Barça Igazolások 2008-09
Mit kell tudni Martin Cacéres-rol?
- visca el barca
- Presidente del Barça
üdv a fórumon!eM82 írta:Üdv mindenkinek !Kis átigazolási feltételezés:
A Roma védőjét Juan-t szeretné leigazolni a Barça... A védő szerződésének záradékában 10 millió Euro-t írnak. Nem tudom milyen védő Juan, de 10 milla nem lenne sok érte.
Ugyancsak Roma, ugyancsak védő: Amantino Mancini. A "17-es cikkelyt" kihasználva szerződésében, külföldre igazolhatna... így két olasz kérője a milán és a juve hoppon maradhat és a Barca lehet a befutó.
üdv.:
eM
hozzászólásod utolsó felére reagálnék. Én nagy örömmel látnám Juant, sztem sokkal jobb játékos mint az itt mostanaban hangoztatott pique, coloccini, vagy éppen caceres. majd biztos irják, hogy hú hát már lassan 30, meg minden de sztem 3-4 évre bőven jó lesz
mancini detto ue. klasszisokkal nagoybb játékos mint silva...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.05.27. 11:18:04-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
Titinho!
Ha Sir Alexék beszálnak Alvesért, akkor könnyen felmehet az ára 35-ig és kénytelenek leszünk megadni. Sajnos anyagilag kizárt, hogy tudnánk velük versenyezni. Arról nem is beszélve, hogy a ManU-t ismerve, fognak 2-3 játékost venni maximum, a keretük kész, posztra igazolnak. Érthető is, hiszen a jobbhátvéd posztja náluk is problémás, a döntőn is Brown játszott.
A sport-on azt olvastam, hogy Malouda és Silva a két fő célpont baloldalra, de Guardiola valamiért jobban szeretné a franciát. Ettől még Silvát is kergetjük. Ha egyik sem jön össze, akkor Hleb az utolsó megoldás és rámegyünk a fehéroroszra, aki viszont olcsóbb.
Azt én is olvastam, hogy Piquet ma bemutatásra kerül. Alvest piszkosul le kell zárni, egyetértek, mert a végén 40 millát kell majd fizessünk. Tavaly is felment az ára 38-ra és még azt is visszadobta Del Nido. Szóval kapkodni kéne és betenni a csomagba 1-2 játékost, mint pl. Gudjohnsen, vagy esetleg Alves 25 milláért és mellé 1 évre Dos Santos kölcsönbe. Csak zárjuk már le!
Ha Sir Alexék beszálnak Alvesért, akkor könnyen felmehet az ára 35-ig és kénytelenek leszünk megadni. Sajnos anyagilag kizárt, hogy tudnánk velük versenyezni. Arról nem is beszélve, hogy a ManU-t ismerve, fognak 2-3 játékost venni maximum, a keretük kész, posztra igazolnak. Érthető is, hiszen a jobbhátvéd posztja náluk is problémás, a döntőn is Brown játszott.
A sport-on azt olvastam, hogy Malouda és Silva a két fő célpont baloldalra, de Guardiola valamiért jobban szeretné a franciát. Ettől még Silvát is kergetjük. Ha egyik sem jön össze, akkor Hleb az utolsó megoldás és rámegyünk a fehéroroszra, aki viszont olcsóbb.
Azt én is olvastam, hogy Piquet ma bemutatásra kerül. Alvest piszkosul le kell zárni, egyetértek, mert a végén 40 millát kell majd fizessünk. Tavaly is felment az ára 38-ra és még azt is visszadobta Del Nido. Szóval kapkodni kéne és betenni a csomagba 1-2 játékost, mint pl. Gudjohnsen, vagy esetleg Alves 25 milláért és mellé 1 évre Dos Santos kölcsönbe. Csak zárjuk már le!

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Azért Touréra visszatérve. Persze, hogy elamaradtak a lövések:
1. hátrébb játszik mint tette azt a Monaco-ban
2. nem a távoli lövésekre épült a Barca taktikája, hanem a gyoes ütempasszokra
3. sztem Frankie keze is benne volt, inkább passzolásra bíztathatta
Cacéres nemhinném hogy léne ide. mégcsak 21 éves. Még egy fiatal védő? minek? amugy ha jol tudom eu-n kívüli játékosnak számít, mivel Uruguayi. A google csodákra képes

Piquének egyre jobban örülök. Malouda ide ne tegye be a lábát. Sokkal inkább Silva.
1. hátrébb játszik mint tette azt a Monaco-ban
2. nem a távoli lövésekre épült a Barca taktikája, hanem a gyoes ütempasszokra
3. sztem Frankie keze is benne volt, inkább passzolásra bíztathatta
Cacéres nemhinném hogy léne ide. mégcsak 21 éves. Még egy fiatal védő? minek? amugy ha jol tudom eu-n kívüli játékosnak számít, mivel Uruguayi. A google csodákra képes

Piquének egyre jobban örülök. Malouda ide ne tegye be a lábát. Sokkal inkább Silva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.05.27. 11:11:33-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Titinho
- Director del Fútbol
Az El Mundo szerint, Dani Alvés talán a 3. igazolás lehet a Barcában. 1. Keita 2. Piqué (ma aláírják a felek a szerződést) 3. talán Alvés. Múlt héten még úgy volt, hogy Alvés lesz az első igazolásunk az El Mundo szerint, vagy Keitaval együtt érkeznek elsőnek, de Del Nido elnök hajthatatlan és 35 milliót kér továbbra is Alvésért. A tárgyalások továbbra is zajlanak, viszont közben Sir Alex Ferguson is le szeretné igazolni a MU-ba a brazilt Luís Fabiano-val egyetemben.
A további igazolási terveket David Silva és Martin Cacéres jelenti. Ők jelentik a legnagyobb prioritást mostantól. Cacéres kijelentette, hogy nagyon szívesen játszana a Barcában a következő szezontól.
A SPORT szerint pedig nem csak Silváért, de Maloudáért is meg fogjuk ajánlani a 20 millió €-t.
Először is Alvést kéne végre lezárni, Del Nido húzzon mostmár oda ahová gondolom és engedje el! Valamint Fernando Roig sem enged Cacéres árából. A végén tényleg az lesz, hogy emiatt a szavazás és Del Nido hülyesége miatt nem lesz a miénk Alvés és odaadja a MU-nak!
Mindenesetre rosszat sejtek...se Alvés, se Silva. Helyettük jön egy senki jobbhátvéd és Malouda. Na akkor fogok idegbajt kapni. Most amíg nem lesz a szavazás le kell zárni legalább kettőjüket!!!
A további igazolási terveket David Silva és Martin Cacéres jelenti. Ők jelentik a legnagyobb prioritást mostantól. Cacéres kijelentette, hogy nagyon szívesen játszana a Barcában a következő szezontól.
A SPORT szerint pedig nem csak Silváért, de Maloudáért is meg fogjuk ajánlani a 20 millió €-t.
Először is Alvést kéne végre lezárni, Del Nido húzzon mostmár oda ahová gondolom és engedje el! Valamint Fernando Roig sem enged Cacéres árából. A végén tényleg az lesz, hogy emiatt a szavazás és Del Nido hülyesége miatt nem lesz a miénk Alvés és odaadja a MU-nak!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Koeman
- Jugador del Barça
A "nagy kaliberrel" kapcsolatban azért vitatkoznék, mert Huntelaar - attól függetlenül, hogy a holland bajnokságban játszik - szerintem van olyan jó játékos, mint az Ibrahimovic vagy a Benzema. Drogba lehet, hogy jobb, de nézd meg a korát... és közben emlékezz Kluivert-re, vagy nézd meg Nistelrooy-t...
Ne essünk abba a hibába, hogy "hűű, de nagy sztárt kell vennünk hihetetlen sok pénzért" és aztán meg nyafogjon, meg hisztizzen, mert esetleg neki nem felel meg a kispad, vagy épp Guardiola személye...
Ne essünk abba a hibába, hogy "hűű, de nagy sztárt kell vennünk hihetetlen sok pénzért" és aztán meg nyafogjon, meg hisztizzen, mert esetleg neki nem felel meg a kispad, vagy épp Guardiola személye...
-
- Barça C
Üdv mindenkinek !
Pár gondolat így első hsz-nek:
Az "ácsé milán" szeretné visszaigazolni Sheva-t... (csak a "cselzin" múlik, meg szegény Sheva sokat nem játszott az utóbbi 1 évben) akkor kérdem én mi a jófenének nekik Eto'o v. Ronaldinho?... padozni?...
Ott van nekik Inzaghi, Pato (Ronaldo... ha egyszer felépül...), Gilardino, Willy Aubameyang. /jó, Roni nem csatár... de akkor kinek a helyére rakják be?... Kaka? Pirlo? Ambrosini? Seedorf?/
Ja és még az Udinese-s Fabio Quagliarella-ért is bejelentkeztek.
Anno nagyon mérges voltam mikor Rivaldo-t (örök kedvenc marad a bal lábas brazil) elüldözték a csapattól s végül a milánnál kötött ki. Baromira nem ment neki a játék s a karrierje csúnya ívett vett lefelé... Ronaldinhonak is ezt szánják?... Legyen aki miatt újfent mezeket vegyenek?... Marketing igazolásból elég jó a "reál"... Owen, Beckham... Most őket másolják?
Hiszem, hogy Guardiola képes maradásra bírni Ronit és Eto'o-t...
Joao Moutinho-ról itt olvastam először. Az EB-n majd szemügyre veszem a srácot
.
Az interes Eto'o - Ibra csere egy vicc... habár ha Drogba-t megszerzik, akkor már nem biztos, hogy olyan mosolyogtató a dolog.
Güiza sztem is jó vétel lenne... cserének. Aztán ki tudja, lehet, hogy alapember lenne. Van még benne 3-4 jó év.
Huntelaar teljesítménye is figyelemre méltó.. évek óta jól játszik. termeli a gólokat...
Most azért kell leírni a srácot, mert a holland bajnokságban tolja?... Ők nem ott kezdték? Van Basten, Cruyff, Robben, Van Nistelrooy...
Én szívem szerint Drogba-t látnám Eto'o helyett (ha már egyszer el kell mennie)... s mellé Agüero-t.
Remélhetőleg Keita után érkezik még 3-4 új játékos...
Oleguer-t nem lehetne elajándékozni ?
Kis átigazolási feltételezés:
A Roma védőjét Juan-t szeretné leigazolni a Barça... A védő szerződésének záradékában 10 millió Euro-t írnak. Nem tudom milyen védő Juan, de 10 milla nem lenne sok érte.
Ugyancsak Roma, ugyancsak védő: Amantino Mancini. A "17-es cikkelyt" kihasználva szerződésében, külföldre igazolhatna... így két olasz kérője a milán és a juve hoppon maradhat és a Barca lehet a befutó.
üdv.:
eM
Pár gondolat így első hsz-nek:
Az "ácsé milán" szeretné visszaigazolni Sheva-t... (csak a "cselzin" múlik, meg szegény Sheva sokat nem játszott az utóbbi 1 évben) akkor kérdem én mi a jófenének nekik Eto'o v. Ronaldinho?... padozni?...
Ott van nekik Inzaghi, Pato (Ronaldo... ha egyszer felépül...), Gilardino, Willy Aubameyang. /jó, Roni nem csatár... de akkor kinek a helyére rakják be?... Kaka? Pirlo? Ambrosini? Seedorf?/
Ja és még az Udinese-s Fabio Quagliarella-ért is bejelentkeztek.
Anno nagyon mérges voltam mikor Rivaldo-t (örök kedvenc marad a bal lábas brazil) elüldözték a csapattól s végül a milánnál kötött ki. Baromira nem ment neki a játék s a karrierje csúnya ívett vett lefelé... Ronaldinhonak is ezt szánják?... Legyen aki miatt újfent mezeket vegyenek?... Marketing igazolásból elég jó a "reál"... Owen, Beckham... Most őket másolják?
Hiszem, hogy Guardiola képes maradásra bírni Ronit és Eto'o-t...
Joao Moutinho-ról itt olvastam először. Az EB-n majd szemügyre veszem a srácot

Az interes Eto'o - Ibra csere egy vicc... habár ha Drogba-t megszerzik, akkor már nem biztos, hogy olyan mosolyogtató a dolog.
Güiza sztem is jó vétel lenne... cserének. Aztán ki tudja, lehet, hogy alapember lenne. Van még benne 3-4 jó év.
Huntelaar teljesítménye is figyelemre méltó.. évek óta jól játszik. termeli a gólokat...
Most azért kell leírni a srácot, mert a holland bajnokságban tolja?... Ők nem ott kezdték? Van Basten, Cruyff, Robben, Van Nistelrooy...
Én szívem szerint Drogba-t látnám Eto'o helyett (ha már egyszer el kell mennie)... s mellé Agüero-t.
Remélhetőleg Keita után érkezik még 3-4 új játékos...
Oleguer-t nem lehetne elajándékozni ?

Kis átigazolási feltételezés:
üdv.:
eM
em82.extra.hu /Beugró, Álmok Háza, PSP/
Igen ez nagyrészt edzői hiba, de közrejátszott a sérv is. Tudjuk, hogy begyógyszerezve játszott, ami kb arra volt elég, hogy rengeteget fusson és ütközzön, meg labdát szerezzen. Lövésnél az a baj, hogy pont a hát részen van a terhelés és szerintem ez iszonyatos fájdalmat okozhatott neki. Az más kérdés, hogy a bajnokság elején még nem volt meg a sérülésecsabimo írta:De errö beszélek...ha valaki valamit megtud csinálni, akkor én vagyok az edzö, és látom h nem csinálja, akkor kérem töle! h egy mecsen igenis löjön kapura, mert olyan lövése van hogy ha eltalálja a kaput akkor az valoszinü hogy gol...ehelyett meg nézed deconak a keserves probálkozásaitalbicelesteX írta:Igen emlékszek én is mikor tavaly leigazoltuk egy csómó jutúbos videó lett róla felpakolva hogy milyen gólokat ló amellett hogy labdákat szerez!Igen ám csak ezt itt nem láttuk tőle!Pedig szívesen nézegettem volna!Ennek ellenére azt mondam talán a legjobb igazolás volt!Amiért vettük az tökéletes hogy vkp, labdákat szerez, meg ilyesmi, abban tényleg profi, de én is láttam a videokat és megörültem neki hogy emelett vannak TÁMADO ERÉNYEI is...amit a bajnokság elején bizonyitott a goljával...De utánna tudjuk h mi következett és ez szerintem EDZÖi hiba!!!
- albicelesteX
- A Vadász
Na erről akartam vakerálni!!!gekkodan írta:Elég egyszerű a séma: ha Eto'o marad, akkor egy támadó kell, ez lehet egy olcsóbb, de hasznos csere, mint Güiza.
Ha Eto'o megy, akkor egyértelműen vele egy súlycsoportú csatár kell: Benzema, Adebayor, Drogba, Ibrahimovics, stb. Igazából ebből a 4-ből mindegy melyik, de "nagy kaliber" kell.
Persze ha Eto'o megy, akkor is lehet két "olcsóbb" igazolás: Güiza és Huntelaar. De nem hiszem, hogy Huntelaar olcsóbb lesz, főleg az EB után elég valószínű, hogy felmegy az ára. Ehhez nem kell mást tennie mint lőni mondjuk 1-1 gólt az olaszoknak és a franciáknak, főleg ha pontot/pontokat hoz a csapatának.
Szóval ennyi a dolog.

én is így gondolom!

-
- Director del Fútbol
Elég egyszerű a séma: ha Eto'o marad, akkor egy támadó kell, ez lehet egy olcsóbb, de hasznos csere, mint Güiza.
Ha Eto'o megy, akkor egyértelműen vele egy súlycsoportú csatár kell: Benzema, Adebayor, Drogba, Ibrahimovics, stb. Igazából ebből a 4-ből mindegy melyik, de "nagy kaliber" kell.
Persze ha Eto'o megy, akkor is lehet két "olcsóbb" igazolás: Güiza és Huntelaar. De nem hiszem, hogy Huntelaar olcsóbb lesz, főleg az EB után elég valószínű, hogy felmegy az ára. Ehhez nem kell mást tennie mint lőni mondjuk 1-1 gólt az olaszoknak és a franciáknak, főleg ha pontot/pontokat hoz a csapatának.
Szóval ennyi a dolog.
Szóval ennyi a dolog.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- csabimo
- Capitá del Barça
Tegnap már beirtam én is huntelaart hogy miért tartom esélyesnek: viszonylag olcson el lehet hozni, mert az ajax megint nem bl-ezik, fiatal,golerös, és a hollandoknak fekszik a spanyol foci, ezért vettük vesszük öket elöszeretettel...20-25millio ami mindjárt fele benzemának, és lehetne adni érte talán gudyt vagy decot vagy ilyesmi...Koeman írta:Keita tökéletes igazolás volt. Az árát pedig behozza majd, biztos vagyok benne.
Ha Eto'o-t valóban eladjuk, helyette nálam Klaas Jan Huntelaar a befutó. Hogy miért is?! 34 meccs 33 gól a holland bajnokságban! Sajnálhatja, hogy a holland Eredivisie-nek kisebb a szorzója, mint egy angol Premiership-nek... Jah, és még mindig csak 24 éves.
- Koeman
- Jugador del Barça
Keita tökéletes igazolás volt. Az árát pedig behozza majd, biztos vagyok benne.
Ha Eto'o-t valóban eladjuk, helyette nálam Klaas Jan Huntelaar a befutó. Hogy miért is?! 34 meccs 33 gól a holland bajnokságban! Sajnálhatja, hogy a holland Eredivisie-nek kisebb a szorzója, mint egy angol Premiership-nek... Jah, és még mindig csak 24 éves.
- csabimo
- Capitá del Barça
De errö beszélek...ha valaki valamit megtud csinálni, akkor én vagyok az edzö, és látom h nem csinálja, akkor kérem töle! h egy mecsen igenis löjön kapura, mert olyan lövése van hogy ha eltalálja a kaput akkor az valoszinü hogy gol...ehelyett meg nézed deconak a keserves probálkozásaitalbicelesteX írta:Igen emlékszek én is mikor tavaly leigazoltuk egy csómó jutúbos videó lett róla felpakolva hogy milyen gólokat ló amellett hogy labdákat szerez!Igen ám csak ezt itt nem láttuk tőle!Pedig szívesen nézegettem volna!Ennek ellenére azt mondam talán a legjobb igazolás volt!

Ezzel nem Toure-t akartam szapulni, mert szerintem ő tolta idén a legjobban! Fantasztikus játékos! Lőtt ő még többször is csak sajnos nem jött össze! Arra akartam kihegyezni hogy, Tourén kívül nincs más aki 25 méterről bombákt el tud engedn! Mert legyünk őszinték Deco, Ini meg Xavi nem a bobáikról híresek! Ők másban profik! Erre lesz jó Keita! Na meg védekezni középpályán!
- albicelesteX
- A Vadász
Igen emlékszek én is mikor tavaly leigazoltuk egy csómó jutúbos videó lett róla felpakolva hogy milyen gólokat ló amellett hogy labdákat szerez!Igen ám csak ezt itt nem láttuk tőle!Pedig szívesen nézegettem volna!Ennek ellenére azt mondam talán a legjobb igazolás volt!
Nagy az avatárad, max. 130x160 pixel legyen!
S.
Nagy az avatárad, max. 130x160 pixel legyen!
S.

- csabimo
- Capitá del Barça
Igen és ez szerinted kinek a hibája, hogy a bajnokság elején lö egy bombagolt!(oké nem volt gol de nem ez a lényeg!), a monacoban lötte a golokat! nálunk meg a golja után a következö 10 forduloban kapura sem lött!!! Hol van ilyenkor az edzö??? És ne gyertek nekem azzal h nem ez a feladata, meert ö vkp...azt maximálisan elláta idén azzal mindenki egyetért! De ha pluszban golok lennének a lábában akkor miért nem lö kapura???(azért mert a mi csodálatos edzönk nem kérte töle!!!)Bokke írta:Szia!
Keita szerintem nagyon jó igazolás, mert szinte minden spanyol bajnokit nézek és láttam egy pár Sevilla meccset is, így kiderült hogy kell nekünk!
Mondom ezt azért mert az egész szezon során kábé 1 gólt lőttünk 25 méterről azt is Toure szerezte és az se volt gól, még a szezon elejé
- Fernando
- Llegenda del Barça
Emlékszem rá. A Bilbao ellen. Talán első 3-4 forduló valamelyikében volt. Énis hiényoltam a távoli lővéseket. Nah nem azokat amiket Deco eresztett el, mert 1 vagy 2 ment kapura az egész szezonba.Bokke írta:Szia!
Keita szerintem nagyon jó igazolás, mert szinte minden spanyol bajnokit nézek és láttam egy pár Sevilla meccset is, így kiderült hogy kell nekünk!
Mondom ezt azért mert az egész szezon során kábé 1 gólt lőttünk 25 méterről azt is Toure szerezte és az se volt gól, még a szezon elejé
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Szia!
Itt voltak persze csak jővőre lesz egy nagy különbség!!!
Már nem Rijkaard mester lesz a padon!

Már nem Rijkaard mester lesz a padon!

- albicelesteX
- A Vadász
Depth!Nem kötekedni akarok de ezek az emberek Güiza kivételével mind itt voltak idén is és mégsem szórtuk a gólokat!Henry a végére belelendült hátha átmenti a formáját a következő szezonra is!Én csak az mellett vagyok ha Eto'o elmegy akkor jöjjön Güiza cserének mondjuk de jöjjön még valami nagy durranás is!Én is lezártam!PÍÍÍÍÍSZ!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Oké-oké! Szervusz. Jo fórumozást. Mit gondolsz Keitáról?Bokke írta:Sziasztok!
Én egy új tag vagyok. Régóta olvasgatom a hozzászólásokat, és mostantól próbálom megosztani veletek a gondolataimat.
Üdvözkök mindenkit!
- Fernando
- Llegenda del Barça
egyáltalán nem lenne drága, Benzemáshoz képest legalábbis nem.Asys írta:Huntelaar nagyon drága lenne kb mint Benzema!
Én kedvelem a holland játékát de magát az embert nemegy felfuvalkodott hólyag, nincs meg benne az alázat ami ide ebbe az újjáalakuló Barcába kell!!!
Benzem 40
Huntelaar max 25
És annyit bőven megér. Főleg ha Eto'o megy.
- Titinho
- Director del Fútbol
Arra pedig mérget vehetünk, hogy itt igazolás mostmár nemnagyon lesz egy ideig!Nóbi írta:Úgy látszik beindul a szekér, ma Piqué is aláírhat a spanyol lapok szerint.
Más: remélem ez a bohóckodás a bizalmatlansági indítvánnyal remélem nem befolyásolja negatív irányban az igazolásainkat...

Gratulálok a szurkolóknak, hogy ilyen bugyuták!!!
Ha emiatt maradunk most le Alvésről és Silváról én nem is tudom mit csinálok!

Legalább Piquével írnánk alá ma a szerződést!

Més que un club

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Üdv a fórumon! Reméljük értékes tagja leszel a közösségnek.Bokke írta:Sziasztok!
Én egy új tag vagyok. Régóta olvasgatom a hozzászólásokat, és mostantól próbálom megosztani veletek a gondolataimat.
Üdvözkök mindenkit!

Huntelaarnak 2010ben lejár a szerződése az Ajaxnál, uhogy már nem sok idejük van, hogyha még pénzt akarnak érte kapni. Egyébként Klass Jan is azt mondta, hogy szívesen tovább állna onnan. Nem is csoda, hisze nem egy életcél örökre az Ajaxban focizni. Az ára olyan 20-25 milla körül mozoghat kb, ez sokkal kevesebb mint Benzemaé.Asys írta:Huntelaar nagyon drága lenne kb mint Benzema!
Én kedvelem a holland játékát de magát az embert nemegy felfuvalkodott hólyag, nincs meg benne az alázat ami ide ebbe az újjáalakuló Barcába kell!!!
Az alázat szerintem meg megvan benne, ráadásul fiatal fiatal, ambiciózus játékos, aki nagyon gólérzékeny.
Azonban, ha lehetne választani, akkor én inkább Adebayort preferálnám, az ok egyszerű, az afrikai játékosok nagyon jók fizikálisan és nagyon hajtósak is. ANK esetén, meg még mindig van jó pár játékos, aki bevethető. Amúgy meg Togo nem egy acélos válogatott, most se jutottak ki, ha meg ki is jutnak, akkor sem jutnak messzire. Szóval ez nem akadály.