.
Következő meccsen elfelejthetnénk Gudjohnsent, Decot, helyükre, pedig Saviola és Marquez. Thuramnek pedig játszania kell.
Roppant idegesít egyébként, hogy Ronaldinho képtelen védekezni, mert ha elől annyit futna, hogy elfáradna, és képtelen lenne a hátrafutásra, akkor oké, de se elől, se hátul. Jöjj bele Gauchó.
C.
-
- Llegenda del Barça
miért kellett Thuam?
mert a top5 védőben benne van. csak talán nem az el clasico-n kellene bedobni a mélyvízbe.
és mégegyszer: a kaputól 20 méterre 1 az 1ben egy Robinho, egy RvN, egy Raúl ellen?!
tavaly a Chelsea-nek és a Madridnak szinte helyzete alig volt és nem azért, mert Puyol ás Rafa szereltmindenkitmindenhol, hanem, mert alig jutottak át a pálya közepén.
most és szerdán pedig az egész madridi és londoni támadósor rázúdult a védőkre
mert a top5 védőben benne van. csak talán nem az el clasico-n kellene bedobni a mélyvízbe.
és mégegyszer: a kaputól 20 méterre 1 az 1ben egy Robinho, egy RvN, egy Raúl ellen?!
tavaly a Chelsea-nek és a Madridnak szinte helyzete alig volt és nem azért, mert Puyol ás Rafa szereltmindenkitmindenhol, hanem, mert alig jutottak át a pálya közepén.
most és szerdán pedig az egész madridi és londoni támadósor rázúdult a védőkre

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Vito írta:?Los Banditos írta:Amit ma nyújtottunk az nulla,az semmi...Elösször is:Ez a Zambrotta kölyök nagyon felhúz,idehoztuk egy kalap pénzért de semmit nem csinált eddig még csak pofázott a bírónak...Nulla,húzzon innen!Oleguert a helyére!A másik Thuram,mennyire akarták itt néhányan hogy kezdjen mert ő úgyis jobb Márqueznél hát tessék,ez lett az eredménye!
a középpályán ment el a meccs! a védelem nagyrészt 3-4 madridi támadóval találta szemben magát. tavaly Ronnie fordított esetben csinált hülyét Ramosból, aki ugye nem rossz védő. akkor a Madridnak nem volt középályája.
teljesen kettészakadt a pálya, erről nem a védők tehetnek.
de Los Banditos nak igaza van minek kellet Thuram a védelem közepébe???!!!a két golnál sehol nem volt egyszer lemaradt egyszer meg üresen állt!!!! Zambrotta meg mutathatna egy kicsit többet is ha már beteszik a kezdöbe!!!!!mert Robinho ugy etette ahogy akarta!!!!!!!