Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Foci 24...Titinho írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 18&nyelv=0
Nagyon remélem, hogy ez kamuhír!De gondoltam azért belinkelem.
védelem...Rivaldo11 írta:Elnézést, de milyen csapatszerkezetnél van köze Hernry érkezésének Decohoz???Zozzy 5 írta:Nálam Henry érkezése esetén Deco lenne a távozó.lionelmessi19 írta:Ha a számot el is túloztam, szerintem lesz néhány csatár, aki megfelelőbb választás nála. De úgyis a vezetőség dönt majd. Ha Henry hajlandó, akkor biztos h ő jön, és akkor belegondolni sem merek, h milyen változtatás lesz, h ki marad ki (?)...
Nem lesz egyszerre kezdő Henry, Eto'o, Messi, és Ronaldinho-ez szinte tuti.
Taiwo nagyon jó balhátvéd, gyors, erős, a lövései pedig iszonyat erejűek.lionelmessi19 írta:Kb. nálam is, bár Taiwot még jóformán nem láttam játszani.Zozzy 5 írta:Nálam:
1. Abidal
2. Heinze
3. Taiwo
3. Emanuelson.
valaki Help pls, Heinze hány éves?
Elnézést, de milyen csapatszerkezetnél van köze Hernry érkezésének Decohoz???Zozzy 5 írta:Nálam Henry érkezése esetén Deco lenne a távozó.lionelmessi19 írta:Ha a számot el is túloztam, szerintem lesz néhány csatár, aki megfelelőbb választás nála. De úgyis a vezetőség dönt majd. Ha Henry hajlandó, akkor biztos h ő jön, és akkor belegondolni sem merek, h milyen változtatás lesz, h ki marad ki (?)...
Nálam Henry érkezése esetén Deco lenne a távozó.lionelmessi19 írta:Ha a számot el is túloztam, szerintem lesz néhány csatár, aki megfelelőbb választás nála. De úgyis a vezetőség dönt majd. Ha Henry hajlandó, akkor biztos h ő jön, és akkor belegondolni sem merek, h milyen változtatás lesz, h ki marad ki (?)...
Biztos, h egyre kevesebbet fog... azért remélhetőleg igazolunk majd egy szélső védőt, és akkor kezdő közelébe sem kerülhet, csereként is sztem max. második opció lesz. Bár nem tudom, h ki marad meg a két Brazil bekkünk közül. Gio ugye kb. 100%, h elmegy.Vito írta:azért remélem, hogy egyre kevesebb lehetőség fog kapni.
idén már azért látszódott a javuló tendenia: -Oleguer szerencsére nagyon keveset játszott, az előző idényekhez képest, de azért a sorsdöntő meccseken mégis lehetőséget kapott, amit gólokkal hálált meg.
Istenem.weres01 írta:Oleguer mit keres még itt???
Hát személy szerint engem annyira nem érdekel.Sir Maxwell írta:ha valakit érdekel, makaay átadólistára került
Köszi!Game90 írta:28 lehet asszem.lionelmessi19 írta:valaki Help pls, Heinze hány éves?
Szerk. 291978-04-19.
28 lehet asszem.lionelmessi19 írta:valaki Help pls, Heinze hány éves?
Kb. nálam is, bár Taiwot még jóformán nem láttam játszani.Zozzy 5 írta:Nálam:
1. Abidal
2. Heinze
3. Taiwo
3. Emanuelson.
Az jó lenne ha jönne!!Zozzy 5 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=324623
Heinze a Nou Campba vágyik.
Nekik én is,kivéve Ema........,de szntem Abidalnal kötünk ki,csak Lyonnak több kell....Game90 írta:Abidal vagy Heinze. Mindkettő jó játékos, de én Emanuelssonnak jobban örülnék
Volt itt már minden feltevés, hiszem ha látom, de azért örűlnék neki...Ádám02 írta:Nem ugy volt hogy a madridba megy?Én igy hallottam!Zozzy 5 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=324623
Heinze a Nou Campba vágyik.