Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gg86
Jugador d'estrella

2014.06.25. 18:51:25

Alfa írta:Csak engem akaszt ki Gundel kozombossege ??? Es ez az ember fogja közvetíteni a döntőt?!!?!!??
Én 5 percet adtam a VB elején ennek a szuper közvetítőgárdának, azóta német adón nézem...
mess2009
Director del Fútbol

2014.06.25. 18:49:17

Leon írta:Messi 3 meccs 4gól! 8) Mikor adjuk el? :mrgreen:
lassan formába lendül....
Leon
Director del Fútbol

2014.06.25. 18:47:09

Messi 3 meccs 4gól! 8) Mikor adjuk el? :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Nervo
Capitá del Barça

2014.06.25. 18:32:54

http://img02.mundodeportivo.com/2014/06 ... 52_256.jpg" target="_blank
Adják az ívet szegény súáreznek. :mrgreen:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.06.25. 18:08:16

Csak engem akaszt ki Gundel kozombossege ??? Es ez az ember fogja közvetíteni a döntőt?!!?!!??
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.25. 18:05:56

Leo hamar beköszönt, de a válasz se váratott magára sokat. :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.25. 18:05:38

Argentínánál már csak Németországot "szeretem" kevésbé, úgyhogy hajrá sasok akiket amúgy is szeretek. Számomra egyértelmű most ez a leosztás.

Messi nagy gól, Musa meg amolyan Jones-osan. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.06.25. 18:11:22-kor.
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.06.25. 17:22:21

olasz barátaimnál már el is kezdődött a szardobálás, nem vártak vele túl sokáig. :?
abszolút nem a kedvencem balotelli, én is egy gyerekes pcsnek tartom, de hogy azért most kiderüljön, h tulajdonképpen egyedül miatta fáztak volna meg???
ez összmunka volt bakker! de utálom az ilyet!
PUYOL-XAVI-INIESTA
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.06.25. 17:17:32

Nigéria: Enyeama – Ambrose, Yobo, Oshaniwa, Omeruo – Musa, Onazi, Mikel, Babatunde – Odemwingie, Emenike.

Argentína: Romero – Zabaleta, F. Fernández, Garay, Rojo – Gago, Mascherano, Di María – Higuaín, Messi, Agüero.

Higuain helyett megpróbálnám Lavezzit, vagy Palaciót. Azért remélem, hogy ma már valamivel jobb játékkal rukkolnak elő Messiék. Illene elkezdeni pörögni!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2014.06.25. 16:19:18

LG írta:Nos, akkor szerintem az USA/Portugália/Ghána hármasból (szerintem bármelyik megy tovább, a belgákat kicsapják) az egyik sem lenne olyan nagyon könnyű ellenfél Messiéknek. :roll:
szerintem se, de azért szerintem lesz jó meccsük is a vb-n, akármennyire is gyengének tűnnek...
és ponmt olyan ellenfelek akik ellen elég lehet egy közepes Messi is akár...még a kedve is megjön leghet...:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.25. 16:15:10

Nos, akkor szerintem az USA/Portugália/Ghána hármasból (szerintem bármelyik megy tovább, a belgákat kicsapják) az egyik sem lenne olyan nagyon könnyű ellenfél Messiéknek. :roll:
barcalaci84
Jugador d'estrella

2014.06.25. 16:11:36

LG írta:
barcalaci84 írta:
Bob_Marley írta:Ezzel azért vitatkoznék, mert akár a selejtezőkben, akár a pótselejtezőn is hasonlóan csapat benyomását keltette a kék gárda. Az viszont igaz, hogy pl a portugálok belebukna(hat)nak abba, hogy az egyik legjobbjukat erőltetik, aki nem 100%-os úgy Ribery jól döntött, hogy lemondta, mert vele tényleg nehezebb lenne ha nem teljesen egészséges.

Viszont az igazi erőpróba az egyenes kiesésben jön el, ahol pl egy Riberyre szükség lett volna (hangsúlyozom egy teljes értékű Franckra), mert jól játszanak a franciák, de jönni fog a holtpont, kérdés továbbtudják magukat verekedni vagy kiesnek.

Szerintem nagyon korai beszélni mik lehetnek az elődöntőben, ez a VB arra ékes bizonyíték, hogy tényleg bárki megverhet bárkit. Nagyon csodálkoznék ha nem lenne egy "meglepetés" csapat a négy között, Mexikó-Kolumbia-Belgium-Uruguay vagy a még billegők közül Usa-Ghána-Portugália-Orosz stb.
Szerintem is lesz meglepetés..az elődöntőben szerintem nem lesz argentin -holland mert a hollandokat a mexikóiak lerendezik :)
Én Argentínában sem lennék biztos, még abban sem, hogy csoportelsők lesznek, mondjuk Nigéria is elég harmatos, nem értek, hogy lehet gyenge csoportot összehozni.
Egyébként, ha a papírforma érvényesülne, és csoportelsőként mennének tovább, és az E csoport második helyezettjét is megverik, akkor ki jöhet a 8 között?

Hollandiának szerintem sem lesz sima a meccsük Mexikóval, de braziloknak sem lesz könnyű dolguk Chilével. 40 százalékot adnék a két papíron esélytelenebb csapatnak. A Kolumbia-Uruguay győztese pedig még nehezebb ellenfél lesz a házigazdáknak. Ha túl is mennek ezeken a meccseken, sokat ki fog belőlük venni.
ha elsők az argentínok akkor, a g2-h1 győztesével meccselnek, ami mostani papírformaállás szerint belgium-USA lenne szerintem , elődöntőben pedig hollandia lenne papírforma alapján...de szerintem a mexikóiaknak lesz esélyük ellenük sőt...

eddig gyengék az argentinjok, de azért az elmúlt években bizonyították h bárkit meg tudnak verni...és olyan szerencsés az águk h ha nyerik a csoportot, h igazán komoly erőpróba ahol nem ők lennének az esélyesek könnyen lehet h csak a döntőben lenne számukra...ott meg bármi megtörténhet még egy sétáló Messivel is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2014.06.25. 16:15:35-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.25. 16:05:21

barcalaci84 írta:
Bob_Marley írta:Ezzel azért vitatkoznék, mert akár a selejtezőkben, akár a pótselejtezőn is hasonlóan csapat benyomását keltette a kék gárda. Az viszont igaz, hogy pl a portugálok belebukna(hat)nak abba, hogy az egyik legjobbjukat erőltetik, aki nem 100%-os úgy Ribery jól döntött, hogy lemondta, mert vele tényleg nehezebb lenne ha nem teljesen egészséges.

Viszont az igazi erőpróba az egyenes kiesésben jön el, ahol pl egy Riberyre szükség lett volna (hangsúlyozom egy teljes értékű Franckra), mert jól játszanak a franciák, de jönni fog a holtpont, kérdés továbbtudják magukat verekedni vagy kiesnek.

Szerintem nagyon korai beszélni mik lehetnek az elődöntőben, ez a VB arra ékes bizonyíték, hogy tényleg bárki megverhet bárkit. Nagyon csodálkoznék ha nem lenne egy "meglepetés" csapat a négy között, Mexikó-Kolumbia-Belgium-Uruguay vagy a még billegők közül Usa-Ghána-Portugália-Orosz stb.
Szerintem is lesz meglepetés..az elődöntőben szerintem nem lesz argentin -holland mert a hollandokat a mexikóiak lerendezik :)
Én Argentínában sem lennék biztos, még abban sem, hogy csoportelsők lesznek, mondjuk Nigéria is elég harmatos, nem értek, hogy lehet gyenge csoportot összehozni.
Egyébként, ha a papírforma érvényesülne, és csoportelsőként mennének tovább, és az E csoport második helyezettjét is megverik, akkor ki jöhet a 8 között?

Hollandiának szerintem sem lesz sima a meccsük Mexikóval, de braziloknak sem lesz könnyű dolguk Chilével. 40 százalékot adnék a két papíron esélytelenebb csapatnak. A Kolumbia-Uruguay győztese pedig még nehezebb ellenfél lesz a házigazdáknak. Ha túl is mennek ezeken a meccseken, sokat ki fog belőlük venni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.25. 16:00:17

VB sörei:
http://usatthebiglead.files.wordpress.c ... dcup-2.jpg
Aki végigissza az összeset na ő lesz az igazi világbajnok. :D
Kép
Kép
Kép
barcalaci84
Jugador d'estrella

2014.06.25. 15:56:25

Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.25. 15:47:09

Ezzel azért vitatkoznék, mert akár a selejtezőkben, akár a pótselejtezőn is hasonlóan csapat benyomását keltette a kék gárda. Az viszont igaz, hogy pl a portugálok belebukna(hat)nak abba, hogy az egyik legjobbjukat erőltetik, aki nem 100%-os úgy Ribery jól döntött, hogy lemondta, mert vele tényleg nehezebb lenne ha nem teljesen egészséges.

Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2014.06.25. 15:20:21

Bob_Marley írta: este meg nagyon hajrá franciák, számomra az egyik kedvenc csapat és úgy tűnik erre a Vb-re beérni látszik ez az új csapat még Ribery nélkül is.
mi ez a még?

Ribéryvel közel sem lenne ilyen a foci, ez 100%, végre csapatként játszanak, Benzema osztogatja a labdákat, de még gólokat is szerez és jó nézni, ahogy az egész francia támadórészleg csapatként játszik... ha Ribéry itt lenne ki lenne neki dobva mindig a baloldalra és "oldja meg" rendszer lenne a legtöbbször, amiből katasztrófa lett volna a franciák szemszögéből, mert amennyire leépült az idény végére Ribéry...
jobb dolog nem is történhetett a franciákkal, annál, hogy Ribéry nincs ott a VBn és Nasri otthonhagyása is jó döntés volt, tényleg élmény nézni a franciákat eddig, de majd jönni fog az elég nagy erőpróba, az a lényeges, hogy ott majd mit mutatnak.
Kicsit korai még ugyan, ahogy nézem alakulgat a brazil-német és a holland-argentin elődöntő.
hát ezek után ki tudja már mi lesz még, de tény ez a várható.
de hogy az argentinoknak ennél jobb sorsolást össze se hozhattak volna az tuti, gyakorlatilag elődöntőig be kell menniük, aztán 2 meccsen meg már bármi megtörténhet és a hollandok se annyira erősek ám... lazán meg lehet nekik a döntő is, Messi ennél soha nem lesz közelebb a VB címhez, ő is tudja, hogy ezt ki kell használnia.

a másik ág az már izgalmasabb lesz valószínűleg.
madridista
Alcantara
Director del Fútbol

2014.06.25. 15:13:18

Kicsit korai még ugyan, ahogy nézem alakulgat a brazil-német és a holland-argentin elődöntő.
A franciák talán-talán változtathatnak rajta némiképpen, bár a németek szerintem begyűrik őket ki-ki meccsen.

Kolumbia sem rossz, de rájuk a brazilok várhatnak, ha az urukon túljutnak és ott vége a a dalnak.
Mexikóra leszek kíváncsi, lesz-e bennük annyi, mint a csoportmeccseken vagy jön a szokásos első egyenes kiesésbeli vereség.
Subinho
Director del Fútbol

2014.06.25. 13:04:53

LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.25. 12:52:43

A görögök tegnap elég jól tolták, megérdemelten mentek tovább, ahogy Costa Rica is, szóval nem kell lehúzni őket.

Kolumbia előtt is le a kalappal, legjobb játékosunk nélkül is kiválóan teljesítenek, megnézném mondjuk a brazilokat Neymar nélkül, vagy Argentinát Messi nélkül. :roll:

Ma hajrá Nigéria, sok esélyt nem adok nekik, de hátha.
Dave87
Capitá del Barça

2014.06.25. 11:47:47

Andrisr10 írta:Legjobb beszólás nekem az angol - olaszról maradt meg, amikor az első 45 perc után bejelentkeztek a stúdióból és visszajátszották az első félidő helyzeteit. Volt Balotellinek egy helyzete, amit egy emeléssel fejezett be és majdnem gól lett. Ezt a helyzetet 6x !!! játszották vissza és a nő megszólal (elnézést, hogy nem tudom a nevét) a 3. visszajátszásnál, hogy " ...és itt egy új helyzet... ja nem ez ugyanaz" ...xDD
Hát fogtam a fejem:D

Én külföldröl nézem a VB-t, amiket az itteni kommentàtorok eleresztenek, az mindent visz.

A kolumbiai jàtékosok nevét kivétel nélkül fonetikusan ejtik ki (Jakszon Martinesz), De Jong az AC Inter Mailandban jàtszik, a tegnapi meccsen az elefàntcsontparti S. Aurier a 85. percig Szàurier volt, majd miutàn a csàvo észrevette magàt, 4 percig anekdotàzgatott az igy pàrhuzamba vont dinoszauruszokrol (dinosaurier németül).
A meccsek alatti 3-4 perces néma csend mindennapos (utolagos indoklàs: jegyzet keresgélés, IVOSZÜNET). A studioba beültetett, diszesen felöltöztetett, félmeleg madàrrol pedig mindent elmond, hogy 1-2 honapja még politikai magazint és nöi divatbemutatot vezetett (aranyköpései: Manchester City United, Cristiano Ronaldinho, David Alves).

És én még Puhl Sanyin röhögtem pàr éve, hogy képtelen ékezeteket kiejteni (Roberto Karlosz). :lol:

Làtom otthon is megy a hülyeség rendesen. :) Én mondjuk egy meccset néztem odahaza, ott Gundi elég jol nyomta, bàr gondolom ö a top.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
danianevem
Entrenador del Barça

2014.06.25. 11:33:21

A sok Suarez mém közé felkerült egy talán fontosabb hír is vele kapcsolatosan:
"If found guilty, Suarez will almost certainly miss the rest of the World Cup, and could receive a ban of up to 24 matches or two years, which could affect his club career as well as international football." -goal.com

Azaz, ha bűnösnek találják az illetékesek, akkor a VB-jének szinte biztosan, de akár az elkövetkező 2 évének is lőttek a válogatottban.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.25. 11:27:35

https://twitter.com/bigcreds/status/481 ... 36/photo/1

Végre egy nem photoshopolt kép Suárezről és Chielliniről!! :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.06.25. 11:19:17

hank1ee írta:Kicsit off-téma, de amúgy azon gondolkoztam, hogy ha szögletből eredményesek akarunk lenni, és szeretnénk a védelembe egy vezért, igazoljuk már le Godínt! :D
GODín

Amúgy én is gondolkoztam rajta, nem lepődnék meg, ha nemsokára a spanyol sajtó is bedobná a nevét.
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.25. 10:56:40

Kicsit off-téma, de amúgy azon gondolkoztam, hogy ha szögletből eredményesek akarunk lenni, és szeretnénk a védelembe egy vezért, igazoljuk már le Godínt! :D

Lezárt