Elolvastam, de az nem akkora hír, sztem.Atesz írta:Bazze a Chivusat el se olvassátok???

Elolvastam, de az nem akkora hír, sztem.Atesz írta:Bazze a Chivusat el se olvassátok???
Viszont a vezetőknek tudod milyen sok az a 15 milla....Game90 írta:Az a 24 milla nem is sokÉs 34 éves koráig itt játszhat, ha kitölti a szerződését (bár én nem kötöttem volna ennyi időre
). Tavaly kellett volna leigazolni őt.
A másik oldalról viszont sajnálom az Arsenalt, viszont ez a pénz nem jön rosszul.
Azt a kumma, ha igaz.lionelmessi19 írta:Akkor bombahír, a MUNDO szerint (2 perces, még meleg hír) :
Thierry Henry a Barcelonáé, 24 millió euró ellenében, 4 éves szerződéssel. A megállapodás aláírása a következő pár nap valamelyikén lesz az Arsenlallal, de a megyegyezés már megvan.
Adja az ég h igaz legyenlionelmessi19 írta:Akkor bombahír, a MUNDO szerint (2 perces, még meleg hír) :
Thierry Henry a Barcelonáé, 24 millió euró ellenében, 4 éves szerződéssel. A megállapodás aláírása a következő pár nap valamelyikén lesz az Arsenlallal, de a megyegyezés már megvan.
shevy írta:Nem értem miért favorizáljátok annyira abidalt.
Már öreg, és nem is olcsó. D.Alves nem sokkal drágább, jobb is és fiatalabb is, szerintem inkább ő kéne, és akkor Zambi lenne a bal oldalon.
Neeskens is értett, de ehhez a mai focihoz edzői szemmel szerintem már nem sokat tud hozzátenni.kovinho írta:Neeskensnél biztos többet csinálna. Sőt. A focihoz van esze az szent, nagyon ért hozzá. Én támogatnám.
ezzel én is így vagyok. nem érdemeltük volna meg idén, és így "tiszta lappal" kezdhetünk jövőre. remélem Chivuval,Touréval,Abidallal,Henryval és dos Santossal kiegészülve.don gamper írta:Biztos sokan elmondták már de én nagyon nem vertem letargiába magam,hogy nem lettünk bajnokok idén.először is azért mert kevesebb pontot nem gyüjtöttünk mint a "bajnok",másodsorban pedig végre kirázzák az öltözőt.Új igazolásokat akarok!remélem lesznek és nagyon jók!