Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
barca99 írta:31, én úgy tudom.
Marquez nem Edmilson formája miatt ilyen hihetetlenül gyenge. Attól, hogy Edmilka sem jó, attól még nem kell többször is az ellenfélnek gólpasszt adni...
Albelda sokkal jobb mint Edmilson. Legalábbis vkp poszton. Kemény, és határozott, valamint meccsenként 10km körüli futómennyiséget produkál, hihetetlen sok akciót állít meg, odavág, ha kell, és nem bocsájtkozik irányítói feladatokba, azt meghagyja az ehhez értőknek. A Valencia mindig is híres volt arról, hogy jól védekezik, és kevés gólt kap. Albelda szerepe ebben hatalmas.Ádám02 írta: ennyi erővel maradhatna Edi is lehet jó formában lesz jővőre.Albelda max cserének jöhetne!
De azért az se mindegy h hány támadást kell megállítani, mert tavaly fele ennyi dolga se volt a mexikóinak.barca99 írta:31, én úgy tudom.
Marquez nem Edmilson formája miatt ilyen hihetetlenül gyenge. Attól, hogy Edmilka sem jó, attól még nem kell többször is az ellenfélnek gólpasszt adni...
Marquez idei rossz formája sztem azért van, mert tavaly ott volt előtte egy jó formában játszó Edmilson, aki a támadások felét megállította. Ha jönne egy jó vkp, akkor újra formába jöhet Marquez is.Mohdjuk ha jönne Alex akkor azt is elfogadnám.Los Banditos írta:Nem tudom, majd meglátjuk, de szerintem Márquez jövőre visszanyeri a tavalyi és a tavalyelötti formáját.
Abelda jó lenne, csak egy hatalmas favágó és egy picit már öreg.
Én azért még bízom Gudjohnsenben, hogy jövőre jobb lesz.
Valami Ezquerro féleség csak kicsit jobb képessgű játékos.Így hirtelenjében nem tudok, de biztosan van.
grecki írta: Én mindkettőt elküldeném... Ha sikerül megvenni Chivut, (miért ne sikerülne?) Akkor vész esetén ő lehetne Zambrotta helyettese... Jobb védőt meg igazolni kell, mögé pedig Belletti tökéletes lenne...
Hát nálam Edmilson Belletti és Gio mindenféleképp marad Gio jó lesz cserének egyik szélsőhátvédként Edmi összeszedi magát És ott van Belletti a másik szélső hátvéd cseréjeként és akkor meg van már hogy egy szélső hátvédot kell csak venni + azok helyett akik elmennének...bár ugysem mi döntünk:(Zozzy 5 írta:Így van, ez sok lenne. Bellettit mindenképpen megtartanám cserepadra. Kérdés, hogy jó-e ez így nekiGame90 írta:Ez 9 emberlionelmessi19 írta:Menjen Giuly, Ezqu, Guddy, Motta(kölcsönbe Ajaxba) , Edmilka, Sylvinho, Gio, Belletti, Oleguer.Akkor kb 6-7 minőségi embert kéne venni a kezdőbe/cserepadra. Én örülök, ha már 5 új igazolás lesz.
Sylvinho nálam szintén maradó. Lehet majd Zambrotta cseréje a bal oldalon. Oleguer pedig biztos, hogy marad.[/b]
Így van, ez sok lenne. Bellettit mindenképpen megtartanám cserepadra. Kérdés, hogy jó-e ez így nekiGame90 írta:Ez 9 emberlionelmessi19 írta:Menjen Giuly, Ezqu, Guddy, Motta(kölcsönbe Ajaxba) , Edmilka, Sylvinho, Gio, Belletti, Oleguer.Akkor kb 6-7 minőségi embert kéne venni a kezdőbe/cserepadra. Én örülök, ha már 5 új igazolás lesz.
Ez 9 emberlionelmessi19 írta:Menjen Giuly, Ezqu, Guddy, Motta(kölcsönbe Ajaxba) , Edmilka, Sylvinho, Gio, Belletti, Oleguer.
Én mindkettőt elküldeném... Ha sikerül megvenni Chivut, (miért ne sikerülne?) Akkor vész esetén ő lehetne Zambrotta helyettese... Jobb védőt meg igazolni kell, mögé pedig Belletti tökéletes lenne...noname írta:Silvinhot miért kéne elküldeni? Lehet h Gio jobb védekezésben, de ha hátrányban vagyunk, akkor Silvát ha beállítják, fel tudja pörgetni a bal oldali támadójátékot, amire Gio képtelen.cps46 írta: Akit el kell küldeni: Ezquerro, Motta, Guily, Sylvinho, Gudjohnsen.
Silvinhot miért kéne elküldeni? Lehet h Gio jobb védekezésben, de ha hátrányban vagyunk, akkor Silvát ha beállítják, fel tudja pörgetni a bal oldali támadójátékot, amire Gio képtelen.cps46 írta: Akit el kell küldeni: Ezquerro, Motta, Guily, Sylvinho, Gudjohnsen.