Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vkp. poszton nem rossz elképzelés. Ha Henk akarja Mottát, akkor én reménykedem h belevonják az üzletbe mondjuk Madurot. Mondjuk 10 milla+Motta Maduroért.Vagy esetleg Snejdert.barca0417 írta:szerintem is nagy fogás lenne Sissoko, de én annak örülnék, ha ő is és albelda is jönne, mert kicsit kevés az 5 kp. ha lenne 6 +Marquez, sztem jobb lenne. Chivuval kapcsolatban remélem igazatok van, és tényleg kacsa a juvés hír, mert én nagyon örülnék neki. hátra még Abidalt, meg eladni Gio-t, Oleguert kitiltani még a városból is, és jó védelmünk lenne.
Mottát állítólag vinné Henk az Ajaxhoz. Ennek örülnék, mert jó helyre kerülne, és az Ajaxal sztem, nem árt ha jóban leszünk, mert sok tehetséges játékos került már ki onnan. csatár is mindenképpen kéne, mert lesz Afrika kupa, meg amúgy is....Saviola sajnos elmegy valószínű, Guddy-t addig kéne eladni amíg lehet, és én örülnék mondjuk Carew-nak.
mert nem lesz könnyű megfelelő támadót találni majd.
Sőt, biztos, hogy kacsaZozzy 5 írta:Szerintem is eléggé hápog...barca0417 írta:a topfoci szerint Chivu megegyezett a Juvéval. én szeretem a juvét, de azt szeretném ha Chivu idejönne.
ha chivu valóban megegyezett a juvéval, akkor még a héten eltörik a lábát a szurkolók. de eléggé kacsaszaga van ennek.barca0417 írta:a topfoci szerint Chivu megegyezett a Juvéval. én szeretem a juvét, de azt szeretném ha Chivu idejönne.
a traktoros parasztok már megegyeztek ameliával. nem hinném, h a padra vennék meg az argentint. egyébként sincsenek túlságosan eleresztve anyagilag.... sz.ar volt a termés.grecki írta:Remélem semmi, vigye csak Mussolini csapata.visca el barca írta: apropó. ustarival mi ujsag? nagy a csend körulotte, bár a lazio nagyon csapja neki a szelet.
Egy újabb vicc. Nem kell hinni az ilyeneknek. Mostanában főleg az olaszoknál rengeteg az ilyen:Kaka,Chivu,Zambi...barca0417 írta:a topfoci szerint Chivu megegyezett a Juvéval. én szeretem a juvét, de azt szeretném ha Chivu idejönne.
Mondtam én, hogy a Józsi beleillik?antiimperialista írta:Miért, Gudjohnsen beleillik? Lampard legalább jó játékos...
Miért, Gudjohnsen beleillik? Lampard legalább jó játékos...Enrique írta:Nekem aztán nem kell Lampard, teljesen rossz döntés lenne BCN-ba vinni, nem illik ő bele ebbe a játékba, amit a csapat játszik.
Nem örülnék neki.
Diegot már sokan említettük, tényleg jó lenne...Lampard egy klasszis, de szerintem nem ide való.aynas írta:lampard
hát a csávó 2-3 szor többet fut egy meccsen, mint deco és messziről 20-30 ról jobban lő bárkinél a jelenlegi barcelonából. ezt nem lehet vitatani
tény hogy nem egy cselkirály és már 28-29 éves
akit senki nem említ Diego a wederből. sztem inkább őt kellen idehozni
22 éves és deco posztjára tökéltes lenne. persze csak akkor ha deco elmegy.
én decot és ronit adnám el ha már vezéráldoztatokról van szó. helyettük pedig jöhetne diego vagy lampard illetve egy szélső queresma vagy robben.