Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én 5 percet adtam a VB elején ennek a szuper közvetítőgárdának, azóta német adón nézem...Alfa írta:Csak engem akaszt ki Gundel kozombossege ??? Es ez az ember fogja közvetíteni a döntőt?!!?!!??
lassan formába lendül....Leon írta:Messi 3 meccs 4gól!Mikor adjuk el?
szerintem se, de azért szerintem lesz jó meccsük is a vb-n, akármennyire is gyengének tűnnek...LG írta:Nos, akkor szerintem az USA/Portugália/Ghána hármasból (szerintem bármelyik megy tovább, a belgákat kicsapják) az egyik sem lenne olyan nagyon könnyű ellenfél Messiéknek.
ha elsők az argentínok akkor, a g2-h1 győztesével meccselnek, ami mostani papírformaállás szerint belgium-USA lenne szerintem , elődöntőben pedig hollandia lenne papírforma alapján...de szerintem a mexikóiaknak lesz esélyük ellenük sőt...LG írta:Én Argentínában sem lennék biztos, még abban sem, hogy csoportelsők lesznek, mondjuk Nigéria is elég harmatos, nem értek, hogy lehet gyenge csoportot összehozni.barcalaci84 írta:Szerintem is lesz meglepetés..az elődöntőben szerintem nem lesz argentin -holland mert a hollandokat a mexikóiak lerendezikBob_Marley írta:Ezzel azért vitatkoznék, mert akár a selejtezőkben, akár a pótselejtezőn is hasonlóan csapat benyomását keltette a kék gárda. Az viszont igaz, hogy pl a portugálok belebukna(hat)nak abba, hogy az egyik legjobbjukat erőltetik, aki nem 100%-os úgy Ribery jól döntött, hogy lemondta, mert vele tényleg nehezebb lenne ha nem teljesen egészséges.
Viszont az igazi erőpróba az egyenes kiesésben jön el, ahol pl egy Riberyre szükség lett volna (hangsúlyozom egy teljes értékű Franckra), mert jól játszanak a franciák, de jönni fog a holtpont, kérdés továbbtudják magukat verekedni vagy kiesnek.
Szerintem nagyon korai beszélni mik lehetnek az elődöntőben, ez a VB arra ékes bizonyíték, hogy tényleg bárki megverhet bárkit. Nagyon csodálkoznék ha nem lenne egy "meglepetés" csapat a négy között, Mexikó-Kolumbia-Belgium-Uruguay vagy a még billegők közül Usa-Ghána-Portugália-Orosz stb.
Egyébként, ha a papírforma érvényesülne, és csoportelsőként mennének tovább, és az E csoport második helyezettjét is megverik, akkor ki jöhet a 8 között?
Hollandiának szerintem sem lesz sima a meccsük Mexikóval, de braziloknak sem lesz könnyű dolguk Chilével. 40 százalékot adnék a két papíron esélytelenebb csapatnak. A Kolumbia-Uruguay győztese pedig még nehezebb ellenfél lesz a házigazdáknak. Ha túl is mennek ezeken a meccseken, sokat ki fog belőlük venni.
Én Argentínában sem lennék biztos, még abban sem, hogy csoportelsők lesznek, mondjuk Nigéria is elég harmatos, nem értek, hogy lehet gyenge csoportot összehozni.barcalaci84 írta:Szerintem is lesz meglepetés..az elődöntőben szerintem nem lesz argentin -holland mert a hollandokat a mexikóiak lerendezikBob_Marley írta:Ezzel azért vitatkoznék, mert akár a selejtezőkben, akár a pótselejtezőn is hasonlóan csapat benyomását keltette a kék gárda. Az viszont igaz, hogy pl a portugálok belebukna(hat)nak abba, hogy az egyik legjobbjukat erőltetik, aki nem 100%-os úgy Ribery jól döntött, hogy lemondta, mert vele tényleg nehezebb lenne ha nem teljesen egészséges.
Viszont az igazi erőpróba az egyenes kiesésben jön el, ahol pl egy Riberyre szükség lett volna (hangsúlyozom egy teljes értékű Franckra), mert jól játszanak a franciák, de jönni fog a holtpont, kérdés továbbtudják magukat verekedni vagy kiesnek.
Szerintem nagyon korai beszélni mik lehetnek az elődöntőben, ez a VB arra ékes bizonyíték, hogy tényleg bárki megverhet bárkit. Nagyon csodálkoznék ha nem lenne egy "meglepetés" csapat a négy között, Mexikó-Kolumbia-Belgium-Uruguay vagy a még billegők közül Usa-Ghána-Portugália-Orosz stb.
Szerintem is lesz meglepetés..az elődöntőben szerintem nem lesz argentin -holland mert a hollandokat a mexikóiak lerendezikBob_Marley írta:Ezzel azért vitatkoznék, mert akár a selejtezőkben, akár a pótselejtezőn is hasonlóan csapat benyomását keltette a kék gárda. Az viszont igaz, hogy pl a portugálok belebukna(hat)nak abba, hogy az egyik legjobbjukat erőltetik, aki nem 100%-os úgy Ribery jól döntött, hogy lemondta, mert vele tényleg nehezebb lenne ha nem teljesen egészséges.
mi ez a még?Bob_Marley írta: este meg nagyon hajrá franciák, számomra az egyik kedvenc csapat és úgy tűnik erre a Vb-re beérni látszik ez az új csapat még Ribery nélkül is.
hát ezek után ki tudja már mi lesz még, de tény ez a várható.Kicsit korai még ugyan, ahogy nézem alakulgat a brazil-német és a holland-argentin elődöntő.
Andrisr10 írta:Legjobb beszólás nekem az angol - olaszról maradt meg, amikor az első 45 perc után bejelentkeztek a stúdióból és visszajátszották az első félidő helyzeteit. Volt Balotellinek egy helyzete, amit egy emeléssel fejezett be és majdnem gól lett. Ezt a helyzetet 6x !!! játszották vissza és a nő megszólal (elnézést, hogy nem tudom a nevét) a 3. visszajátszásnál, hogy " ...és itt egy új helyzet... ja nem ez ugyanaz" ...xDD
Hát fogtam a fejem:D
GODínhank1ee írta:Kicsit off-téma, de amúgy azon gondolkoztam, hogy ha szögletből eredményesek akarunk lenni, és szeretnénk a védelembe egy vezért, igazoljuk már le Godínt!