Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.30. 15:40:15

Nincs a Depor elleni keretben :evil: :?
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.28. 18:40:56

Az ajánlat egyenesen arányos lesz azzal, amit számunkra jelent egy ilyen játékos, mint Ő

Ez 1 elég érdekes mondat, valoszinü azt jelenti, h vmi nevetséges ajánlatot baxnak elé..
TeeeB0R
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.03.28. 00:54:30

Simán. De azt sem értem, hogy a Sevilla anno vagy a Monaco miért nem igazolta le? Mert akkor megszoktam távollétét, s nem fájt volna az eligazolása, mint most, hogy tudom bármikor megtörténhet az, hogy a blaugrana mezt valami másra cseréli, végleg. Ez fáj. Mindig is fájt, bárki is igazolt el. (edzőket leszámítva :D, mikor Van Gaal elment, tapsoltam)
otto'o
Barça B

2007.03.28. 00:42:14

Vito írta: tény2: hiába maradt idén a Barcaban, mégsem játszik (a sérüléshullámot leszámítva)
tény3: ennél több van benne, viszont, ha a Barcaban marad, akkor továbbra sem fog szerepet kapni.
ez az hogy ha nincs ez a sérüléssorozat szóba sem kerül a neve
nem hiszem hogy a legjobb éveit a kispadon akarja eltölteni
amikor egy jó csapat kezdőjében a helye
barca, barca, baaar-ca
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.27. 20:14:07

Hát igen,ez nem F1,itt Bőven teljesen egyetértek Vitoval 8) :wink:

Ezt a témát 1hónapja kb felhoztuk már,és sajnálom Én is,sőt sosem felejtem el neki amit tett a BARCÁÉRT,de ez az ügy ott tart,hogy jobban járna ha elmenne!

Ha maradna,akkor ismét menne a szidás a vezetők felé,hogy hát ha már ittvan,miért nem játszik csereként stb... itt már rég tudni lehet,hogy vmi okból kifolyólag (ami számomra se teljesen világos) a vezetőség nem ragaszkodik hozzá,sőőőőt... ezekután nem volt meglepő számomra,hogy amikor kaphatott volna lehetőséget,akkor sem kapott,és hiába maradnak,nem is lenne ez másképp :!:

Szóval....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.27. 15:50:51

én egy kicsit szkeptikus vagyok Saviolaval kapcsolatban. :roll:

összeesküvés-elméletem:
tény1: van egy zsugás, aki már 3 éve tisztában van azzal, hogy a vezetőség nem kér belőle.
tény2: hiába maradt idén a Barcaban, mégsem játszik (a sérüléshullámot leszámítva)
tény3: ennél több van benne, viszont, ha a Barcaban marad, akkor továbbra sem fog szerepet kapni. csodálkoznék, ha mégis
tény4: válogatottbeli szereplése is veszélyben van emiatt.
tény5: a szurkolók imádják

ez a legfontosabb.
nekem úgy tűnik, hogy nagyon erre apellál Saviola, mert BCN-ban, úgy, mint más sztárcsapatoknál az ezerfejű cézárnak bizony van szava.

gondolom tiszta mindenki előtt, ha Saviola-t nem imádná ennyire a közönség, akkor semmi, de semmiféle szerződéstervezetet nem tenne az orra alá ez a vezetőség. szóval szvsz ezen a hullámon lovagol Saviola és emiatt tart ki még mindig amellett a csapat mellett, aki mostohagyerekként bánik vele.

a teljesítményéről és a benne rejlő lehetőségekről van vita bőven, vannak akik -teljesen jogosan- sosem felejtikel neki, amit a csapatért tett anno,
de úgy látszik, hogy neki itt nincs jövője és a saját, valamint a csapat érdekében jó lenne, ha belátná ő is.
PCsabi
aka Game90

2007.03.27. 14:48:04

lionelmessi19 írta:Az az igazság, h Messi posztján még nem játszott, nem is tudom h miért
Pedig én megnézném akár ott is, hogy mit tud :wink: Giulynél már csak jobb lehet.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.27. 13:57:12

Remélem Txikiék tényleg nem lesznek gyökerek és valóban egy korrekt ajánlatot fognak Saviola elé tenni, ahogy azt megígérték. Csak mondjuk nem tudom h mi számít a vezetőségnek korrekt ajánlatnak... :roll:
madmax87
Jugador del Barça

2007.03.27. 12:35:25

Mardel írta:Teljesen világos, hogy Saviola távozása innen kezdve(mint ahogyan eddig is) rajta múlik. Nyílván az orra alá dugnak egy cserecsatár volumenű fizetésről szóló szerződést, és ha ő ebbe belemegy, meg a kevés játékidőbe, akkor marad, és abszolút minden Tiszteletem az Övé! De akármennyire is imádtam/imádom, én azt mondom el fog menni, és ezért semennyire nem okolható, azt hiszem ő már bizonyította, hogy szereti ezt a csapatot, míg vezetői részről ez fordítva...! Szóval én innentől azon szurkolok, hogy egy szimpatikusabb csapathoz távozzon, legyen kezdő ember, és találja meg régebbi önmagát!
A szurkolók biztos nem felejtik el amit ezért a csapatért tett!
:wink:
Sajnos igazat kell hogy adjak neked, de remélem vagy itt vagy máshol de láthatom majd jáccani mert neki ez lenne a legfontosabb é smivel itt sajnos nem becsülik eléggé ezért lehet a távozás lesz a megoldás de azért még bizom benne hoyg maradni fog! El Conejo forever!!!
Mardel
Jugador d'estrella

2007.03.27. 10:49:08

Teljesen világos, hogy Saviola távozása innen kezdve(mint ahogyan eddig is) rajta múlik. Nyílván az orra alá dugnak egy cserecsatár volumenű fizetésről szóló szerződést, és ha ő ebbe belemegy, meg a kevés játékidőbe, akkor marad, és abszolút minden Tiszteletem az Övé! De akármennyire is imádtam/imádom, én azt mondom el fog menni, és ezért semennyire nem okolható, azt hiszem ő már bizonyította, hogy szereti ezt a csapatot, míg vezetői részről ez fordítva...! Szóval én innentől azon szurkolok, hogy egy szimpatikusabb csapathoz távozzon, legyen kezdő ember, és találja meg régebbi önmagát!
A szurkolók biztos nem felejtik el amit ezért a csapatért tett!
:wink:
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Andris
Adminisztrátor

2007.03.27. 10:39:37

Game90 írta:Remélhetőleg valahogy megegyeznek majd. Nyugodtan lehetne Eto'o vagy Messi cseréje is.

,,neki legfőképpen a Barca számít'' :arrow: ez mindent elmond :wink: :roll:
Az az igazság, h Messi posztján még nem játszott, nem is tudom h miért, viszont Samu posztján nem volt számomra túl meggyőző, bár Guddynál jobb volt. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.27. 00:35:20

Remélhetőleg valahogy megegyeznek majd. Nyugodtan lehetne Eto'o vagy Messi cseréje is.

,,neki legfőképpen a Barca számít'' :arrow: ez mindent elmond :wink: :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.26. 15:38:46

antiimperialista írta: Mi lehet hasznosabb annál, ha valaki továbbjutást érő gólokat szerez a kupában, plusz még a bajnokságban is betalál?
Megneveznéd azokat, akik hasznosabbak voltak akkoriban nála?
Válaszodat előre is köszönöm.
Szerintem a kifejezetten gyenge időszakban hasznosabb tagja volt a csapatnak Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Puyol, Valdes. Ők azok, akik biztosan. És többek valszeg csak azért nem mert nem volt lehetőségük: Deco eltiltás és sérülés és pihentetés, Thuram és Zambi sérülés, Samu és Messi szintén.

Utólag is szivesen :P :)

Egyébként nem azt mondom, hogy nem jöttek jól a góljai, sőt, tényleg ordítva ugráltam némelyik góljánál, annyira örültem, de azért voltak nála jobbak is... legutolsó 2-3 meccse, amin legalább 50-60 percet játszott, na azok pedig kifejezetten gyengére sikerültek. :roll:

Ugyanakkor azt szeretném, ha Guddynak vagy neki maradnia kell, h Ő maradjon. De lehet, h Mindkét fél számára jobb, ha egy másik csapatba igazol. Nem kapna elég lehetőséget... és kár lenne érte, ha végig padozná a fél életét... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.03.26. 13:36:35

lionelmessi19 írta:Igazad van, ez jó kérdés. Mindenesetre többen sokkal hasznosabbak voltak még a nagyon rossz forma (jan, febr) idején is.
Mi lehet hasznosabb annál, ha valaki továbbjutást érő gólokat szerez a kupában, plusz még a bajnokságban is betalál?
Megneveznéd azokat, akik hasznosabbak voltak akkoriban nála?
Válaszodat előre is köszönöm.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.26. 11:30:53

lehet, h azért piszkálja többeknek a csőrét a vezetőség hozzáállása a saviola-témához, mert a nyúl nem azért került ki a "kalapból", mert annyira sz.r lenne, hanem anyagi okok miatt. amikor ez ellen tenni akart, sőt, tett is, a vezetőség a füle botját sem mozdította erre.
ahhoz meg túl nagy kedvenc még mindig, h emellett csak úgy, olyan könnyedén el lehessen menni.
ha a rossz teljesítmény miatt tolták volna félre az utóbbi években, akkor ez alapján a fél brigádot ki lehetne szórni.
de kár emiatt vitatkozni. sztem a saviolát csípőket nehéz lesz meggyőzni a véleményük ellenkezőjéről.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.26. 09:14:52

Eto'o visszatérésével minimális esélye van Savigólnak,hogy kezdőként játszon akármilyen meccsen is :wink:
Tényleg talán csak abban az esetben,ha vhogy eldőlne mondjuk 2-3 meccsel a vége előtt a bajnokság a javunkra,és tuti,hogy eligazol,na akkor szntem kapna egész meccset Ronnieval,Messivel együtt,akkor még Frank is úgy érezné,hogy így lenne "szép" a bucsú...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
madmax87
Jugador del Barça

2007.03.26. 02:24:52

lionelmessi19 írta:Jah és még annyi, h szivesen megnézném legalább fél órát úgy is, h Messivel és Ronaldinhoval kell együtt játszania. Nem Giulyvel meg Dinhoval/Guddyval.

Ennyit megérdemelne.
Legalább ennyit!!! Viva El Conejo
Andris
Adminisztrátor

2007.03.25. 22:25:31

XaviMessifan írta:De kinek ment????ha a tavaji barcában jácott volna biztos halomszámra rudosta volna a gólokat!
[/quote]

Igazad van, ez jó kérdés. Mindenesetre többen sokkal hasznosabbak voltak még a nagyon rossz forma (jan, febr) idején is.

A második feléhez: ha és biztos külön-külön sem fér el a fociról való vitában, pláne nem együtt :P
- József Attila
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.25. 22:22:02

lionelmessi19 írta: Most is a bajnokságért harcolunk :)
jah és tegyük hozzá h azok a gólok sorsdöntőek voltak,ha azok nincsenek most csak a bajnokságért harcolhatnánk...
lionelmessi19 írta:Úgy értettem h mégsem, h hatot vágott az Alavesnek, aztán mindenki odavolt, Primerában meg már közel sem ment annyira :roll:
De kinek ment????ha a tavaji barcában jácott volna biztos halomszámra rudosta volna a gólokat![/quote]
Kép

Més qué un Club!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.25. 22:17:42

XaviMessifan írta:
És Guddy?Saviola 1.5 hónap alatt csinált annyit amennyit az izlandi 3-4 hónap alatt.jah és tegyük hozzá h azok a gólok sorsdöntőek voltak,ha azok nincsenek most csak a bajnokságért harcolhatnánk...
meg mi az h mégsem megy?ha nem jáccik h a fenébe mennyen neki????
Guddy egy másik téma, de Savioláról szólva Ő sem túl meggyőző...
Most is a bajnokságért harcolunk :)

Úgy értettem h mégsem, h hatot vágott az Alavesnek, aztán mindenki odavolt, Primerában meg már közel sem ment annyira :roll:
- József Attila
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.25. 22:14:24

lionelmessi19 írta:Szerintem azért Januárban és Februárban elég sok játéklehetőséget kapott. rúgott x gólt, nagy részét egy másodosztályú csapatnak, és mindenki el volt hűlve. Most kiderült, h ennyire mégsem megy, ha a Primerában szereplő csapatok ellen kell játszani.
És Guddy?Saviola 1.5 hónap alatt csinált annyit amennyit az izlandi 3-4 hónap alatt.jah és tegyük hozzá h azok a gólok sorsdöntőek voltak,ha azok nincsenek most csak a bajnokságért harcolhatnánk...
meg mi az h mégsem megy?ha nem jáccik h a fenébe mennyen neki????
Kép

Més qué un Club!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.25. 22:12:53

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Jah és még annyi, h szivesen megnézném legalább fél órát úgy is, h Messivel és Ronaldinhoval kell együtt játszania. Nem Giulyvel meg Dinhoval/Guddyval.
Sztem ezt nem sokszor fogjuk már látni :?
Van egy olyan tippem, h soha. Ha megnyerjük idő előtt a bajnokságot (adná az ég... :D ) akkor tuti 2Santos és Guddy kapnának több lehetőséget, illetve még Giuly, ha elmegy idény végén. :roll:
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.25. 22:11:39

Sztem ezt nem sokszor fogjuk már látni :?
Andris
Adminisztrátor

2007.03.25. 22:09:47

Jah és még annyi, h szivesen megnézném legalább fél órát úgy is, h Messivel és Ronaldinhoval kell együtt játszania. Nem Giulyvel meg Dinhoval/Guddyval.

Ennyit megérdemelne.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.25. 22:06:57

XaviMessifan írta:
Slither írta:A teljesítménye meg nem nyűgöz le annyira, hogy lehülyézem a vezetőséget.
talán előbb jáccania kéne,nem? :? :evil:
Szerintem azért Januárban és Februárban elég sok játéklehetőséget kapott. rúgott x gólt, nagy részét egy másodosztályú csapatnak, és mindenki el volt hűlve. Most kiderült, h ennyire mégsem megy, ha a Primerában szereplő csapatok ellen kell játszani.

Nem azt mondom h ne kapjon még lehetőséget, hanem azt h már azért játszott nem keveset, és Nálam pl. nem feltétlenül bizonyította, h ebben a három csatáros játékrendszerben Ő kellőképpen hasznosan működik. :roll:
- József Attila
Lezárt