Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ez, én véletlen a nézők által vártat másoltam be.csdewl írta:Valencia kezdője: Guaita-Stankevicius,Navarro,R.Costa,Mathieu-Banega,T.Costa-Mata,Soldado,Joaquín
Érdekes a kezdőnk..úgylátszik biztonságra megyünk inkább, örülök.szajko írta:Pinto; Dani Alves, Piqué, Abidal, Adriano; Busquets, Mascherano, Xavi; Iniesta, Messi y Villa
Guaita; Ricardo Costa, Dealbert, Stankevicius, Jordi Alba; Tino Costa, Banega; Joaquín, Mathieu; Mata y Pablo
Hajrá!
Ez tutiszajko írta:Pinto; Dani Alves, Piqué, Abidal, Adriano; Busquets, Mascherano, Xavi; Iniesta, Messi y Villa
Guaita; Ricardo Costa, Dealbert, Stankevicius, Jordi Alba; Tino Costa, Banega; Joaquín, Mathieu; Mata y Pablo
Hajrá!
ugyanezen a véleményen vagyok!miihii írta:Nem lesz egy sétagalopp ez a mai turné,nem véletlenül nem sikerült még bevenni a Mestallát a Pep Teamnek...Mindig kemény küzdelem volt és a szép játék helyett inkább a rakkolós foci volt a domináns.Nem vagyok nyugodt az este miatt,tudva h egy picit még haloványabb a Hi5 BARCA az utóbbi hetekben.(És amiatt sem,mert nem látom meló miatt)
Szoros,hajtós meccsen 2:1es győzelmet várok.
Kb én is így vagyok vele.Capon írta:Nem lesz itt gond 0-4-re nyerünk és kész fő az optimizmus.
Kicsit döcögős kezdésre számítok akár az első félidő végig ilyen lehet de aztán csak be-be akadnak majd a nagyobb ziccerek és csak lehozzuk a meccset.
hát én meg inkább ha real ellen hozunk 3 pontot, akkor leszek világ legboldogabb emberemes írta: Nagyon felek a Valenciatol, ha ezt a meccset is lehozzuk 3 ponttal en leszek a vilag legboldogabb embere.
Real Madrid-Malaga csütörtök 22:00mes írta: A Real kivel jatszik es hol ?
Ott is Guardiola iranyitana, csak Vilanovan keresztulXanthor írta:Sport.es:
Guardiola hátfájdalmakkal küzködik, ezért lehet nem utazik Valenciába a csapattal, ahol így Vilanova irányítaná a csapatot.
Nem örülök de lehet végre látunk pár értelmes cserét.