Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
robag
Jugador d'estrella

2007.03.24. 11:53:17

Szerintem jobb Guddy mint Savola.
Alkata miatt, sokoldalúsága miatt, bármely támadó poszton bevethető.
Azért megtartani, hogy csak Eto'o helyén tudjon játszani?
Nem ilyen csereember kell ide. Vagy a very best fekete párducunkat akarjátok leültetni a padra?
Mondjátok már meg, miért kell nekünk Saviola?
Konkretizáljuk ezt végre!
És akkor még nem beszéltünk új csillagunkról! Dos Santosról! Maradjon még egy évig a b-ben?
NAGY BUTASÁG LENNE!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
madmax87
Jugador del Barça

2007.03.24. 11:10:23

otto'o írta:kis barátom!!
természetessen kubala óta vagyok barca drukker
na jó nem biztos
inkább azt mondom hogy tegnap hallottam először a clubról
asszem ezt szeretnéd hallani, hát én megpróbálok örömet okozni
semmi jelentősége, ahogy annak sincs ki hány éves

itt sosem az volt a kérdés hogy mennyire szereti a csapatot vagy mennyit tett érte (bőven eleget)
hanem, hogyha látom hogy nem illek bele egy szisztémába (és ezt tagadhatatlanul látnia kellett), akkor nem ragaszkodom a szerződésem minden egyes bekezdéséhez (jelentős anyagi hátrányt okozva az egyesületnek), hanem új lehetőségek után nézek (ha szereti a klubot annál inkább), mert úgy mindenkinek jobb lesz

sajnálom ha belegázoltam a lelki világodba
de a véleményemet fenntartom
Akkor csak ha még 1 kérdést megengedsz! Szerinted goddy jobbb a saviolanal, illetve kit tudnál a mostani keretböl elképzelni eto'o helyén elöl ha esetleg megint megsérülne?
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.24. 08:05:02

otto'o írta:jelentős anyagi hátrányt okozva az egyesületnek
Azért túlzásokba ne essünk... :wink:
otto'o
Barça B

2007.03.24. 05:28:42

kis barátom!!
természetessen kubala óta vagyok barca drukker
na jó nem biztos
inkább azt mondom hogy tegnap hallottam először a clubról
asszem ezt szeretnéd hallani, hát én megpróbálok örömet okozni
semmi jelentősége, ahogy annak sincs ki hány éves

itt sosem az volt a kérdés hogy mennyire szereti a csapatot vagy mennyit tett érte (bőven eleget)
hanem, hogyha látom hogy nem illek bele egy szisztémába (és ezt tagadhatatlanul látnia kellett), akkor nem ragaszkodom a szerződésem minden egyes bekezdéséhez (jelentős anyagi hátrányt okozva az egyesületnek), hanem új lehetőségek után nézek (ha szereti a klubot annál inkább), mert úgy mindenkinek jobb lesz

sajnálom ha belegázoltam a lelki világodba
de a véleményemet fenntartom
barca, barca, baaar-ca
madmax87
Jugador del Barça

2007.03.23. 22:28:36

otto'o írta:"Hagyják kétségek között hánykolódni, úgy legalább tudná szerencsétlen, hogy hányadán állnak."

legalább egy éve tudja, hogy el kell mennie
rijkaard nem számol vele mert egy stöpszli
szánalmas ahogy az egyhuszas magasságával küzd az előreívelt labdáknál
főleg hogy rajta kívül még van vagy öt 170 körüli támadónk
egyszerűen nem engedhetjük meg hogy elöl a magas labdákál alig van esélyünk
nem tetszett hogy a pénz miatt nem volt hajlandó eligazolni pedig voltak jó ajánlatai
eleget szivatta a barcát
ideje volt már megszabadulni tőle
Csak egy kérdésem lenne hozzád: Miota vagy Barca drukker? Mert lehet fiatalabb vok de elég régota szeretem öket joval a ronaldinho éra elött megszerettem öket é sott igen csak sokat tett(nem mintha most nem tenne) a csaptért a kis nyulunk és imádja a klubbot mint ahogy öt is a szurkolok, szal sztem te csak ne irogassál ide ijeneket hogy kis stöpszli meg ilyenek mert abszolut nincs igazad kis barátom!!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.17. 14:39:45

otto'o írta: "nem képes azt mondani a nyúlnak, h "menj el, mert , ... te itt már nem rúgsz labdába".

ezt itt a fórumon mindenki tudta, nem hiszem hogy pont ő ne értesült volna róla
szerinted neki semmi beleszólása nincsen a saját szerződésébe?
Itt a bánásmóddal van a probléma, Csikipárduc meg elmehet a [auto_cenzúra]. Emberségből, probléma megoldásból, gerincességből egyesre vizsgázott.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.17. 07:14:11

Boixos írta:
otto'o írta:legalább egy éve tudja, hogy el kell mennie
nem tetszett hogy a pénz miatt nem volt hajlandó eligazolni pedig voltak jó ajánlatai
eleget szivatta a barcát
csak annyira szívatta a barcát, h odakint ő az egyik legnagyobb kedvenc, akit ronaldinho, puyol, messi és oleguer mellett emlegetnek.
lehet, h ha ott mondanál ilyeneket róla, akkor nem nagyon szeretnének a szurkolók.
nem szívatta a Klubot, gaspart volt a f.sz, h olyan feltételekkel vette meg, ahogy. saviola először a bércsökkentésbe ment bele, utána elzavarta a sz.rrágó menedzserét, aki nem tárgyalt a Klubbal, innentől már igazán nem ő tehet arról, h az edzőzseni rijkaard inkább az izlandira kíváncsi - akinek a magasságával egyébként lóf.szt sem ér a csapat -, a nagyszerű sportigazgatónk pedig nem képes azt mondani a nyúlnak, h "menj el, mert akármit csinálhatsz, akármennyire csíp a nép, te itt már nem rúgsz labdába". nem, inkább rendkívűl korrekt módon azt pofázza csiki, h most mással kell foglakozni, ilyen hülyeségekre, mint saviola szerződése, nincs idő. és ezt nem ma kezdték, hanem kb másfél éve.
most akkor ki szívat kit?
Így van Boixos. Teljesen egyetértek.
Ha van vki aki biztos h szereti a klub-ot Puyol, Xavi, Iniesta, Valdes, Oleguer, Messi mellett akkor az Saviola.
otto'o
Barça B

2007.03.17. 00:31:03

"... odakint ő az egyik legnagyobb kedvenc, akit (...) oleguer mellett emlegetnek.
lehet, h ha ott mondanál ilyeneket róla, akkor nem nagyon szeretnének a szurkolók. "

hát pont oleguer a legjobb példa
azért mert kedvenc még jogos lehet a kritika

"nem képes azt mondani a nyúlnak, h "menj el, mert , ... te itt már nem rúgsz labdába".

ezt itt a fórumon mindenki tudta, nem hiszem hogy pont ő ne értesült volna róla
szerinted neki semmi beleszólása nincsen a saját szerződésébe?
(gudjohnsen szerintem jobb, ha annyi ideje játszana a ligában mint s. , sokkal egyértelműbb lenne)
barca, barca, baaar-ca
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 18:12:19

otto'o írta:"Hagyják kétségek között hánykolódni, úgy legalább tudná szerencsétlen, hogy hányadán állnak."

eleget szivatta a barcát
Szerintem te nem vagy magadnál... :roll:

Már kifejtettem, sztem is talán el kéne mennie, de attól még ilyeneket írni, ne haragudj, de nem vagy épp! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.16. 18:02:31

eleget szivatta a barcát
Sztem már 3 éve, amikor először kölcsönadták, már akkor tudta, hogy nem tartanak rá igényt. De azért túlzás, hogy szivatta volna a Barcát. Mindkét félnek jobb lett volna, ha sikerült volna előbb eladniuk. Most már mindegy, kár ezért akárkit szidni.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.16. 17:58:08

otto'o írta:legalább egy éve tudja, hogy el kell mennie
eleget szivatta a barcát
csak annyira szívatta a barcát, h odakint ő az egyik legnagyobb kedvenc, akit ronaldinho, puyol, messi és oleguer mellett emlegetnek.
lehet, h ha ott mondanál ilyeneket róla, akkor nem nagyon szeretnének a szurkolók.
nem szívatta a Klubot, gaspart volt a f.sz, h olyan feltételekkel vette meg, ahogy. saviola először a bércsökkentésbe ment bele, utána elzavarta a sz.rrágó menedzserét, aki nem tárgyalt a Klubbal, innentől már igazán nem ő tehet arról, h az edzőzseni rijkaard inkább az izlandira kíváncsi - akinek a magasságával egyébként lóf.szt sem ér a csapat -, a nagyszerű sportigazgatónk pedig nem képes azt mondani a nyúlnak, h "menj el, mert akármit csinálhatsz, akármennyire csíp a nép, te itt már nem rúgsz labdába". nem, inkább rendkívűl korrekt módon azt pofázza csiki, h most mással kell foglakozni, ilyen hülyeségekre, mint saviola szerződése, nincs idő. és ezt nem ma kezdték, hanem kb másfél éve.
most akkor ki szívat kit?
PUYOL-XAVI-INIESTA
otto'o
Barça B

2007.03.16. 17:36:40

"Hagyják kétségek között hánykolódni, úgy legalább tudná szerencsétlen, hogy hányadán állnak."

eleget szivatta a barcát
barca, barca, baaar-ca
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.16. 11:32:06

grecki írta:
Más van itt a háttérben, valami szarságért nem akarják a vezetők Barcelonában tudni, ebben biztos vagyok :evil: :!:
Ebben én is!
Tuti kell lennie valaminek,vagy Frank-el veszett össze nagyon,amit sikeresen eltitkoltak,vagy vezetőség egyik tagjával..fingom nincs,de remélem vmikor megtudjuk a valós okokat is :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.16. 11:18:09

Baszki, ha Larsson tudott játszani a szélen, akkor nehogymár Saviola ne tudjon. Ez egy röhely! Mije nincs hozzá? Sebesség van, technikai képzettség van, cselezni tud, lőni, beadni tud, összjátékban sem rossz. Egy szóval mi a fészkes francért ne tudna a szélen játszani?????

Más van itt a háttérben, valami szarságért nem akarják a vezetők Barcelonában tudni, ebben biztos vagyok :evil: :!:
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.03.16. 09:32:38

Krojf írta:Komáim!
Fura lesz, amit írok, de Messi 'Clásicon nyújtott teljesítménye lehet,
hogy végleg megágyazott Saviola koma távozásának.
Ezen két argentin csoda lehet, hogy sok egy csapatban és ezt
Messi akaratlanul is erősítette szombat este.
Még az sem kizárt, hogy a Saviola-ügy szálai így mozognak.
Fejtegette Krojf koma.
Messi szerintem nem érdekelt ebben az ügyben , meg Giuly se szerintem .....

Ha ezt a 3 támadós játékot játszuk akkor Saviola Eto'o helyett szerepel , legalábbis szerintem......
De hát akkor még előtte van Guddy , szóval szeretném ha maradna , de akkor változásnak kellene lennie a szerkezetben biztos!
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.15. 22:34:34

Így igaz!A szurkolók mindig is imádni fogják!
Azért a remény hal meg utoljára...hátha marad(bár tudom,erre az esély nem sok,de reménykedni szabad...)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.15. 22:32:47

az a helyzet, ahogy elnézem a szeretett Klubbomnál is tudnak ......pó módon viselkedni a vezetők... nem kell ehhez gaspartnak, gaalnak v netán pereznek lenni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 22:30:52

Rivaldo11 írta:Ráadásul tényleg szereti ezt a csapatot.Az,hogy kivágta a pénzéhes ügynökét,hatalmas jelzés a vezetőség felé...de sajnos eddig hiába. :cry:
Nagyon sajnálnám,ha elmenne.Nagyon szimpatikus a ragaszkodása,és a kitartása.Ráadásul nem akármilyen csatár.Gudjohnsent nem adják el,hisz az a tévedés legfőbb beismerése lenne.
Viszont, a Nyulacska "virtuális" szobrot kap a szurkolóktól, akárhogy is lesz! Meg is érdemli. És bakker, még arra sem méltatják, hogy elé tegyenek egy alibi szerződés tervezetet... Hagyják kétségek között hánykolódni, úgy legalább tudná szerencsétlen, hogy hányadán állnak.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.15. 22:27:09

Ráadásul tényleg szereti ezt a csapatot.Az,hogy kivágta a pénzéhes ügynökét,hatalmas jelzés a vezetőség felé...de sajnos eddig hiába. :cry:
Nagyon sajnálnám,ha elmenne.Nagyon szimpatikus a ragaszkodása,és a kitartása.Ráadásul nem akármilyen csatár.Gudjohnsent nem adják el,hisz az a tévedés legfőbb beismerése lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 22:23:23

Szerintem leszúrta Laporta nejét, vagy vmi hasonlóan fajsúlyos probléma lehet vele. Esetleg Txiki lányának ártatlanságát vette el, mert hogy nem a pályán nyújtott teljesítményével elégedetlenek az fix. Monacóban, Sevillában is remekül focizott, idén nálunk is, amikor lehetőséget kapott. Melyik épeszű ember nem akarna egy ilyen csatárt megtartani, ha nem lenne vele vmi egészen más jellegű probléma is?
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.15. 22:19:54

nagyon elkeserít ez az egész, ahogy a nyúl ügyét kezelik.
basszus, okés h a kezdő meg van, de ha gili tényleg elmegy, akkor inkább gudjohnsent tartják meg, mint saviolát...
ezt egyszerűen nem tudom megérteni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.03.15. 18:17:54

Komáim!
Fura lesz, amit írok, de Messi 'Clásicon nyújtott teljesítménye lehet,
hogy végleg megágyazott Saviola koma távozásának.
Ezen két argentin csoda lehet, hogy sok egy csapatban és ezt
Messi akaratlanul is erősítette szombat este.
Még az sem kizárt, hogy a Saviola-ügy szálai így mozognak.
Fejtegette Krojf koma.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 18:07:25

Nagyon úgy tűnik, hogy Txikiék nem kérnek Saviolából, de akkor legalább lehetnének annyira gerincesek, hogy eléállnak és a szemébe mondják, hogy nem kellesz!! De ez így, szerintem nagyon gáz... Pedig minden fórumon hangoztatja ez a gyerek, hogy itt akarna maradni, ehelyett meg paraszt módon bánnak vele. Nagyon nem szép bánásmód, mondhatom...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.13. 18:56:27

Los Banditos írta:Szerintem sincs már itt keresni valója.Rijkaard "pikkel" rá és Gudjohnsen is simán hozza azt a szintet amit Javier.

Télen kelett volna eladni,akkor még pénzt is kaptunk volna érte,így viszont... :roll:
Én is ezt mondtam, de akkortáj volt nagy formában, és mindenki agyba-főbe dicsérte. Én már régebben is túladtam volna rajta, őt is megkímélve a kölcsönbeadásos herce-hurcától.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.13. 16:13:49

Szerintem sincs már itt keresni valója.Rijkaard "pikkel" rá és Gudjohnsen is simán hozza azt a szintet amit Javier.

Télen kelett volna eladni,akkor még pénzt is kaptunk volna érte,így viszont... :roll:
in to exile
Lezárt