Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.02. 13:15:46

antiimperialista írta:
lionelmessi19 írta:Viszont az tény, h ha Én írok valamit, abban mostanság Greckinek feltétlen keresni kell valami hibát :) Remélem nem lesz mindig így. :(
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Saviolával kapcsolatban igen furcsán szoktál nyilatkozni, és ez nekem sem igazán tetszik. A legutóbbi vita meg azért mérgesedett el, mert a hozzászólásodból azt lehetett leszűrni, hogy szerinted Giuly többet tett a csapatért, mint Saviola. Ha jobban vigyázol majd arra, hogyan fogalmazol, grecki sem fog "belekötni" :wink:
Egyetértek! :wink:
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.02. 08:45:20

lionelmessi19 írta:Viszont az tény, h ha Én írok valamit, abban mostanság Greckinek feltétlen keresni kell valami hibát :) Remélem nem lesz mindig így. :(
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Saviolával kapcsolatban igen furcsán szoktál nyilatkozni, és ez nekem sem igazán tetszik. A legutóbbi vita meg azért mérgesedett el, mert a hozzászólásodból azt lehetett leszűrni, hogy szerinted Giuly többet tett a csapatért, mint Saviola. Ha jobban vigyázol majd arra, hogyan fogalmazol, grecki sem fog "belekötni" :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.02. 00:13:15

madmax87 írta:Szerintem ne egymást kezdjük el bántani, de amugy az objektivitástol te is messze vagy!!!
:lol: Ez érdekes mondat lett. :lol:

Egyébként tényleg nem kell személyeskedni nagyon.

Viszont az tény, h ha Én írok valamit, abban mostanság Greckinek feltétlen keresni kell valami hibát :) Remélem nem lesz mindig így. :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.02. 00:09:55

Slither írta:
ozsimiki írta:grecki most én se értem mi gond :?: :roll:

Lio nem azt írta le,hogy szerinte ki a jobb focista,hanem azt,hogy a Klub vezetése (mármint a mostani éra,Laportával,Frankkel,stb...) kitől akar inkább bucsúzni,és kitől akar megválni :!: Mert a kettő egyáltalán nem ugyanaz a kategória,én sem tartom fainnak,de számunkra ez jöhet le a dolgok kapcsán..
Az a baja, hogy rüheli Guilyt és imádja Saviolát, és így nem tud objektíven véleményt alkotni erről. :wink:
Szerintem ne egymást kezdjük el bántani, de amugy az objektivitástol te is messze vagy!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.01. 22:32:14

ozsimiki írta:grecki most én se értem mi gond :?: :roll:

Lio nem azt írta le,hogy szerinte ki a jobb focista,hanem azt,hogy a Klub vezetése (mármint a mostani éra,Laportával,Frankkel,stb...) kitől akar inkább bucsúzni,és kitől akar megválni :!: Mert a kettő egyáltalán nem ugyanaz a kategória,én sem tartom fainnak,de számunkra ez jöhet le a dolgok kapcsán..
Az a baja, hogy rüheli Guilyt és imádja Saviolát, és így nem tud objektíven véleményt alkotni erről. :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.01. 17:30:30

nem baj, majd a gál játszatja a nyulat! :twisted:
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.01. 16:00:18

grecki most én se értem mi gond :?: :roll:

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.01. 13:42:14

grecki írta:Giulyt és Saviolát egy lapon említeni szerintem elég érdekes dolog...
És Én mégis megettem, csak ez a lap nem arról szólt, h ki hogy tud focizni... :roll:
Továbbra sem értem mi a problémád azon felül, h Én írtam. :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.01. 13:14:52

Giulyt és Saviolát egy lapon említeni szerintem elég érdekes dolog...
Andris
Adminisztrátor

2007.04.01. 12:44:32

lionelmessi19 írta: És nem látok benne hibát.
Ezt érthetitek félre. Nem abban nem látok hibát, h Saviolát el akarják küldeni, hanem abban, amit leírtam előzőleg, h ez így szokott menni, ha valakit elküldenek egy klubtól. :roll:

Egyébként meg ne higyük azt, h mi mindent látunk. Valószínűleg van valami, ami miatt Saviola nem felel meg a vezetőségnek. Erről mi nem tudhatunk. Ez van, el kell fogadni.

Inkább Saviola maradna, mint mondjuk Guddy, de sztem semelyik nem elég jó a Barca kispadjához, egész más játékot játszó csapatokba illenek mindketten. :roll:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.01. 12:42:19

madmax87 írta:
lionelmessi19 írta:Igen, jól párosítottál, így van.

És nem látok benne hibát.

Giuly sokmindent tett a csapatért, és kb. levezetni megy vhova sztem, ha egyáltalán megveszi vki.

Saviola meg elmegy, mert nem kell.

Egész más a helyzet sztem. Aki nem kell, az repül, aki meg jó volt, de már nem, és elmegy, azt meg játszatják búcsúzóul még. Ez így működik.
A mi esetünkben ez rohadt igazságtalan, de ez van. :roll:
Most ebböl az jön le nekem hogy szerinted saviola kevesebbet tett a csapatért mint pl gyula!!! Nyugtass meg hogy nem igy gondolod!!!
Nem így gondolom. Nem tudom mért érti mindenki félre, én sokkal jobban szeretem Saviolát.

Most arról van szó, h a vezetőség hogy áll hozzá. Ezt kérdőjelezik meg sokan.

Ők valamiért nem szeretik Saviolát, ezért ez a helyzet áll elő.

Egész egyszerűen annyi a különbség, h Saviola nem kívánatos személy a klub szemszögéből, Giuly meg visszavonul, de Őt preferálta a vezetőség.

Grecki, Te is ! Nem tudom mi az amit nem akarsz kommentálni.

Ha egy klub el akar küldeni valakit, aki már rég nem érti meg, h nincs rá szükség, akkor nem szokott játéklehetőséget kapni. Aki meg elmegy, mert megöregedett, azt búcsúztatják..
Tényleg nem tudom hol a hiba, ez így működik. :shock: :shock:
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.01. 12:03:27

Giuly sokmindent tett a csapatért, és kb. levezetni megy vhova sztem, ha egyáltalán megveszi vki.

Egész más a helyzet sztem. Aki nem kell, az repül, aki meg jó volt, de már nem, és elmegy, azt meg játszatják búcsúzóul még. Ez így működik.
Ezt inkább nem is kommentálom... :shock:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.01. 12:00:30

Maradjunk annyiban hogy mindketten sokat tettek a csapatért.

Saviola a hátán vitte a csapatot a 2002/2003-as szezonban meg az az elöttiben is.Sokat köszönhettünk neki.Sajnos ez Rijkaardnál már nem nagyon számít és alig számol a kis nyúllal.

Viszont Giuly is hiszen az első idényében rúgott 11 gólt ha jól emlékszem aztán folyamatosan esett vissza a teljesítménye de voltak neki is jó meccsei.Különösképpen a Milan elleni elődöntő ahol neki köszönhettük nagy részben hogy továbbjutottunk.

De mostanság már egyikük sem tud olyan jól játszani.Legalábbis nem nagyon férnek be a csapatba.
in to exile
madmax87
Jugador del Barça

2007.04.01. 11:41:50

Most ebböl az jön le nekem hogy szerinted saviola kevesebbet tett a csapatért mint pl gyula!!! Nyugtass meg hogy nem igy gondolod!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.31. 19:24:59

Igen, jól párosítottál, így van.

- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.31. 18:14:06

lionelmessi19 írta: Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.
Ez lenne Giuly???

lionelmessi19 írta: Ha valakit elküldenek kb. mert nem kell a klub-nak, az más.
Ez pedig Saviola????

Hát... :roll: :shock:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.31. 18:08:54

grecki írta:Szerintem Savigól is elmegy...Az eszére fog hallgtatni és nem a szívére, jobban is teszi, ha továbbáll.

Ennyi erővel inkább őt kellene elbúcsuztatni...
Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.

Ha valakit elküldenek kb. mert nem kell a klub-nak, az más.

Én nagyon sajnálom Saviolát, de megértem a vezetőséget is. Személy szerint semmilyen jövőt nem látnék Saviolában, ha maradna. :roll:
Azzal a kevés lehetőséggel sztem nem tudna megfelelően élni, amit kap. Főleg h nem azon a poszton kéne játszania, amin egyébként szokott.
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.31. 16:25:54

Szerintem Savigól is elmegy...Az eszére fog hallgtatni és nem a szívére, jobban is teszi, ha továbbáll.

Ennyi erővel inkább őt kellene elbúcsuztatni...
Andris
Adminisztrátor

2007.03.31. 16:09:21

grecki írta:De Giulyvel meg számol?? Még focistának sem nevezném az utóbbi időben nyújtott produkciója alapján.
Giulyt fel a tribünre, Saviola a helyére. Ilyen egyszerű a recept. Amit a kis francia összeszerencsétlenkedik, azt Saviola törött lábbal is megoldaná.
Giuly az egyetlen csere jobb szélre. Ellenben középre van két ember Saviola mellett.
Ez a magyarázat.

Viszont természetesen egyetértek veled, Saviola még szélen is többet ér. :roll: De játszana 3-5 percet. Akkor?
Giuly ugyis elmegy év végén, akkor még had játszon néha, ha már nem kockáztatunk vele.
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.31. 16:07:00

De Giulyvel meg számol?? Még focistának sem nevezném az utóbbi időben nyújtott produkciója alapján.
Giulyt fel a tribünre, Saviola a helyére. Ilyen egyszerű a recept. Amit a kis francia összeszerencsétlenkedik, azt Saviola törött lábbal is megoldaná.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.31. 16:03:48

Szerintem nem képmutatás.
Most nem szándékozik játszatni. Ez van. :roll:

Túl érzékenyek vagytok Saviola ügyben.
Már réges rég fel kellett volna fognia Nyúlnak, h nem számolnak vele.
Ez nem szivatás, addig szív, amíg fel nem fogja, h nincs rá igény. :roll:
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.31. 12:47:46

madmax87 írta:Kérdem én mi ez ha nem képmutatás :„Én úgy gondolom megérdemli, mert egy nagyon kedves ember, s remek, jól dolgozó játékos. Várjuk, hogy miként zárulnak a tárgyalások" - nyilatkozta a szakvezető.
És ezek után kirakja a keretböl ami készül a mecsre!!! Komolyan mondom legalább azért ezt nem vártam töle, de lehet én látom rosszul!
Egyetértek maximálisan! És ha bemeri tenni Giulyt, akár időhúzási szándékkal akár egy percre is, akkor nem tudom mit teszek vele!
madmax87
Jugador del Barça

2007.03.31. 11:49:34

Kérdem én mi ez ha nem képmutatás :„Én úgy gondolom megérdemli, mert egy nagyon kedves ember, s remek, jól dolgozó játékos. Várjuk, hogy miként zárulnak a tárgyalások" - nyilatkozta a szakvezető.
És ezek után kirakja a keretböl ami készül a mecsre!!! Komolyan mondom legalább azért ezt nem vártam töle, de lehet én látom rosszul!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.30. 22:41:00

Giuly játékának a valószínűsége így is igen csekély, ellenben Guddyt bizonyára pályán láthatjuk majd. Saviola pedig...

Tényleg birom meg jól is játszik, nagyon jó játékos, de ha azt mondják, h különösebben nem számolnak vele, akkor ezt meg kéne értenie talán. :roll:

Nem kell folyton összeszidni a vezetőséget meg Rijkaardot, tudjuk, hogy nem számolnak igazán vele, ez van, van egy játékos, akit nem preferálnak. :roll:
(Természetes más kérdés, h Guddyt pl. akkor miért, de lényeg az h Ők valszeg tudják az okát, és így döntöttek akkor így lesz.)
- József Attila
madmax87
Jugador del Barça

2007.03.30. 16:37:45

Rumig írta:Nincs a Depor elleni keretben :evil: :?
Gratulálok megint csak rijkardnak, kiváncsi vok a kis kedvence gyula mit fog jáccani vagy a colos izlandi akit még komálok is de köze sincs a spanyol focihoz támadóként!!! :evil: :evil: :evil:
Lezárt