Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez az hogy ha nincs ez a sérüléssorozat szóba sem kerül a neveVito írta: tény2: hiába maradt idén a Barcaban, mégsem játszik (a sérüléshullámot leszámítva)
tény3: ennél több van benne, viszont, ha a Barcaban marad, akkor továbbra sem fog szerepet kapni.
Pedig én megnézném akár ott is, hogy mit tudlionelmessi19 írta:Az az igazság, h Messi posztján még nem játszott, nem is tudom h miért
Sajnos igazat kell hogy adjak neked, de remélem vagy itt vagy máshol de láthatom majd jáccani mert neki ez lenne a legfontosabb é smivel itt sajnos nem becsülik eléggé ezért lehet a távozás lesz a megoldás de azért még bizom benne hoyg maradni fog! El Conejo forever!!!Mardel írta:Teljesen világos, hogy Saviola távozása innen kezdve(mint ahogyan eddig is) rajta múlik. Nyílván az orra alá dugnak egy cserecsatár volumenű fizetésről szóló szerződést, és ha ő ebbe belemegy, meg a kevés játékidőbe, akkor marad, és abszolút minden Tiszteletem az Övé! De akármennyire is imádtam/imádom, én azt mondom el fog menni, és ezért semennyire nem okolható, azt hiszem ő már bizonyította, hogy szereti ezt a csapatot, míg vezetői részről ez fordítva...! Szóval én innentől azon szurkolok, hogy egy szimpatikusabb csapathoz távozzon, legyen kezdő ember, és találja meg régebbi önmagát!
A szurkolók biztos nem felejtik el amit ezért a csapatért tett!
Az az igazság, h Messi posztján még nem játszott, nem is tudom h miért, viszont Samu posztján nem volt számomra túl meggyőző, bár Guddynál jobb volt.Game90 írta:Remélhetőleg valahogy megegyeznek majd. Nyugodtan lehetne Eto'o vagy Messi cseréje is.
,,neki legfőképpen a Barca számít''ez mindent elmond
![]()
Szerintem a kifejezetten gyenge időszakban hasznosabb tagja volt a csapatnak Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Puyol, Valdes. Ők azok, akik biztosan. És többek valszeg csak azért nem mert nem volt lehetőségük: Deco eltiltás és sérülés és pihentetés, Thuram és Zambi sérülés, Samu és Messi szintén.antiimperialista írta: Mi lehet hasznosabb annál, ha valaki továbbjutást érő gólokat szerez a kupában, plusz még a bajnokságban is betalál?
Megneveznéd azokat, akik hasznosabbak voltak akkoriban nála?
Válaszodat előre is köszönöm.
Mi lehet hasznosabb annál, ha valaki továbbjutást érő gólokat szerez a kupában, plusz még a bajnokságban is betalál?lionelmessi19 írta:Igazad van, ez jó kérdés. Mindenesetre többen sokkal hasznosabbak voltak még a nagyon rossz forma (jan, febr) idején is.
Legalább ennyit!!! Viva El Conejolionelmessi19 írta:Jah és még annyi, h szivesen megnézném legalább fél órát úgy is, h Messivel és Ronaldinhoval kell együtt játszania. Nem Giulyvel meg Dinhoval/Guddyval.
Ennyit megérdemelne.
[/quote]XaviMessifan írta:De kinek ment????ha a tavaji barcában jácott volna biztos halomszámra rudosta volna a gólokat!
jah és tegyük hozzá h azok a gólok sorsdöntőek voltak,ha azok nincsenek most csak a bajnokságért harcolhatnánk...lionelmessi19 írta: Most is a bajnokságért harcolunk
De kinek ment????ha a tavaji barcában jácott volna biztos halomszámra rudosta volna a gólokat![/quote]lionelmessi19 írta:Úgy értettem h mégsem, h hatot vágott az Alavesnek, aztán mindenki odavolt, Primerában meg már közel sem ment annyira
Guddy egy másik téma, de Savioláról szólva Ő sem túl meggyőző...XaviMessifan írta:
És Guddy?Saviola 1.5 hónap alatt csinált annyit amennyit az izlandi 3-4 hónap alatt.jah és tegyük hozzá h azok a gólok sorsdöntőek voltak,ha azok nincsenek most csak a bajnokságért harcolhatnánk...
meg mi az h mégsem megy?ha nem jáccik h a fenébe mennyen neki????
És Guddy?Saviola 1.5 hónap alatt csinált annyit amennyit az izlandi 3-4 hónap alatt.jah és tegyük hozzá h azok a gólok sorsdöntőek voltak,ha azok nincsenek most csak a bajnokságért harcolhatnánk...lionelmessi19 írta:Szerintem azért Januárban és Februárban elég sok játéklehetőséget kapott. rúgott x gólt, nagy részét egy másodosztályú csapatnak, és mindenki el volt hűlve. Most kiderült, h ennyire mégsem megy, ha a Primerában szereplő csapatok ellen kell játszani.
Van egy olyan tippem, h soha. Ha megnyerjük idő előtt a bajnokságot (adná az ég...Game90 írta:Sztem ezt nem sokszor fogjuk már látnilionelmessi19 írta:Jah és még annyi, h szivesen megnézném legalább fél órát úgy is, h Messivel és Ronaldinhoval kell együtt játszania. Nem Giulyvel meg Dinhoval/Guddyval.
Sztem ezt nem sokszor fogjuk már látnilionelmessi19 írta:Jah és még annyi, h szivesen megnézném legalább fél órát úgy is, h Messivel és Ronaldinhoval kell együtt játszania. Nem Giulyvel meg Dinhoval/Guddyval.
Szerintem azért Januárban és Februárban elég sok játéklehetőséget kapott. rúgott x gólt, nagy részét egy másodosztályú csapatnak, és mindenki el volt hűlve. Most kiderült, h ennyire mégsem megy, ha a Primerában szereplő csapatok ellen kell játszani.XaviMessifan írta:talán előbb jáccania kéne,nem?Slither írta:A teljesítménye meg nem nyűgöz le annyira, hogy lehülyézem a vezetőséget.![]()