Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.lfp.esgPROject írta:Hol lehet megnézni, kinek mennyi sárga lapja van? Nekem úgy rémlik Deco már 4-nél tart és ez kicsit aggaszt a tegnapi középpályás teljesítményt látva.
Szerintem is így van. A bajnokságban nem lehet minden meccsen parádézni, az a fontos, hogy hozzzuk az eredményket. A kupa is meglehet, ha komolyan vesszük, de valóban a BL a legfontosabb. Az teljesen más mint a bajnokság. Idén tényleg jó lenne egy szép BL-menetelésTeeeB0R írta:szerintem nem kell kritizalni a csapat jatekat, mert elobb-utobb ugyis jonni fognak a gyengebb meccsek, mert azert ok se birjak mindig maximalis gozerovel nyomni. sha ronie gyengen jatszott, es ha bommel is (hosszu ideig serult volt), vagy giuly kihagyja a helyzeteket(most kerult vissza a korforgasba) nem nagy tragedia. a tragedia az lesz ha bukjuk a chelseat szerintem, a bajnoksaggal nem lesz problema, meg a kupa sem annyira veszes, de a BL-re kell odafigyelni. szerintem
Bommel 2-szer is 100%-os helyzetbe hozta Gyulát azzal, hogy átlépte a labdát nem is akárhogyan... szoa biztos vmi madridiszta:) adta az osztályzatot... 2-est minimum érdemelt volnaZsolti írta:Szerintem nem játszott rosszul a Bommel!![]()
egy kettest minimum megérdemelt volna...
Ezzel szerintem nem sokan értenek egyet... Rény, hoyg Ronaldinho elrontotta a tizit. Szvsz, mert túl közel rakta a kitámasztó lábát a labdához és elvesztette az egyensúlyát. Bár az utóbbi csak az én véleményem...aynas írta: a helyzetkihasználásunk pocsék, de ezt már megszokhattuk. ezért is bukhatuink el fontos meccseket.
ronaldinho már tizit se tud lőni. ez gáz
lajos pedig a szokásos én már csak nevetek rajt és azon lepődök meg ha gólt rúg
ja a messit is lehet vsereként egy fél órára betenni. sztem még hasznosabb mintha kezdő lenne
Ezt direkt csinálod? Ha viccnek szántad, elárulom, nem volt vicces. Ha komolyan gondoltad, inkább tartottad volna magadban...aynas írta:Szavasztok hely
hát hogy sima volt a meccs azért túlzás
a helyzetkihasználásunk pocsék, de ezt már megszokhattuk. ezért is bukhatuink el fontos meccseket.
ronaldinho már tizit se tud lőni. ez gáz
lajos pedig a szokásos én már csak nevetek rajt és azon lepődök meg ha gólt rúg
ja a messit is lehet vsereként egy fél órára betenni. sztem még hasznosabb mintha kezdő lenne
larrson hát ha nyárom úgy isa elmegy akkor most had játszon. őt nem 32 évesen kelllett volna megvenni hanem 6-7 évvel ezelőtt.
ezquerrot meg hadjátok már a zamora ellen mit össze [auto_cenzúra]. ott bizonyíthatott volna. ennyi
védelem és a viktor mindig képes egy két gólt összehozni úgy hogy a zaragoza ellen kemény lesz.
na csumi