Kifestő:nem akarsz nyaralni menni Afrikába pár hónapra?

én voltam a gyorsabb bí-bí-bí.
már benne van a foci videók topicba.....Badi írta:na most a hülye gépzenéd miatt nem tudom letölteniCharlie írta:Barca Season 2005 - A Beautiful Day
Huhh nagyon remélem még nem volt ez a kis zenés összefoglaló az egész idényről,de ha volt akkor sorry.
C.![]()
na most a hülye gépzenéd miatt nem tudom letölteniCharlie írta:Barca Season 2005 - A Beautiful Day
Huhh nagyon remélem még nem volt ez a kis zenés összefoglaló az egész idényről,de ha volt akkor sorry.
C.
Nagyon hálás vagyok.Bár nem hiszem hogy rajtam kivül vkit is érdekelne....Xavi írta:Barca Videók
Csináltam tárhelyet az összefoglalóknak... Fent van az eddigi összes felkészülési meccs... Jó töltögetést, ha van rá igény...
Hi! Írtam e-mail-t... Igazából csak az ftp jelszavadra lenne szükségem... A többit valahogy kitaláltam...Gee777 írta:Hi!Xavi írta:Akkor csinálj egy tárhelyet, ahová fel lehet tölteni a videket, és nem kell kattintgatni,hanem egyből tudod nézni meg tölteni...![]()
Ott van a Tárhelyem megtiszteltetés lenne ha oda is feltennéd a dolgokat.
Email-om: gee777@zl.hu
Hi!Xavi írta:Akkor csinálj egy tárhelyet, ahová fel lehet tölteni a videket, és nem kell kattintgatni,hanem egyből tudod nézni meg tölteni...![]()
Ez van ezt kell szeretni. Ha nem veszed a fáradtságot h letöltsd, meg várj, meg kattintgass össze-vissza, akkor ne nézd meg.. !!Kitfisto írta:On:Én nem tok rapidseres dolgokat letölteni csak néha.
Örülnék ha úgy tudnám megnézni hogy semmi töltögetés csak megjelenik elöttem a Vidi.![]()
Én lusta kölök vagyok.![]()
On:Én nem tok rapidseres dolgokat letölteni csak néha.Morminho írta:nézz vissza, Xavi betette, már régen
nézz vissza, Xavi betette, már régenKitfisto írta:Valaki betenne nekem egy Vidit a Sevilla elleni Tizenegyes párbajról?