Barca vs. Real
-
- Llegenda del Barça
senki sem lincseli meg diabit, de ez a megmozdulás akkor is egy teljesen felesleges baromság volt. ezek a zsugások, így sneider is, a lábukkal keresik a kenyerüket, ezért ne kalimpáljon az a fsz, pláne ne akkor, ha semmi komoly tétje sincs a meccsnek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Akkor nézd meg jól a felvételt. A labda 90 fokos szögben halad tovább ahhoz képest, amerre Matuzalem lőni akarta. De mindkettő csúnya volt.Bányász írta:El se találta a zsugát Toure.Szerintem a kettő közül Toure este volt az alattomosabb...Varga Tamás írta:Ja, már emlékszem. Touré itt teljesen szabályosan elrúta a labdát. A másik lába a lendülettől elkaszálta Matuzalem támaszkodó balját. Ez egy véletlen baleset. Míg Diaby páros lábbal odaugrott Sneijdernek. A kettő nem ugyanaz. Megnéztem 2-3-szor, és mindig ugyanarra következtetésre jutottam. Mindkettő fájdalmas volt, de Diaby esete sokkal csúnyább, és alattomosabb volt, az én véleményem szerint. Aztán, tévedhetek is. Mindenesetre én így látom.
És,h melyik volt a csúnyább az szerintem lemérhető a reakciókon...

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
El se találta a zsugát Toure.Szerintem a kettő közül Toure este volt az alattomosabb...Varga Tamás írta:Ja, már emlékszem. Touré itt teljesen szabályosan elrúta a labdát. A másik lába a lendülettől elkaszálta Matuzalem támaszkodó balját. Ez egy véletlen baleset. Míg Diaby páros lábbal odaugrott Sneijdernek. A kettő nem ugyanaz. Megnéztem 2-3-szor, és mindig ugyanarra következtetésre jutottam. Mindkettő fájdalmas volt, de Diaby esete sokkal csúnyább, és alattomosabb volt, az én véleményem szerint. Aztán, tévedhetek is. Mindenesetre én így látom.
És,h melyik volt a csúnyább az szerintem lemérhető a reakciókon...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Zozzy 5!
Nem mondtam, hogy szándékos volt, de arra akartam rávilágítani, hogy aki ennyire képtelen koordinálni a mozgását és ilyen ütemkéséssel okoz ekkora sérülést, azt meg kell büntetni, akár edzőmeccs, akár tétmeccs. Nem gondolom, hogy ebben hajlandó lennék a vitára és azt sem, hogy meggyőznél.
Amikor halálos gázolás történik az utakon, az ittas vezető és a józan vezető úgyanúgy elveszíti a jogosítványát.
Szándékosság, vagy nem: büntetni kell. Máskülönben bárki megtehet bármit és keresztbe törhet pályafutásokat. Az ok és az okozat nem ugyanaz.
Maradok tisztelettel, de nem vagyok meggyőzhető.
Nem mondtam, hogy szándékos volt, de arra akartam rávilágítani, hogy aki ennyire képtelen koordinálni a mozgását és ilyen ütemkéséssel okoz ekkora sérülést, azt meg kell büntetni, akár edzőmeccs, akár tétmeccs. Nem gondolom, hogy ebben hajlandó lennék a vitára és azt sem, hogy meggyőznél.
Amikor halálos gázolás történik az utakon, az ittas vezető és a józan vezető úgyanúgy elveszíti a jogosítványát.
Szándékosság, vagy nem: büntetni kell. Máskülönben bárki megtehet bármit és keresztbe törhet pályafutásokat. Az ok és az okozat nem ugyanaz.
Maradok tisztelettel, de nem vagyok meggyőzhető.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ja, már emlékszem. Touré itt teljesen szabályosan elrúta a labdát. A másik lába a lendülettől elkaszálta Matuzalem támaszkodó balját. Ez egy véletlen baleset. Míg Diaby páros lábbal odaugrott Sneijdernek. A kettő nem ugyanaz. Megnéztem 2-3-szor, és mindig ugyanarra következtetésre jutottam. Mindkettő fájdalmas volt, de Diaby esete sokkal csúnyább, és alattomosabb volt, az én véleményem szerint. Aztán, tévedhetek is. Mindenesetre én így látom.

- Bányász
Nem akkor szomorúbb lennék...Varga Tamás írta: Igen, miután szétroncsolta Wesley térdszalagjait. Ez szép munka volt! Gondolom, ha Messit szerelné le valamelyik BL-meccsen ily módon, akkoris ezen a véleményen lennél. Azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól. Ez egy teljesen szabálytalan, és sansztalan szerelési kísérlet volt.
Gekkodan!
A mostani esetre gondoltam.

Én még mindig azt mondom ha Sneijder nem lép be Diaby elé akkor nincs belőle baj.De be kellett lépnie elé,én is ezt tettem volna...szerencsétlen volt,ez van.
Érdekes,h itt a fórumon meglincselitek Diabyt,viszont a videón nem mérges rá különösebben senki...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Llegenda del Barça
Még szerencse, hogy én is láttam.gekkodan írta: Szerencse, hogy láttam az esetet. Yaya tipikus szerelése volt, hosszú lábait kihasználva abszolút a labdára irányult, egy ütemkésés volt a dologban. Ezt követően Matuzalem ráesett, majd miután a labda még mozgásban volt, a szikla ment tovább, hogy kövesse a játékot és mivel nem kis ember, lerakta magáról a gyereket. Számomra a két eset kummára nem hasonlítható össze, Diabi kvázi összekulcsolta a lábait Sneijder lábaival, a labdához annyi köze volt, mint múlt szerdán Baumgartner Zsoltinak.
Lehet forgatni a szavakat, mind a kettő keményen talált lábat is, súlyos sérülést okozott. Erre is rá lehet fogni, hogy a hosszú lábait akarta kihasználni. Sőt, Diaby is labdát szerzett abban az értelemben, mint Touré, csak ő nem pakolta le rögtön magáról a "felesleget".
Összességében: Diaby nyilván nem szándékosan akart több hónapos kihagyást okozni. Rossz volt az ütemezés, a hév sok volt, Sneider lábai pedig szerencsétlenül begyűrődött alá. Ezt szerintem mindenki elismeri. Az ilyen esetek pedig mindíg is benne voltak és lesznek a fociban, ez egy ilyen sport.
A labdához köze nem volt...tessék kolléga: http://www.youtube.com/watch?v=k0qbL1irYIo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.08.03. 21:47:58-kor.
-
- Director del Fútbol
tessék kolléga: http://www.youtube.com/watch?v=k0qbL1irYIoBányász írta:Akkor nézd meg mégegyszer ezt az estet....gekkodan írta: Szerencse, hogy láttam az esetet. Yaya tipikus szerelése volt, hosszú lábait kihasználva abszolút a labdára irányult, egy ütemkésés volt a dologban. Ezt követően Matuzalem ráesett, majd miután a labda még mozgásban volt, a szikla ment tovább, hogy kövesse a játékot és mivel nem kis ember, lerakta magáról a gyereket. Számomra a két eset kummára nem hasonlítható össze, Diabi kvázi összekulcsolta a lábait Sneijder lábaival, a labdához annyi köze volt, mint múlt szerdán Baumgartner Zsoltinak.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, miután szétroncsolta Wesley térdszalagjait. Ez szép munka volt! Gondolom, ha Messit szerelné le valamelyik BL-meccsen ily módon, akkoris ezen a véleményen lennél. Azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól. Ez egy teljesen szabálytalan, és sansztalan szerelési kísérlet volt.Bányász írta:Megszerezte a lasztit.....és meg is játszotta.Varga Tamás írta:Dani vonalvezetésében van igazság. Így nem csúszunk oda senkinek, hiszen a labda megszerzésére kb. 0,000001% esélye volt Diabynak. Yaya Touré is jobban figyelhetne.

- Bányász
Akkor nézd meg mégegyszer ezt az estet....gekkodan írta: Szerencse, hogy láttam az esetet. Yaya tipikus szerelése volt, hosszú lábait kihasználva abszolút a labdára irányult, egy ütemkésés volt a dologban. Ezt követően Matuzalem ráesett, majd miután a labda még mozgásban volt, a szikla ment tovább, hogy kövesse a játékot és mivel nem kis ember, lerakta magáról a gyereket. Számomra a két eset kummára nem hasonlítható össze, Diabi kvázi összekulcsolta a lábait Sneijder lábaival, a labdához annyi köze volt, mint múlt szerdán Baumgartner Zsoltinak.

-
- Director del Fútbol
Szerencse, hogy láttam az esetet. Yaya tipikus szerelése volt, hosszú lábait kihasználva abszolút a labdára irányult, egy ütemkésés volt a dologban. Ezt követően Matuzalem ráesett, majd miután a labda még mozgásban volt, a szikla ment tovább, hogy kövesse a játékot és mivel nem kis ember, lerakta magáról a gyereket. Számomra a két eset kummára nem hasonlítható össze, Diabi kvázi összekulcsolta a lábait Sneijder lábaival, a labdához annyi köze volt, mint múlt szerdán Baumgartner Zsoltinak.Zozzy 5 írta:Akkor ehhez meg annyit, hogy az avatarodon látható -egyébként általam is nagyon kedvelt- személy hasonló sérülést okozott egy bizonyos Matuzalemnek a Zaragoza ellen.gekkodan írta:És Boixos szavait annyival kiegészíteném mély egyetértésben, hogy annak a játékosnak, aki ilyen szabálytalanságra képes, azonnal be kellene vonni minden papírját és elkergetni jó messzire a foci közeléből.
Diabyt elvitte a hév, rosszul is csúszott be, Sneider is pont rosszul lépett be. Gondolom őt is emészti a lelkiismeret, hogy egy bulimeccsen okozott ilyen sérülést. ..még mielőtt halálos ítéletet mondanánk Diaby felett.
A hollandnak meg jobbulást!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
Megszerezte a lasztit.....és meg is játszotta.Varga Tamás írta:Dani vonalvezetésében van igazság. Így nem csúszunk oda senkinek, hiszen a labda megszerzésére kb. 0,000001% esélye volt Diabynak. Yaya Touré is jobban figyelhetne.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Dani vonalvezetésében van igazság. Így nem csúszunk oda senkinek, hiszen a labda megszerzésére kb. 0,000001% esélye volt Diabynak. Yaya Touré is jobban figyelhetne.

-
- Llegenda del Barça
Akkor ehhez meg annyit, hogy az avatarodon látható -egyébként általam is nagyon kedvelt- személy hasonló sérülést okozott egy bizonyos Matuzalemnek a Zaragoza ellen.gekkodan írta:És Boixos szavait annyival kiegészíteném mély egyetértésben, hogy annak a játékosnak, aki ilyen szabálytalanságra képes, azonnal be kellene vonni minden papírját és elkergetni jó messzire a foci közeléből.
Diabyt elvitte a hév, rosszul is csúszott be, Sneider is pont rosszul lépett be. Gondolom őt is emészti a lelkiismeret, hogy egy bulimeccsen okozott ilyen sérülést. ..még mielőtt halálos ítéletet mondanánk Diaby felett.
A hollandnak meg jobbulást!
-
- Director del Fútbol
És Boixos szavait annyival kiegészíteném mély egyetértésben, hogy annak a játékosnak, aki ilyen szabálytalanságra képes, azonnal be kellene vonni minden papírját és elkergetni jó messzire a foci közeléből.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Llegenda del Barça
diabi nagyon durván kapta el a gyereket, nem csodálom, h szakadtak a cuccok sneidernél. okés, h ugye az angol foci híres a "szigorúságáról", de azért ekkora fsznak nem kellene lennie egy mohai manna-kupa meccsen, amit csak néhányan kezelnek úgy, mintha a bl-döntővel lenne egyenrangú... még jó, h nem a börminghemmel játszottak, mert akkor már nem lenne lába a gyereknek, lásd taylor vs edu silva... mindenképpen a lehető leggyorsabb, teljes mértékű felgyógyulást sneidernek!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Őszintén remélem, hogy jövőre nem lesznek ennyire egyértelműek a Classicók.
Itthon győzelem, idegenben győzelem/döntetlen már igencsak jó lenne.
Itthon győzelem, idegenben győzelem/döntetlen már igencsak jó lenne.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Redondo már nem volt ott, amikor Zidane ment a Madridba, én is úgy tudom. De, a madridisták majd kijavítanak, ha tévedek.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sajnálom Sneijdert, mielőbbi gyógyulást kívánok neki. Rossz volt nézni Diaby "belépőjét". Mellesleg ezek után szinte biztos, hogy Van der Vaartra lecsap majd a Madrid.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Redondo-Zidane ????? Szerintem ők már nem játszottak együtt....khtomka írta:Ettől félek én is! hisztiCRisti jövetele lesz a vég kezdete. Átéltem már egy galaktikus korszakot, nem volt benne sok köszönet. Nekem még mindig a Hierro-Redondo-Zidane-Raul stb csapat tetszett a legjobban.Reméljük, Céroni pár hónap alatt lerombolja majd, amit a Szőke Angyal és elődje szívós munkával felépített. Azt hiszem, Céroni Madridba menetele lenne a Barca legnagyobb igazolása.
Gekkodan, hogy neked is válaszoljak. A gyengülést 2006-os évhez nézem.
R10-Deco-Etoo A jelenlegi keretből is össze lehet rakni egy jó csapatot, de az a látványosság már nem lesz. Élvezet volt nézni a Barca játékát ( ha nem a Madrid ellen játszottak) A csapatépítéshez idő kell, a játékosok amikor már csukott szemmel tudják, hogy a társ merre mozul. Egy igazi irányító ngyon kellene még a keretetekbe, én azt hittem VdV hozzátok fog menni.

VISCA EL BARCA!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Poreko!
Legyen igazad.
Köszönöm a korrekt, pontos és tisztességes helyzetelemzést!
Bízzunk egy látványos, izgalmas Barca-Real versenyfutásban, a katalánok végső győzelmével.
Legyen igazad.

Köszönöm a korrekt, pontos és tisztességes helyzetelemzést!
Bízzunk egy látványos, izgalmas Barca-Real versenyfutásban, a katalánok végső győzelmével.

Semmilyen fórunk nincs, a Barca előnyben van, mert 95%-ra kész a keret, a Real meg még mindig itt tart, mint az idény végén. A Barca már régóta készül, és az új arcoknak van idejük beépülni, a Real Ronaldónál tart, a B terv pedig mégcsak fel sem merült. Már rég rá kellett volna nyomulni a B tervre.khtomka írta:Ez így van. Remélem Guardiola a meggyengült keretből összerak egy jó kis csapatot, utána indulhat a versenyfutás. Viszont ha Etoo-t eladjátok akkor nehéz dolga lesz. Jelenleg a posztján Ő a legjobb, de úgy nézem ezt csak a szurkolók látják. Nekünk csapatépítésben van egy év fórunk, remélem ki is használjuk.gekkodan írta:A spanyol bajnokság 1-2 kivétellel mindig a Barca-Real versenyfutásról szól. Ha egyik sem nyer, akkor is a két legfontosabb meccs a szezonban az El ClássicoNéha bepiszkít 1-2 "kisebb" nagy hal (ld. Valencia, Deportivo), de akkor is futjuk a versenyünket, csak nem az első helyért
Láthattuk tegnap és ma, hol tart a Real. Nyaralnak. Tojtak játszani, de nem azért, mert nem akartak, hanem egyszerűen nem a jövő idénnyel vannak elfoglalva, nincsenek olyan motivációik, mint Messiéknek, hogy igenis, jövőre megmutatjuk.
Mellesleg ők sem érzik lezártnak a keretet, az biztos, és így természetes, hogy mégkevésbé koncentrálnak a szezonkezdetre.
Ez a Real kevés lesz a Bl-nek, de mivel a 10. a fő cél, a bajnokságnak is. Két szék közül a földre a helyzet, mivel a kellő erősítések, amikről Schuster beszélt és kért még mindig sehol sincsnenek, anélkül meg nem leszünk ott. Schuster nagyon egyedül van a vezetőségünkel szemben, így nem lehet csodát tenni. Remélem, hogy szépen csöndben megint a bajnokság megnyerése lesz a cél, nem pedig a Bl, mert ez a keret tavaly is kevés volt, és ugyan idén valóban sokkal ígéretesebb és erősebb, de még mindig nem at igazi. Szerintem.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Onnan mondjuk távcsővel kellene nézni már a meccset.ozsimiki írta:Sok??? Csoda,ha egy ekkora meccsre bejutsz a stadionba egyáltalán ennnyiért...nem érdekel,h kakasülő,megérné.horvimate9 írta:Hello! AZ komoly hogy 1 db jegy a Beca-Real meccsre a Nou Camp legfelső kakasülőjébe 75euro a jegy? Az kb 20000 ftnem lesz az sok 1 kicsit
Édesapám mesélte, mikor 1954-ben kinn volt a 7-1-es angolon, a legfelső sorból nézte az apjával, és csak kis pontok szaladgálását figyelhette. De, boldogan meséli mindig azt a napot, és azt az órát, amikor látta az Aranycsapat góljait.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sok??? Csoda,ha egy ekkora meccsre bejutsz a stadionba egyáltalán ennnyiért...nem érdekel,h kakasülő,megérné.horvimate9 írta:Hello! AZ komoly hogy 1 db jegy a Beca-Real meccsre a Nou Camp legfelső kakasülőjébe 75euro a jegy? Az kb 20000 ftnem lesz az sok 1 kicsit

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
Hello! AZ komoly hogy 1 db jegy a Beca-Real meccsre a Nou Camp legfelső kakasülőjébe 75euro a jegy? Az kb 20000 ft
nem lesz az sok 1 kicsit 

Campeones 2009