LM19!
Mint már többször leírtam, nem azért szoktam "kötekedni veled", hogy kötekedhessek! Ezt ismételten szeretném hangsúlyozni!
lionelmessi19 írta:Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.
Ezt írtad Giulyről!Ezzel nem tudok egyetérteni! Azért adsz igazat Rijkaardnak a francia játszatásában, mert Giuly sokat tett a klubért, de már nem elég jó és távozik. Szerinted ezek közül melyik nem igaz Javierre? Ráadásul sokkal jobb képességű, fiatalabb, régebb óta a Barca családhoz tartozik, és itt akarja folytatni. Ezek után ne haragudj rám, hogy nem tudok zöld ágra vergődni veled!
Slither írta:Az a baja, hogy rüheli Guilyt és imádja Saviolát, és így nem tud objektíven véleményt alkotni erről.
Szerintem alapjában véve objektív vagyok, de az ember a számára kedvesebb emberekkel, illetve a kevésbé kedvesekkel ezt nem feltétlenül tudja megtenni. Ezzel te is így vagy gondolom, sőt, mindenki.
LG írta:De több ideje is volt rá Wink Maradjunk annyiban, h mindkettőnek sokat köszönhetünk. Az viszont 1értelmü, h Saviola sokkal jobb játékos.
Saviola 101 bajnoki meccsen 44 gól, 32 európai kupatalálkozón 14 gól, vagyis 133 meccsen 58 gól az első három évében. Idén 16 bajnokin 5 találat, a kupameccseken (ha emlékezetem nem csal) hétszer volt eredményes.
Vagyis kb 160 meccsen 68 gól!
Giuly ehhez képest:
82 bajnokin 19 gól, 22 nemzetközin 4 gól! Kupameccsekről sajna nem találtam adatot, de kb 15 meccsen mondjuk 3-4 gól.
Az összesen kb 120 meccsen 27 gól...
Igaz, Giuly nem befejezőcsatár, tehát a gólaránya is nyilván gyengébb. DE, amennyi helyzetet Giuly Barca pályafutása alatt elpuskázott, szerintem ez a szám nyugodtan lehetne akár a duplája is. Szóval, gyengébb játékos, idősebb, nagyon rossz formában van, nem akkora kedvenc, akkor meg miért ő játszik? Ez nem tetszik nekem, mert ha nem is szeretném Saviolát sokkal jobban, akkor is őt követelném a csapatba. Bocs, ha hosszúra sikeredett...