Samuel Eto'o #3
- Chino
- Llegenda del Barça
Az hogy kinek mi lenne a legjobb sztem csak ők tudják. Leginkább Samu hozzáállása a kérdés, mert egy motiválatlan játékos nem lesz jó egy kiélezett bajnokságban. Ezért kellene már az ő véleményét is "hallani". Idáig csak a ködösítés ment vele kapcsolatban, úgyhogy nem lehet hibáztatni az embereket azért mert leírják a véleményüket és nem lehet sületlenségnek nevezni mert még jóformán semmit nem tudunk. Szóval nem biztos, hogy a vezetőségben van csak a hiba, így ne ítéljünk el senkit aki Samu távozását látja ideálisnak. (persze csak normális keretek között)
Forca Barca!!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt hittem, abban reménykedtem, hogy hatnapos szabadságom ideje alatt valami változni fog Samu esetében, elsősorban itt a fórumon. Sajna, ez hiú ábránd volt a részemről.
Mindenki ugyanazokat a frázisokat puffogtatja, ezredszerre is. Semmi új hír, semmi új információ, de itt nagyon sokan, nagyon magabiztosan nyilatkoznak meg. Tényeket közölnek, csak tudnám honnan, miből, kitől? Ugyanis ebben a kérdésben leginkább érintett 3 személy eleddig nem szólalt meg: sem Samuel Eto'o, sem Pep Guardiola, Sem Aitor Beguiristáin.
Csupán újságírók feltevésein tudtok csámcsogni, de ezt teszitek immár 5 hete. Feltevéseket, elképzeléseket állítotok be valósnak, és ez alapján ítélkeztek.
A Villa ér-e 50 milliót című történettel nem is érdemes foglalkozni, mert közröhej tárgyát képezheti ez a megállapítás. Az én gondolataim szerint a 40 millió is kimondottan sok, és árán felül van.
De kérdem én: mi alapján ítélitek meg a Valencia vezetőségét? Ők az eladók, mi a vevők vagyunk. Innentől kezdve az árát ők szabják meg, nincs miről beszélni. Zárójel bezárva, de szorosan a Samu - témához kapcsolódik, így talán nem OFF.
Visszatérve kameruni gólvágónkhoz. Semmiféle megdönthetetlen érvet eddig nem sikerült felhozni, így nem látom értelmét a cserének. Ebből kifolyólag én továbbra is bízom a pozitív végkifejletben: aza DV is marad a helyén, és Samu is! Mindenkinek ez lenne a legjobb.
Szerintem.

Mindenki ugyanazokat a frázisokat puffogtatja, ezredszerre is. Semmi új hír, semmi új információ, de itt nagyon sokan, nagyon magabiztosan nyilatkoznak meg. Tényeket közölnek, csak tudnám honnan, miből, kitől? Ugyanis ebben a kérdésben leginkább érintett 3 személy eleddig nem szólalt meg: sem Samuel Eto'o, sem Pep Guardiola, Sem Aitor Beguiristáin.
Csupán újságírók feltevésein tudtok csámcsogni, de ezt teszitek immár 5 hete. Feltevéseket, elképzeléseket állítotok be valósnak, és ez alapján ítélkeztek.
A Villa ér-e 50 milliót című történettel nem is érdemes foglalkozni, mert közröhej tárgyát képezheti ez a megállapítás. Az én gondolataim szerint a 40 millió is kimondottan sok, és árán felül van.
De kérdem én: mi alapján ítélitek meg a Valencia vezetőségét? Ők az eladók, mi a vevők vagyunk. Innentől kezdve az árát ők szabják meg, nincs miről beszélni. Zárójel bezárva, de szorosan a Samu - témához kapcsolódik, így talán nem OFF.
Visszatérve kameruni gólvágónkhoz. Semmiféle megdönthetetlen érvet eddig nem sikerült felhozni, így nem látom értelmét a cserének. Ebből kifolyólag én továbbra is bízom a pozitív végkifejletben: aza DV is marad a helyén, és Samu is! Mindenkinek ez lenne a legjobb.
Szerintem.

- miihii
- KHAL
1.Olvashattad a Kollega hsz-ét,amíre írtam.Elég lekezelően írt Samuról,h nem tett ő annyit...Erre reagálva,de ettől függetlenül is én úgy gondolom,h Villa nem tett le annyit az asztalra,h mi kifizessünk érte 50-et.Azért írom,h mi,mert ugye más klubok előbb tesznek le ennyit vkiért,mint a BARCA.ÉS nem érzem azt,h pont az ő esetében kellene ezt elkezdenünk...gergo9 írta:...miihii írta: ...
2.Én akkor sem értem,h miért kell ezt ennyire komolyan venni.AMíg a játékán nem látszik meg,addig felőlem lehet a szíve a Kiskunhalasé is!Amíg ilyen teljesítményt nyújt,addig legyen csak a mi zsoldosunk!Fel van fújva az az ominózus nyilatkozat.Ez nem azt jelenti számomra,h semmilyen érzelmi kötődése nincs velünk.
Példa:
Nekem mondjuk nagy álmom,h cipész legyek,ez a szívem munkája.De mivel úgy alakult,h cukrászként jobbat tudok nyújtani,akkor cukrász leszek.És attól,h cipész szeretnék majd lenni,attól még szerethetem a cukrászságot is,nem?

3.Nemtom milyen összegről van szó,de kétlem,h ilyen 13-14 méterről.Azért nem hinném,h ennyire ostoba lenne.Főleg,h végig is akarná vinni,ha mégis ilyen magasságokban gondolkodna.Főleg nálunk,a közismerten pénzszóró BARCELONA-nál

Sajnos ezt egyikünk sem tudja,így csak egyéni gondolatok alapján tudjuk megfogalmazni a témával kapcsolatos véleményünket.
4. Tavaly Pep tette létszám felettivé,szal ki akartuk tenni.Idén,a szezon végén egyből elkezdtünk csatárt keresni,és nem feltétlenül Samu mögé a padra/mellé.Ez nekem nem azt sugallja,h azért van a hercehurca,mert Samu akar elmenni.LEhet,h most már ő is lassan belátja,h nem akarják itt látni,így jobb lenne,ha távozna.De ez nem azt jelenti,h menni akar mindenképp és ezért akarjuk a helyére Villát.
Az a baj,h odáig fajult a dolog,h Eto'o mindenképp meg lesz már bélyegezve.Mivel senki sem tudja,h mi zajlik a háttérben,az újsághírek alapján foglalnak állást sokan.
-írták,h borzasztó igényei vannak.Sokan ezért fújnak rá.Pedig nem tudjuk mennyi az annyi!Ha tényleg csak a gigafizu érdekli,akkor miért nem ment el a sztratoszféra lóvéért a Citybe?Ha a MAllorcán kívül semmi sem érdekli,akkor gond nélkül itt hagyhatott volna minket,nem?
-írták,h maradni akarna.Egyből az jött,h a cserépedény biztos meg akarja szívatni a klubot,h jövőre ingyen elmenjen,így visszaadja a meghurcolását.
-írták,h elmenne.Na,a 'csög zsoldos,kibújt a szög a zsákból.Ha ennyire nem akar ittmaradni,akkor húzzon is el.
Sorolhatnám még az éppen lejövő hírek alapján írt kommenteket.A lényege az,h olyan helyzetbe került Samu,h nem fog tudni jól alakulni a helyzete.Mindenképp lesz egy nagy rakás ember,aki savazza 1000el.Pedig -sokadszor- NEM TUDJUK,H MI AZ IGAZSÁG!
5.Ezt is csak a Kollega felvetésére jegyeztem meg,mert olyan szépen bedobta érvnek,h menjen is Samu,mert Pep szerint aki sokáig van egyhelyben,elpuhul.És ezzel probáltam felvilágosítani,h azért ne vegyük már készpénznek,amit mondott...De persze semmi bajom az említettekkel,csak példálóztam velük.És tudom,h a pénz nem fog a klub és közéjük állni

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Oké, de akkor miért tárgyalunk Villáért? Ha marad Eto'o, nem hinném hogy Laporta kiadna 1 másik középcsatárra 40 milliókat... + ugye még Keirrison is. 4 középcsatár? Vagy ha Bojant nem vesszük ide, akkor is 3.Fecooo írta:Miihii egyetértek, nagyon jól rátapintottál a lényegre!
lehet, h az egész csak egy cirkusz, lehet, h közben már mindent elintézett Samu és Txiki és csak röhögnek az újságírókon... nyugtával dícsérjétek a napot. továbbra is azt mondom, ide nem kell más csatár, mint Samu, majd Bojan addigra kikupálódik és hiszem, h méltó utódja lesz!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
1.Hát az a gáz hogy ebben a helyzetben muszáj lesz kifizetni az árát ami lehet 50millcsi vagy pár opcióval kevesebb hogy ne legyen minőségi változás a tavalyi csapathoz képest. Megjegyzem Villa sztem minőségi javulást is hozna a csapathoz. Mint rtam is már Eto'o nem lehet opció következő évre. Nem hiszem hogy ami megy két év óta az mind újságírói kitaláció.miihii írta: 1.Miért,Villa tett annyit,h muszáj legyen 50ért megvenni?![]()
2.Na és ha a szíve csapata a Mallorca lenne?Ez mostanában lett nagy vesszőparipa!Pedig ez ha igaz,akkor eddig is így volt és mégis mennyit köszönhetünk neki?!Ebben az 5 évben ontotta a gólokat és a játékára -pár mecccstől eltekintve- nem lehetett panasz.Nem érződött rajta,h álma a Mallorca,a BARCA meg le lenne ...Szal hagyjuk már ezt
![]()
3. Mennyi fizetést?Ha ilyen jól tudod,amit SENKI MÁS közülünk,akkor mondd el légyszi.Egyetlen egyszer sem lett kimondva,h milyen fizetési igénye lenne Samunak a jövőben.Újságírók találgatásait olvashattad,amit mindenki készpénznek vett.![]()
4. El is akar menni?Ezt hol nyilatkozta?Linket please!Ez is csak újságírói okoskodás.Az ügynöke nyilatkozta,h maradni akarna!Bár ez sem készpénz,mert simlisnek tűnik a csóka.De akkor sem TUDJA szerintem közülünk senki, h mi az igazság,ki mit és miért akar.Csak amilyen stílusban meg vannak írva a cikkek Eto'oról,ezt sugallják az újság- ill. hírszerkesztők!Tehát TUDNI VÉLIK!![]()
5.Ha Pep nyilatkozatát szó szerint kéne vennünk,akkor mit keres itt még Puyol,Xavi?
2. Itt nem azzal van a gáz hogy számára legkedvesebb csapat a Mallorca mert ezt meg is lehet érteni hanem a mondat másik felével hogy a "Barcában csak dolgozom" ez semmiféle érzelmi kötődést nem mutat a klubhoz amiben 5éve tolja. És ne írjunk már hülyeségeket hogy az újságírók kényszerítették ki ezt belőle.(ez nem rád vonatkozik:D) Ezt ő tudatni akarta mindenkivel teljesen érthetetlen módon, amivel sztem sok szurkolót maga ellen fordított köztük engem is. Ezen kívül is voltak nyilatkozatai amik nem tetszettek de ez a csúcs. Teljesítményére nem lehetett panasz ősszel , tavasz az már elég közepes volt. Kiváló zsoldosteljesítmény nem több.
3.Az kétségtelen hogy semmi hivatalos cucc nem láttot napvilágot követléseit illetően de 9milliót kap jelenleg(asszem), 2éve nem sikerül megegyezni vele szted reális követelései vannak a fizetését illetőleg? 1-2 milliós emelésbe vszínűleg bele menne a klub de vszínűleg ennél jóval többről van szó. Nem véletlen hogy senki sem akarja leigazolni még az olajat f0só arabok sem akarják megadni követeléseit de erről volt cikk már itt is biztosan olvastad.
4.Hát túl sok cikk látott napvilágot ezzel kapcsolatban ahhoz hogy ne legyen benne vmi. Csak parázik hogy ha lead egy ilyen nyilatkozatott és továbbra sem kell majd egyetlen csapatnak sem akkor bajba kerülhet. Nagyon kíváncsi vagyok ha elkerül innen bárhova akkor biztosan jól ki fog nyílni a szája és majd mit mond erről az egész hercehurcáról. Csak amíg nem biztos semmi sem addig csak lapul.
5. Hát azt gondolom hogy más a saját nevelés mint a bárhonnan érkező játékos. Xavi meg Puyi kb ingyen elfocizna a Barcába. Nem is igazán volt probléma a szerződésükkel kapcsoltban sosem.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Érdekes lenne ha Eto'o a Milánban kötne ki. Újra együtt játszana Ronival 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Entrenador del Barça
Guddy, Thuram, Zambrotta, és Saviola visszajött kölcsönből. Lényeges távozók Larsson, Van Bommel, esetleg még Gabri.barka írta:... de azért kicsit tartok attól is, hogy nehogy ugyanabba a hibába esünk, mint 2006 után amikor a klub szinte senkit nem igazolt, és nem is nyertünk semmit.
Nem az igazolásokkal volt probléma, hanem fejben szállt el a csapat.
Megkérek mindenkit, ne írja le, h Eto'o távozni akar, amíg egyáltalán nem lehet tudni, mi is a szándéka. Egyébként meg ahogy lejjebb leírtam, sztem csak arra vár, h mi lesz Villával, ez pedig teljesen érthető taktika a részéről.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
- barka
- Jugador del Barça
Elég fárasztó már ez az Eto' ügy. Mindig írnak valamit,de már hónapok óta nincs semmi konkrétum. Igazán nyilatkozhatna már Eto' is valamit, mert az ember végképpen nem tudja, hogy mi van vele ( maradni akarok, menni akarok stb... ). Pedig én jobban örülnék, hogy ha maradna,mint ha kifizetne a klub 50 millió eurot Villaért, vagy akár többet is, aki semmivel sem jobb mint Eto', sőt néha szerintem sokkal önzőbb is. Ráadásul a fizetése már kezdésként megközelítené azt amit Samu most keres a klubnál.
Amúgy meg úgy érzem, ha a Madrid nem tesz be ezzel az iszonyatos irrealis áraival már rég a Barca játékosa lenne, sokkal csekélyebb összegért.
Teljesen megértem a Barcát, hogy nem költekezik óriási összegeket, de azért kicsit tartok attól is, hogy nehogy ugyanabba a hibába esünk, mint 2006 után amikor a klub szinte senkit nem igazolt, és nem is nyertünk semmit.
Hajrá Barca!!
Amúgy meg úgy érzem, ha a Madrid nem tesz be ezzel az iszonyatos irrealis áraival már rég a Barca játékosa lenne, sokkal csekélyebb összegért.
Teljesen megértem a Barcát, hogy nem költekezik óriási összegeket, de azért kicsit tartok attól is, hogy nehogy ugyanabba a hibába esünk, mint 2006 után amikor a klub szinte senkit nem igazolt, és nem is nyertünk semmit.
Hajrá Barca!!
Ha ennyire szereti a Mallorcát akkor engedhetne a vizetéséből. és akkor visszamehetne. De ha az ügynöke meg ő is ilyen.. Akkor nem lehet mit tenni. Meg amúgy is el akar menni. De már ha az Unitednek se kell mivel magas fizetés kell neki... Észhez térhetnének már mert ha jövőre ingyen elmegy akkor nem fog ekkora fizetést kapni mint most.
-
- Entrenador del Barça
Nekem is a hajam égnek áll, amikor előkerül ez a "Barça csak munka" szöveg. Bárki bármit nyilatkozik, abból jól nem jöhet ki. Csak 1 példa Samuval:
1. Szívem a Mallorcáé, a Barça csak munka. (nem beszél mellé)
2. Még soha nem hallottam a Barcelonáról, de mindig itt akartam játszani. (benyalós)
Kb ezt a kétfélét lehet nyilatkoznia egy játékosnak az (új) klubjáról, ami után aztán igény szerint lehet utálni. Az egyetlen fegyver, ha csendben marad valaki, de azt elég nehéz úgy, hogy összes újságíró az arcába nyomja a mikrofont, diktafont, meg minden hangrögzítésre használható eszközt, ami mozdítható. Szóval vagy némasági fogadalom, vagy le kell kapcsolni az internetet.
1. Szívem a Mallorcáé, a Barça csak munka. (nem beszél mellé)
2. Még soha nem hallottam a Barcelonáról, de mindig itt akartam játszani. (benyalós)
Kb ezt a kétfélét lehet nyilatkoznia egy játékosnak az (új) klubjáról, ami után aztán igény szerint lehet utálni. Az egyetlen fegyver, ha csendben marad valaki, de azt elég nehéz úgy, hogy összes újságíró az arcába nyomja a mikrofont, diktafont, meg minden hangrögzítésre használható eszközt, ami mozdítható. Szóval vagy némasági fogadalom, vagy le kell kapcsolni az internetet.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Nemhát! Samu maradni fog!
Miihii egyetértek, nagyon jól rátapintottál a lényegre!
lehet, h az egész csak egy cirkusz, lehet, h közben már mindent elintézett Samu és Txiki és csak röhögnek az újságírókon... nyugtával dícsérjétek a napot. továbbra is azt mondom, ide nem kell más csatár, mint Samu, majd Bojan addigra kikupálódik és hiszem, h méltó utódja lesz!
- miihii
- KHAL
1.Miért,Villa tett annyit,h muszáj legyen 50ért megvenni?House írta:Etoo koránt sem tett annyit, hogy muszáj legyen itt tartani. Ráadásul úgy hallottam, az idényben azt nyilatkozta, h a szíve még mindig Mallorcáé. Bár sztem kacsa, de el tudom képzelni ezt róla. ennyi fizetést adni neki? Ráadásul el is akar menni? Isten hírével!
Amúgy Pep azt nyilatkozta, hogy nem jó ha valaki túl sokáig kötődik egy klubhoz, mert elkényelmesedik.

2.Na és ha a szíve csapata a Mallorca lenne?Ez mostanában lett nagy vesszőparipa!

3. Mennyi fizetést?Ha ilyen jól tudod,amit SENKI MÁS közülünk,akkor mondd el légyszi.Egyetlen egyszer sem lett kimondva,h milyen fizetési igénye lenne Samunak a jövőben.Újságírók találgatásait olvashattad,amit mindenki készpénznek vett.

4. El is akar menni?Ezt hol nyilatkozta?Linket please!Ez is csak újságírói okoskodás.Az ügynöke nyilatkozta,h maradni akarna!Bár ez sem készpénz,mert simlisnek tűnik a csóka.De akkor sem TUDJA szerintem közülünk senki, h mi az igazság,ki mit és miért akar.Csak amilyen stílusban meg vannak írva a cikkek Eto'oról,ezt sugallják az újság- ill. hírszerkesztők!Tehát TUDNI VÉLIK!

5.Ha Pep nyilatkozatát szó szerint kéne vennünk,akkor mit keres itt még Puyol,Xavi?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
Nem értem, az új cikk miért írja tényként, h Eto'o távozni akar. Sehol egy szó nem volt erről, míg az ellenkezőjéről igen, igaz, még szezon közben. Ettől még elképzelhető, csakhogy szerintem teljesen egyértelmű, h Samu arra vár, h mi lesz Villával. Ha jön, ő megy, mert biztos, h számottevően kevesebb lehetőséget kapna. Ha Villa mégsem jön, amire most nőtt az esély, akkor meg marad, mert a Barcának szüksége lesz rá, és neki is a Barcára. (Nem nagyon tud máshova menni) Egyébként nagy gond nem lenne, ha ez a Keirisson gyerek tényleg olyan jó és beválik. Villa meg max csak jövő nyáron kerül hozzánk.
2006. május 17., 2009. május 27.,
Ha Eto'o nem tett annyit ,akkor ki ? Eto'onak a sikerekben ugyanolyan nagy szerepe volt és van,mint mondjuk Xavinak vagy Messinek,vagy Puyolnak. Az,hogy a karrierje szempontjából a Mallorca kulcsfontosságú volt - mert ha a real-on múlik,akkor Eto'o eltűnt volna a süllyesztőben- és mert az az igazi első csapata,ahol az első sikereit elérte. Ő szereti azt a klubot,ott is szeretik,még ha másik mezben játszik is. Az,hogy megtiszteli azt a klubot,amelyik megmentette a karrierjét egy becsülendő dolog.Viszont Eto'o profi és profi módjára teszi a dolgát a Barcában. Az a szánalom,amikor valaki fikázza XY-t hogy benyal egy klubnak ( legyen az reál vagy Barca) és ugyanakkor megszólja Eto'o-t mert ő kiáll amellett a klub mellett,ahol játékossá érett. Azért mert ő sosem nyalt be,még teheti maximális odaadással a dolgát,mint ahogy tette is.House írta:Etoo koránt sem tett annyit, hogy muszáj legyen itt tartani. Ráadásul úgy hallottam, az idényben azt nyilatkozta, h a szíve még mindig Mallorcáé. Bár sztem kacsa, de el tudom képzelni ezt róla. ennyi fizetést adni neki? Ráadásul el is akar menni? Isten hírével!
Amúgy Pep azt nyilatkozta, hogy nem jó ha valaki túl sokáig kötődik egy klubhoz, mert elkényelmesedik.
Ja, és nem kel ingyen elengedni hosszabbítani kell vele és meg van oldva a dolog. 3 évet eltölt még nálunk,aztán levezet a Mallorcában vagy előte még elmegy vmi arab csapatba megszedni magát. Ennyi.
- igeorgy
- Jugador del Barça
Az a baj, hogy a klubok úgy gondolkodnak, hogy ez a srác még jövőre is az egyik legjobb lesz, viszont ingyen máris szimpatikusabb, valamint arra is lehet apellálni, hogy jövőre az igényeiből is lejjebb ad, mivel muszáj lesz klubot találnia, majd 2-3 nagy bejelentkezik, akkor elkezdetik a licitet és egy city, chelsea, milan trió borítékolható.
Őszintén szólva én spec abban bízok, hogy elfogad egy barca szerződést még 3 évre, és nem értek egyet azzal, hogy elkényelmesedik (nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő, de akkor 2év múlva adjuk el Messit, Init, Puyolról nem is beszélve, egész évben lézeng, +már itt van több éve) ez nem rá jellemző, amit mond, azt meg az indulat mondatja vele, aztán gurít 30 gólt, Villát még nem vettük meg, lehet h már nyomják kínában a mezeket, de azért várjunk még vele, valamint nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy elég zsúfolt lesz a szezon és valljuk meg vékonyka a keret, van egy masszív kezdő 11+2,3 kiegészítő ember, a bajnoksághoz kiegyensúlyozott teljesítmény kell, ahhoz pedig egy adag szerencs és egy erős keret.
Őszintén szólva én spec abban bízok, hogy elfogad egy barca szerződést még 3 évre, és nem értek egyet azzal, hogy elkényelmesedik (nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő, de akkor 2év múlva adjuk el Messit, Init, Puyolról nem is beszélve, egész évben lézeng, +már itt van több éve) ez nem rá jellemző, amit mond, azt meg az indulat mondatja vele, aztán gurít 30 gólt, Villát még nem vettük meg, lehet h már nyomják kínában a mezeket, de azért várjunk még vele, valamint nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy elég zsúfolt lesz a szezon és valljuk meg vékonyka a keret, van egy masszív kezdő 11+2,3 kiegészítő ember, a bajnoksághoz kiegyensúlyozott teljesítmény kell, ahhoz pedig egy adag szerencs és egy erős keret.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Kellene ő egy csomó csapatnak, csak túl magasak az igényei... Márpedig ahogy őt, meg az ügynökét ismerem, nem fogják alább adni.MessiFan írta:De hát hova mennyen ha senkinek nem kell? Érdekes. Sokan mondják hogy a világ 1ik legjobbja (szerintem is) de mégse kell senkinek. Ha villa jön akkor vagy ki lesz szorítva vagy marad 1 évet és elmegy vagy elmegy ingyen valahova... Vagy most vagy soha. Villát nagyon eröltetik és meg is értem. De ha nem kell senkinek Samu akkor ennyi.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Entrenador del Barça
Nem értek veled egyet. Etoo koránt sem tett annyit, hogy muszáj legyen itt tartani. Ráadásul úgy hallottam, az idényben azt nyilatkozta, h a szíve még mindig Mallorcáé. Bár sztem kacsa, de el tudom képzelni ezt róla. ennyi fizetést adni neki? Ráadásul el is akar menni? Isten hírével!geridoss írta:És a szerződés hosszabbítás mond nektek valamit srácok? Meg kell egyezni vele! Egyszerűen muszáj!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- geridoss
- Director del Fútbol
És a szerződés hosszabbítás mond nektek valamit srácok? Meg kell egyezni vele! Egyszerűen muszáj!Varatrix írta:Egyetértek veled!Capon írta:Tegyük fel marad Eto'o és kitölti ezzel az utolsó évét is a szerződéséből. Jupi mindenki boldog lesz, hogy még maradt 1 évet. És utána mi lesz? Ingyen eligazolhat mivel már nem köti szerződés a klubhoz. Kurv@ jó lesz ezzel minden megoldódott.
Egyébként meg "tegye fel a kezét" aki el akarná küldeni Eto'o-t mert nem szereti és nincs vele megelégedve. Nem sok ilyet találnánk. Ezért sincs sok értelme azoknak a hozzászólásoknak amik úgy kezdődnek, hogy akik elzavarnák, elküldenék, elüldöznék Eto'ot...
Nem elüldözik Eto'ot.
Egyszerűen adja magát, el kell adni még most.
Nem lesz fiatalabb, lejár a szerződése.
Most kapjunk érte a legtöbb pénzt.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Egyetértek veled!Capon írta:Tegyük fel marad Eto'o és kitölti ezzel az utolsó évét is a szerződéséből. Jupi mindenki boldog lesz, hogy még maradt 1 évet. És utána mi lesz? Ingyen eligazolhat mivel már nem köti szerződés a klubhoz. Kurv@ jó lesz ezzel minden megoldódott.
Egyébként meg "tegye fel a kezét" aki el akarná küldeni Eto'o-t mert nem szereti és nincs vele megelégedve. Nem sok ilyet találnánk. Ezért sincs sok értelme azoknak a hozzászólásoknak amik úgy kezdődnek, hogy akik elzavarnák, elküldenék, elüldöznék Eto'ot...
Nem elüldözik Eto'ot.
Egyszerűen adja magát, el kell adni még most.
Nem lesz fiatalabb, lejár a szerződése.
Most kapjunk érte a legtöbb pénzt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
De hát hova mennyen ha senkinek nem kell? Érdekes. Sokan mondják hogy a világ 1ik legjobbja (szerintem is) de mégse kell senkinek. Ha villa jön akkor vagy ki lesz szorítva vagy marad 1 évet és elmegy vagy elmegy ingyen valahova... Vagy most vagy soha. Villát nagyon eröltetik és meg is értem. De ha nem kell senkinek Samu akkor ennyi.
- Capon
- Llegenda del Barça
Tegyük fel marad Eto'o és kitölti ezzel az utolsó évét is a szerződéséből. Jupi mindenki boldog lesz, hogy még maradt 1 évet. És utána mi lesz? Ingyen eligazolhat mivel már nem köti szerződés a klubhoz. Kurv@ jó lesz ezzel minden megoldódott.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
A city más célpont után néz (nyilván ebben benne van,hogy Tevez-t is akarják és Robinho-t sem adják el), a MU-ba sem fog meni,mert Ferguson megvette Owent és kijelentette,hogy befejezte az átigazolásokat.A Milán meg megveszi Fabiánót és kész. Eto'o a Barcában fog maradni,akár tetszik itt sokaknak,akár nem. Lehet persze nem szeretni- mondjuk én személy szerint nem tartom nagyra azokat a szurkolókat,akik egy olyan játékost üldöznének el,aki 2 BL döntőt fordított a klub javára, a bajnokságban pedig 5 idényből 4szer házi gólkirály volt- ,de azt el kell ismerni mindenkinek,hogy Eto'o-nál jelenleg jobb középcsatár nincs, legfeljebb egy szintű.
A fizetését illetően nagyon valószínű, ha kapna 0,5 vagy 1 milla emelést, beérné vele ugyanúgy,mint VV beérte.
Villa pedig olyan szempontból kell a csapatba,hogy akármilyen sérülés van, legyen MINŐSÉGI pótlás és persze egy hosszú szezonon keresztül pihentetni is kel la kulcsfigurákat. És ne jöjjön senki azzal,hogy nem engedheti meg magának a klub,h pl. Villa vagy Henry padozzon. DE IGENIS megengedheti! Ez a klub a triplázó,a BL győztes, minden szempontból a legjobb.Ha van olyan klub,amelyik ezt megengedheti,akkor az a Barca! Ez a négy csatár pedig Bojannal és a többi fiatallal az élen pedig garanciát jelentene a gólokra.
A fizetését illetően nagyon valószínű, ha kapna 0,5 vagy 1 milla emelést, beérné vele ugyanúgy,mint VV beérte.
Villa pedig olyan szempontból kell a csapatba,hogy akármilyen sérülés van, legyen MINŐSÉGI pótlás és persze egy hosszú szezonon keresztül pihentetni is kel la kulcsfigurákat. És ne jöjjön senki azzal,hogy nem engedheti meg magának a klub,h pl. Villa vagy Henry padozzon. DE IGENIS megengedheti! Ez a klub a triplázó,a BL győztes, minden szempontból a legjobb.Ha van olyan klub,amelyik ezt megengedheti,akkor az a Barca! Ez a négy csatár pedig Bojannal és a többi fiatallal az élen pedig garanciát jelentene a gólokra.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem akarok nagy hülyeséget mondani de nekem úgy rémlik Eto'o 9 milla körül keres. A keret top 3 legjobban kereső játékosa között van. Szóval nyilván nem 10 millióra akarja feltornázni a fizetését.geridoss írta:Már miért ne kereshetne 10 millió eurót is akár? Szerintem idén tett annyit a csapatért, hogy kijárjon neki a NEM KIS fizetés emelés... Nem tudom mennyit kér Eto'o, de hogy ennél nem többet, az is biztos... Laportáéknak pedig nem értem a zsugoriságát, Eto'o a világ talán legjobb befejező csatárja, én személy szerint sokkal többre tartom, mint pl: Villa-t, vagy Ibra-t, csak hogy a felmerülő két nevet nézzem...Ha elengedik egy ilyen "apró" kis hülyeség miatt, akkor nagyon nagyot csalódnék bennük. Valdes-nek megadták a fizu emelést... Gondolom nem kell részletezni hogy melyikük szolgálna rá jobban. Remélem itt tudják tartani Samut!2pac4ever10 írta:Szerintem meg kéne próbálni azt hogy maradjon. Egy kis fizu emelés most nem azt mondom h 10 millió eurót keressen de egy picit emelhetik. De remélem Samut nem csak a pénz érdekli...nagyot csalódnék benne!
Nem értem hova emelnétek a fizetését még. Messi 11körül keres nem kell nagy önkritika ahhoz, hogy belássa mennyit érdemel. Egyébként sem lehet minden játékosnak annyit adni amennyit kér, így nem lehet klubot fent tartani. A világ összes pénze nem lenne elég néhány embernek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi