Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most komolyan vagy csak hülyülszretek írta:Abban egyébként a nyomozók is biztosak, hogy a srác most apja családjánál, valahol Szandaszőlős környékén bujká
nah akkor ez itt lesz egy 500m-es körzetben... asszem megyünk a haverjainkkal és végetvetünk ennek a mocskos cigány gaztetteinek...felháboritó!!!!!!!!
Abban egyébként a nyomozók is biztosak, hogy a srác most apja családjánál, valahol Szandaszőlős környékén bujká
Bárcsak így lenne...Mennyivel szebb világunk lenne...De sajnos ezek csak álmok pedig a túlnyomó többség nemvetné el az ötletet.Ordog írta:Egyértelműen a szüleit ill. nagy számú rokonságát kellene felakasztani egytől egyig akik tehetnek arról hogy ide jutott ez a kis hülyegyerek... bár ha így járnánk el mindegyikkel szemben, akkor asszem párszázezerrel megfogyatkozna a létszámuk:DDD
Rivaldinho írta:Bocs, ez azér a humorba már nem mehet, ráférne egy nagyonnagy nagy verés, má bocs
http://www.zsaru.hu/modules.php?name=Ne ... e&sid=1774
Hát tuti,h nem él húdejó körülmények közöttGame90 írta:Az igaz, hogy nem tudom milyen az ha 3 napja nem eszek![]()
De gondolom a szülei meg alkoholisták vagy nem tudom... Nem hiába kényszerülnek erre
Szegény Vitot kipattogtatta volnaGame90 írta:Nem akartál vele szkanderezniVito írta:tavaly (tavalyelőtt, idén...) benn voltam az öltözőben () és a vörös szörnyeteg ott öltözött mellettem, DE nem vitt rá a jóérzés, hogy ránézzek, amikor anyaszült meztelen volt...
![]()
![]()
Nem akartál vele szkanderozniVito írta:tavaly (tavalyelőtt, idén...) benn voltam az öltözőben () és a vörös szörnyeteg ott öltözött mellettem, DE nem vitt rá a jóérzés, hogy ránézzek, amikor anyaszült meztelen volt...
Szerintem nagyon jó döntést hoztálVito írta:tavaly (tavalyelőtt, idén...) benn voltam az öltözőben () és a vörös szörnyeteg ott öltözött mellettem, DE nem vitt rá a jóérzés, hogy ránézzek, amikor anyaszült meztelen volt...