Mikor fogom én ezt visszakapni?!
2+0.10$ HU VC-n a srác nem coinflipeket, 30-70-eket húzott be úgy, mintha 90-10 lenne.
Elején elég agresszívan kezdett, aztán amikor látta, hogy nem egy fishel ül szembe kicsit lassított, szépen lassan visszavettem a vezetést egészen jól alakult már minden. Mikor is jött egy 88, ő bet én 3bet végül all in kerültünk per-flop nála A3o mondanom sem kell turnig megérkezett az ászos flushe, aztán riverre még egy 8as csak hogy fájjon... Ezzel már ő vezetett aztán JJ ssként all-in auto-call nála JK persze riverre leesett a K, eszméletlen, ezzel lett vége szenvedéseimnek, mondjuk ez csak a két legdurvább volt (a többi ezekhez képest egészen emészhető szitu volt) vagy aranyhalat vacsorázott, vagy térdig járt egész nap a kutyaszarban, én nem tudom, de kb minden szitut képes volt behúzni valahogy.
Persze ez a póker, néha-néha van ilyen szitu, máskor hosszú session-ök alatt nem "produkálok" ilyet, de most meg. Inkább kiszálltam CG-kből is mert kapok ott is egy-két ilyen hiper lejavulást, aztán "eltiltezem" amiért megdolgoztam előtte.
Jaaaaa.
Coachinghoz visszatérve. Badival egyetértek. Igazából nem tudom, hogy ki milyen szinten áll, de az előző oldalakon található linkek mindegyike hasznos, az elején minél többet olvassatok utána a témának, minél több videót nézzetek, aztán egy idő után úgyis érezni fogjátok, hogy mi az ami gyengébben megy pre-flop, postflop játék, stb azokat lehet fejleszteni jobban.
Volt még egy "mókás" sztorim. CG-n, gondoltam sb-ből vakot lopunk sh asztalon mindenki dobott már előttem én 3bet bb-ről 10-20 handes infóm volt (nem játszottam még ott régóta), nem kreatívkodott sokat úgy gondoltam nem lesz gond, természetesen auto-call. Na itt néztem egyet a kezemben lévő hammerrel

, nem volt kérdés, hogy figurákba futottam. No sebaj, hátha flop segít. QJ7, mondom máris kiegészült az egyik párhúzóm

. Megnézzük, párosodtak-e a figurák is (magyarul: szép nagyot emeltem, nehogy húzóra játsszon, vagy bármi butaságra), adta az emelésem, gondoltam igen, na jó, akkor kiszállunk turnon, igen ám, de megjött a drillem. Install-check, ha párja van, tuti belehív, ha nem, még ott a river. Hívott is, install rátoltam, call mutat AK, mondom ez sem tud lapot elengedni, de mire megörültem volna riverre leesett a T... Sima vaklopásnak indult, aztán mi lett belőle? Egyel kevesebb CG asztal a monitoron