Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Így 3,8 lett, de azt hozzátenném , hogy Infóból félévkor 3as lettem, szóval ha azt beleveszem pont 4,0. Egyébként köszi, nagyon remélem hogy sikerül bejutnom, ha igen, 4 évig nyugodtan hátradőlve fogok készülni az érettségire, nyelvvizsgára stb.-reS.Agüero írta:Jó, de ezekből szedd ki a nemtanulós tantárgyakat, azaz: ének, rajz, info, tesi, technika, majd úgy nézd meg az átlagadat.Messithebest írta:ez ha jól számoltam 4,2. pedig semmit nem tanultam....![]()
Am sok szerencsét gimihez!Én is vagy gimibe megyek vagy sima középsuliba.

Jó, de ezekből szedd ki a nemtanulós tantárgyakat, azaz: ének, rajz, info, tesi, technika, majd úgy nézd meg az átlagadat.Messithebest írta:ez ha jól számoltam 4,2. pedig semmit nem tanultam....
az nekem is jól esett volna gimiben,mert így a műszaki egyetem nem könnyűsjay írta: Nekem műszaki ábrázolásom volt idén. Elég nehéz tantárgy, de a 11.-es anyaghoz képest a most tanultak állítólag jóval könnyebbek lesznek.
Nekem műszaki ábrázolásom volt idén. Elég nehéz tantárgy, de a 11.-es anyaghoz képest a most tanultak állítólag jóval könnyebbek lesznek.FtcSikiHun írta:Dettósjay írta:Én most végeztem el a 9.-et.S.Agüero írta:...![]()
Matematika: 2
Természetismeret: 3
Magyar: 3
Informatika emelt szint: 3
Angol emelt szint: 4
Testnevelés: 5
Kicsit lazán vettem ezt az évet, inkább csak az angolra próbáltam koncentrálni, mert a többi úgy sem számít bele semmibe.![]()
Jövőre viszont már nem lesz könnyű.
Dettósjay írta:Én most végeztem el a 9.-et.S.Agüero írta:...

Grat, én is most végeztem a 7essel.S.Agüero írta:Wááá kitűnő lettem(7.-ben).![]()
![]()
![]()
Pedig alig tanultam valamit egész évben.![]()
Eddig 4.-et kivéve mindig kitűnő voltam, rem jövőre is sikerül.![]()
+tesiből meg infóból még dicséretet is kaptam.![]()
Többieknek hogy sikerült? Bizonyítvány aki kapott hogy néz ki?

de ott kisebb a ponthatár GMen meg uanannyi mint KMen szvl ha lehetséges akk félévkor átjelentkeznékFecooo írta:PSZ-re nem akarsz bejutni, jobb, ha tőlem tudod....
akkor már inkább GM-et kellett volna megjelölnöd, a PSZ egy öngyilkossággal ér fel Szegeden... 5-6 ember tudta elvégezni időben kb, a többiek legalább 1 évet csúsztak, de többen csak 9-10. félévben tudják majd csak befejezni...

hmm ha lehetséges akk jo,mert 2.ként pénzügy és számvitelt jelöltem és elvileg közgén az 1. félév minden szakon uyganaz.daffy írta:nálunk lehetségesXaviMessifan írta:
plusz 8 pont szvl 404:D de még reménykedem:D am arrol tud vki vmi ha pl felvesznek ugyanarra kara és félévkor v vmikor szakot szeretnék váltani az lehetséges-e?
azért vitték lejjebb a plusz pontokat,hogy ezzel is szűrjék a felvettek számát. kb a fele egyetemista lesz itt pár év múlva.Daffy,sztem meg leljebb fog menni(reménykedek:D) mert pluszpontokat leljebbvitték rendesen ,nyelvizsga 50 helyett 40et ér.... ha tavaj éretségiztem vna 12 pontal többem lenne:S

nálunk lehetségesXaviMessifan írta:
plusz 8 pont szvl 404:D de még reménykedem:D am arrol tud vki vmi ha pl felvesznek ugyanarra kara és félévkor v vmikor szakot szeretnék váltani az lehetséges-e?
azért vitték lejjebb a plusz pontokat,hogy ezzel is szűrjék a felvettek számát. kb a fele egyetemista lesz itt pár év múlva.Daffy,sztem meg leljebb fog menni(reménykedek:D) mert pluszpontokat leljebbvitték rendesen ,nyelvizsga 50 helyett 40et ér.... ha tavaj éretségiztem vna 12 pontal többem lenne:S
plusz 8 pont szvl 404:D de még reménykedem:D am arrol tud vki vmi ha pl felvesznek ugyanarra kara és félévkor v vmikor szakot szeretnék váltani az lehetséges-e?daffy írta:az még mindig "csak" 396. tavaly 412 kellett. nem akarlak elkeseríteni,de még ne éld bele magad.XaviMessifan írta:40 pontotdaffy írta:elég? miért mennyit adnak a felső németért? nem 30 pont?

az még mindig "csak" 396. tavaly 412 kellett. nem akarlak elkeseríteni,de még ne éld bele magad.XaviMessifan írta:40 pontotdaffy írta:elég? miért mennyit adnak a felső németért? nem 30 pont?
40 pontotdaffy írta:elég? miért mennyit adnak a felső németért? nem 30 pont?

pont ezekért szeretnék odamenni:D nemnagyon érdekelnek ezek a szároaz egyhelyben ülös dolgok. jaja golytáborrol hallotam már pár dolgot:D:DFecooo írta:jah és a kermarkról két dolgot kell tudnod:
rengeteg beadandótok lesz, és sok közösségi program, ahol a társaságépítés lesz a fontos(tehát, ha szégyenlős vagy, az nem jó
)
jah és nem árt összehaverkodni Révész Balázzsal
jah és okvetlenül menj el gólyatáborba!
a SZTE-GTK-s gólyatáborok legendásak

hááát nagyoon remélem h igazad lesz,mert igazábol ez az egy szak érdekelne többi egyáltalán nem:S:DFecooo írta:ebben az esetben már most gratulálok a bejutáshoz
elégnek kell lennie
a matekot és a németet fogják figyelembe venni, ha igaz

kizártnak tartom,hogy levigyék pont most,mikor ilyen mértékű változtatásokat akarnak véghezvinni az oktatásban. évente kb 10-15%-kal kevesebb embert vesznek fel államira,így szerintem az állami ponthatárok emelkedni fognak,míg a fizetősök talán nem.XaviMessifan írta:
van felsőfoku német plusz 8 pont sporteredmény...de nemtom h most van e esély h leljebb megy a ponthatár...
van felsőfoku német plusz 8 pont sporteredmény...de nemtom h most van e esély h leljebb megy a ponthatár...Fecooo írta:emelt érettségi? nyelvvizsga?XaviMessifan írta:irodalom 54%
tesi 95%
matek91%
töri 83%
német 87%
szerintetek ezekkel az eredményekkel idén van esélyem bekerülni kereskedelem és marketingre ?
ha van legalább 1 nyelvvizsgád, akkor van esély, de anélkül nem sok...

mik a felvételi tárgyak?XaviMessifan írta:SZTE szegeddaffy írta:hova?