Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát ezért bátorkodtam megkérdezni hogy ki tud róla valamit!!Zozzy 5 írta:Biztos akkor én ismerem rosszul Piquet, de sztem nem vmi nagy számLegalábbis anynira biztos nem, hogy Puyol és Thuram mellett rá háruljon a belső védő poszt összes felelőssége. Ideje zsebbe nyúlni, és vmi klasszis védőt igazolni.
Kb 1 hónapja nyilatkozta, hogy 20 nap múlva dönt a sorsáról...Abidalról mér nem beszél senki???
Kb 1 hónapja nyilatkozta, hogy 20 nap múlva dönt a sorsáról...Abidalról mér nem beszél senki???
Piqué sztem is jó lenne, Barca nevelés és még nagyon fiatal.grecki írta:Ha mégsem jönne össze, akkor Piqué megszerzését favorizálnám...
Terry, Lampard és Robben pedig megkapták/hamarosan megkapják a szerződés-hosszabbítás részleteit. A sevcsenkói és ballacki fizut viszont elfelejthetik, mert annyit nem kapnak...
ok én is erre gondoltam hogy ezért csak őket irtad csak nem volt elég egyértelmű!ozsimiki írta:Ádám! Lio jól gondolja![]()
![]()
Őket azért nem soroltam,mert 100000000000% hogy maradnak,ez megkérdőjelezhetettlen mindenki számára úgy véltem,úgy vélem...ellenben Ronnie,Eto'o,és Deco távozásával rengeteg pletyka kezdődőtt,ezért írtam,hogy csak Deco volt az akivel kapcsban bizonytalan lettem,mert előző kettőben tuti voltam,h marad...
Ők a csapatnak olyan tagjai, akik semmi pénzért nem eladók, és foggal körömmel ragaszkodik hozzájuk a klub. Gondolom ezért nem is sorolta őket Miki..Ádám02 írta:Puyolt Messit meg Xavit kihagytad vagy most csak pont rájuk gondoltál???ozsimiki írta:Már elég régóta tudni lehet,hogy a Csapat Gerince maradCsak jöttek sorban a kacsák,és akkor ismét téma,h ki mit szeretne,kinek a helyére stb... persze jó dolog eljátszani bizonyos gondolatokkal,szóval egyáltalán nem baj,ha vki felsorolja kiket milyen posztra akarna...
De ami nagyon valószínű,hogy Ronnie,Eto'o,Deco maradAhogy azt a vezetőség jópár hete hangsúlyozta is! Bevallom én csak Decoval kapcsban voltam bizonytalan...
Puyolt Messit meg Xavit kihagytad vagy most csak pont rájuk gondoltál???ozsimiki írta:Már elég régóta tudni lehet,hogy a Csapat Gerince maradCsak jöttek sorban a kacsák,és akkor ismét téma,h ki mit szeretne,kinek a helyére stb... persze jó dolog eljátszani bizonyos gondolatokkal,szóval egyáltalán nem baj,ha vki felsorolja kiket milyen posztra akarna...
De ami nagyon valószínű,hogy Ronnie,Eto'o,Deco maradAhogy azt a vezetőség jópár hete hangsúlyozta is! Bevallom én csak Decoval kapcsban voltam bizonytalan...
lionelmessi19 írta:Sztem sokan azért úgy gondolják, nyáron majd távozni fog Deco, és akkor majd jöhet a nagy dönping, kit igazoljunk helyére.Zozzy 5 írta:Lio, szerintem itt senki sem ringatta magát hiú ábrándokba attól, hogy esetleg benyögte Diego vagy Vaart nevét
Nem hinném,h Decot eladjuk. Egyrészt kellően motiváltnak látszik, másrészt maradni szeretne. A vezetőség is szeretné őt megtartani, és még komoly kérője sem akadt eddig, csak légbőkapott dolgokat olvashattunk.
Egyébként ha már ez is téma, és véletlen mégis előfordulna, h eladunk egy kp-t a hármasból, akkor nálam mindenképp Diego a befutó.
Sztem Vaartnál és Sneydernél sok jobb középpályás van ma a világon.
Sztem sokan azért úgy gondolják, nyáron majd távozni fog Deco, és akkor majd jöhet a nagy dönping, kit igazoljunk helyére.Zozzy 5 írta:Lio, szerintem itt senki sem ringatta magát hiú ábrándokba attól, hogy esetleg benyögte Diego vagy Vaart nevét
Nem mondtál. Lemaradt a kérdőjel a végéről. Egy kicsit félreértelmezhető volt az a mondat, ezért kérdeztem (volna).grecki írta:Mondtam én ilyet?lionelmessi19 írta: 2: Szerintem nem szoktam felelsleges, és semmit mondó hozzászólásokat írni. Te úgy gondolod
Nem szeretnék ebbe belemenni. Már megint. Kicsit elegem van, hogy állandóan besérülsz olyan dolgokon, amin nem feltétlenül kellene...
Mondtam én ilyet?lionelmessi19 írta: 2: Szerintem nem szoktam felelsleges, és semmit mondó hozzászólásokat írni. Te úgy gondolod
1: Erre nincs semmi szükség!grecki írta: (1) De ha gondolod, akkor inkább ezentúl mindig csendben helyeselek neked. Jó lesz így?
(2) UI: A semmitmondó, felesleges hsz-ekről meg inkább nem neked kellene engem kioktatnod.
Na peace.