Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
gdjohnsen helyettmindneképpen saviolat kell jácatni, de én még szavaznék bizalmat thuramnak is, marquezt meg esetleg középpályára ott úgy is soknak nem megy jólkath23 írta:Thuram? Marquez!!!!!
Gudjohnsen? Saviola!!!!!
Azért ennyire nem rosz a helyzett. Azért nem akármilyen csapatoktol kapatunk ki, és nem is olyan csunyán. Sajnos Etoo-t nem tudjuk potolni ez tény, de Deco, Ronaldinho, Xavi, Zambrotta, Edmilson sincs formában, és ez is nagy baj, de vhogy csak tuléljük.visca el barca írta:elég szomrú h egy barcelona tamadojatekank az eredmenyesége egy eto'o-n mulik...
középpályánk tényleg egy nagy 0, mindenki atrohan rajtunk 2 érintesbol...
csatlakozom azokhoz, akik összefuggest látnak ten cate tavozasa és az eredmenyek között
(idejet nem tudom mikor volt olyan h egymasutan két meccsen nem lottunk golt...)
Épp ez az! A jobb csapatok ellen nem tudunk mit csinálni szinte!Bodi írta:Hát szerintem is elég nagy baj van,mert komoly ellenfelek ellen eddig nagyon égünk!
Megvertük otthon a Sevillat,oké,de milyen gólokkal?
Két pontrúgás,melyek közül a szabadrúgásokra nem alapozhatunk,mert Ronaldinho 30-ból rúg be kb 1-et.
A harmadik gól pedig Messi szenzációs alakítása,ő folyamatosan jó teljesítményt nyújt,de nem várhatjuk el tőle,hogy ő szállítsa a gólokat minden meccsen,mivel nem befejező csatár!
A középpályánk tavaly nagyon jó volt Xavi nélkül is,idén hihetetlen gyenge,pedig talán Xavi játszik legjobban a középpályások közül.
A védelem se az igazi,bár akkor tényleg tehetetlenek,ha 4-en vezetik rájuk a labdát.
Időt és lehetőséget kellene adni Thuramnak,nem véletlenül nyert annyi mindent,és hátha beilleszkedik Zambrotta is.
Marquezt meg már tényleg előrébb kell tolni.
Tovább kell jutni a BL-ben csoportmásodikként(elég nehéz lesz),és minél több pontot össze kell kapirgálni,amíg nem jön vissza Eto'o,aztán ha ő visszatér,akkora lökést fog adni a csapatnak,hogy nem lehet majd megállítani a Barca-t!
Nem fogják eladni, 2010-ig van szerződése velünk, vagy ha valaki kifizeti a 150 millás kivásárlási árát.Tibi1982 írta:Én csak azt mondom, mint mindig, nem kell parázni, nincs gond! Nem lehet minden meccset megnyerni! Ja és még így is elsők vagyunk!
Én csak Roni miatt aggódom, hogy talán már azért nem játszik olyan jól, mert a távozás gondolatával foglalkozik, de remélem tévedek!!!!!
VISCA EL BARCA
Szerintem pedig baj van. Nagy baj. Úgy vezetjük a bajnokságot, hogy játszottunk nálunk négy gyengébb csapat ellen, akiket (ha nem is könnyedén) megvertünk, játszottunk három riválissal, akik közül az egyiket megvertük egy szabadrúgás és egy 11-es góllal, a másikkal x-eltünk, a harmadiktól meg kikaptunk, úgy hogy nagyon gyengén muzsikáltunk. Ezen felül elveszítettünk egy Szuperkupadöntőt, A BL-ben megvertünk otthon egy gyenge ellenfelet, a másik (nálunk gyengébb?) csapattal játszottunk egy nyögve nyelős X-et, a riválisunktól meg kikaptunk. Úgyhogy amíg hétről hétre szánalmasat teljesítünk, ne jöjjön nekem senki az eredményekkel, mert az ferde képet mutathat. Sajnos nincs középpályánk és ott megy el minden meccs. Roninak megengedték, hogy külön taktika nélkül játszon. Ez nem is baj addíg, mig ezzel leköt két embert és atraktívan játszik. De a mostani játékával egy emberrel kevesebben vagyunk. Deco játéka a kulcs, de ő rendkívül rossz formában van. Sem a támadásokhoz, sem a védekezéshez nem tud hozzátenni, elszórja a labdát és nem fut vissza az emberével. Xavi játéka is cslódás nekem. Sajnos nem látom, hogy lenne bármi elképzelés a középpályások játékát illetően. Lehet, hogy tényleg elment az Ajaxhoz az ész..?Rivaldo11 írta:Azért persze nagy baj nincs,éllovasok vagyunk,a köv.három meccset ha nyerjük,megint lesz némi előnyünk az élen,ugyanis botlani fognak mögöttünk ennyi idő alatt...
Rivaldo11 írta:Azért persze nagy baj nincs,éllovasok vagyunk,a köv.három meccset ha nyerjük,megint lesz némi előnyünk az élen,ugyanis botlani fognak mögöttünk ennyi idő alatt...
Ezzel jelen pillanatban nem értek egyet! Ugyanis Belletti sérült, Oleguernél meg jobb, de sztem inkább sok volt neki ez a sok meccs egyszerre. A Juvénél nem ehez szokott, ott hétről hétre, iylen Messina, Reggina elvétve egy nehezebb meccs, itt betett neki a Sevilla elleni, a Chelsea és a Realra má nem volt annyi ereje egy héten belül.Rivaldo11 írta:Nekem Zambrottával van tele a tököm már.
Tudtam én,hogy olasz játékos nem kell ide.Ha belegondolok,miket kapott Belletti...Zambrotta egyenlőre a töredékét sem nyújtja,a támadásban semmit nem segít be,ráadásul embert fogni nem tud,gólok sorát kaptuk eddig miatta.
Kispadra vele,hátha észheztér.
Lampard írta:Most hadd örüljön a Madrid, mert mázlijuk volt, de majd keserü lesz nekik a bajnokság vége! Hogy mennyire utálom azt a brigádot! Pénzük mint a tenger, azt összeraknak egy ilyen pocsék csapatot real madrid néven. SZÁNALMAS! A Chelsea legalább összerakott egy (aránylag ) jó csapatot.
Hát öregem ,volt neked gyerekszobád?Xavinho írta:Gratulálok Frank-nek!
Megint sikerült jól összeraknia a csapatot!!!
Védelemben sztem:
1. Gio egyértelműen jobb,mint Sylvinho! 2. Thuram keveset játszott a meccs előtt,így nem volt formában, Márquez pedig a Chelsea ellen remekelt.Egyértelmű,h kinek kelllett volna kezdeni!
Középpályán:
1 Xavi nem vkp!!!!!!!!!!!!!! 2.Iniesta pedig bombacsere,de csak csere!!!!!!3.Felelőtlenség volt Edmilson nélkül nekiküldeni a csapatot a Madridnak!
Csatársorban:
1.Saviola sokkal de sokkal jobb csatár, mint Gudjohnsen!!! Attól,h nem az argentín a kedvence, Rijkaard felfoghatná,h Eto'o hiányában ő kelll arra a posztra!2. Ronaldinho a világ legjobbja,d most nincs formában! Hiba volt a hajrában a pályán hagyni! Giuly-nek az ő helyére kelllett volna jönnie!:evil:
Persze a vereség nem csak az edző nyakába varrható,de szerintem az utóbbi két meccsel Frenki bebizonyította,h nem sztár-edző. Remélem észhez tér,m ha nem,akkor nyáron meg kellene válni tőle.......
Vito írta:?Los Banditos írta:Amit ma nyújtottunk az nulla,az semmi...Elösször is:Ez a Zambrotta kölyök nagyon felhúz,idehoztuk egy kalap pénzért de semmit nem csinált eddig még csak pofázott a bírónak...Nulla,húzzon innen!Oleguert a helyére!A másik Thuram,mennyire akarták itt néhányan hogy kezdjen mert ő úgyis jobb Márqueznél hát tessék,ez lett az eredménye!
a középpályán ment el a meccs! a védelem nagyrészt 3-4 madridi támadóval találta szemben magát. tavaly Ronnie fordított esetben csinált hülyét Ramosból, aki ugye nem rossz védő. akkor a Madridnak nem volt középályája.
teljesen kettészakadt a pálya, erről nem a védők tehetnek.