Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ologuert nem szabad játszatni még itt is életveszély hogy nem látja ezt Frank..?tibiajax írta:Istenem, ezt az olegert takarítsa már el valaki, mert a vezetöség ugy látszik képtelen rá..megörülök, komolyan ettől az idiótától..
Presas megint hozta formáját...elképesztő mennyire nincs köze ehhez a sportághoz.varga tamás írta:Csatlakozom. De félek, amíg Puyol sérült, rendszeres zserplője lesz a Barca című előadásnak. Pedig nekem feláll a szőr a hátamon, ha meglátom, a véres verejték kiver, és majdnem felrobbanok. nagyon unszimpatikus a számomra: mindig is az volt, és az is marad.Xavinho írta:Oleguer húzzon már el! Remélem tétmeccsen nem fog pályára lépni.Kár lenne vele elrontan ia csapatot!
Csatlakozom. De félek, amíg Puyol sérült, rendszeres zserplője lesz a Barca című előadásnak. Pedig nekem feláll a szőr a hátamon, ha meglátom, a véres verejték kiver, és majdnem felrobbanok. nagyon unszimpatikus a számomra: mindig is az volt, és az is marad.Xavinho írta:Oleguer húzzon már el! Remélem tétmeccsen nem fog pályára lépni.Kár lenne vele elrontan ia csapatot!
Akkor jó már azt hittem hogy én vagyok a hülye...varga tamás írta:Ádám, jó a hallásod. Azt mondta: Zambrotta sincs a pályán, helyette 25-sel Jorquera a pályán. Léderer.....Ádám02 írta:Lehet én hallottam félre de mintha azt mondta volna a komm. hogy Zambi helyére 25-össel Jorquera jött be...?vélemény?