Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek!antiimperialista írta:Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Saviolával kapcsolatban igen furcsán szoktál nyilatkozni, és ez nekem sem igazán tetszik. A legutóbbi vita meg azért mérgesedett el, mert a hozzászólásodból azt lehetett leszűrni, hogy szerinted Giuly többet tett a csapatért, mint Saviola. Ha jobban vigyázol majd arra, hogyan fogalmazol, grecki sem fog "belekötni"lionelmessi19 írta:Viszont az tény, h ha Én írok valamit, abban mostanság Greckinek feltétlen keresni kell valami hibátRemélem nem lesz mindig így.
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Saviolával kapcsolatban igen furcsán szoktál nyilatkozni, és ez nekem sem igazán tetszik. A legutóbbi vita meg azért mérgesedett el, mert a hozzászólásodból azt lehetett leszűrni, hogy szerinted Giuly többet tett a csapatért, mint Saviola. Ha jobban vigyázol majd arra, hogyan fogalmazol, grecki sem fog "belekötni"lionelmessi19 írta:Viszont az tény, h ha Én írok valamit, abban mostanság Greckinek feltétlen keresni kell valami hibátRemélem nem lesz mindig így.
madmax87 írta:Szerintem ne egymást kezdjük el bántani, de amugy az objektivitástol te is messze vagy!!!
Szerintem ne egymást kezdjük el bántani, de amugy az objektivitástol te is messze vagy!!!Slither írta:Az a baja, hogy rüheli Guilyt és imádja Saviolát, és így nem tud objektíven véleményt alkotni erről.ozsimiki írta:grecki most én se értem mi gond![]()
![]()
Lio nem azt írta le,hogy szerinte ki a jobb focista,hanem azt,hogy a Klub vezetése (mármint a mostani éra,Laportával,Frankkel,stb...) kitől akar inkább bucsúzni,és kitől akar megválniMert a kettő egyáltalán nem ugyanaz a kategória,én sem tartom fainnak,de számunkra ez jöhet le a dolgok kapcsán..
Az a baja, hogy rüheli Guilyt és imádja Saviolát, és így nem tud objektíven véleményt alkotni erről.ozsimiki írta:grecki most én se értem mi gond![]()
![]()
Lio nem azt írta le,hogy szerinte ki a jobb focista,hanem azt,hogy a Klub vezetése (mármint a mostani éra,Laportával,Frankkel,stb...) kitől akar inkább bucsúzni,és kitől akar megválniMert a kettő egyáltalán nem ugyanaz a kategória,én sem tartom fainnak,de számunkra ez jöhet le a dolgok kapcsán..
És Én mégis megettem, csak ez a lap nem arról szólt, h ki hogy tud focizni...grecki írta:Giulyt és Saviolát egy lapon említeni szerintem elég érdekes dolog...
Ezt érthetitek félre. Nem abban nem látok hibát, h Saviolát el akarják küldeni, hanem abban, amit leírtam előzőleg, h ez így szokott menni, ha valakit elküldenek egy klubtól.lionelmessi19 írta: És nem látok benne hibát.
Nem így gondolom. Nem tudom mért érti mindenki félre, én sokkal jobban szeretem Saviolát.madmax87 írta:Most ebböl az jön le nekem hogy szerinted saviola kevesebbet tett a csapatért mint pl gyula!!! Nyugtass meg hogy nem igy gondolod!!!lionelmessi19 írta:Igen, jól párosítottál, így van.
És nem látok benne hibát.
Giuly sokmindent tett a csapatért, és kb. levezetni megy vhova sztem, ha egyáltalán megveszi vki.
Saviola meg elmegy, mert nem kell.
Egész más a helyzet sztem. Aki nem kell, az repül, aki meg jó volt, de már nem, és elmegy, azt meg játszatják búcsúzóul még. Ez így működik.
A mi esetünkben ez rohadt igazságtalan, de ez van.
Ezt inkább nem is kommentálom...lionelmessi19 írta:Igen, jól párosítottál, így van.
Giuly sokmindent tett a csapatért, és kb. levezetni megy vhova sztem, ha egyáltalán megveszi vki.
Egész más a helyzet sztem. Aki nem kell, az repül, aki meg jó volt, de már nem, és elmegy, azt meg játszatják búcsúzóul még. Ez így működik.
Most ebböl az jön le nekem hogy szerinted saviola kevesebbet tett a csapatért mint pl gyula!!! Nyugtass meg hogy nem igy gondolod!!!lionelmessi19 írta:Igen, jól párosítottál, így van.
Ez lenne Giuly???lionelmessi19 írta: Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.
Ez pedig Saviola????lionelmessi19 írta: Ha valakit elküldenek kb. mert nem kell a klub-nak, az más.
Egész más az amikor valaki már nem elég jó, de alapvetően sokat tett a klub-ért, és játszott sokat. És ezért elmegy. Ilyenkor szokás játszatni kicsit.grecki írta:Szerintem Savigól is elmegy...Az eszére fog hallgtatni és nem a szívére, jobban is teszi, ha továbbáll.
Ennyi erővel inkább őt kellene elbúcsuztatni...
Giuly az egyetlen csere jobb szélre. Ellenben középre van két ember Saviola mellett.grecki írta:De Giulyvel meg számol?? Még focistának sem nevezném az utóbbi időben nyújtott produkciója alapján.
Giulyt fel a tribünre, Saviola a helyére. Ilyen egyszerű a recept. Amit a kis francia összeszerencsétlenkedik, azt Saviola törött lábbal is megoldaná.
Egyetértek maximálisan! És ha bemeri tenni Giulyt, akár időhúzási szándékkal akár egy percre is, akkor nem tudom mit teszek vele!madmax87 írta:Kérdem én mi ez ha nem képmutatás :„Én úgy gondolom megérdemli, mert egy nagyon kedves ember, s remek, jól dolgozó játékos. Várjuk, hogy miként zárulnak a tárgyalások" - nyilatkozta a szakvezető.
És ezek után kirakja a keretböl ami készül a mecsre!!! Komolyan mondom legalább azért ezt nem vártam töle, de lehet én látom rosszul!
Gratulálok megint csak rijkardnak, kiváncsi vok a kis kedvence gyula mit fog jáccani vagy a colos izlandi akit még komálok is de köze sincs a spanyol focihoz támadóként!!!Rumig írta:Nincs a Depor elleni keretben![]()