Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én nem tudok róla, de amint hivatalos lesz itt megtalálod a hírtforlán10 írta:
Ok. Kösz. Bocs, csak két netes oldalon is az van h: "mascherano a barcában-lapértesülés".
Ok. Kösz. Bocs, csak két netes oldalon is az van h: "mascherano a barcában-lapértesülés".gygerike írta:Elég ha csak a főoldalt nézedforlán10 írta:Bocsi, de neten már annyi mindent olvastam. Most ideigazolt már Mascherano?Egyébként még nem , sőt most nagyon hír sincs róla. A tegnapi Hodgson nyilatkozat óta csönd van szerintem
Elég ha csak a főoldalt nézedforlán10 írta:Bocsi, de neten már annyi mindent olvastam. Most ideigazolt már Mascherano?
2 éve volt idő és lehetőség arra, hogy Pedro kifusson-fokozatosan, szépen. Most nincs időnk ilyesmire. Kevesen vagyunk ehhez. Ezt felejtik el sokan.gy írta:Szerintem ha bármihez, akkor épp ehhez remek szeme van Pep-nek, hogy meglássa a kicsikben a lehetőséget, és jól használja/beépítse őket.csababarca írta:Pep ebbe a fiatalokat muszáj játszatni felfogásba fog belebukni.
Ne feledjük, 2 éve Pedrito a kutyának sem kellett, ha nem Pep az edző, tán szerződést sem kap, és most látjuk mi lett belőle... Világbajnok labdarúgó, és nem csak labdaszedőként volt ott Afrikában...
Az biztos,hogy Pep meglátja,hogy kiben van megfelelő tehetség,de ugyanerre épít Wenger is,aki mint láthattuk nem sok mindent ért el az utóbbi években ezzel a felfogással az Arsenal edzőjeként. Szép dolog a tehetségek felfedezése,a fiatalok beépítése,a saját nevelésű játékosokra való támaszkodás,de ennek is megvan a határa. A foci egyik szélsősége a reál és a chelsea,akik a saját nevelésekre egyáltalában nem építenek,csak igazolnak orrba-szájba. A másik szélsőség pedig az Arsenal,ahol csak a fiatalok játszanak,igazolás alig van,ha van,akkor az is egy tehetség,de nem egy kiforrott játékos.gy írta: Szerintem ha bármihez, akkor épp ehhez remek szeme van Pep-nek, hogy meglássa a kicsikben a lehetőséget, és jól használja/beépítse őket.
Ne feledjük, 2 éve Pedrito a kutyának sem kellett, ha nem Pep az edző, tán szerződést sem kap, és most látjuk mi lett belőle... Világbajnok labdarúgó, és nem csak labdaszedőként volt ott Afrikában...
Teljesen jogos, vegyük példának Messi esetét...Chino írta:
Abidalt pedig nem kellene bukónak elkönyvelni. A válogatottban tényleg pocsékul játszott ott, de a válogatott és a klubcsapat -nem egyszer láthattuk- ég és föld.
csababarca írta:Pep ebbe a fiatalokat muszáj játszatni felfogásba fog belebukni. Megint a makacssága. Nem látja hogy nagyon szűk a keret? még a középpályát megértem,jó játszassa a két fiatalt,ha szükség hozza. De középhátvéd pozícióban is kevesek vagyunk. Milito bármikor megsérülhet, Puyol se fiatal már,Abidal középen bukó. Ott egyedül Piqué a biztos pont.
Pár napja írtam,hogy elkezdhetjük elkönyvelni, hogy nem érkezik senki. Akkor sokan lehurrogtak, de most még jobban megerősödött bennem ez,olvasva Pepet.
gy írta:Szerintem ha bármihez, akkor épp ehhez remek szeme van Pep-nek, hogy meglássa a kicsikben a lehetőséget, és jól használja/beépítse őket.csababarca írta:Pep ebbe a fiatalokat muszáj játszatni felfogásba fog belebukni.
Szerintem ha bármihez, akkor épp ehhez remek szeme van Pep-nek, hogy meglássa a kicsikben a lehetőséget, és jól használja/beépítse őket.csababarca írta:Pep ebbe a fiatalokat muszáj játszatni felfogásba fog belebukni.
Ebben teljes mértékben egyetértek.barca99 írta:hogy ha Pep, aki nap, mint nap dolgozik az atletic-os srácokkal, azt látja, hogy megfelelnek a szintnek (márpedig látta Pedro-nál és Busquets-nél is), akkor én ezt elfogadom, és elhiszem neki, hogy legalább annyira hasznosak lesznek, mint Özil lett volna.
Ebben van igazság,de nem biztos hogy konkrétan padra jönne azbali 15 írta:Hogyha már megváltunk Toure-tól akkor már igazoljunk már valakit a helyére. Vagy a kispadra. Bár Mascherano 26 évesen ne padozzon.
Ez az Ibrás sztori baromság.Mikaos írta:Másrészt jönnek a szokásos City-ajánlatok, meg
csere-ajánlatok. Szerintem Robinho-Tevez-Adebayor nem ér annyit
együtt, mint Ibrahimovic. A 3 legbutább focista kb., aki nagycsapatba beférhet,ráadásul mind 1 csapatot "erősítenek".
Remélem, meg leszünk védve tőlük.
Sajnos nem Pep kreativsagan mulik, hanem Mascheranoen, hogy eppen hol tud jatszani... Ezert favorizalnam Banegat, de o szoba se jott eddig, ugyhogy tobb szot nem is erdemel.Chino írta:. Nkem sem a szívem csücske az argentín, de ha jön szvsz sok alternatíva lehet a kp-n. Annál kreatívabbnak képzelem Pep-et,hogy ne csak azért hozzassuk az argentint hogy legyen Serginek cseréje.
El tudom őket képzelni egyszerre is a pályán vagy hasonló felállásokat.
1. Yaya akart távozni, nem lett elküldve szóval nem olyan egyszerű a dolog.kennyke04 írta:hajrá, cáfolj rám! miért hülyeség? lehozta több cikk is, hogy a család nem érzi jól magát Angliába, mert nem tudják a nyelvet meg esik az eső. Milyen szép is lehet azért nálunk, napsütés, tengerpart, spanyol nyelv... hm... Csupa szív játékos, de nem való ide + Hleb+15millió egy Yaya helyére padra? kezdőbe? akkor Yaya maradhatott volna... ezerszer jobb alternatívák vannak, ez csak a Poolnak éri meg...tudomka958 írta:azért mert nem ismered még nem kellene hülyeségeket írni...
hajrá, cáfolj rám! miért hülyeség? lehozta több cikk is, hogy a család nem érzi jól magát Angliába, mert nem tudják a nyelvet meg esik az eső. Milyen szép is lehet azért nálunk, napsütés, tengerpart, spanyol nyelv... hm... Csupa szív játékos, de nem való ide + Hleb+15millió egy Yaya helyére padra? kezdőbe? akkor Yaya maradhatott volna... ezerszer jobb alternatívák vannak, ez csak a Poolnak éri meg...tudomka958 írta:azért mert nem ismered még nem kellene hülyeségeket írni...
OFF:BraunA írta: Fantic írása, rád nézve építő jellegű...
Arteta szóba sem kerültRinku írta:Lehet szépíteni, nem szépíteni a dolgokat, ha nem jön Mascherano, akkor nagy gáz lesz! Tourét muszáj pótolni! És Az is baj, hogy se Özil, se Fabregas nem jött... Artetáról tudtok valamit?