Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt honnan tudod?Ronaldinho_80 írta: és lepasszolják Andrea Pirlot a Chelseanek.....
ja de sukár fiúsocio66 írta:nyilván nem foglepedéke van,hanem valami komolyabb gond..
a mosolyával nincs gond..
Fecooo írta:valld csak be nyugodtan, h te voltálBoixos írta:******![]()
a Farkasok fogjanak össze
Forza Lupi!
valld csak be nyugodtan, h te voltálBoixos írta:melyikőtök volt?
Opciós joga volt a bordónak rá. Ha akarta a Bordeaux megvehette 15 millióért, meg is vette... azért adták az opciós jogot, hogy ne ők állják a srác fizetését. nem számoltak vele, hogy ilyen jól nyomja majd és kicsengetik érte a pénztpiton írta:Az biztos. Nem értem mért nem csaptak le rá, de ha nem is a Milan akkor vmi más nagyobb csapat.
Az biztos. Nem értem mért nem csaptak le rá, de ha nem is a Milan akkor vmi más nagyobb csapat.darmian írta:. Valszeg mostmár tényleg lesznek változások a csapatnál.. generációváltás. csak hát ebben Gouffy elvesztése nagy cumi
Nem segédedző, sportigazgató. Ő hozta a csapathoz Kakát, Patot.. utóbbi évek legjobb igazolásai voltak, szóval ő befogja építeni a fiatalokat. Valszeg mostmár tényleg lesznek változások a csapatnál.. generációváltás. csak hát ebben Gouffy elvesztése nagy cumiHouse írta:Ancelotti segédedzője volt, jó futballista, Milanban vonult vissza. Nagy esélyekkel néznek felé a Milánóiak.menczel írta:Szeri ntem a Milan minket akar majmolni azért hozott egy vadonatuj edzőt(már ha az, mert bevallom férfiasan azt se tudom ki ő).
De sokkal jobban jártak volna szerintem ha Rijkaardot viszik oda. Játszott náluk + letett már valamit az asztalra, lenne régi ismerőse is
Nemértem miért lesz neki jobb ott, mint Udinében volt... Mehetett volna akár a Milan-ba, akár a Juvébe. Mindkettő leakarta igazolni úgy hallottam. Lehet nem voltak elég komolyak a szándékaik.palesz77 írta:Quagliarella UdineseNapoli
akkor sz.tem Lavezzi elmegy a nyáron
forrás: http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2299
Már kinevezték a Chelsea trénerének Ancelottit!Sanama írta:Ez komoly? Ancelotti hova fog most menni? csak nem Real Madrid? :O
Nem igazán ofglalkozok Olasz focival,mondjuk már évek óta ez a szitu,hogy el kellett volna küldeni,de azért mégis meglepett.
Chelsea lesz az...Sanama írta:Ez komoly? Ancelotti hova fog most menni? csak nem Real Madrid? :O
Nem igazán ofglalkozok Olasz focival,mondjuk már évek óta ez a szitu,hogy el kellett volna küldeni,de azért mégis meglepett.