Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyszerű a válasz: túl sok a sztár...grecki írta: Mi miért ne rotálhatnánk a csapat játékosait? Egyszerűen csak jól kellene csinálni, Rijkaard speciel ebben is csúnyán lebőgött.
De nem hinném h olcsóbban elengednék. Most nencs a Románál pénzhiány, és ki fogják hasznáélni ezt. Megpróbálják megtartani a sztárokat. Legjobb lenne Albelda vagy Toure. Mindketten, főleg Toure nagy kedvenceim, elég rutinosak, de nem öregek.Saviola írta:Annyit nem ér szvsz.
azért várjál ezzel, mert a roma erre még semmit sem mondott.Game90 írta:Szóval, ha pénzben gondolkodunk, akkor 30-35 millióBoixos írta:de rossiért az inter egy samuel+grosso+22mill. eu kombóval indulDe mi is adhatnánk érte 22 milliót + 2-3 embert.
Szerinted a Grosso Samuel duó 13 milliót ér? Szerintem vagy elszámoltad, vagy kicsit el vagy tájolva Csabi...Game90 írta:Szóval, ha pénzben gondolkodunk, akkor 30-35 millióBoixos írta:de rossiért az inter egy samuel+grosso+22mill. eu kombóval indulDe mi is adhatnánk érte 22 milliót + 2-3 embert.
Szóval, ha pénzben gondolkodunk, akkor 30-35 millióBoixos írta:de rossiért az inter egy samuel+grosso+22mill. eu kombóval indul
De Rossira szvsz semmi esélyünk sincs, mert Laportáék fukarkodnak a pénzzel, de Chivut én mozdíthatóbbnak érzem.Boixos írta:de rossiért az inter egy samuel+grosso+22mill. eu kombóval indul, szal laportáéknak is kb ekkora nagyságrendben kell gondolkodniuk, ha frankón vinnék a gyereket. ha chivu is kellene, ahhoz annyi zsére lesz szükség, amit sztem eddig még végig sem mertek gondolni a főnökeink...
De hova? Messi és Etoo helye teljesen biztos és csak akkor lenne jó ha jönne, ha Roni elmenne, mert másképp drága lenne cserének.Ádám02 írta:Szerintem Quaresma simán beférne a kezdőbe!!!Ez szerintem tuti!
Igen, ez igaz... Nem is vitattam. De én azért a cselszi igazolás politikából nem kérekgrecki írta:De pont erről van szó. Ez nem azt jeletni, hogy van egy kezdőtizenegy és akkor a többiek csak asszisztálva csücslnek a padon. Hány és hány csapat alkalmazta sikerrel a rotációt!? Gondoljunk a Hitzfeld vezette Bayern Münchenre, amely zsinórban nyerte a duplákat (bajnokság és kupagyőzelem), felcsücsltek Európa trónjára is. Vagy a Mourinho-féle Chelsea! Abban a csapatban kizárólag Lampard, Terry és Czech játszott minden meccsen, idén ehhez a trióhoz csatlakozott Drogba is. Vagy éppen a Milan, ahol a csatárokat és a védőket is rendszeresen váltogatta Ancelotti. Mi miért ne rotálhatnánk a csapat játékosait? Egyszerűen csak jól kellene csinálni, Rijkaard speciel ebben is csúnyán lebőgött.Zozzy 5 írta:Én is örülnék, ha egy Hunti, vagy Quaresma vagy...szintű cserejátékosok ülnének a padon, csak nincs rájuk esély.
De pont erről van szó. Ez nem azt jeletni, hogy van egy kezdőtizenegy és akkor a többiek csak asszisztálva csücslnek a padon. Hány és hány csapat alkalmazta sikerrel a rotációt!? Gondoljunk a Hitzfeld vezette Bayern Münchenre, amely zsinórban nyerte a duplákat (bajnokság és kupagyőzelem), felcsücsltek Európa trónjára is. Vagy a Mourinho-féle Chelsea! Abban a csapatban kizárólag Lampard, Terry és Czech játszott minden meccsen, idén ehhez a trióhoz csatlakozott Drogba is. Vagy éppen a Milan, ahol a csatárokat és a védőket is rendszeresen váltogatta Ancelotti. Mi miért ne rotálhatnánk a csapat játékosait? Egyszerűen csak jól kellene csinálni, Rijkaard speciel ebben is csúnyán lebőgött.Zozzy 5 írta:Én is örülnék, ha egy Hunti, vagy Quaresma vagy...szintű cserejátékosok ülnének a padon, csak nincs rájuk esély.
Igen, csak Laportáék nem fognak ennyiért cserejátékost venni.Rumig írta:Idei szezon után azt mondom, inkább legyen minden csapatrészben egy kezdő szintű játékos a padon, aki hozzá is tud tenni meccs közben a játékhoz, mint 2-3 használhatatlan kiegészítő ember.Zozzy 5 írta:És egyébként is, nagyon drága cserének.
Idei szezon után azt mondom, inkább legyen minden csapatrészben egy kezdő szintű játékos a padon, aki hozzá is tud tenni meccs közben a játékhoz, mint 2-3 használhatatlan kiegészítő ember.Zozzy 5 írta:És egyébként is, nagyon drága cserének.
Álmodik a nyomor... bizony.Rumig írta:Felmerült Huntelaar neve, sztem nem lenne rossz, fiatal, még nem bizonyított igazán nagy csapatban, tehát itt hajtana, az biztos, és tehetséges, gólérzékeny, akár kezdőként is lehetne vele számolni szükség esetén, meg sztem nem is lenne vészesen drága.![]()
Vagy csak álmodik a nyomor?
![]()