Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Merthogy?Gomezinho írta:Titinho ha ez igaz este lemegyek hozzád és bulizunk!Istenem de jólenne mostmár hga magunkénak tudnánk Alvest!
ha nem csak Barca-meccset néznél akkor tudhatnád, h nagyon jó kis játékos MÁR MOST...mindorokke_barca írta:benneteket inkabb az zavar h a real leigazolja elottunk... egyatlaaln nem biztos h olyan jo...meg aztan lehet nem is ferne be a kezdobe... nem tom miert kell ketsegbeesni...
SPORT.esgekkodan írta:Ezt hol hallottad vezérem?Titinho írta:
Szerk.: 12:30-tól állítólag Txiki sajtótájékoztatót tart, ahol bejelentheti az első nyári igazolást igazolástÁllítólag Daniel Alvés lesz az
![]()
na erre én is kíváncsi lennék:Dgekkodan írta:Ezt hol hallottad vezérem?Titinho írta:
Szerk.: 12:30-tól állítólag Txiki sajtótájékoztatót tart, ahol bejelentheti az első nyári igazolást igazolástÁllítólag Daniel Alvés lesz az
![]()
Ezt hol hallottad vezérem?Titinho írta:
![]()
Mivel már a madridista is lehozta, ezért mindenféleképpen érdekes ez az üzlet. Mivel arról volt szó, hogy 14,75 millió €-ért vesszük meg 3 részletben, aminek az első részletét februárban a másodikat a nyáron, a harmadikat pedig decemberben fizetjük.2008. március 7-ei cikkből egy részlet írta:A Racing Santanderrel néhány héttel ezelőtt előszerződést kötött a Barcelona Garay megszerzése ügyében, ám könnyen előfordulhat, hogy nem fog élni az eséllyel, s nem fogja leigazolni a 21 éves védőt a következő idényre. A háttérben az áll, hogy Frank Rijkaard fontosabb, a maga elképzeléseibe jobban illőnek tartja Rafael Márquezt, mint Garayt, így van rá esély, hogy a Racing védőjét nem fogja majd megvásárolni a nyáron a Barca.
teljesen egyetértek veled minden poszton jol erösitenél bár én huntelar helyett még mindig villát szeretném szerintem ugyanaz az ár de igy is jo.kilibarca írta:Egy pár név akit én szeretnék de lehet hogy nem kerülnek a Barcába .
Lahm « Nekem ő is meg felelne de valószínűbb most már Alves neki is örülök mert jobb játékos Lahmnál ,de az ár/érték Lahmnak jobb. 12-15 m € (Lahm nem jön , helyette Alves 25-30 m €
Piqué «3-4 napja kiraktam , nagyon örülnék neki egy fiatal spanyol , Zaragozában nagyon jól játszott. De ebben az 5 m € nem nagyon hiszek ha igaz szerintem nagyon jól jártunk vele. jövő embere! Az árát én többre becsültem 7-10 m €
Naldo « Ő egy tapasztaltabbb játékos , magas jól fejel. Az ára se lenne olyan veszélyes.14-16 m €
Albelda «Nagy esélyt látok rá hogy elhagyja a Valenciát , tapasztalt , spanyol , olcsó , türné a padot de kezdőnek is jó.4-6 m €
Joao Moutinho « Deco típusú játékos ,gyors jól passzol , hasonló bajnokság , fiatal. 23-26 m €
Hunteellar « Őt akkor választanám ha Eto'o maradna , mert szerintem akkor is kell egy csatár. Fiatal, jól fejel , gólvágó. 18-22 m €
Az árakat csak én találtam ki próbáltam reálisan![]()
Benzema : véleményem Eto'o szintjétől messze van , 40 m € vagy még több nagyon sok érte.
VdV : Én nem tudom mért akarjátok ennyire , azt írta valaki szórja a gólokat Hamburgban 6 meccse nem rúgtak gólt és ha jól tudom játszott, mondjuk ahhoz egy csapat kellett ez igaz. Nem látok benne robbanékonyságot meg igazából semmit.
Ribery , Adebayor , Toni , Kaka esélytelen ...
Idáig már ekkor (2008.05.16. 15:05:57) Leírtam csak nem reagált rá senki ezért most kiegészíteném,kerettel és a távozokkal.
Távozók:
Ezquerrro /ingyen/ » azt se értem mit keresett itt …
Edmílson /ingyen/ » ha nem lett volna ennyire sérülékeny többet tudott volna nyújtani
Gudjohnsen/6-9m €/ » igazándiból még azt se tudom melyik poszt a megfelelő neki , remélem egy angol csapatba vissza tér , és ott jól játszik
Oleguer /2-3m €/» én nem útálom semmi bajom nincs vele azon kívül hogy nem túl technikás és ezért még cserének sem az igazi.
Ronaldinho /22-25m €/ m» nálunk sajnos vagy nem sajnos , valahogy még talán meg újulhat de legjobb formáját soha nem nyeri vissza
Deco/10-14m €/ » hasonló dinhohoz ,ő még talán könnyebben újulna meg egy más bajnokságban
Thuram /ingyen/ » sajnálom hogy elmegy még 1 évet maradhatott volna ,
Zambrotta/7-9m €/ » 1-2 jó meccsén kívül nem tudta az nyújtani amiért megvettük , annál meg jobb játékos (elvileg) hogy cserének maradjon.
Giovani /kölcsön/ » kölcsönbe és tudom most sokan ezért megköveznek mert utolsó meccsén nagyot játszott. De jövőre nem lesz annyi lehetősége mint idény , ezért egy spanyol kiscsapatnak kölcsön adnám 1 évre vételi opció nélkül.
Pinto /ingyen/ » szerintem mehet vissza a Celtába
Ha mindegyiknél a drágább áraimat nézzük:
Kiadások: 110 millio €
Bevételek: 60 millio €
---------------------------
Összesen: - 50 millio €
2008/2009 keret:
Kapusok: Valdés , Jorquerra
Védők: Dani Alvés, Puyol, Milito, Piqué, Naldo , Abidal, Sylvinho
Középpálya: Yaya, Marquez , Albelda , Xavi, Iniesta, Joao Moutinho, Crossas , Thiago
Támadók: Eto'o, Henry , Messi, Bojan , Hunteellar, Gai Assulin
Várom a véleményeket
Köszönjük Balikilibarca írta: Várom a véleményeket
Hála égnek a neve fel sem merült eddig.LG írta:Ibrahimovics sztem megszerezhetetlen. Hülye lenne az Inter eladni a legjobb játékosát.