Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.
Szerintem alapjában véve objektív vagyok, de az ember a számára kedvesebb emberekkel, illetve a kevésbé kedvesekkel ezt nem feltétlenül tudja megtenni. Ezzel te is így vagy gondolom, sőt, mindenki.Slither írta:Az a baja, hogy rüheli Guilyt és imádja Saviolát, és így nem tud objektíven véleményt alkotni erről.
Saviola 101 bajnoki meccsen 44 gól, 32 európai kupatalálkozón 14 gól, vagyis 133 meccsen 58 gól az első három évében. Idén 16 bajnokin 5 találat, a kupameccseken (ha emlékezetem nem csal) hétszer volt eredményes.LG írta:De több ideje is volt rá Wink Maradjunk annyiban, h mindkettőnek sokat köszönhetünk. Az viszont 1értelmü, h Saviola sokkal jobb játékos.
De több ideje is volt ráfcbarcelonazsombi írta:Hát te nagyon elnézted szerzett ő is nagyon fontos golokat. Az idai szezonba is Lehet ha ő nincs akko r már a kupa nem lenne.LG írta:Miért baj, ha vki szerint Giuly többet tett a csapatért mint SaviolaAzért az első két éve jo volt Gyulának, igaz, Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
Bajnokok ligájába is szerzet még kölcsönadása elöt igen fontos golokat. Én nem akkarom bántani Giulyt de ne kezdjük hasonlitani Saviolahoz, mert ő egy kicsit többet letedt már az asztalra.
Hát te nagyon elnézted szerzett ő is nagyon fontos golokat. Az idai szezonba is Lehet ha ő nincs akko r már a kupa nem lenne.LG írta:Miért baj, ha vki szerint Giuly többet tett a csapatért mint SaviolaAzért az első két éve jo volt Gyulának, igaz, Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
Természetesen.ozsimiki írta:Vhogy ezt elviselemlionelmessi19 írta: Ez a baj, túl jók az első számú csatáraink.![]()
Persze vki szempontjából tényleg nem a legjobb,de a Csapatot nézve nem akkora gond..
Vhogy ezt elviselemlionelmessi19 írta: Ez a baj, túl jók az első számú csatáraink.
Monyuk nem is volt igen több épkézláb csatárunkBoixos írta:de tényleg nem értem, h miért kell itt hozni az érveket a nyúllal kapcsolatban... azért nem egy falábú f.szról vitatkozunk, hanem egy olyan zsugásról, aki az elmúlt évek 3 legtöbb gólt elérő barca csatárának az egyike!! (kluivert, samu, nyúl)
nem értem, h hogy nem érzékelik ezt odakint
Attól függetlenül amiket leírtál, Én idén nem érzékeltem annyira, h hű micsoda csatár volna.Boixos írta:de tényleg nem értem, h miért kell itt hozni az érveket a nyúllal kapcsolatban... azért nem egy falábú f.szról vitatkozunk, hanem egy olyan zsugásról, aki az elmúlt évek 3 legtöbb gólt elérő barca csatárának az egyike!! (kluivert, samu, nyúl)
nem értem, h hogy nem érzékelik ezt odakint
Na ezért megköveznek, de húúúú de igazad van!Boixos írta:igen, hát sevillából vagy monacoból aránylag nehéz fontos barca-gólt rúgni. előtte viszont rúgott vagy ötven "szórasemérdemes" gólt.LG írta:...Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
ezért nem lehet gilivel vagy a mondjuk a bölénnyel hasonlítgatni.
igen, hát sevillából vagy monacoból aránylag nehéz fontos barca-gólt rúgni. előtte viszont rúgott vagy ötven "szórasemérdemes" gólt.LG írta:...Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
Elég ha valaki visszalapozgat a Giuly topicban, nem ?!ozsimiki írta:Lio! Még tedd hozzá,hogy Gyulával sem vesztünk lényegeset ami a mostani játékerejét illeti,mielőtt belekötne vki![]()
Igazából madmax, nem értem mi szükség egy ilyen hsz-re. Tudod jól hogy hogy értette, nem kell ilyen általánosítva, kifejezetten bután hozzáállni....madmax87 írta:Magyarul pl beletti többet tett a csapatért mint bárkimás mivel ő lötte a Bl győztes gólt??? Na neviccelj!LG írta:Miért baj, ha vki szerint Giuly többet tett a csapatért mint SaviolaAzért az első két éve jo volt Gyulának, igaz, Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
Magyarul pl beletti többet tett a csapatért mint bárkimás mivel ő lötte a Bl győztes gólt??? Na neviccelj!LG írta:Miért baj, ha vki szerint Giuly többet tett a csapatért mint SaviolaAzért az első két éve jo volt Gyulának, igaz, Saviolának is jol ment még a kölcsönadása előtt, de nem hiszem, h lőtt annyira fontos golt, mint amit Gyuszko a milannak.
Szerintem teljesen érthetően fogalmaztam, ebben az esetben leglább is.antiimperialista írta:Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Saviolával kapcsolatban igen furcsán szoktál nyilatkozni, és ez nekem sem igazán tetszik. A legutóbbi vita meg azért mérgesedett el, mert a hozzászólásodból azt lehetett leszűrni, hogy szerinted Giuly többet tett a csapatért, mint Saviola. Ha jobban vigyázol majd arra, hogyan fogalmazol, grecki sem fog "belekötni"lionelmessi19 írta:Viszont az tény, h ha Én írok valamit, abban mostanság Greckinek feltétlen keresni kell valami hibátRemélem nem lesz mindig így.