ilyenre tudtam kijavítani (=
Könnyeket csaltál a szemembefaithnomore írta:tök jól néz ki az Anthony-s sig, lehet hogy használatba is veszem majd, ha megunom a jelenlegit, le is mentem
IN az nem ban-ben? On meg rajta valamin?House írta:Ahogy így mondogatom magamban, mintha The best player in the World lenne a helyes.Sanama írta:Szerintem:
The best player in the world. vagy
The best player on the Earth.
Ahogy így mondogatom magamban, mintha The best player in the World lenne a helyes.Sanama írta:Szerintem:
The best player in the world. vagy
The best player on the Earth.
Szerintem:fcbarca0827 írta:Tényleg nagyon jó!Barcagirl24 írta:
na megcsináltam az első úgy igazi sigemetsztem egész tűrhető lett
vélemények?
![]()
![]()
![]()
Csak egy kérdés hozzád és a többiekhez is: The Best Player In a World az nem azt jelenti, hogyA Legjobb Játékos A VilágBAN
![]()
Nem így lenne helyes: The Best Player On The WorldA legjobb Játékos A ViláGON
Vagy nem
Ha nem akkor szólok a tanáromnak, hogy jó lesz, az az angol érettségi hármasnak is nem kell a 4-es...
![]()
Hát, tudomásom szerint az azt jelenti, hogy A legjobb játékos EGY VilágBAN. Úgy kéne, ahogy mondtad: The Best Player on the World. Nekem még egy évem van angol előérettségimhez, tehát nem tuti.fcbarca0827 írta:Tényleg nagyon jó!![]()
![]()
![]()
Csak egy kérdés hozzád és a többiekhez is: The Best Player In a World az nem azt jelenti, hogyA Legjobb Játékos A VilágBAN
![]()
Nem így lenne helyes: The Best Player On The WorldA legjobb Játékos A ViláGON
Vagy nem
Ha nem akkor szólok a tanáromnak, hogy jó lesz, az az angol érettségi hármasnak is nem kell a 4-es...
![]()
Szóval inkább kérjem a 3-astsocio66 írta:Nem azzal van gond,hanem az 'a' helyett 'the' kellene,egyébként jó az az elöljárószó.
Tényleg nagyon jó!Barcagirl24 írta:
vélemények?
A linket benyomatod imgék közé ígyxbalix írta:Hogy tudok siget felrakni a profilomhoz? köszi
Jó lett!Barcagirl24 írta:
vélemények?
Ez nagyon jóóóóó!!!kudu írta:Nos, erre jutottam, ha valamit esetleg cseréljek/javítsak rajta, szólj nyugodtan.Enrique21 írta:Ok!De az se baj ha nem lesz ma meg!
Köszönöm előre is!
Ez szenzációs lett bár yaya barátunk kezd elporladni..vale írta:
Hosszú idő után ma megint csináltam 1 képet... yaya a legnagyobb, powaaaa:D