Seria A / Coppa Italia
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért nem szabad lebecsülni a Juvét! Az a Fabio Capello az edzőjük, aki a Milannal veretlenül nyert bajnokságot és európai porondon is felhozta a Realt. Aműgy nem szeretem a Juvét! Remélem hamar el bukik! 

-
- Director del Fútbol
Charlie - ez az "Italiano Juventus" topic, nem a "HUMOR" topic!!!Charlie írta:Én a reál madridot tartom a legesélyesebbnekVégülis ők a világ "legjobbjai"!
Nem ért hozzá Cannavaro
![]()
C.

"Més Cuen un Club"
-
- Barça B
Én úgy vagyok vele, hogy CSAK a Juve és a Barca honlapot olvasom! Azért Buffon nagyokat védet! Ő egy igazi klasszis kapus! Jah egyébként nem tudom, hogy hallotátok-e, Cannavaro nyilatkozatát! Ezt lehetet olvasni a Juve magyar honlapján: "A válogatott védő – Capellohoz hasonlóan – a Juve kapusát dicsérte az egekbe.
--------------------------------------------------------------------------------
Gigi Buffon óriási formában védett tegnap este a Bayern München otthonában. Az utolsó percben Del Piero góljával 1-0-ra nyerő Juve nagy mértékben hálás lehet klasszis hálóőrének, hiszen nemegyszer bravúrral védte a müncheniek próbálkozásait. Capello dícsérő szavai után régi-új csapattársa – az ugyancsak jó formát mutató – Fabio Cannavaro sem fukarkodott a szavakkal Buffon teljesítményét illerően: „Most már végre elhiszik, hogy Buffon megérdemelné az Aranylabdát? Véleményem szerint az utóbbi 4-5 évben már rászolgált volna a kitüntetésre. Ma este is fantasztikus, amit produkált.” Az újságírók azon kérdésére, hogy melyik csapat jelentheti a legnagyobb veszélyt a Juvéra a BL-ben, a következőt mondta Cannavaro:”Az olasz csapatok mellett a Barcelonát említeném, rájuk oda kell figyelni.”
Sztem ez elég nyilván való, hogy ők is kit tartanak igazi csapatnak
--------------------------------------------------------------------------------
Gigi Buffon óriási formában védett tegnap este a Bayern München otthonában. Az utolsó percben Del Piero góljával 1-0-ra nyerő Juve nagy mértékben hálás lehet klasszis hálóőrének, hiszen nemegyszer bravúrral védte a müncheniek próbálkozásait. Capello dícsérő szavai után régi-új csapattársa – az ugyancsak jó formát mutató – Fabio Cannavaro sem fukarkodott a szavakkal Buffon teljesítményét illerően: „Most már végre elhiszik, hogy Buffon megérdemelné az Aranylabdát? Véleményem szerint az utóbbi 4-5 évben már rászolgált volna a kitüntetésre. Ma este is fantasztikus, amit produkált.” Az újságírók azon kérdésére, hogy melyik csapat jelentheti a legnagyobb veszélyt a Juvéra a BL-ben, a következőt mondta Cannavaro:”Az olasz csapatok mellett a Barcelonát említeném, rájuk oda kell figyelni.”
Sztem ez elég nyilván való, hogy ők is kit tartanak igazi csapatnak
-
- Director del Fútbol
Hát gyerekek ez a tegnapi Juve meccs még szarabb volt, mint a két héttel ez előtti!!! Ez a teljesítmény két ilyen csapattol (Juve-Bayern) SZÉGYEN, és nagyon kevés lesz majd ellenünk, ha egyáltalán összefutunk még ilyen gyenge csapatokkal!?...
"Més Cuen un Club"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A "divatdrukker" nem jó szó! Sok értelme van! Pl. vannak, akik azokat nevezik annak, akik csak pár hazai meccsre mennek ki, vagy egyáltalán nem mennek idegenbe.Szofye írta:Én Juve drukker vagyok de azt vettem észre hogy VELETEK BARCÁSOKAL SOKKAL jobban el lehet dumcsizni beszélni mint a Milanos vagy népművészeti cserépedény realos "divatdrukkerekel".
Amúgy Jánosahalmán laksz? Nem Jánoshalma?
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ez pontosan így van! Mert a milánt meg a madridot 1 kalap alá is vehetjük... A fél világ imádja a többi meg utálja! És a juve meg a Barca a 2. felébe tartozik, talán azért lehet velünk mindenről dumálni!Szofye írta:Én Juve drukker vagyok de azt vettem észre hogy VELETEK BARCÁSOKAL SOKKAL jobban el lehet dumcsizni beszélni mint a Milanos vagy népművészeti cserépedény realos "divatdrukkerekel".

Én Juve drukker vagyok de azt vettem észre hogy VELETEK BARCÁSOKAL SOKKAL jobban el lehet dumcsizni beszélni mint a Milanos vagy népművészeti cserépedény realos "divatdrukkerekel".

FORZA JUVE!!!FORCA BARCA!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én gyűlölöm az olasz focit, tottival az élen! Pfffujj!
A mentalitásuk szörnyű, a foci megszégyenítése! Az összes csapat uolyan $z@r.
Ha mondjuk választanom kéne mégicsak 1 csapatot, az 1értelmű h a juve lenne... Catanaccio pffujj!

Ha mondjuk választanom kéne mégicsak 1 csapatot, az 1értelmű h a juve lenne... Catanaccio pffujj!

-
- Director del Fútbol
A Juvét én is kedvelem, de nem tetszik az a tipikus olasz foci, amit gyakran játszanak! Ez célravezető volt két hete, de félek ma a Bayern otthonában ez bizony kevés lesz!!!!
"Més Cuen un Club"
A Bilbao pályáján minden csapat megszenved, ráadásul ott a férgek (r.m.) kikaptak, mi meg vezettünk is. Ezen kívül ezzel az 1 ponttal növeltük az előnyünket, mert a Sevilla-tól eddig 5-re voltunk, most meg 6-ra
A Juve nem játszott túl jól, de a lényeg így is a magabiztos győzelem, de ez a München ellen kevés lesz.
Na ma este csak a BARCA!!!!!
Holnap pedig JUVE!!!!!!!!!!!!!

A Juve nem játszott túl jól, de a lényeg így is a magabiztos győzelem, de ez a München ellen kevés lesz.
Na ma este csak a BARCA!!!!!
Holnap pedig JUVE!!!!!!!!!!!!!
VISCA EL BARCA!!!!
-
- Barça B
Hello Mindenki! A Juventus ismét begyűjtötte a kötelező 3 pontott! A Chievo-t vertük 3:0-ra! Jó meccs volt és Nedved egy óriási gólt rúgott! Nálam best of-os! Nagyon szép volt! Viszont azt sajnálom, hogy Barca csak döntettlenre volt képes! De nem baj! Az a lényeg, hogy több bukta ne legyen benne!
Nálam két-három évvel ezelőtt a kedvencek listáján egyértelműen 1.Juve, 2.Barca volt a sorrend, de ma már egyáltalán nem tudom eldönteni, melyik áll közelebb a szívemhez
Forza Mindkettő!
Forza Mindkettő!
VISCA EL BARCA!!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Még nincs ott?tom314 írta:Engem meg csak annyi érdekel, hogy játszunk olasz csapatokkal, lehet hogy többel is!
Viszont lassan lesüllyed a német foci szintjére az egész olasz bajnokság!

- tom314
- Jugador d'estrella
Engem meg csak annyi érdekel, hogy játszunk olasz csapatokkal, lehet hogy többel is!
Mi az a 3 szó amivel egy kocsmai verekedés kezdodik?
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
-
- Barça B
Figyelem minden Juventusos (és természetesen Barcelonás) A Juventusnak imét sikerült begyűjtenie a 3 pontot és ezzel továbbra is vezeti az olasz bajnoki tabellát! Tudom, hogy egy kicsit későn üzenek, de aki nem halotta még, annak írtam még! Nem nagyon akar beindulni ez a topic! idővel majd biztos! Hajrá Juve és Hajrá Barca
- tom314
- Jugador d'estrella
Szerintem sokat változott idén a Juve játéka. A legnagyobb igazolás kétségkívül Capello!
De ha most eresztenénk össze a két csapatot szerintem Barca sikert hozna!
De ha most eresztenénk össze a két csapatot szerintem Barca sikert hozna!
Mi az a 3 szó amivel egy kocsmai verekedés kezdodik?
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
-
- Barça B
Jó hír minden Juventus rajongónak! A Juventusnak sikerült begyüjtenie a 3 pontott az eddig nagy csapatokat verő Messina elől! Gratulálok a fiúkknak és természetesen gratulálok a Barcelonának is
-
- Barça B
Hát igen, a Fiorentinát én is szeretem! De inkább a Juve! A Fiorentinát nagyon feltöltöttük jó Játékosokkal! Elég csak a tornóiak kedvencére gondolni, Maresca-ra!Zsolti írta:Jó,lehet,hogy ősszel nem jáccottunk szépen,de a juve mikor jáccott úgy???(na jó,talán idén pár meccsen) Ha már olaszország,akkor Fiorentina!Amugy meg minden meccset megnézek,amit csak lehet!!!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jó,lehet,hogy ősszel nem jáccottunk szépen,de a juve mikor jáccott úgy???(na jó,talán idén pár meccsen) Ha már olaszország,akkor Fiorentina!Amugy meg minden meccset megnézek,amit csak lehet!!!
tőlem nyerjétek:)
-
- Barça B
Látom, nem sok meccset láttál még az idén! Viszont, ha a tavalyi évet nézzük, akkor a barca is elég antifocit játszott a pontokért (az őszi szezonban) de hát neked ez a véleményed! Gondolom te akkor vagy Milan, Inter vagy esetleg Roma drukker vagy! Úgy is megnyerjük az idén a Scudettot! Viszont Treznek én se örülök, Főleg most, hogy az a szépfiú 4-5 hónapra lesérült! [auto_cenzúra]Zsolti írta:A reál után nálam a juventus jön az antikedvencek listáján. Gusztustalanul jáccanak. Amikor megtudtam,h. Trez. hozzánk akar igazolni majdnem rosszul lettem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szparimiro 2004.10.12. 21:46:05-kor.