Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.03. 23:35:16

madmax87!

Ha figyelmesen elolvasod a hszeket,egyáltalán nem azon megy a vita,hogy ki a jobb :wink: :!: Mindenki szerint Saviola jobb játékos,de különböző okok vezetnek bizonyos dolgokhoz,na ezekről szólt a vita :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.03. 23:31:57

Gyerekek szerintem nem kell vitatkoznunk hogy ki a jobb játékos szal az a lényeg a vezetöség nem tar igényt egy RENDKIVÜLI csatárra akinek az élete a barca és imádja minden szurkolo vagyis pofázhatunk itt minderöl Ö akkor sem fog maradni sajnos mivel akkor félbe törné a karrierjét szoval mint kiderült én rendkivüli modon imádom öt és emiatt nem szeretem avezetöséget további jo titatkozást és viva El Conejjo!!!!!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.03. 22:11:54

Grecki!

Próbálok kicsit egyszerűsíteni:

Szóval szntem senkinek sem tetszik (LM19nek sem),az,hogy csak Gyula kapja meg a lehetőséget,a Nyúl pedig nem..Itt nem erről van szó...

Az Lm19 által idézett szöveg tényleg kicsit furcsán van megfogalmazva,de a lényege: a Frank éra alatti dolgokra kell gondolni,szóval abban az időben játszott meccsek számára,stb... szntem Lio így érthette,hogy azért játszik Gyula,mert Ő mindig is meg volt becsülve Frank részéről,csak most már nem tud megfelelőt nyújtani,ezért bucsúként játszatja :roll: míg Saviolára nem igen tartott igényt Frank,ezért nem is érzi úgy,hogy játszatnia kell,annak ellenére sem,hogy valszínű Ő is távozik... :arrow: kb így értette Lio szntem,abból gondolom,mert elolvastam jópár hszt ezzel kapcsban...

Most a tények:
:arrow: nekem sem tetszik ez a módszer,szntem Lionak sem..
:arrow: a Nyúl is tett annyit a Csapatért,mint a Gyula,sőőőt... DE: nézzük azt a periódust amióta itt van Frank..és a vezetőség egyrésze... mert Ő,(k) döntenek hétről hétre úgy,ahogy... szóval az Ő írányítása alatti időre már igazabb az az állítás,hogy Gyula többet tett a Csapatért,és Őt végig preferálta...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.03. 21:26:59

LM19!

Mint már többször leírtam, nem azért szoktam "kötekedni veled", hogy kötekedhessek! Ezt ismételten szeretném hangsúlyozni!
lionelmessi19 írta:Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.

Ezt írtad Giulyről!Ezzel nem tudok egyetérteni! Azért adsz igazat Rijkaardnak a francia játszatásában, mert Giuly sokat tett a klubért, de már nem elég jó és távozik. Szerinted ezek közül melyik nem igaz Javierre? Ráadásul sokkal jobb képességű, fiatalabb, régebb óta a Barca családhoz tartozik, és itt akarja folytatni. Ezek után ne haragudj rám, hogy nem tudok zöld ágra vergődni veled!
Slither írta:Az a baja, hogy rüheli Guilyt és imádja Saviolát, és így nem tud objektíven véleményt alkotni erről.
Szerintem alapjában véve objektív vagyok, de az ember a számára kedvesebb emberekkel, illetve a kevésbé kedvesekkel ezt nem feltétlenül tudja megtenni. Ezzel te is így vagy gondolom, sőt, mindenki.
LG írta:De több ideje is volt rá Wink Maradjunk annyiban, h mindkettőnek sokat köszönhetünk. Az viszont 1értelmü, h Saviola sokkal jobb játékos.
Saviola 101 bajnoki meccsen 44 gól, 32 európai kupatalálkozón 14 gól, vagyis 133 meccsen 58 gól az első három évében. Idén 16 bajnokin 5 találat, a kupameccseken (ha emlékezetem nem csal) hétszer volt eredményes.

Vagyis kb 160 meccsen 68 gól!

Giuly ehhez képest:

82 bajnokin 19 gól, 22 nemzetközin 4 gól! Kupameccsekről sajna nem találtam adatot, de kb 15 meccsen mondjuk 3-4 gól. Az összesen kb 120 meccsen 27 gól...

Igaz, Giuly nem befejezőcsatár, tehát a gólaránya is nyilván gyengébb. DE, amennyi helyzetet Giuly Barca pályafutása alatt elpuskázott, szerintem ez a szám nyugodtan lehetne akár a duplája is. Szóval, gyengébb játékos, idősebb, nagyon rossz formában van, nem akkora kedvenc, akkor meg miért ő játszik? Ez nem tetszik nekem, mert ha nem is szeretném Saviolát sokkal jobban, akkor is őt követelném a csapatba. Bocs, ha hosszúra sikeredett...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.03. 19:13:44

fcbarcelonazsombi írta:
LG írta:Miért baj, ha vki szerint Giuly többet tett a csapatért mint Saviola :?: Azért az első két éve jo volt Gyulának, igaz, Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
Hát te nagyon elnézted szerzett ő is nagyon fontos golokat. Az idai szezonba is Lehet ha ő nincs akko r már a kupa nem lenne.
Bajnokok ligájába is szerzet még kölcsönadása elöt igen fontos golokat. Én nem akkarom bántani Giulyt de ne kezdjük hasonlitani Saviolahoz, mert ő egy kicsit többet letedt már az asztalra.
De több ideje is volt rá :wink: Maradjunk annyiban, h mindkettőnek sokat köszönhetünk. Az viszont 1értelmü, h Saviola sokkal jobb játékos.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.04.03. 19:09:18

Amugy nem baj ha szereted Giulyt én is szeretem s a Milan elleni golját sem felejtem el soha.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.04.03. 19:06:09

LG írta:Miért baj, ha vki szerint Giuly többet tett a csapatért mint Saviola :?: Azért az első két éve jo volt Gyulának, igaz, Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
Hát te nagyon elnézted szerzett ő is nagyon fontos golokat. Az idai szezonba is Lehet ha ő nincs akko r már a kupa nem lenne.
Bajnokok ligájába is szerzet még kölcsönadása elöt igen fontos golokat. Én nem akkarom bántani Giulyt de ne kezdjük hasonlitani Saviolahoz, mert ő egy kicsit többet letedt már az asztalra.
PCsabi
aka Game90

2007.04.03. 14:49:36

Ha a Juve is ugyanannyi pénzt ad neki, akkor sztem maradni fog :wink: Ahogy Sasi is mondta, ott sem fog sokkal többet játszani :arrow: del Piero, Trezeguet ha marad, Bojinov stb.
De az is igaz, hogy Rijkaard nem szereti őt annyira, szóval jövőre sem számíthat több lehetőségre. De legalább igazából szereti a Barcát.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sasi1
Entrenador del Barça

2007.04.03. 10:10:47

Én legalább akkora esélyt látok az itt maradására, mint a távozására. A juve sem ad neki szerintem jobb szerződést, és szerintem sokkal több játéklehetőség egy juvéban sem vár rá mint nálunk.....
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.03. 09:21:14

Ha elmegy(amire nagy esély van) akkor azthiszem senki sem fog haragudni rá, max mi lehetünk mérgesek a vezetőségre. Jobb lesz így neki, szerintem mindenki szerint többet érdemel 3. számú csatárnál.
További sikres pályafutást kívánok neki, és köszönök mindent amit ezért a klubért tett!

Visca El Saviola!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.02. 22:54:35

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta: Ez a baj, túl jók az első számú csatáraink.
Vhogy ezt elviselem :D 8) Persze vki szempontjából tényleg nem a legjobb,de a Csapatot nézve nem akkora gond..
Természetesen. :D
Egyébként meg átgondolva, ha maradna, gyakorlatilag teljesen tönkrevágná a karrierjét, szinte soha nem játszana, és nem azért, mert hátrányos helyzetű!

És ez meg kinek jó? Senkinek sztem.
El kellene tisztességgel búcsúzni, csinálni neki egy búcsúmeccset, még az is lehet, h kimennék... :roll:

De nem örülnék, ha elmenne spanyolországból, odaadnánk a Villarealnak, vagy a Recreativonak, vagy hasonló szimpatikus csapatnak.
ezt bírnám! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.02. 22:51:26

lionelmessi19 írta: Ez a baj, túl jók az első számú csatáraink.
Vhogy ezt elviselem :D 8) Persze vki szempontjából tényleg nem a legjobb,de a Csapatot nézve nem akkora gond..
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.02. 22:48:21

Boixos írta:de tényleg nem értem, h miért kell itt hozni az érveket a nyúllal kapcsolatban... azért nem egy falábú f.szról vitatkozunk, hanem egy olyan zsugásról, aki az elmúlt évek 3 legtöbb gólt elérő barca csatárának az egyike!! (kluivert, samu, nyúl)
nem értem, h hogy nem érzékelik ezt odakint :evil:
Monyuk nem is volt igen több épkézláb csatárunk :!:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.02. 22:43:25

Boixos írta:de tényleg nem értem, h miért kell itt hozni az érveket a nyúllal kapcsolatban... azért nem egy falábú f.szról vitatkozunk, hanem egy olyan zsugásról, aki az elmúlt évek 3 legtöbb gólt elérő barca csatárának az egyike!! (kluivert, samu, nyúl)
Attól függetlenül amiket leírtál, Én idén nem érzékeltem annyira, h hű micsoda csatár volna. :roll: természetesen azokra a meccseire gondolok, amiken sokat játszott.
De padon tudna maradni, annak nagyon örülnék. Csak az meg hogy jó neki? Sehogy. Ez a baj, túl jók az első számú csatáraink.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.02. 22:23:01

de tényleg nem értem, h miért kell itt hozni az érveket a nyúllal kapcsolatban... azért nem egy falábú f.szról vitatkozunk, hanem egy olyan zsugásról, aki az elmúlt évek 3 legtöbb gólt elérő barca csatárának az egyike!! (kluivert, samu, nyúl)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.02. 21:52:27

ozsimiki írta:Lio! Még tedd hozzá,hogy Gyulával sem vesztünk lényegeset ami a mostani játékerejét illeti,mielőtt belekötne vki :wink: :)
SŐŐŐŐŐT..szerintem még nyerünk is,ha elmegy.. :roll:
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.02. 21:15:35

"Txiki Begiristain, a katalán egyesület részéről egy hete elmondta: szeretnék megtartani Saviolát, és a bajnoki szünet után - azaz a napokban - készítik elő a szerződésajánlatukat." Hmm mért van olyan érzésem nem lesz kész az az ajánlat is szivatják tovább??? mert ha ez nem hitegetés akor lehet én nem vok magyar és félrerétem!!! :evil:
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.02. 21:14:11

Boixos írta:
LG írta:...Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
igen, hát sevillából vagy monacoból aránylag nehéz fontos barca-gólt rúgni. előtte viszont rúgott vagy ötven "szórasemérdemes" gólt.
ezért nem lehet gilivel vagy a mondjuk a bölénnyel hasonlítgatni.
Na ezért megköveznek, de húúúú de igazad van! :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.02. 17:55:15

LG írta:...Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
igen, hát sevillából vagy monacoból aránylag nehéz fontos barca-gólt rúgni. előtte viszont rúgott vagy ötven "szórasemérdemes" gólt.
ezért nem lehet gilivel vagy a mondjuk a bölénnyel hasonlítgatni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Andris
Adminisztrátor

2007.04.02. 17:30:15

ozsimiki írta:Lio! Még tedd hozzá,hogy Gyulával sem vesztünk lényegeset ami a mostani játékerejét illeti,mielőtt belekötne vki :wink: :)
Elég ha valaki visszalapozgat a Giuly topicban, nem ?! :wink:
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.02. 17:27:14

Lio! Még tedd hozzá,hogy Gyulával sem vesztünk lényegeset ami a mostani játékerejét illeti,mielőtt belekötne vki :wink: :)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.02. 17:25:09

madmax87 írta:
Magyarul pl beletti többet tett a csapatért mint bárkimás mivel ő lötte a Bl győztes gólt??? Na neviccelj! :shock:
Igazából madmax, nem értem mi szükség egy ilyen hsz-re. Tudod jól hogy hogy értette, nem kell ilyen általánosítva, kifejezetten bután hozzáállni....

Csak h mégegyszer tisztázódjon az egész, szerintem a KLUB (!) Giulyt jobban preferálta mindig is , és ő játszani fog még mielőtt elmegy, ez Saviola esetében pont fordítva van. És ezt meg is értem, bár amit én látok az egészből, Saviola is min. ennyit megérdemelne.

Ez van fiúk, el kell fogadni. Nagy játékost, remek embert vesztünk, de nagyot nem veszít vele a csapat (játék erőben). :roll:
- József Attila
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.02. 17:15:42

Magyarul pl beletti többet tett a csapatért mint bárkimás mivel ő lötte a Bl győztes gólt??? Na neviccelj! :shock:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.02. 16:23:53

Miért baj, ha vki szerint Giuly többet tett a csapatért mint Saviola :?: Azért az első két éve jo volt Gyulának, igaz, Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.02. 15:32:11

antiimperialista írta:
lionelmessi19 írta:Viszont az tény, h ha Én írok valamit, abban mostanság Greckinek feltétlen keresni kell valami hibát :) Remélem nem lesz mindig így. :(
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Saviolával kapcsolatban igen furcsán szoktál nyilatkozni, és ez nekem sem igazán tetszik. A legutóbbi vita meg azért mérgesedett el, mert a hozzászólásodból azt lehetett leszűrni, hogy szerinted Giuly többet tett a csapatért, mint Saviola. Ha jobban vigyázol majd arra, hogyan fogalmazol, grecki sem fog "belekötni" :wink:
Szerintem teljesen érthetően fogalmaztam, ebben az esetben leglább is. :roll: Olvass vissza, és akkor talán látod... aztán lehet h csak nekem tűnt egyértelműnek :)

Egyébként természetes, h furcsán nyilatkozok róla:

-a vezetőség elküldené, de a szurkolók szeretik, köztük én is, mert nem tudom elfelejteni, h mit tett már a Barcáért
-ezen kívül belátom, h neki is jobb lenne máshol folytatni
-valamint ugy látom, h már nem válik olyan hasznára a csapatnak mint régebben

Tehet a furcsa fogalmazások oka talán ez: látom h el kéne mennie, el is fog valszeg, de ennek ellenére nagyon birom Őt magát, és a játékstílusát is!

Másrészt sztem nem mérgesedett el a vita... :roll: egész más h nem értünk egyet, és h elmérgesedik a vita :wink:
Az a baj, h Grecki azért sztem nézi, h hol a hiba a hsz-eimben, mondjuk kicsit meg is értem, de az előzményekkel együtt sztem teljesen egyértelmű, hogy mit akartam írni, hogy is gondolom az egészet.

Na :)
- József Attila
Lezárt