Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.03. 21:52:59

senki sem lincseli meg diabit, de ez a megmozdulás akkor is egy teljesen felesleges baromság volt. ezek a zsugások, így sneider is, a lábukkal keresik a kenyerüket, ezért ne kalimpáljon az a fsz, pláne ne akkor, ha semmi komoly tétje sincs a meccsnek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 21:52:08

Bányász írta:
Varga Tamás írta:Ja, már emlékszem. Touré itt teljesen szabályosan elrúta a labdát. A másik lába a lendülettől elkaszálta Matuzalem támaszkodó balját. Ez egy véletlen baleset. Míg Diaby páros lábbal odaugrott Sneijdernek. A kettő nem ugyanaz. Megnéztem 2-3-szor, és mindig ugyanarra következtetésre jutottam. Mindkettő fájdalmas volt, de Diaby esete sokkal csúnyább, és alattomosabb volt, az én véleményem szerint. Aztán, tévedhetek is. Mindenesetre én így látom.
El se találta a zsugát Toure.Szerintem a kettő közül Toure este volt az alattomosabb...

És,h melyik volt a csúnyább az szerintem lemérhető a reakciókon...
Akkor nézd meg jól a felvételt. A labda 90 fokos szögben halad tovább ahhoz képest, amerre Matuzalem lőni akarta. De mindkettő csúnya volt.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.03. 21:50:30

Varga Tamás írta:Ja, már emlékszem. Touré itt teljesen szabályosan elrúta a labdát. A másik lába a lendülettől elkaszálta Matuzalem támaszkodó balját. Ez egy véletlen baleset. Míg Diaby páros lábbal odaugrott Sneijdernek. A kettő nem ugyanaz. Megnéztem 2-3-szor, és mindig ugyanarra következtetésre jutottam. Mindkettő fájdalmas volt, de Diaby esete sokkal csúnyább, és alattomosabb volt, az én véleményem szerint. Aztán, tévedhetek is. Mindenesetre én így látom.
El se találta a zsugát Toure.Szerintem a kettő közül Toure este volt az alattomosabb...

És,h melyik volt a csúnyább az szerintem lemérhető a reakciókon...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 21:49:43

Zozzy 5!

Nem mondtam, hogy szándékos volt, de arra akartam rávilágítani, hogy aki ennyire képtelen koordinálni a mozgását és ilyen ütemkéséssel okoz ekkora sérülést, azt meg kell büntetni, akár edzőmeccs, akár tétmeccs. Nem gondolom, hogy ebben hajlandó lennék a vitára és azt sem, hogy meggyőznél.

Amikor halálos gázolás történik az utakon, az ittas vezető és a józan vezető úgyanúgy elveszíti a jogosítványát.

Szándékosság, vagy nem: büntetni kell. Máskülönben bárki megtehet bármit és keresztbe törhet pályafutásokat. Az ok és az okozat nem ugyanaz.

Maradok tisztelettel, de nem vagyok meggyőzhető.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 21:47:07

Ja, már emlékszem. Touré itt teljesen szabályosan elrúta a labdát. A másik lába a lendülettől elkaszálta Matuzalem támaszkodó balját. Ez egy véletlen baleset. Míg Diaby páros lábbal odaugrott Sneijdernek. A kettő nem ugyanaz. Megnéztem 2-3-szor, és mindig ugyanarra következtetésre jutottam. Mindkettő fájdalmas volt, de Diaby esete sokkal csúnyább, és alattomosabb volt, az én véleményem szerint. Aztán, tévedhetek is. Mindenesetre én így látom.
Kép
Bányász

2008.08.03. 21:46:41

Varga Tamás írta: Igen, miután szétroncsolta Wesley térdszalagjait. Ez szép munka volt! Gondolom, ha Messit szerelné le valamelyik BL-meccsen ily módon, akkoris ezen a véleményen lennél. Azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól. Ez egy teljesen szabálytalan, és sansztalan szerelési kísérlet volt.
Nem akkor szomorúbb lennék...

Gekkodan!
A mostani esetre gondoltam. :) Nem a Yaya Tourésra.

Én még mindig azt mondom ha Sneijder nem lép be Diaby elé akkor nincs belőle baj.De be kellett lépnie elé,én is ezt tettem volna...szerencsétlen volt,ez van.

Érdekes,h itt a fórumon meglincselitek Diabyt,viszont a videón nem mérges rá különösebben senki...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.08.03. 21:45:54

gekkodan írta: Szerencse, hogy láttam az esetet. Yaya tipikus szerelése volt, hosszú lábait kihasználva abszolút a labdára irányult, egy ütemkésés volt a dologban. Ezt követően Matuzalem ráesett, majd miután a labda még mozgásban volt, a szikla ment tovább, hogy kövesse a játékot és mivel nem kis ember, lerakta magáról a gyereket. Számomra a két eset kummára nem hasonlítható össze, Diabi kvázi összekulcsolta a lábait Sneijder lábaival, a labdához annyi köze volt, mint múlt szerdán Baumgartner Zsoltinak.
Még szerencse, hogy én is láttam.
Lehet forgatni a szavakat, mind a kettő keményen talált lábat is, súlyos sérülést okozott. Erre is rá lehet fogni, hogy a hosszú lábait akarta kihasználni. Sőt, Diaby is labdát szerzett abban az értelemben, mint Touré, csak ő nem pakolta le rögtön magáról a "felesleget".
Összességében: Diaby nyilván nem szándékosan akart több hónapos kihagyást okozni. Rossz volt az ütemezés, a hév sok volt, Sneider lábai pedig szerencsétlenül begyűrődött alá. Ezt szerintem mindenki elismeri. Az ilyen esetek pedig mindíg is benne voltak és lesznek a fociban, ez egy ilyen sport.
A labdához köze nem volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.08.03. 21:47:58-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 21:42:19

Bányász írta:
gekkodan írta: Szerencse, hogy láttam az esetet. Yaya tipikus szerelése volt, hosszú lábait kihasználva abszolút a labdára irányult, egy ütemkésés volt a dologban. Ezt követően Matuzalem ráesett, majd miután a labda még mozgásban volt, a szikla ment tovább, hogy kövesse a játékot és mivel nem kis ember, lerakta magáról a gyereket. Számomra a két eset kummára nem hasonlítható össze, Diabi kvázi összekulcsolta a lábait Sneijder lábaival, a labdához annyi köze volt, mint múlt szerdán Baumgartner Zsoltinak.
Akkor nézd meg mégegyszer ezt az estet.... :roll:
tessék kolléga: http://www.youtube.com/watch?v=k0qbL1irYIo

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 21:40:42

Bányász írta:
Varga Tamás írta:Dani vonalvezetésében van igazság. Így nem csúszunk oda senkinek, hiszen a labda megszerzésére kb. 0,000001% esélye volt Diabynak. Yaya Touré is jobban figyelhetne.
Megszerezte a lasztit.....és meg is játszotta. :)
Igen, miután szétroncsolta Wesley térdszalagjait. Ez szép munka volt! Gondolom, ha Messit szerelné le valamelyik BL-meccsen ily módon, akkoris ezen a véleményen lennél. Azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól. Ez egy teljesen szabálytalan, és sansztalan szerelési kísérlet volt.
Kép
Bányász

2008.08.03. 21:40:09

Akkor nézd meg mégegyszer ezt az estet.... :roll:
Kép

gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 21:38:18

Zozzy 5 írta:
gekkodan írta:És Boixos szavait annyival kiegészíteném mély egyetértésben, hogy annak a játékosnak, aki ilyen szabálytalanságra képes, azonnal be kellene vonni minden papírját és elkergetni jó messzire a foci közeléből.
Akkor ehhez meg annyit, hogy az avatarodon látható -egyébként általam is nagyon kedvelt- személy hasonló sérülést okozott egy bizonyos Matuzalemnek a Zaragoza ellen.
Diabyt elvitte a hév, rosszul is csúszott be, Sneider is pont rosszul lépett be. Gondolom őt is emészti a lelkiismeret, hogy egy bulimeccsen okozott ilyen sérülést. ..még mielőtt halálos ítéletet mondanánk Diaby felett.
A hollandnak meg jobbulást!
Szerencse, hogy láttam az esetet. Yaya tipikus szerelése volt, hosszú lábait kihasználva abszolút a labdára irányult, egy ütemkésés volt a dologban. Ezt követően Matuzalem ráesett, majd miután a labda még mozgásban volt, a szikla ment tovább, hogy kövesse a játékot és mivel nem kis ember, lerakta magáról a gyereket. Számomra a két eset kummára nem hasonlítható össze, Diabi kvázi összekulcsolta a lábait Sneijder lábaival, a labdához annyi köze volt, mint múlt szerdán Baumgartner Zsoltinak.

Yaya Touré - a szikla.

Bányász

2008.08.03. 21:38:11

Varga Tamás írta:Dani vonalvezetésében van igazság. Így nem csúszunk oda senkinek, hiszen a labda megszerzésére kb. 0,000001% esélye volt Diabynak. Yaya Touré is jobban figyelhetne.
Megszerezte a lasztit.....és meg is játszotta. :)
Kép

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 21:35:39

Dani vonalvezetésében van igazság. Így nem csúszunk oda senkinek, hiszen a labda megszerzésére kb. 0,000001% esélye volt Diabynak. Yaya Touré is jobban figyelhetne.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.08.03. 21:33:12

gekkodan írta:És Boixos szavait annyival kiegészíteném mély egyetértésben, hogy annak a játékosnak, aki ilyen szabálytalanságra képes, azonnal be kellene vonni minden papírját és elkergetni jó messzire a foci közeléből.
Akkor ehhez meg annyit, hogy az avatarodon látható -egyébként általam is nagyon kedvelt- személy hasonló sérülést okozott egy bizonyos Matuzalemnek a Zaragoza ellen.
Diabyt elvitte a hév, rosszul is csúszott be, Sneider is pont rosszul lépett be. Gondolom őt is emészti a lelkiismeret, hogy egy bulimeccsen okozott ilyen sérülést. ..még mielőtt halálos ítéletet mondanánk Diaby felett.
A hollandnak meg jobbulást!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 21:30:01

És Boixos szavait annyival kiegészíteném mély egyetértésben, hogy annak a játékosnak, aki ilyen szabálytalanságra képes, azonnal be kellene vonni minden papírját és elkergetni jó messzire a foci közeléből.

Yaya Touré - a szikla.

Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.03. 21:26:10

diabi nagyon durván kapta el a gyereket, nem csodálom, h szakadtak a cuccok sneidernél. okés, h ugye az angol foci híres a "szigorúságáról", de azért ekkora fsznak nem kellene lennie egy mohai manna-kupa meccsen, amit csak néhányan kezelnek úgy, mintha a bl-döntővel lenne egyenrangú... még jó, h nem a börminghemmel játszottak, mert akkor már nem lenne lába a gyereknek, lásd taylor vs edu silva... mindenképpen a lehető leggyorsabb, teljes mértékű felgyógyulást sneidernek!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.03. 21:24:17

Őszintén remélem, hogy jövőre nem lesznek ennyire egyértelműek a Classicók.
Itthon győzelem, idegenben győzelem/döntetlen már igencsak jó lenne.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 21:15:37

Redondo már nem volt ott, amikor Zidane ment a Madridba, én is úgy tudom. De, a madridisták majd kijavítanak, ha tévedek.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.03. 21:15:09

Sajnálom Sneijdert, mielőbbi gyógyulást kívánok neki. Rossz volt nézni Diaby "belépőjét". Mellesleg ezek után szinte biztos, hogy Van der Vaartra lecsap majd a Madrid.
Rivaldo-A Legnagyobb.
cruyff
Entrenador del Barça

2008.08.03. 21:12:41

khtomka írta:
Reméljük, Céroni pár hónap alatt lerombolja majd, amit a Szőke Angyal és elődje szívós munkával felépített. Azt hiszem, Céroni Madridba menetele lenne a Barca legnagyobb igazolása.
Ettől félek én is! hisztiCRisti jövetele lesz a vég kezdete. Átéltem már egy galaktikus korszakot, nem volt benne sok köszönet. Nekem még mindig a Hierro-Redondo-Zidane-Raul stb csapat tetszett a legjobban.

Gekkodan, hogy neked is válaszoljak. A gyengülést 2006-os évhez nézem.
R10-Deco-Etoo A jelenlegi keretből is össze lehet rakni egy jó csapatot, de az a látványosság már nem lesz. Élvezet volt nézni a Barca játékát ( ha nem a Madrid ellen játszottak) A csapatépítéshez idő kell, a játékosok amikor már csukott szemmel tudják, hogy a társ merre mozul. Egy igazi irányító ngyon kellene még a keretetekbe, én azt hittem VdV hozzátok fog menni.
Redondo-Zidane ????? Szerintem ők már nem játszottak együtt.... :roll:
VISCA EL BARCA!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 21:08:26

Poreko!
Legyen igazad. :lol:
Köszönöm a korrekt, pontos és tisztességes helyzetelemzést!
Bízzunk egy látványos, izgalmas Barca-Real versenyfutásban, a katalánok végső győzelmével. :wink:
Kép
Poreko
Jugador del Barça

2008.08.03. 21:05:02

khtomka írta:
gekkodan írta:A spanyol bajnokság 1-2 kivétellel mindig a Barca-Real versenyfutásról szól. Ha egyik sem nyer, akkor is a két legfontosabb meccs a szezonban az El Clássico :lol: Néha bepiszkít 1-2 "kisebb" nagy hal (ld. Valencia, Deportivo), de akkor is futjuk a versenyünket, csak nem az első helyért :)
Ez így van. Remélem Guardiola a meggyengült keretből összerak egy jó kis csapatot, utána indulhat a versenyfutás. Viszont ha Etoo-t eladjátok akkor nehéz dolga lesz. Jelenleg a posztján Ő a legjobb, de úgy nézem ezt csak a szurkolók látják. Nekünk csapatépítésben van egy év fórunk, remélem ki is használjuk.
Semmilyen fórunk nincs, a Barca előnyben van, mert 95%-ra kész a keret, a Real meg még mindig itt tart, mint az idény végén. A Barca már régóta készül, és az új arcoknak van idejük beépülni, a Real Ronaldónál tart, a B terv pedig mégcsak fel sem merült. Már rég rá kellett volna nyomulni a B tervre.

Láthattuk tegnap és ma, hol tart a Real. Nyaralnak. Tojtak játszani, de nem azért, mert nem akartak, hanem egyszerűen nem a jövő idénnyel vannak elfoglalva, nincsenek olyan motivációik, mint Messiéknek, hogy igenis, jövőre megmutatjuk.
Mellesleg ők sem érzik lezártnak a keretet, az biztos, és így természetes, hogy mégkevésbé koncentrálnak a szezonkezdetre.

Ez a Real kevés lesz a Bl-nek, de mivel a 10. a fő cél, a bajnokságnak is. Két szék közül a földre a helyzet, mivel a kellő erősítések, amikről Schuster beszélt és kért még mindig sehol sincsnenek, anélkül meg nem leszünk ott. Schuster nagyon egyedül van a vezetőségünkel szemben, így nem lehet csodát tenni. Remélem, hogy szépen csöndben megint a bajnokság megnyerése lesz a cél, nem pedig a Bl, mert ez a keret tavaly is kevés volt, és ugyan idén valóban sokkal ígéretesebb és erősebb, de még mindig nem at igazi. Szerintem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 21:04:03

ozsimiki írta:
horvimate9 írta:Hello! AZ komoly hogy 1 db jegy a Beca-Real meccsre a Nou Camp legfelső kakasülőjébe 75euro a jegy? Az kb 20000 ft :cry: nem lesz az sok 1 kicsit :?:
Sok??? Csoda,ha egy ekkora meccsre bejutsz a stadionba egyáltalán ennnyiért...nem érdekel,h kakasülő,megérné.
Onnan mondjuk távcsővel kellene nézni már a meccset.
Édesapám mesélte, mikor 1954-ben kinn volt a 7-1-es angolon, a legfelső sorból nézte az apjával, és csak kis pontok szaladgálását figyelhette. De, boldogan meséli mindig azt a napot, és azt az órát, amikor látta az Aranycsapat góljait.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.03. 20:57:46

horvimate9 írta:Hello! AZ komoly hogy 1 db jegy a Beca-Real meccsre a Nou Camp legfelső kakasülőjébe 75euro a jegy? Az kb 20000 ft :cry: nem lesz az sok 1 kicsit :?:
Sok??? Csoda,ha egy ekkora meccsre bejutsz a stadionba egyáltalán ennnyiért...nem érdekel,h kakasülő,megérné.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
horvimate9
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.03. 20:55:51

Hello! AZ komoly hogy 1 db jegy a Beca-Real meccsre a Nou Camp legfelső kakasülőjébe 75euro a jegy? Az kb 20000 ft :cry: nem lesz az sok 1 kicsit :?:
Campeones 2009
Lezárt