Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez mind igaz amit leírtál róla, de sztem akkor sem a spanyol fociba valóCooltiszo írta:Lampard nagyon jó igazolás lenne, semmi hasonlóság nincs közte és Beckham között, a zátigazolását tekintve se lenne.
Lampard egy nagyon jó játékos, most van a zenitjén, és amivel a legnagyobb hasznára lenne a csapatnak a mentalitása. Igazi győztes típus, nem sérülékeny, jól lő távolról, hosszú passzai tökéletesek, technikás, és képes robotolni is. Én nagyon örülnék neki, az ő munkájával sok terhet levenne a csapatról, van elől elég mágus, ugyanakkor nem hiszem hogy összjátékban szegényebbek lennénk vele.
VictorValdes19 írta: inkább Quaresma
inkább QuaresmaCooltiszo írta:Lampard nagyon jó igazolás lenne, semmi hasonlóság nincs közte és Beckham között, a zátigazolását tekintve se lenne.
Lampard egy nagyon jó játékos, most van a zenitjén, és amivel a legnagyobb hasznára lenne a csapatnak a mentalitása. Igazi győztes típus, nem sérülékeny, jól lő távolról, hosszú passzai tökéletesek, technikás, és képes robotolni is. Én nagyon örülnék neki, az ő munkájával sok terhet levenne a csapatról, van elől elég mágus, ugyanakkor nem hiszem hogy összjátékban szegényebbek lennénk vele.
Nem, ide Deco helyett Fabregas kellene..........Csak a Barca! írta:Ezt én is olvastam. Ez tényleg nem egy egetverő összeg, ennyiért nekünk is jó lenne mondjuk Deco helyett. Jöbban örülnék neki mint a Lámpádnak.nb1.hu írta:Könnyen elképzelhető, hogy az Ajax a nyáron elveszti az egyik legnagyobb értékének tartott játékosát, a válogatott középpályást, Wesley Sneijdert. A 23 éves játékosért a Valencia akár 8 millió dollárt is hajlandó lenne ...
(harm)
Ezt én is olvastam. Ez tényleg nem egy egetverő összeg, ennyiért nekünk is jó lenne mondjuk Deco helyett. Jöbban örülnék neki mint a Lámpádnak.nb1.hu írta:Könnyen elképzelhető, hogy az Ajax a nyáron elveszti az egyik legnagyobb értékének tartott játékosát, a válogatott középpályást, Wesley Sneijdert. A 23 éves játékosért a Valencia akár 8 millió dollárt is hajlandó lenne kifizetni, ám a holland klub vezetői egyelőre nem bólintottak rá az ajánlatra.
- Tudjuk, hogy nem akarnak megválni tőle az Ajaxnál, ők viszont azt tudják, nekünk annál jobban kell Sneijder, mint amennyire ők ragaszkodnak hozzá - fogalmazott a spanyolok elnöke, Juan Soler.
A Valencia vezetői abban reménykedhetnek, hogy egy eggyel több számjegyből álló ajánlattal már meggyőzhetik az Ajax elöljáróit a 33-szoros válogatott középpályás eladásáról.
(harm)
Ennyi pénzért nekünk is rá kellene startolnunk. Nagyon jó kis játékos.nb1.hu írta:Könnyen elképzelhető, hogy az Ajax a nyáron elveszti az egyik legnagyobb értékének tartott játékosát, a válogatott középpályást, Wesley Sneijdert. A 23 éves játékosért a Valencia akár 8 millió dollárt is hajlandó lenne kifizetni, ám a holland klub vezetői egyelőre nem bólintottak rá az ajánlatra.
- Tudjuk, hogy nem akarnak megválni tőle az Ajaxnál, ők viszont azt tudják, nekünk annál jobban kell Sneijder, mint amennyire ők ragaszkodnak hozzá - fogalmazott a spanyolok elnöke, Juan Soler.
A Valencia vezetői abban reménykedhetnek, hogy egy eggyel több számjegyből álló ajánlattal már meggyőzhetik az Ajax elöljáróit a 33-szoros válogatott középpályás eladásáról.
(harm)
Csak nem hinném, hogy Villa eljönne ide padozniArgentin guy írta:Henry kellene, de nem fog jönni.......de Diego Milito, vagy David Villa is nagy igazolás lenne
Majd megszeretnéd, ha Barca mezben elkezdené ontani a gólokat.Ádám02 írta:Ez vicces de egyben nem rossz ötlet ugyis kell egy középső védő és cserecsatárnak sem lenne rossz a másik tesó!!!!!(hozzáteszem akkor sem szeretem)
Ez vicces de egyben nem rossz ötlet ugyis kell egy középső védő és cserecsatárnak sem lenne rossz a másik tesó!!!!!Csak a Barca! írta:Argentin guy írta:Henry kellene, de nem fog jönni.......de Diego Milito, vagy David Villa is nagy igazolás lenne
Szerintem mind a 3 jó lenne. Diego meg hozhatná a bratyót is. Milyen királyul mutatna a védelem tengejében 2 göndör nagyhajú back.
Argentin guy írta:Henry kellene, de nem fog jönni.......de Diego Milito, vagy David Villa is nagy igazolás lenne
Most ezen mit kell nevetni?????grecki írta:Ez jó volt...Ádám02 írta:Hát ebből max Villat látnám szivesenArgentin guy írta:Henry kellene, de nem fog jönni.......de Diego Milito, vagy David Villa is nagy igazolás lenne
Henry is jöhetne de nem fog
Ez jó volt...Ádám02 írta:Hát ebből max Villat látnám szivesenArgentin guy írta:Henry kellene, de nem fog jönni.......de Diego Milito, vagy David Villa is nagy igazolás lenne
Henry is jöhetne de nem fog
Hát ebből max Villat látnám szivesen és szerintem Malouda sem kell a csapatnak!!!!Henry is jöhetne de nem fogArgentin guy írta:Henry kellene, de nem fog jönni.......de Diego Milito, vagy David Villa is nagy igazolás lenne
Miért kellene ezért a jobb oldalon játszania? Giuly sem a bal oldalon "remekel"?barca99 írta:Malouda R10 posztján játszik ha jól tudom, csak ő bal lábas, tehát nálunk a jobb oldalon játszana.