Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A kettővel való osztásban van valami.Sir Maxwell írta:na megtaláltam azt a rohadt játékos "beárazós" oldalt
Szal az ottani árak a távozásra jelölt játékosainkra:
Giovanni van Bronckhorst
Abwehr, 32 Jahre
6.000.000
Edmilson
Abwehr, 30 Jahre
8.000.000
Sylvinho
Abwehr, 33 Jahre
4.250.000
Thiago Motta
Mittelfeld, 24 Jahre
9.000.000
Ludovic Giuly
Mittelfeld, 30 Jahre
10.000.00
Eidur Smari Gudjohnsen
Sturm, 28 Jahre
12.000.000
Ezquerro
Sturm, 30 Jahre
5.000.000
illetve azt irják Maxi lopez az idén visszajön a kölcsönből, hát nem tom mi lesz szegény arccal:(
Sir Maxwell írta:Ludovic Giuly
Mittelfeld, 30 Jahre
10.000.00
Gondolom www.transfermarkt.deSir Maxwell írta:na megtaláltam azt a rohadt játékos "beárazós" oldalt
Nem vagyok jó angolosnoname írta:A Lyonnak nem tetszett a legutóbbi Abidal ajánlat és megszkították a tárgyalásokat. Lesz ennek még folytatása főleg h Abidal mindenképp el szeretne ide jönni.
A cikk csak Giuly véleményét írja le + h a francia 80% h elmegy.Giuly azt mondta h ezt a 3 játékost szereti. Remélem LAportáékbnak lesz annyi eszük h nem fukarkodnak és megadják értük a kért pénzt, főleg Toureért és Abidalért, mert ők hiáyposztra jönnének és szeretnének is itt játszani.bence 8 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=323086
ha jól olvastam azt jelenti hogy Giuly megy és Hewnry Abidal Toure jön Nem tom hogy jól olvastam-e
Mehetett volna a megfelelő topicba isvisca el barca írta: gyerekek, vmelyik modi legyen kedves segiteni... tippjatekot szeretnék nyomni, de kiirja, hogy csak regisztralt tag csinálhatjaholott regelve vagyok és be is vagyok jelentkezve
![]()
Abidal,vagy Chivu mindenképp kell! Hiányposztbarca0417 írta:Henry lehet hogy a milanba megy, abidalért keveset ajánlunk, chivu lehet interes lesz, eddig szépen alakul, remélem azért valaki marad majd nekünk is, akit nem happolnak el előlünk. .............![]()
Ha tényleg emelni kell az ajánlaton mondjuk 20 millióig, akkor mi kiestünk az érte folyó versenybőllionelmessi19 írta:csak azt írják ha jól értem, h emelni kell majd az ajánlaton...
Slither írta:Saviolát hogy tudják felajánlani, amikor lejár a szerződése?Drigo írta: Ja még annyit a francia fórumhoz, hogy állítólag azért szakították meg a tárgyalásokat, mert többszöri kérés után sem emelt ajánlatán a Barça, csak Saviolát ajánlották volna pluszba.
A Barça lecsúszott AbidalrólSaadzi hozta valahonnan, és a forum.fcbarcelonaclan.com fórumra írta:Barcelone out pour Abidal
Les discussions au sujet de l'éventuel transfert d'Abidal entre Lyon et le Barça ont été rompues.
C'est Olivier Blanc qui l'a annoncé dans les colonnes de L'Equipe : l'Olympique Lyonnais stoppe les discussions avec le FC Barcelone pour le défenseur Eric Abidal (27 ans, 33 matches de L1 cette saison). Il déclara, je cite: "On a fermé la porte, c'est terminé, il n'y a plus de négociation possible". Les Catalans ont émis une offre de 9 millions d'euros que l'OL a pris pour une deuxième preuve de suffisance, surtout lorsque l'on connait le budget d'un tel club. Puis le Barça a proposé un échange avec Saviola que JMA a classé sans suite. Rappellons que Lyon demande 20 millions d'euros pour son latéral gauche, et que pour l'instant il ne reste plus que Milan et le Real capable d'offrir une telle somme.
source : football.fr
grecki írta:Giulyért szerintem senki nem adna 7-8 milliót... Élete legrosszabb formájában , júliusban már 31 éves lesz, ráadásul már csak egy év van hátra a kontraktusából. Örülhetünk, ha kapunk érte négyet, ötöt...Zozzy 5 írta:Ezek szerint nem kell nekik GiulyMondjuk ez nem meglepő, és Ludó amúgy is a Marseillehez közelít. De ha elmenne, és kapnánk érte vagy 7-8 millát, akkor csak olyan 13 millát belefeccolni Abidalba. Viszont magába a 20 nagyon sok, annyit nem ér