Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te miről beszélsz?? Ott van az! Olvass figyelmesen!barca99 írta:Én úgy tudom, hogy a második bajnokság már az afb.hu csatin lesz. Rosszul tudom?
Én úgy tudom, hogy a második bajnokság már az afb.hu csatin lesz. Rosszul tudom?szoba: #ffcb
Pont azért választottam ezt, mert nincs még egy ilyen hülye, aki hasonló nicket választanaGame90 írta:Miért nem antiimperialistát választott![]()
![]()
Nem kell több Vito ide![]()
Miért nem antiimperialistát választottVito írta:legújabb regisztrált tagunk: "Vito."
http://www.eurobarca.hu/forum/profile.p ... ile&u=4317
Megfelelő mennyiségű hozzászólás után kapsz egyre magasabb rangot.kovinho írta:Lenne egy kérdésem: lehet hogy nem ide tartozik, lehet hogy ide. az avatar alatt van ilyen különböző nevek: pl.: Barca B, Barca C, Director Del Barca vagy mi, na most azok mik? ezek ilyen minősítések?![]()
![]()
Bocsánat a tudatlanságom, és a műveletlenségem miatt.
Írj ki egy szavazástEnrique írta:ímélcíme: madridista02@citromail.hu![]()
Mivel nekem kell minden regisztrációt aktiválni (a kamuregeket megelőzendő), ha gondolod Vito ezt nem fogom, így nem fogja tudni használni.
Jézusom... Szerintem kérd meg, hogy válasszon egy másikat, ezt meg töröljétek. Új nick, nem is tartozik hozzá sok hozzászólás, hátha enged a srác...Vito írta:legújabb regisztrált tagunk: "Vito."
http://www.eurobarca.hu/forum/profile.p ... ile&u=4317
![]()
micsoda eredetiség
nem hiszem h tud magyarul mert már lassan 4 éve ezt csinálom de még nem lett belőle semmi bajom...Los Banditos írta:Azért ezzel nemárt vigyázni,minket 3-tól tanít egy Lectory tanár(Afrikai) mindenki mondott kigyót-békát aztán kiderült hoyg tud magyarul.
Nálunk nem üvöltöztek ma nagyon a tanárok,pedig lett volna rá okuk.![]()
Velünk is,föleg a szerb...Hálistennek nem tud magyarul és minden második szavánál szidtam az annyát!az egész osztály már rajtam röhögött az a népművészeti cserépedény meg nem tudta miért röhögnek!utána rámnézett és látta h szövegelek és felszolitott h feleljek!nah akkor beszartam....5 percig tartott fölálnom...mikor belekeztem volna kicsöngettek!nah erre meg hangosan azt montam neki h K**** A****** ma nem fogsz lefeleltetni és röhögve kimentem az osztályból...lionel19 írta:Én nem hallottam róla, de most hogy mondod ma minden tanár ordibált velünk:DSharkinho írta:Ma hallottam az iskolában, hogy jan. 23-a az év legdepressziósabb napja.Ti erről mit tudtok?
Én nem hallottam róla, de most hogy mondod ma minden tanár ordibált velünk:DGame90 írta:Hát én ebből nem éreztem semmitSharkinho írta:Ma hallottam az iskolában, hogy jan. 23-a az év legdepressziósabb napja.Ti erről mit tudtok?
Egyébként sem szoktam depressziós lenni
ez a nap sem volt különb
Hát én ebből nem éreztem semmitSharkinho írta:Ma hallottam az iskolában, hogy jan. 23-a az év legdepressziósabb napja.Ti erről mit tudtok?