Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom én mit akarsz ezzel mondani... csak azért írod ezt, mert irigykedsz.. lásd be.La Pulga írta:Bocsi nem bántásként mondom, de tehetséges vagy mert összeraktál három képet?robertfcb írta:Köszönöm rszergej! Ez az első alkotásom. Már mondták számteken is hogy tehetséges vagyok, kreatív. DE egy elismerő szó mindig sokat segít!
WoW! Nagyon ütős lett.House írta:Sig verseny IV. fordulójára készült munkám (Véleményeket pls!):
Jah és természetesen ezek után már nem fogom szerkeszteni a képem.
Téma: Sig készítése megadott renderből. A kép bármelyik részét felhasználhatod, de mást nem. Bármilyen effekt (brush, textúra, c4d) jöhet, de másik rendert, stock-ot nem.
Határidő: 2009.05.31 (éjfél)
Méret: 500 x 200 , 400 x 150
Bocsi nem bántásként mondom, de tehetséges vagy mert összeraktál három képet?robertfcb írta:Köszönöm rszergej! Ez az első alkotásom. Már mondták számteken is hogy tehetséges vagyok, kreatív. DE egy elismerő szó mindig sokat segít!
rszergej írta:Egyébként én még nem csináltam se siget, se avatart, de ahogy nézegetem ezt a topicot, egyre jobban jön meg a kedvem az egészhez.
Rem majd ráveszem magamat, hogy belekezdjek.
Eddig hihetetlen munkákat láttam.
Robertfcb, rem te is folytatod a munkádat, mert tényleg tehetséges vagy szvsz.
Szerk.: Am robertfcb, nem tudnád föltenni kisebbre, mert lementeném, és én még annyira kezdő vagyok, hogy még a painthoz se értek.
Előre is köszönöm
NINCS DUPLA HSZ!robertfcb írta:Szívesen, de ezt egy új progival csináltam, a neve PaintVictorValdes19 írta:Na betettem (höhö). Robi vegyél fel msn-re s majd adsz pár tanácsot photoshoppal kapcs:?:
THX2009 es. Most tölötöttem le a moobs-ról.
Nekem meg pont ez tetszik.Kralo írta:
Nem rossz!
Jó tanács: én a helyedben a focistákat kicsit jobban beleolvasztottam volna a háttérbe, használj textúrákat. Jah, és kicsit vagányabb betűtípusokkal sokkal szebb lehetne. Az ötlet viszont elKÉPesztő.
azta hihetetlen jó lettdanikaa10 írta:
bocsi már a felénél tartottam mikor rájöttem hogy a megengedett méret a 450x150 rem nem baj hogy nagyobb lett
Nem baj azért lestoppolom!Cali írta:Nem tudom, hogy belinkelték-e ide ezt a képet, de azért megmutatnám, mit találtam egy külfödi oldalon: