Labdarúgó EB 2008
Cassano helyenként oktat... ha ezzel törődik nem rossz a srác.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én ettől nem tartok. Ezt a hulladék olasz válogatottat meg fogják enni a spanyolok. Villával.ozsimiki írta:Azért akarom,h mindkettő kiessen(olasz,francia),mert lemerném fogadni aki kettőjük közül továbbmegy,az döntőzik:S persze nem szép játékkal,hanem amilyennel eddig...2.5 meccs alapján melyik érdemli meg,h továbbmenjen? franciák semmikép,olaszok is csak kicsit.
Gattuso meg nem tudom mit keres egyáltalán futbalpályán. Mert köze nincs a játékhoz. A franciákról is szólnék. Elképesztően gyengék, legalábbis Ribery nélkül teljesen hatástalanok. A másik meccsen a románok impotenciájára nincs jelző. Ennyire azért nem erős a holland b.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.06.17. 22:27:21-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem pedig nem. Nagyon gyenge ez az olasz csapat, egy tizenegyes góllal + egy kiállítással + egy szerencsés góllal sikerült megverni a rémgyenge francia csapatot. Mondjuk az olaszok mindig a csoportban gyengék, s tudnak felpörögni a kieséses cuccra, míg a spanyoloknál ez épp fordítva van.ozsimiki írta:Nah örülhetnek az olaszok,meg elrebeghetnek pár imát a Hollandoknak is,akik a Bvel is elég jól nyomják. De akkor már remélem,kapnak egy ugyanakkora verést a Hollandoktól az elődöntőn mint a csoportban,mert sajna ki fogják ejteni a Spanyolokat,az a rossz érzésem,de remélem rámcáfolnak.
ez a benzema nem egy fuuu de penge....
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah örülhetnek az olaszok,meg elrebeghetnek pár imát a Hollandoknak is,akik a Bvel is elég jól nyomják. De akkor már remélem,kapnak egy ugyanakkora verést a Hollandoktól az elődöntőn mint a csoportban,mert sajna ki fogják ejteni a Spanyolokat,az a rossz érzésem,de remélem rámcáfolnak.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mondjuk para lesz a spanyol-olasz negyeddöntő
deakkoriscsakisspanyolország 

Spanyolország - Olaszország negyeddöntő.
Hát ehh meg öhh. Nem tudom. Remélem spanyolok. Az elődöntőbe jobban örültem volna ennek.
Hát ehh meg öhh. Nem tudom. Remélem spanyolok. Az elődöntőbe jobban örültem volna ennek.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
nah ennyi volt, itt már eldőlt. Sajnálom, hogy a Franciák ide jutottak, talán fogom még őket látni focizni mint pár éve. Nagyon hiányzik az elképzelés, és a ritmus.
U: Malouda hogy hogy nem játszott? Én őt kicsit hiányoltam...
U: Malouda hogy hogy nem játszott? Én őt kicsit hiányoltam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.06.17. 22:13:03-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
végérvényesen eldőlt.france 0-2 italy
szerencsére a hollandok is vezetnek.annyira nemis para hogy trezi nincs ott a keretben, elég rövid eb ez a franciáknak

-
- Llegenda del Barça
po-popopopopo-po!!!!!!!!!!!!po-popopopopo-po!!!!!!!!!!!!
DANIELE DE ROSSI (AS ROMA)
DANIELE DE ROSSI (AS ROMA)

PUYOL-XAVI-INIESTA
Olaszok megérdemelnék.Megmagyarázhatatlan szimpátiát érzek feléjük ez lehet abból fakad, hogy rengeteg olasz bajnokit láttam.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ennyit azokról akik előre szídták a hollandokat...
Egri Viktorból meg elegem van,mert egészen eddig azt hajtogatta,h a hollandok így meg úgy nem akarnak nyerni,de most amikor belőtték a gólt sztem ugrált örömében....
Na mindegy nem idegeskedek,megint nyer a csaptom!
Egri Viktorból meg elegem van,mert egészen eddig azt hajtogatta,h a hollandok így meg úgy nem akarnak nyerni,de most amikor belőtték a gólt sztem ugrált örömében....
Na mindegy nem idegeskedek,megint nyer a csaptom!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó de 3 meccsből áll a csoportkör,nem pedig egybőlVarga Tamás írta:Én továbbmegyek. Ha az olaszok továbbjutnak, megvan az Európa-bajnok.ozsimiki írta:Azért akarom,h mindkettő kiessen(olasz,francia),mert lemerném fogadni aki kettőjük közül továbbmegy,az döntőzik:S persze nem szép játékkal,hanem amilyennel eddig...2.5 meccs alapján melyik érdemli meg,h továbbmenjen? franciák semmikép,olaszok is csak kicsit.
Abban nincs igazad, hogy az olaszok nem érdemlik meg a továbbjutást. A mai meccsen legalább 4-5 gólhelyzetük volt, amiből 2-3 ziccer volt. Igenis jól játszanak.
A franciák nagyon gyengék. Ez az EB nem Abidal világversenye volt. Hatalmasat hibázott. Bár Domenech is hülye volt, amikor középre állította.

-
- Capitá del Barça
Lehet,hogy így gondolja,de lehetne egy kis önkritikája a centerhalf játékát illetően.Jó ő kinn bal oldali rohangásznak.takivini írta:Mert az eredeti posztja középső védő (ha visszaemlékeztek a Stuttgart elleni meccsen nálunk is játszott) csak mivel gyors és ballábas játékos (annak idején hiány volt a balosokból Lyonban) ezért kikerült a szélre, és ott maradt. A kommentátor azt mondta az egyik meccsünkön, hogy Abidal azt nyilatkozta, hogy Ő jobban szeret centerhalfot játszani mint balhátvédet - bár ez nemtudom mennyire igaz.danko94 írta:Mert a francia szöv kap elég hülyeVIII.Henrik írta:Hogy miért kellett Abidalt középre tenni?!![]()
-
- Jugador d'estrella
szerintem azért ez a mi tót füttymesterünk gyorsan eldöntötte ezt a meccset...
ilyen esetben 10-ből 9-szer csak a tizenegyest adják,nem akarják egy momentumon letudni a meccset...
tudom,utolsó ember-ez a szabály,de más a gyakorlat...
ilyen esetben 10-ből 9-szer csak a tizenegyest adják,nem akarják egy momentumon letudni a meccset...
tudom,utolsó ember-ez a szabály,de más a gyakorlat...
-
- Capitá del Barça
Nem tudom ti hogy vagytok vele ,de totál ki vannak égve a francia játékosok.Domenech meg egy kripli.Nem mintha nekik szurkolnék,de egy ilyen nevű játékosokból álló csapattól azért várhatna egy kis látványos focit az ember. Abidalt berakja középső védőnek,Toni ellenében. Abidal fantasztikusan erőteljes játékos,főleg a fejjátéka szenzációs.Ezt idén is bizonyította a Barca-ban. Ha nem fejeltek mellőle idén ötnél több gólt,az amúgy átlag ˝"két méter magas" spanyol ligás játékosok,akkor egyet sem.Érthetetlen számomra Domenech taktikája. Postázni kéne neki egy Manager gamet. Bocs a hosszúságért!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én továbbmegyek. Ha az olaszok továbbjutnak, megvan az Európa-bajnok.ozsimiki írta:Azért akarom,h mindkettő kiessen(olasz,francia),mert lemerném fogadni aki kettőjük közül továbbmegy,az döntőzik:S persze nem szép játékkal,hanem amilyennel eddig...2.5 meccs alapján melyik érdemli meg,h továbbmenjen? franciák semmikép,olaszok is csak kicsit.
Abban nincs igazad, hogy az olaszok nem érdemlik meg a továbbjutást. A mai meccsen legalább 4-5 gólhelyzetük volt, amiből 2-3 ziccer volt. Igenis jól játszanak.
A franciák nagyon gyengék. Ez az EB nem Abidal világversenye volt. Hatalmasat hibázott. Bár Domenech is hülye volt, amikor középre állította.

- takivini
- Capitá del Barça
Mert az eredeti posztja középső védő (ha visszaemlékeztek a Stuttgart elleni meccsen nálunk is játszott) csak mivel gyors és ballábas játékos (annak idején hiány volt a balosokból Lyonban) ezért kikerült a szélre, és ott maradt. A kommentátor azt mondta az egyik meccsünkön, hogy Abidal azt nyilatkozta, hogy Ő jobban szeret centerhalfot játszani mint balhátvédet - bár ez nemtudom mennyire igaz.danko94 írta:Mert a francia szöv kap elég hülyeVIII.Henrik írta:Hogy miért kellett Abidalt középre tenni?!![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára takivini 2008.06.17. 21:44:23-kor.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért akarom,h mindkettő kiessen(olasz,francia),mert lemerném fogadni aki kettőjük közül továbbmegy,az döntőzik:S persze nem szép játékkal,hanem amilyennel eddig...2.5 meccs alapján melyik érdemli meg,h továbbmenjen? franciák semmikép,olaszok is csak kicsit.

-
- Llegenda del Barça
nagyon nem csíptem azt a játékost, de most látszik, h mekkora zsugás volt. olyan űr maradt utána, amit nem lesz egyszerű betölteni.Ronaldinho&Barca írta:....Franciáktól hiányzik ez Zizou, és hiányzik minden... semmi elképzelés egyszerűen siralmas.
már ha sikerül egyáltalán.
PUYOL-XAVI-INIESTA