Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor csak ha még 1 kérdést megengedsz! Szerinted goddy jobbb a saviolanal, illetve kit tudnál a mostani keretböl elképzelni eto'o helyén elöl ha esetleg megint megsérülne?otto'o írta:kis barátom!!
természetessen kubala óta vagyok barca drukker
na jó nem biztos
inkább azt mondom hogy tegnap hallottam először a clubról
asszem ezt szeretnéd hallani, hát én megpróbálok örömet okozni
semmi jelentősége, ahogy annak sincs ki hány éves
itt sosem az volt a kérdés hogy mennyire szereti a csapatot vagy mennyit tett érte (bőven eleget)
hanem, hogyha látom hogy nem illek bele egy szisztémába (és ezt tagadhatatlanul látnia kellett), akkor nem ragaszkodom a szerződésem minden egyes bekezdéséhez (jelentős anyagi hátrányt okozva az egyesületnek), hanem új lehetőségek után nézek (ha szereti a klubot annál inkább), mert úgy mindenkinek jobb lesz
sajnálom ha belegázoltam a lelki világodba
de a véleményemet fenntartom
Csak egy kérdésem lenne hozzád: Miota vagy Barca drukker? Mert lehet fiatalabb vok de elég régota szeretem öket joval a ronaldinho éra elött megszerettem öket é sott igen csak sokat tett(nem mintha most nem tenne) a csaptért a kis nyulunk és imádja a klubbot mint ahogy öt is a szurkolok, szal sztem te csak ne irogassál ide ijeneket hogy kis stöpszli meg ilyenek mert abszolut nincs igazad kis barátom!!!!otto'o írta:"Hagyják kétségek között hánykolódni, úgy legalább tudná szerencsétlen, hogy hányadán állnak."
legalább egy éve tudja, hogy el kell mennie
rijkaard nem számol vele mert egy stöpszli
szánalmas ahogy az egyhuszas magasságával küzd az előreívelt labdáknál
főleg hogy rajta kívül még van vagy öt 170 körüli támadónk
egyszerűen nem engedhetjük meg hogy elöl a magas labdákál alig van esélyünk
nem tetszett hogy a pénz miatt nem volt hajlandó eligazolni pedig voltak jó ajánlatai
eleget szivatta a barcát
ideje volt már megszabadulni tőle
Itt a bánásmóddal van a probléma, Csikipárduc meg elmehet a [auto_cenzúra]. Emberségből, probléma megoldásból, gerincességből egyesre vizsgázott.otto'o írta: "nem képes azt mondani a nyúlnak, h "menj el, mert , ... te itt már nem rúgsz labdába".
ezt itt a fórumon mindenki tudta, nem hiszem hogy pont ő ne értesült volna róla
szerinted neki semmi beleszólása nincsen a saját szerződésébe?
Így van Boixos. Teljesen egyetértek.Boixos írta:csak annyira szívatta a barcát, h odakint ő az egyik legnagyobb kedvenc, akit ronaldinho, puyol, messi és oleguer mellett emlegetnek.otto'o írta:legalább egy éve tudja, hogy el kell mennie
nem tetszett hogy a pénz miatt nem volt hajlandó eligazolni pedig voltak jó ajánlatai
eleget szivatta a barcát
lehet, h ha ott mondanál ilyeneket róla, akkor nem nagyon szeretnének a szurkolók.
nem szívatta a Klubot, gaspart volt a f.sz, h olyan feltételekkel vette meg, ahogy. saviola először a bércsökkentésbe ment bele, utána elzavarta a sz.rrágó menedzserét, aki nem tárgyalt a Klubbal, innentől már igazán nem ő tehet arról, h az edzőzseni rijkaard inkább az izlandira kíváncsi - akinek a magasságával egyébként lóf.szt sem ér a csapat -, a nagyszerű sportigazgatónk pedig nem képes azt mondani a nyúlnak, h "menj el, mert akármit csinálhatsz, akármennyire csíp a nép, te itt már nem rúgsz labdába". nem, inkább rendkívűl korrekt módon azt pofázza csiki, h most mással kell foglakozni, ilyen hülyeségekre, mint saviola szerződése, nincs idő. és ezt nem ma kezdték, hanem kb másfél éve.
most akkor ki szívat kit?
Szerintem te nem vagy magadnál...otto'o írta:"Hagyják kétségek között hánykolódni, úgy legalább tudná szerencsétlen, hogy hányadán állnak."
eleget szivatta a barcát
Sztem már 3 éve, amikor először kölcsönadták, már akkor tudta, hogy nem tartanak rá igényt. De azért túlzás, hogy szivatta volna a Barcát. Mindkét félnek jobb lett volna, ha sikerült volna előbb eladniuk. Most már mindegy, kár ezért akárkit szidni.otto'o írta:"Hagyják kétségek között hánykolódni, úgy legalább tudná szerencsétlen, hogy hányadán állnak."
eleget szivatta a barcát
csak annyira szívatta a barcát, h odakint ő az egyik legnagyobb kedvenc, akit ronaldinho, puyol, messi és oleguer mellett emlegetnek.otto'o írta:legalább egy éve tudja, hogy el kell mennie
eleget szivatta a barcát
Ebben én is!grecki írta:
Más van itt a háttérben, valami szarságért nem akarják a vezetők Barcelonában tudni, ebben biztos vagyok![]()
Messi szerintem nem érdekelt ebben az ügyben , meg Giuly se szerintem .....Krojf írta:Komáim!
Fura lesz, amit írok, de Messi 'Clásicon nyújtott teljesítménye lehet,
hogy végleg megágyazott Saviola koma távozásának.
Ezen két argentin csoda lehet, hogy sok egy csapatban és ezt
Messi akaratlanul is erősítette szombat este.
Még az sem kizárt, hogy a Saviola-ügy szálai így mozognak.
Fejtegette Krojf koma.
Viszont, a Nyulacska "virtuális" szobrot kap a szurkolóktól, akárhogy is lesz! Meg is érdemli. És bakker, még arra sem méltatják, hogy elé tegyenek egy alibi szerződés tervezetet... Hagyják kétségek között hánykolódni, úgy legalább tudná szerencsétlen, hogy hányadán állnak.Rivaldo11 írta:Ráadásul tényleg szereti ezt a csapatot.Az,hogy kivágta a pénzéhes ügynökét,hatalmas jelzés a vezetőség felé...de sajnos eddig hiába.![]()
Nagyon sajnálnám,ha elmenne.Nagyon szimpatikus a ragaszkodása,és a kitartása.Ráadásul nem akármilyen csatár.Gudjohnsent nem adják el,hisz az a tévedés legfőbb beismerése lenne.
Én is ezt mondtam, de akkortáj volt nagy formában, és mindenki agyba-főbe dicsérte. Én már régebben is túladtam volna rajta, őt is megkímélve a kölcsönbeadásos herce-hurcától.Los Banditos írta:Szerintem sincs már itt keresni valója.Rijkaard "pikkel" rá és Gudjohnsen is simán hozza azt a szintet amit Javier.
Télen kelett volna eladni,akkor még pénzt is kaptunk volna érte,így viszont...![]()