Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon állat!Mr. Master írta:Lene egy pár- úgy érzem jogos- kérdésem:
Ki lett a bajnok a tavalyi spanyol bajnokságban?
Ki lett a bajnok a tavalyi olasz bajnokságban?
Ki lett a bajnok a taalyi angol bajnokságban?
Ki lett a bajnok a tavalyi angol bajnokságban?
Önök leadták a Chelsea mérkőzését az első fordulóban? Le.
Önök leadták a Bayern mérkőzését az első fordulóban? Le.
Önök le fogják adni a Juventus mérkőzését az első fordulóban? Le.
Önök le fogják adni a címvédő Barcelona mérkőzését előben az első
fordulóbn? Nem. Le fogják Önök adni élőben ezt a meccset? Nem.
Ehelyett kinek a meccsét fogják leadni? A reklám margitét... Miért?
Miért? Miért? Mivel tett le többet az az összevásárolt csapat
szerencsétlenség, mint a Barcelona? Mivel jobbak azok? Aráuláj el ezt
nekem. ÉS kérem, adják le az Alaves-Barcelona mérkőzést is élőben,
vagy legalább felvételről! Nem hiszem, h szebb focit játszanának azok
a szerencsétlenek.
Ezt küldtem el két példányban.
Ha elküldöd h mit írtál,én is leírom valahogy úgy ahogy te, nekem vagy 5 db emailom van.Mr. Master írta:Na, én is írtam egy szívhez szóló levelet. Remélem komolyan is fogják venni. MINDENKI írjon neklik maileket. Akinek van több címe, az írjon mindkettőről. Én megtettem.
én megtettem, én is erre bíztatok MINDENKIT!Ordog írta: Amúgy mindenkit bíztatok arra, hogy írjon egy koedukált levet a sporttv-nek. Tapasztalatból mondom, hogy amikor megrohamoztuk őket, akkor mindig leadták a barca meccset, ált. csak felvételről, de az is valami...A cím: sport1tv@sport1tv.hu
kösz meg van,nem néztem körül!bocseszCharlie írta:Video topik,"Ronaldinho csel" néven,HA arra gondolx!aky01 írta:Tegnap láttam a katalán tv-ben a Ronaldinhotól egy sarkazós cselt,amit még elötte soha senkitől nem láttam!!A cselt a Betis ellen csinálta!
Nem tudja vki megszerezni kép v video formában????
C.
Én most írtam nekik egy 15-20 soros e-mailt.Vito írta:én azért megpróbálom, hátha...láttam, és azóta én is folyamatosan uralkodok magamon.
nem tudom, mennyivel lehet izgalmasabb azoknak a taknyoknak a cadizi turnéjuk, mint a mi alavesink? arról nem beszélve, h a mi esetünkben bajnokcsapatról lenne szó ugye. az összes többi bajnokságban egyértelmű, h a bajnokot nyomják, természetesen a púposok is kezdenek, pedig ott sem örökrangadó lesz (Chievo, monnyuk ennek azért örülök). nem értem, miért kell ennyire nyomni azokat a gyökereket.
írok nekik mail-t(emotikonok nélkül)
Video topik,"Ronaldinho csel" néven,HA arra gondolx!aky01 írta:Tegnap láttam a katalán tv-ben a Ronaldinhotól egy sarkazós cselt,amit még elötte soha senkitől nem láttam!!A cselt a Betis ellen csinálta!
Nem tudja vki megszerezni kép v video formában????
én azért megpróbálom, hátha...láttam, és azóta én is folyamatosan uralkodok magamon.
nem tudom, mennyivel lehet izgalmasabb azoknak a taknyoknak a cadizi turnéjuk, mint a mi alavesink? arról nem beszélve, h a mi esetünkben bajnokcsapatról lenne szó ugye. az összes többi bajnokságban egyértelmű, h a bajnokot nyomják, természetesen a púposok is kezdenek, pedig ott sem örökrangadó lesz (Chievo, monnyuk ennek azért örülök). nem értem, miért kell ennyire nyomni azokat a gyökereket.