Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről már én is hallottam, de már régebben.Mr. Master írta:"Rajta kívül Eriksson behívta még Jamie Carragher-t, Steven Gerrard-ot, aki remélhetőleg felépül addigra sérüléséből, valamint a West Bromwich-nál kölcsönben játszó Chris Kirkland-et.
Kirklandről egy kis érdekesség, hogy édesapja születésekor fogadást kötött egy angol fogadóirodánál, hogy fia angol válogatott focista lesz, és ha ez valóban bekövetkezik, akkor nagyon sok pénz üti Kirkland apuka markát. "
Na ez nem semmi!![]()
![]()
A honlap fóruma személyeskedésből áll.... Nem kellett volna reggelni....Charlie írta:Hagy kérdezzem már meg hogy te miről beszélx?Basszki! Egy modi személyeskedére adta a fejét!Szégyen... Legalább más reggelte volna be....
Mindenesetre szemétség....
C.
Aranykaktusz
red írta: Legalább normálisan szerkeszd! Milyen, hogy én javítom ki a moderálási bakit....![]()
Basszki! Egy modi személyeskedére adta a fejét!Charlie írta:http://www.aranykaktusz.atw.hu
1 nap pár hozzászólást rakhatnátok,ha nem nagy gond,csak ha már dolgozott vele valaki akkor legyen egy kis sikerélmény![]()
C.
az 1000nemtudomhány hsz-jének a 90%-a hülyeség vagy teljesen felesleges... kb 300 hsz-el több lenne ha a moderátorok nem törlik az oltári nagy baromságokat, és nem véletlenül pihent 1hetetSilvanus írta:Képzelem, na de mégis...? Barcafan, és egyesek már a kivégzését tervezik, ez azért felettéb érdekes, mit tett szerencsétlen???Charlie írta:Hosszas,áldozatos munkával a szívünkbe dobta magát!Silvanus írta:Srácok! Most már nagyon érdekel, összefoglalná nekem valaki, hogy miért "imádjátok" úgy KITFISTO-t???
C.
Képzelem, na de mégis...? Barcafan, és egyesek már a kivégzését tervezik, ez azért felettéb érdekes, mit tett szerencsétlen???Charlie írta:Hosszas,áldozatos munkával a szívünkbe dobta magát!Silvanus írta:Srácok! Most már nagyon érdekel, összefoglalná nekem valaki, hogy miért "imádjátok" úgy KITFISTO-t???
C.
Nekem van.Rivaldinho írta:skacok, van valakinek skype-ja? nekem van és ha másnak is van , vegyen fel partnernek : adaki2004 ( ez egy netes telefon.)
Maradj ott, ahol vagy! Engem meg felejts el! Úgysem láttad - szinte - soha, amit csináltam. Vége! Lezárva! Csak a zöld szint tüntesse el valaki az eredeti nickemről...Rivaldinho írta:Red! te mekkora egy bugyibuci vagy! vazzeg.... mindenkit csak b*szogatni zudsz! nekem se a kedvencem Kifestő, de hogy neki így is , úgy is rossz lesz.... ezt állítani kicsit merész! Aztán már régebben is észrevettem hogy utálod Enrique-t , de hidd el hogyha egy vokolást tartanánk valószínűleg Enrique munkáját becsülnék a fórumozók jobbra!
Persze, hogy bosszantó, de azért jó tudni, hogy azért olvassák a leveleinket, MERT EDDIG EGYETLEN SZÓ SEM VOLT ARRÓL, hogy leadják, most pedig hogy beírtunk nekik vagy 100-an, mégis...Charlie írta:Mit szólnánk?Nem élőben adják szval bosszantó.
C.