Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.30. 23:48:20

Februárig néhány bajnokit meg kupameccset elflegmázhat néha, de utána jobb ha végleg összebarátkozik a kispaddal, mert ez a semmittevés nagyon nem fér bele az egyenes kiesési rendszerbe a BL-be, illetve majd a bajnoki hajrába. Tello és Pedro játékába is jóval több fantázia van mint benne. Ismét egy jó példa, hogy a nem saját nevelések mennyire idegenként mozognak a csapatba.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
evikem97
Jugador del Barça

2012.10.30. 23:34:10

Komolyan nem hiszem el. Milyen rontás van szerencsétlen srácon? Küzd és egyszerűen nem akad be semmi :? :x
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.29. 20:43:19

Írtok itt rosszabb periódusról,de kérdem én,mikor volt neki huzamosabb ideig jó? egy egy meccsre felvillant,de huzamosan,mondjuk 4-5 meccsen át sosem volt közepesnél jobb.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2012.10.29. 20:25:52

Ezt már megintcsak nem értem. Igen, most rosszabb időszaka van a srácnak, nem megy neki, de inkább bízni kellene nekünk is benne, mint számolgatni, hogy mennyit is kaphatnánk érte már télen. Fabregas-szal mi volt a helyzet? Amikor gödörben volt sokan a keretből is kitették volna, meg sajnálkoztak, hogy minek hoztuk vissza, de folytathatnám a sort akár Villával stb.
Alexis egy kiváló, technikás játékos, akinek inkább a helyét kellene megtalálni a csapatban.
Azokat akik meg az alábbiakat írták leginkább sajnálni tudom, remélem akkor is itt lesznek amikor a chileinél megindul a szekér.
Forca Barca!!!!
Deus
Boixos Nois

2012.10.29. 15:13:41

Azért ne felejtsük el, hogy Villa is mekkora leskirály volt anno :) Most Alexis vette át a szerepét.

Ne értsétek félre, én szeretem Alexist, mert szimpatikus játékos, de az ég szerelmére... Nem a lesei miatt vagyok kibukva, hanem attól, hogy nem képes most összehozni egy értelmes helyzetet se...
KépKép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.10.29. 14:00:39

Gareth Tello írta:
Azt hiszem, kezdem már sejteni hogy mi lesz a vége:

Ha nem szedi össze magát, akkor biza' Neymar fogja megkapni a 9 -es számot, Alexis meg máshol fog futballozni...
Vicces, de nekem is ez jutott eszembe, amikor elpuskázta azt a nagy ziccert (Jonathan amúgy mekkora labdát adott)... Az egy dolog, hogy beáll, és
1. lesre fut
2. kipasszolja a labdát az oldalvonalon túlra
De egy ilyen helyzetet illett volna belőni.

Sajnálom, hogy itt tart, ennél sokszor több van benne, remélem, hogy össze tudja kapni magát...
Mindenkinek van rosszabb időszaka. Nem kell őt azonnal eladni. Nem lehet mindenki Messi aki még egy rosszabb meccsén is rúg kettőt... Bizalom kell neki. Cesc is megkapta és most jó formában van.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.28. 17:06:57

Én az állandó leseket viselem nagyon nehezen.
Mikor tényleg 5 indításból 4-en lesről fújják vissza.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.28. 17:02:40

Ha nem szedi össze magát, akkor biza' Neymar fogja megkapni a 9 -es számot, Alexis meg máshol fog futballozni...
Vicces, de nekem is ez jutott eszembe, amikor elpuskázta azt a nagy ziccert (Jonathan amúgy mekkora labdát adott)... Az egy dolog, hogy beáll, és
1. lesre fut
2. kipasszolja a labdát az oldalvonalon túlra
De egy ilyen helyzetet illett volna belőni.

Sajnálom, hogy itt tart, ennél sokszor több van benne, remélem, hogy össze tudja kapni magát...
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.28. 01:49:43

szerintem az a kisebbik baj, ha valakinek az önbizalmával vannak problémái, nem a képességeivel.
előbbi idővel helyre fog állni, viszont utóbbit nem igazán lehet jelentősen befolyásolni.

kicsit torres-re hasonlít a szitu.
az atleticoban és a poolban tanári volt, a gólérzékenysége a legjobbak közé emelte, ezután a chelseaban bohócot csinált magából. idén talán újra megközelíti majd a régi énjét.

alexisre vetítve...olaszhonban és a válogatottban sokkal tökösebben játszott/játszik.
én még mindig bízom benne, ha képes lesz hozni, amit tud, és amit jobb meccsein láttunk tőle, akkor a csapat egyik nagy erőssége, fegyvere lesz.

fejben van a baj vele, ez tisztán látszik szerintem, remélem nem kell már sok idő neki, hogy összekapja magát.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.10.28. 01:41:57

Rinku írta:Neymar fog jönni mindenképpen, már le is van zsírozva, megállapodások, előszerződések, nyáron itt lesz. Villa fog menni, ő már inkább a múlt, mint a jövő. 30-n felül van már, nincs nagyon maradása. Sanchez fog maradni, 23 éves, és csak tavaly jött, ilyen hamar nem engedik el. Ennek ellenére felfoghatatlan, hogy mi van vele, mi a baja. Mindig van valaki, aki összecsinálja magát ebben a nyavalyás csapatban a nagy semmire, szétstresszeli az agyát a vakvilágba, és egy használhatatlan csődtömeggé válik. Katasztrófa a fiú, pedig kedvelném. Semmire nincs oka panaszkodni vagy valami kifogást találni. Nem értem, hogy hogy lehet ilyen pocsékul játszani attól, hogy nem középen kergeti a bőrgolyót, hanem 10 méterrel arrébb, szélen. Semmi sem adja, hogy egy ilyen kétballábas tökfilkó legyen. A hülyeségtől és az emberi gyengeségtől már fel tudnék robbanni...
Ennél szebben én sem tudtam volna megfogalmazni:) Sajnos egyre kiábrándítóbb produkciókkal rukkol elő. A mai ziccere szerencsére nem osztott nem szorzott, de ha egy necces meccsen játssza el ezt szétrobbannék az idegtől.
Rinku
Director del Fútbol

2012.10.28. 00:02:24

Neymar fog jönni mindenképpen, már le is van zsírozva, megállapodások, előszerződések, nyáron itt lesz. Villa fog menni, ő már inkább a múlt, mint a jövő. 30-n felül van már, nincs nagyon maradása. Sanchez fog maradni, 23 éves, és csak tavaly jött, ilyen hamar nem engedik el. Ennek ellenére felfoghatatlan, hogy mi van vele, mi a baja. Mindig van valaki, aki összecsinálja magát ebben a nyavalyás csapatban a nagy semmire, szétstresszeli az agyát a vakvilágba, és egy használhatatlan csődtömeggé válik. Katasztrófa a fiú, pedig kedvelném. Semmire nincs oka panaszkodni vagy valami kifogást találni. Nem értem, hogy hogy lehet ilyen pocsékul játszani attól, hogy nem középen kergeti a bőrgolyót, hanem 10 méterrel arrébb, szélen. Semmi sem adja, hogy egy ilyen kétballábas tökfilkó legyen. A hülyeségtől és az emberi gyengeségtől már fel tudnék robbanni...
Football, bloody hell. /SAF/
Deus
Boixos Nois

2012.10.27. 23:55:51

Na ezt nem szeretném... Szedje össze magát Alexis, de nagyon, mert durván rezeg a léc alatta. Nem is emlékszem már, hogy mikor volt utoljára jó meccse neki....
KépKép
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.10.27. 23:52:42

Alexander Mahone írta:Abszolút mélyponton van a csávó. Remélem összeszedi magát, mert ha tényleg csak ennyit tud akkor a szezon végén menni kell.
Szerintem abban mind egyetértünk, hogy nem csak ennyit tud. De ha nem kapja össze magát, akkor nagy bajok lesznek. Bár nem lehet tudni, hisz Tito akkor sem fogja kezdőként játszatni Villát, ha minden meccsen kettesével lövi a gólokat. Így még egy sz.r Sánchez is kezdő lehet akár.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Imperial
Jugador del Barça

2012.10.27. 23:52:11

Mitől került ilyen rossz formába?! Nem értem... :(
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.27. 23:48:43

Abszolút mélyponton van a csávó. Remélem összeszedi magát, mert ha tényleg csak ennyit tud akkor a szezon végén menni kell.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.10.23. 23:05:52

Ezt a szívrohamot megspórolhattuk volna, ha nincs Alexis agyatlan szabálytalansága a térfelünk közepén. Már akkor éreztem, hogy baj lesz ebből. Egy 5 éves gyerek is felméri ésszel, hogy ennek a Celtic-nek ez az egyetlen fegyvere, ergo erre készülnek napok óta, erre Alexis az első adandó alkalommal felrúgja a teljesen ártalmatlan szituban levő ellenfelet. A második félidőben is összehozott egy nagyon hasonló szitut, de azt szerencsére megúsztuk. Dícséretes a srác lelkesedése, de néha az az érzésem, hogy a 6 tüdeje helyett némi többlet ész szorulhatott volna belé. Ilyen szinten azért nagyobb óvatosságot elvárhat tőle az ember, ha már mindenképpen be akar segíteni a védekezésbe. Ha támadásban nem megy neki, legalább az ellenféllel ne rúgasson gólt.
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.09. 09:51:07

A klasszikuson végre azt hozta nagyjából, amit én elvárnék tőle. Sokkal inkább erőltette a cseleket, volt vér a pucájában, hogy meghúzza az ember mellett, nem csak vissza passz, vagy Messi keresésében merült ki a játéka. És ezek a cselek rendre bejöttek, nem voltak öncélúak, nem magáért, hanem a csapatért játszott így is.
Remélem ez nem csak egy fellángolás volt. Nagyon kellene ennek a Barcelonának egy tökös Sanchez. Ne csak Messitől várják az ellenfelek, hogy megver 2-3 embert, hanem legyen legalább még valaki, aki képes hasonlóra, persze nem olyan gyakran, mint az argentin.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2012.10.09. 00:34:31

Zibra16 írta:Alexisnek most milyen frizurája volt a madrid ellen ?
Ez nem csak Céroninak kisajátított téma? :twisted: :mrgreen:

De sztem nagy valószínűséggel olyan, mint szokott.
Bár többnyire a lábát néztem, de nem rémlik, h közeliről vmi más zsuppja lett volna :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Zibra16
Jugador del Barça

2012.10.08. 21:23:04

Alexisnek most milyen frizurája volt a madrid ellen ?
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.07. 13:14:24

Ez is egy gondolat.
Én jobban hiszek Alexis gyorsaságában, mert a Madrid nagyon gyors kontrákat vezet, ő képes visszaérni az emberével. Villa azért csak 30 éves, hosszú sérülés után nem biztos, hogy 90 perces játékos egy ilyen meccsen. Más csapatok ellen lehet az lenne.
Egyezünk ki azzal, hogy Alexis kezdő, mire pedig felőröljük a Madrid erőnlétét, addigra érkezhet Villa, hogy eldöntse a meccset! :D
daffy
Madridista

2012.10.06. 10:03:20

Alcantara írta:Alexisnek kezdőben kell lennie. Jót tett a gól az önbizalmának, ha betalálna vasárnap, azt hiszem hihetetlen nagyot alkothatna a játékban. Mellette Pedro kell, hiszen több labdát szerez, mint bármelyik csatár együttesen. Arra pedig nagy szükség lesz egy ilyen bizonytalan középső védőpáros mellett.
Na, de ki vagyok én, hogy ezt eldöntsem? :D
ezzel nem értek egyet,meg is mondom,hogy miért. az ellenfelek első számú célja lehet,hogy messit semlegesítsék,az egyetlen játékost(kis túlzással),aki gólképes. alexis és pedrolegfőbb feladata az ő kiszolgálása. de! a real minőségibb játékosokkal rendelkezik,mint egy átlag barca ellenfél. így nem lehetetlen,hogy messit leszedik a pályáról. ha ez megtörténik,akkor kell valaki,akinek a vérében benne van a gól. ez lenne villa. így ha messit le is szedik,villa átveheti az első számú gólfelelős szerepét,ezzel rákényszerítve a realt az ő komoly őrzésére is és messi válláról is levehet egy kisebb terhet.
ez persze csak az én elméletem,amely papíron gyönyörű,de számomra logikus :)
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.06. 09:52:14

Alexisnek kezdőben kell lennie. Jót tett a gól az önbizalmának, ha betalálna vasárnap, azt hiszem hihetetlen nagyot alkothatna a játékban. Mellette Pedro kell, hiszen több labdát szerez, mint bármelyik csatár együttesen. Arra pedig nagy szükség lesz egy ilyen bizonytalan középső védőpáros mellett.
Na, de ki vagyok én, hogy ezt eldöntsem? :D
KingSimon
Jugador del Barça

2012.10.06. 00:04:06

Tobias88 írta:
Gareth Tello írta:Na, jókora pacsi Sanyikának, ez a tegnapi játék nagyon jó volt. A kihagyott ziccer meg majd a Clásicón bemegy. :D
Ez tényleg biztató volt, remélem, így folytatja a chilei. :)
Szerintem a Clásicón mindenképpen játszatni kéne, még ha nincs is csúcsformában. Pedro gyengus mostanában (tegnap se volt az igazi), Villa szvsz inkább csereként lehet veszélyes, Tello meg nem klasszikusra való, ahogy azt bemutatta a tavaszi 1-2-nél is.
Egy tegnapi Alexis viszont - Messivel az oldalán - ütőképes lehet.

Ha játszani fog, az lesz az 50. meccse Barça-mezben.
Remélem hogy nem lesz meg vasárnap az 50. meccse, mert Pedro és Tello is ezerszer jobb formában van nála, nem tudom miért kell ennyire erőltetni a játékát, pihenjen 1 hetet...
Ezt jól időzítetted... Tello wtf? :lol: Max Pedro, de szerintem Sánchezt bent kéne hagyni a Clásicóra, most belelendült.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.10.05. 23:57:46

Tobias88 írta:
Gareth Tello írta:Na, jókora pacsi Sanyikának, ez a tegnapi játék nagyon jó volt. A kihagyott ziccer meg majd a Clásicón bemegy. :D
Szerintem a Clásicón mindenképpen játszatni kéne, még ha nincs is csúcsformában. Pedro gyengus mostanában (tegnap se volt az igazi), Villa szvsz inkább csereként lehet veszélyes, Tello meg nem klasszikusra való, ahogy azt bemutatta a tavaszi 1-2-nél is.

Remélem hogy nem lesz meg vasárnap az 50. meccse, mert Pedro és Tello is ezerszer jobb formában van nála, nem tudom miért kell ennyire erőltetni a játékát, pihenjen 1 hetet...
Hát remélem meglesz neki az 50. csak csereként amúgy szvsz Pedro most
körülbelül ugyanolyan formába van mint ő csak Pedrito mezőnymunkája nagyobb.Tellot szerintem el kell felejteni a Classicora ha a Alexis,Pedro,Mes
si hármas kezd akkor Villa jöjjön ink.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Tobias88
Entrenador del Barça

2012.10.05. 23:33:43

94:39 6 - 1
Lezárt