Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.16. 12:00:21

az a gond, ha Pep váratlan húzásait mérlegre tesszük, akkor negatív a mérleg...
a nagy edzők nem attól nagyok, h váratlant húznak állandóan, hanem attól, h mérlegelnek és ha hibáznak, akkor beismerik azt és próbálják kompenzálni...(pl, amikor Capello kirakta a csapatból Beckhamet és a végén beismerte és visszavette...)
Pep mintha nem igazán látná a saját hibáit...
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.08.16. 11:59:13

Mindenképpen így van Fecooo, tehát Pep váratlant fog húzni, de általában a zseniknek az ötletei hülyeségeknek tűnnek elsőre, de aztán .... Szóval minden esetre bízni kell a fiatalokban is, mert azért nem a 35 éveseké a jövő :D Én mindenesetre remélem, hogy mégis összejön még 2 igazolás, szerintem szükséges lenne....

OFF: Mi lett Mascheranóval, olyan haja van, mint egy oroszlánnak :))?
més que un club
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.16. 11:56:28

Fecoo teljesen egyetértek veled...

Tavaly még volt Toure és úgy akartunk venni 1 Fabregast,mert szűk a kp.
Most nincs Toure,de már nem kell újabb igazolás...Majd megoldja Thiago/Jds.
Oké,kell nekik is játszani,de nem első számú csereként...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.16. 11:54:57

csababarca írta:
LM10 írta:A SPORT mai számában arról írnak, hogy Guardiola és a stábja nem akarnak több játékost igazolni.
Ez több mint érdekes. Tavaly még Touréval kiegészülve akartunk egy 6. kp, most meg még 5 kp sincs. Lehet, hogy Thago, Jonathan vagy Romeu beválik, mert Busquets és Pedro is bevált, de ebben van egy kis rizikó.

Ez megint Pep makacssága,hogy majd a fiatalok,és most ezt akarja bizonygatni. Tuti hogy ha kéri Özilt vagy Masche-t akkor Rosselék meg szerzik neki. Cesc más eset volt.
Rövid lesz a pad,nagyon rövid. Mármint nem is az a baj,hogy rövid lesz,de amit alább írtam,hogy egyszerűen nem nagyon lesz olyan játékosunk padon,aki lendületet,új színt tudna hozni majd a játékba.
persze, h Pep makacssága, mert minden évben kitalál vmit, amit véghezvisz bármi áron: első évében még csak próbálkozott, de nem vitte túlzásba, tavaly azt akarta megmutatni, h Busi igenis jobb, mint Touré, idén úgy tűnik már nagyban gondolkodik, így most "csak'" annyit akar bizonyítani, h a La Masia jobb az igazolásoknál... hát-hát... vagy belebukunk, és Pep egójából kifolyólag önként lemond, vagy nyerünk vmit és akkor folytatódhat a folyamat...
fcbarca10
Jugador del Barça

2010.08.16. 11:49:24

Az a szomorú, hogy Jeffrent mindig kifelejtitek... Pedig idén be fog robbanni:D

Keita inkább Iniesta cseréje lesz....Xavié talán Thiago...Busquetsé pedig JdS.

Dehát ez nagyon rövid lesz....kéne még egy középpályás. És ez már csak Guardiolán múlik. Persze lehet, hogy ez is csak egy trükk. Nincs pénz és könnyebb azt mondani, hogy már megvan az állapodás, csak Pepnek nem kell (lehet nem is engedik neki).
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.16. 11:46:03

Bestbarca írta:No Pep úgy gondolja,hogy nem kell már senki ide,kész a keret!Ezt hozta le a sport.es és az elmundodeportivo is!No akkor ennyi!Hát nem tudom,finoman szólva is kockázatos,ha ez igaz.19 játékos plusz fár fiatal,ennyi a keret.Bár tavaly is nem használt Pep 19nél több játékost,csak ritkán került sor pl Csiga,Marquez,Touré,vagy Henry szerepeltetésére,és akkor is az ember úgy érezte hogy jobb lenne ha 10-en játszanánk!Gondolom idén akkor abszolűt a fiataloké a kupa,addig "pihennek" a nagyok.Végülis le lehet hozni a szezont így is,node ha lenne még egy jó igazolásunk,akkor nem lenne ekkora kockázat!

VV/Pinto

Alves/Adriano - Puyi, Pique/Milito,Fontas - Abidal/Maxwell

Xavi, Iniesta, Busi/Keita

Messi,Ibra,Villa/Bojan,Pedro no ez meg félelmetes!

Kapus tiszta sor

Vedelem: végülis pl Fontas nem rossz,lehet berobban, ha nem akkor is azért meg lehet oldani a védekezést,Milito,Adriano,Abidal minőségi cserék

Középpálya: no itt lesznek gondok,ha vki megsérül,ha nem akkor persze verhetetlen a kp,de azért mondjuk JDS vagy Thiago felnőhet a feladathoz,ugye Thiagoért a Chelsea 16 millát akart adni,ami azért nem véletlen!A fiatalok szép lassan megunják,hogy nem kapnak lehetőséget.Thiago ha idén nem tud berobbanni tuti elmegy,de JDS is sztem távozóban van.Ők a legjobbak de még ott van Jeffren is,és még sorolhatnám.Az utánpótlásunk legjobb a világon az fix!Nem szabad elengedni őket,és ha most még igazolnánk a cserepadra is sztárok Özil,Masch...akkor semmi esélyük se lenne lehetőséget kapni még a pl a kupában sem,mert akkor őket kéne játszatni!Ez így baromira kockázatos,de a fiatolokat így meg tudjuk tartani,könnyen lehet hogy nagyot nyerünk ezzel!Végülis a kerettel csak 1 igazi probláma van,az pedig egy kreatív játékos Xavi/ini cseréjére!Cesc tökéletes lenne,de nem engedik.Innentől meg igazából megértem Pepet.Senki nem tudja pótolni ezt a kettőst!Sztem Kb ugyan annyi esélyt lát arra,hogy Thiago vagy más Barca nevelés esetlegesen pótolni tudja őket,mint pl. egy gyengébb bajnokságból érkező,kicsit túlsztárolt Özil,aki ki tudja mit mutatna nálunk,ugye lásd Hleb,ő azért nem gyengén tolta az Arsenalban,és mi lett belőle...

Végülis sosem,egyik szezonban sem volt cseréje a Xavi/Ini kettősnek,szerencsénkre amikor kellett tudtak játszani!Tavaly az Inter elleni mecss Ini haányán ment el,de ha az lett volna a felállás,mint amiben idén reménykedünk: egy jó formában lévő Ibra,plusz Villa,és egy sokkal jobb Busi,akkor még Ini nélkül is tuti nyerünk!

Touré helyére meg nem feltétlen kell senki,Busi megoldja,Keita igazi posztja ugye ez,reméljük ezt is fogja játszatni vele Pep!3. ember nem feltétlen kell,vmelyik fiatal bedobható pl kupában!

Továbbá könnyen lehet,hogy anyagiak miatt sem igazolunk többet,ez is érthető!Így kevesebb kiadás igazolásokra,kevesebb fizetésekre!
tökéletesen egyetértek veled de 1 Özil nem jönne rosszul, nagyobb a biztonság és atóól még a fiatalok is játszhatnának ilyen kpval a kupában
Thiago-JDS-Özil és 15 millió nem sok érte.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.08.16. 11:42:48

remélem nem fogunk ebbe belebukni, mert ez a keret akárki akármit mond csak gyengült..

DE! ne legyen igazam....
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.16. 11:41:58

gratulálok Pepnek a hihetetlen makacsságához . Köszönjük meg neki h a Real Madridot erősíti és sikerült ezt is el....szni. Nem lehet igaz Hleb kellet neki meg Csiga de Özil nem.
Így is rövid a padunk igazolni kell minőségi játékost és Özilnél olcsóbbat nem hiszem hogy találunk.Özil pár év alatt klasszissá nőte volna ki magát nálunk és 8-10 évre megoldtak volna a kp gondjaink.De kell a hely Cescnek. Nyugodjunk bele Wenger jövőre is ugyanazt mondja mint idén. Ha nem igazolunk vkit kp-ra akkor jövőre nem nyerünk semmit és megint állhatunk sorfalat Madridban. Ne legyen így, de sajnos ez lesz mint volt 3-4 éve ha nem erősödik tovább a keret. :evil:
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.16. 11:41:01

No Pep úgy gondolja,hogy nem kell már senki ide,kész a keret!Ezt hozta le a sport.es és az elmundodeportivo is!No akkor ennyi!Hát nem tudom,finoman szólva is kockázatos,ha ez igaz.19 játékos plusz fár fiatal,ennyi a keret.Bár tavaly is nem használt Pep 19nél több játékost,csak ritkán került sor pl Csiga,Marquez,Touré,vagy Henry szerepeltetésére,és akkor is az ember úgy érezte hogy jobb lenne ha 10-en játszanánk!Gondolom idén akkor abszolűt a fiataloké a kupa,addig "pihennek" a nagyok.Végülis le lehet hozni a szezont így is,node ha lenne még egy jó igazolásunk,akkor nem lenne ekkora kockázat!

VV/Pinto

Alves/Adriano - Puyi, Pique/Milito,Fontas - Abidal/Maxwell

Xavi, Iniesta, Busi/Keita

Messi,Ibra,Villa/Bojan,Pedro no ez meg félelmetes!

Kapus tiszta sor

Vedelem: végülis pl Fontas nem rossz,lehet berobban, ha nem akkor is azért meg lehet oldani a védekezést,Milito,Adriano,Abidal minőségi cserék

Középpálya: no itt lesznek gondok,ha vki megsérül,ha nem akkor persze verhetetlen a kp,de azért mondjuk JDS vagy Thiago felnőhet a feladathoz,ugye Thiagoért a Chelsea 16 millát akart adni,ami azért nem véletlen!A fiatalok szép lassan megunják,hogy nem kapnak lehetőséget.Thiago ha idén nem tud berobbanni tuti elmegy,de JDS is sztem távozóban van.Ők a legjobbak de még ott van Jeffren is,és még sorolhatnám.Az utánpótlásunk legjobb a világon az fix!Nem szabad elengedni őket,és ha most még igazolnánk a cserepadra is sztárok Özil,Masch...akkor semmi esélyük se lenne lehetőséget kapni még a pl a kupában sem,mert akkor őket kéne játszatni!Ez így baromira kockázatos,de a fiatolokat így meg tudjuk tartani,könnyen lehet hogy nagyot nyerünk ezzel!Végülis a kerettel csak 1 igazi probláma van,az pedig egy kreatív játékos Xavi/ini cseréjére!Cesc tökéletes lenne,de nem engedik.Innentől meg igazából megértem Pepet.Senki nem tudja pótolni ezt a kettőst!Sztem Kb ugyan annyi esélyt lát arra,hogy Thiago vagy más Barca nevelés esetlegesen pótolni tudja őket,mint pl. egy gyengébb bajnokságból érkező,kicsit túlsztárolt Özil,aki ki tudja mit mutatna nálunk,ugye lásd Hleb,ő azért nem gyengén tolta az Arsenalban,és mi lett belőle...

Végülis sosem,egyik szezonban sem volt cseréje a Xavi/Ini kettősnek,szerencsénkre amikor kellett tudtak játszani!Tavaly az Inter elleni mecss Ini haányán ment el,de ha az lett volna a felállás,mint amiben idén reménykedünk: egy jó formában lévő Ibra,plusz Villa,és egy sokkal jobb Busi,akkor még Ini nélkül is tuti nyerünk!

Touré helyére meg nem feltétlen kell senki,Busi megoldja,Keita igazi posztja ugye ez,reméljük ezt is fogja játszatni vele Pep!3. ember nem feltétlen kell,vmelyik fiatal bedobható pl kupában!

Továbbá könnyen lehet,hogy anyagiak miatt sem igazolunk többet,ez is érthető!Így kevesebb kiadás igazolásokra,kevesebb fizetésekre!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.16. 11:35:28

1 részt örülök mert igy a kedvencem ?Thiago egyértelműen több lehetőséget fog kapni. Másrészt tudom hogy ő még kevés , de bízok a fejlődésében. Nagyon szűk volt tavaly is, erre panaszkodtunk. Most még szűkebb. Hibának tartom , és nem a kisebb fajtából. Meglátjuk mi lesz, 1 kp még kénne mindenképpen.
Visca El Barca
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.16. 11:29:58

LM10 írta:A SPORT mai számában arról írnak, hogy Guardiola és a stábja nem akarnak több játékost igazolni.
Ez több mint érdekes. Tavaly még Touréval kiegészülve akartunk egy 6. kp, most meg még 5 kp sincs. Lehet, hogy Thago, Jonathan vagy Romeu beválik, mert Busquets és Pedro is bevált, de ebben van egy kis rizikó.

Ez megint Pep makacssága,hogy majd a fiatalok,és most ezt akarja bizonygatni. Tuti hogy ha kéri Özilt vagy Masche-t akkor Rosselék meg szerzik neki. Cesc más eset volt.
Rövid lesz a pad,nagyon rövid. Mármint nem is az a baj,hogy rövid lesz,de amit alább írtam,hogy egyszerűen nem nagyon lesz olyan játékosunk padon,aki lendületet,új színt tudna hozni majd a játékba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LM10
Director del Fútbol

2010.08.16. 11:26:20

A SPORT mai számában arról írnak, hogy Guardiola és a stábja nem akarnak több játékost igazolni.

De én megbízom Guardiola döntéseiben, hisz mikor nagyokat húzott, többnyire bejött neki(eddig)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.08.16. 11:30:03-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.16. 11:17:18

forcabarca10 írta:szerintem özil 100% hogy nem megy a realba hiszen ő is úgy mint mi "culé".És nem hinném hogy a barca fő riválisához igazolna.Jobb helye lenne nálunk.
Miért lenne az? Hétvégén már Madridban lesz.
9Dave
Capitá del Barça

2010.08.16. 11:15:52

A témához kapcsolódóan (átigazolások) itt egy honlap:
http://atigazolasok.g-portal.hu/
Sok mindent innen tudtam meg.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
forcabarca10
Barça B

2010.08.16. 11:15:24

szerintem özil 100% hogy nem megy a realba hiszen ő is úgy mint mi "culé".És nem hinném hogy a barca fő riválisához igazolna.Jobb helye lenne nálunk.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.16. 11:15:21

Kezdem picit én is unni ezt a töketlenséget. Ilyen középpályával nem fogunk sokat idén nyerni. Nem lehet a 2 fiatalra még ekkora terhet rakni, sőt igazság szerint szerintem még Busquets-nek is bőven van mit fejlődnie.

Busquets, Xavi, Iniesta. Eddig oké. De ugye sok sok oka lehet és volt is annak, hogy ritka volt idén is és ritka lehet jövőre is ez a felállás. Kell 1 szűrő még minimum a csapatba. Örülnék Senna-nak vagy Mascherano-nak. kiegészítve Jonathan-nal és Keita-val, már nem borzasztó.

1 ember elég is lenne, hiszen biztosan fogunk abban a felállásban is játszani, amiben tavaly 15 meccset kb. 4 középpályás. A 4. vagy Alves vagy Maxwell lesz. Ezért is volt jó vásár Adriano. Sőt szerintem Pedro is játszott és Jeffren is bal vagy jobb kp-t tavaly.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.08.16. 11:16:42-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.08.16. 11:14:00

Én nem bánkódnék sokakkal ellentétben ha a keretünk már kész lenne.

A GV szerintem most érkezett meg igazán a fociba. A Cityn kívül szinte alig igazolnak. A nagy angol, olasz klubbok elég nyugodtak. Még egy Perez féle Real is elég sok ismeretlen játékost igazol olcsón. Mi pedig azért egy nagy nevet vettünk nagy lóvéért.

A bomba 11-ünk kész van. A padot feltölteni pedig fel lehet a B-ből, esetleg még a Hleb/Caceres duóra is lehet számítani (Hlebért nem vagyok oda, de azt amit Keita művelt Iniesta helyén azt ő is hozza, meg a Tiago is...). Tavaly is mindenki parázott, mert rövidnek vélték a padot, de csak összehoztak 99 pontot, úgy hogy a nagy részében a szezonnak hiányzott Iniesta, és sokat hiányzott Ibra is, aki ráadásul elég ktes teljesítményt nyújtott év végén.

Viszont felépült egy jó Militonk is, aki feledteti Csiga hiányát (kis iróniával).

Egy szombati meccsből ne induljunk már ki, amikor a kezdőből hiányoztak 7-en + Pedro. A kapusunk pedig a jelenlegi 4. számú volt ha jól tudom...

Egyedülálló helyzetben vagyunk a világon, ahol minden évben már azt kell mérlegelni hogy igazoljunk kiegészítő embert, vagy a B-seket játszassuk.... Amint láthattuk hazaival nem fürödtünk még be, ellenben még egy Henry kaliberű játékos is csak nehezen hozott megfelelő színvonalat...
9Dave
Capitá del Barça

2010.08.16. 11:04:47

csababarca írta:
9Dave írta:
csababarca írta:Özil meg úgy néz ki megy a realba. Ezt is köszi Pep.
De azt írják hogy a Real ajánlatát komolytalannak mínősítette a Werder Bremen. :?

Azóta már egyes források szerint (AS) meg is egyeztek,illetve Özil kérte,hogy ne kelljen szerdán a BL-ben pályára lépnie.
Ahha. Ok.

Amúgy a Manchester UTD is aktívan érdeklődik iránta, és Raúl Meireles iránt.
Kép
D@v3
messideco
Presidente del Barça

2010.08.16. 11:04:25

Off: 9-ről felemelték 14 milió euróra.

Ezzel Öziltől búcsút is lehet venni. Játszhatott volna nálunk, de fog a Real Madridban. Köszönjük.

Remélem Mascherano viszont fog jönni, de Zubi szavaiból azt veszem ki, hogy nem. Ennek így nem lesz jó vége...
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.16. 10:59:18

9Dave írta:
De azt írják hogy a Real ajánlatát komolytalannak mínősítette a Werder Bremen. :?

Azóta már egyes források szerint (AS) meg is egyeztek,illetve Özil kérte,hogy ne kelljen szerdán a BL-ben pályára lépnie.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
9Dave
Capitá del Barça

2010.08.16. 10:57:18

Kép
D@v3
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.16. 10:48:33

Jól van,gratulálok a vezetőségnek,meg Pepnek is. Ilyenre nem is emlékszem,hogy az új vezetőség nem hoz senkit.

A pénzhez annyit,hogy 40 millió volt/van igazolásokra,ezt akarták Cescre szánni. Szóval nem a pénz miatt nem igazolunk most se.
De mostmár jó lenne tudni mi les Cácaressel,meg Hlebbel.

off.: Özil meg úgy néz ki megy a realba. Ezt is köszi Pep.
Idén jól erősítettek,minőségi emberek lesznek a padon is náluk.Ez dönthet,mert az alapkezdőnk valamivel jobb,viszont a padjuk sokkal hosszabb,nálunk nem lesz Pedron kívül olyan játékosunk,aki új lendületet vihet a játékba.
albicelesteX
A Vadász

2010.08.16. 10:15:58

Ha blama lesz akkor már télen hiába ugrálunk :D És nem is szokás ez Barcelonában.Ha blama lesz akkor egész évben az lesz,bár ne legyen,mert,ha az alap kezdőnk nem sérül akkor hihetetlen erős az viszont ennyi meccset nem fognak végig bírni Xaviék sem,szóval valamelyik sorozat szépen majd elúszik.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.16. 10:13:54

Szerintem nincsen semmi baj.
Ha télen lesz valami blama akkor majd télen igazolunk.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.16. 10:11:10

Ennek a nagy nemigazolunksenkit filozofianak nem lehet koze a "nagy adossagokhoz"?
Lezárt