Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
hatarozottan, igen!:)Lehet hogy sok lenne görény vele és Alvessel együtt?
Hát érdekes. Itt csak az segíthet, ha Benzema kijelenti,hogy ide akar jönni már most nyáron(nem kell feltétlen a sajtón keresztül, elég ha csak az elnöknek jelenti ki), mert akkor nyílhat meg a lehetőség a tárgyalásokra. Van egy olyan érzésem, hogy rengeteg pénzbe kerülne(50+).Bestbarca írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=701899
Ez most vagy azért, hogy emeljék az árat, vagy Benzemáról ennyit.
Hát én sem akarok francia csapatot az fix! De Henryt semmi pénzért nem engedném el, Eto'oval egyetemben!!!Szunyi írta:Vagy kevesebbet fog érni, mint mostLG írta:Benzemát eleinte nem tartom jó ötletnek, de ahogy 1re többet látom játszani, talán mégis meg kéne gondolni. Sztem rövid időn belül a világ legjobb csatára lesz, az EB előtt jó lenne megszerezni, mert sztem az EB után már csillagászati összegbe fog kerülni.![]()
Nem akarok francia csapatot![]()
Vagy kevesebbet fog érni, mint mostLG írta:Benzemát eleinte nem tartom jó ötletnek, de ahogy 1re többet látom játszani, talán mégis meg kéne gondolni. Sztem rövid időn belül a világ legjobb csatára lesz, az EB előtt jó lenne megszerezni, mert sztem az EB után már csillagászati összegbe fog kerülni.
Így van...egyelőre még csak a Marca és az AS írta meg. Az AS is megírta múlt héten, hogy leigazoltuk Palacio-t 11 millióért, pedig csak felmerült a neve, sőt még ez sem biztos...Enrique írta:Ez még egyáltalán nem biztos, csak pletyka.
barca99 írta:Talán 19 góllal zárta Oliveira a szezont, ami tényleg szép. A baj csak az, hogy kölcsönben volt a Milantól, így tűlük kell megvenni. Mivel 28 éves azért már ott is kezd kilógni az ifiből, még a végén kap megint esélyt a felnőtt keretben. De ha nem, akkor se fogják olcsón adni. Főleg olyan olcsón nem, amennyiért akkor adták volna, ha a Zaráé.
Na ezzel egyet értek maximálisan.. nemgondoltam hogy kiesik a Zara, így viszont Oliveira biztosan távozik, és nem lenne kis dolog. Jönne ő, maradna a két fiatalunk, Messi, Henry, és Samu oder aki a helyére jön (remélem nem adjuk el idén semmiképp).grecki írta:Oliveira nagy fogás lenne szerintem. Szerencsétlen Zaragoza, hogya a viharban tudtak kiesni ilyen kerettel...
jójó csak ugy mondtam én nem szoktam nagyon fenn lenni fórumon...nem tom ti mit beszéltetek már kiFernando írta:Haggyuk már ezt a Dinho helyét. Dinhonak volt helye itt már nincs. Most vagy lesz másnak helye itt vagy nem. De nem Dinho helyét veszi át.