szóval 7+1-es mega deep stack freezout, ami annyit tesz, hogy 100.000 az induló stack 100/200as vakokkal. na itt sikerült bő fél óra alatt kiesnem:D
kulcsparti:
200/400as szint első leosztása, laza srác előlről emel 1200ig, mindenki dob, én visszaemelek J9o-val 3600ig, amit a kisvak, egy fiatal lány ad meg és az eredeti emelő eldobja (eh..)
egyrészt örülök, mert eddigiek alapján az asztal leggyengébb tagjával kerültem szembe pozícióban, másrészt azért nem így terveztem, nem árt óvatosnak lenni
flop: TT8
hív 5000ret. ezt nem nagyon tudtam mire vélni, de ahogy eddig megfigyeltem, ezen a szinten az ilyen megelőző hívás inkább mutat gyengeséget, mint valódi erőt (mondjuk ez elsősorban verseny végefelé igaz), úgyhogy visszaemeltem 13500ig, amit autocallol.
wtf? fogalmam sincs hogy állok a partiban
turn: Q

akkor úgy éreztem, hogy ez cooler, de azóta párszor átgondolotam és lehet el kellett volna engednem főleg azért mert fogalmam sem volt, hogy mi lehet nála +a verseny struktúrája miatt. Dani, mypeter, Ozsi, (és a többiek)kiváncsi vagyok a véleményetekre, ti hogy látjátok? szerintetek dobható?
rend kedvéért leírom a handet, amivel kiestem: pár leosztással később 1 limp, középről emelnek 2000ig, én buttonról call 33mal, limpelő adja.
flop: Q83 szivárvány
eredeti emelő hív 3000ret én adom, limpelő dob
turn: x 7000, allin, call, 88, viszlát.