Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magam részéről úgy gondolom ha meg lehet szüntetni sehol se kéne engedni a "vendégeknek". Nem tudom be lehet e állítani.Enrique írta:Kis észrevételek: (Bár nem hinném h szándékosan van az újításokhoz kapcsolva...)
Szóval megnéztem h hova lehet írni vendégként, simán reg nélkül: A Barca Sztárokhoz, a Gamerba, és a Múlt és Jövő topicba...![]()
Érdekes dolog, mert a többiben meg azt kéri a rendszer h jelentkezzek be......
Szándékos volt, akkor a lezárás kimaradhatott. Már jó ideje nem volt hozzászólás, nem láttam értelmét...redlions írta:Szándékosan raktátok az Archívba? Csak, mert nincs lezárva és az "újak" még nem nyilatkoztak...Ki minden idők lagnagyobb Barca csillaga?
Miért pont a BARCA???
Szándékosan raktátok az Archívba? Csak, mert nincs lezárva és az "újak" még nem nyilatkoztak...Ki minden idők lagnagyobb Barca csillaga?
Miért pont a BARCA???
Hát ez valóban nagyon különösCharlie írta:
Az benne a szép hogy semmit nem csináltam...![]()
C.
Az benne a szép hogy semmit nem csináltam...Z. Iván írta:Én semmit nem tudok erről!Enrique írta:Nekem is írta!!![]()
Ilyen hogy lehet??![]()
Rhynn, Z. Iván?
Ha nem csinált semmit akkor rehabilitálom, de sztem tudnék róla ha valaki kitiltotta volna.
Én nem nézelődöm annyit a fórumon mint ti, úgyhogy ti tudjátok csinált e valamit.
Bár még ha ígyis lenne, akkor sem hiszen, hogy egyből kitiltották volna.
Mellesleg Rhynn már elég régen elment aludni, így ő nem lehetett sztem. AMúgy ha ezt elmondta nektek, akkor további részleteket is közölhetne a dologról. Hogy történt...
Oks már nem lényeg.Z. Iván írta:Én semmit nem tudok erről!Enrique írta:Nekem is írta!!![]()
Ilyen hogy lehet??![]()
Rhynn, Z. Iván?
Ha nem csinált semmit akkor rehabilitálom, de sztem tudnék róla ha valaki kitiltotta volna.
Én nem nézelődöm annyit a fórumon mint ti, úgyhogy ti tudjátok csinált e valamit.
Bár még ha ígyis lenne, akkor sem hiszen, hogy egyből kitiltották volna.
Mellesleg Rhynn már elég régen elment aludni, így ő nem lehetett sztem. AMúgy ha ezt elmondta nektek, akkor további részleteket is közölhetne a dologról. Hogy történt...
Én semmit nem tudok erről!Enrique írta:Nekem is írta!!![]()
Ilyen hogy lehet??![]()
Rhynn, Z. Iván?
Grege írta:Nincs kedve valamelyik spaonyol tudornak lefordítani az El Mundo deportivo Ronnieról szóló cikkét? Naaaaaaaaaa, lécci... Eszter kedvéért!
Nekem nem kezdőlapom,mert nem saját gép,hanem közös és a családban egyedüli Barca drukker vagyok...Cooltiszo írta:Nekem is vhogy úgy volt, emlékszem akkor kezdett el lenni itthon netem, és egy Realos haverom mondta hogy van ilyen oldal hogy Eurobarca. Onnantól nekem is a kezdőlapom.Enrique írta:Aham. Én emléxem, áprilisban már az volt a kezdőlapom!!Cooltiszo írta: Sztem nehéz megítélni hogy vki divatdrukker-e az alapján hogy mióta van a fórumon, és mennyi a hozzászólása, én inkább csak olvasom a véleméyneket, de viszont azt sokat.
Egyébként az eredeti oldal mikor alakult pontosan, ( 2003 március 1., ha jól emlékszem?)
Nekem is vhogy úgy volt, emlékszem akkor kezdett el lenni itthon netem, és egy Realos haverom mondta hogy van ilyen oldal hogy Eurobarca. Onnantól nekem is a kezdőlapom.Enrique írta:Aham. Én emléxem, áprilisban már az volt a kezdőlapom!!Cooltiszo írta:Sztem nehéz megítélni hogy vki divatdrukker-e az alapján hogy mióta van a fórumon, és mennyi a hozzászólása, én inkább csak olvasom a véleméyneket, de viszont azt sokat.Charlie írta: Ha vki a hozzászólásaidra néz azt hiszi nem,de te is az elsők között regisztráltál!
C.
Egyébként az eredeti oldal mikor alakult pontosan, ( 2003 március 1., ha jól emlékszem?)
Zsolti írta:Nincs olyan hogy divatdrukker,csak van szimpatizáns,drukker,fanatikus,stb...de olyan,,hogy divatdrukker nincs,ezt csak a sok fogalmatlan ember ordítja a másiknak.Charlie írta:Ezzel a "divatdrukker" fogalommal mondjuk én nem nagyon vagyok tisztában!
C.
Kösz! Igyekeztem:)Charlie írta:Nahát mien hihetetlen problémáid vannakCooltiszo írta:Egyáltalán nem vitaképpen szántam, főleg most nem hogy full happy vagyok mert csak 1 négyesem lesz, pedig 2re számítottam, így most SENKI SE VESZEKEDJEN:DEnrique írta: Igen, 3. vagy.
Na de hagyjuk ezt sztem, nem érdemes erről vitázni.Gratula hozzá!
C.
Nincs olyan hogy divatdrukker,csak van szimpatizáns,drukker,fanatikus,stb...de olyan,,hogy divatdrukker nincs,ezt csak a sok fogalmatlan ember ordítja a másiknak.Charlie írta:Ezzel a "divatdrukker" fogalommal mondjuk én nem nagyon vagyok tisztában!
C.
Ha nem tudod hogy kire mondják, akkor talán el tudom magyarázni!:)Charlie írta:Ezzel a "divatdrukker" fogalommal mondjuk én nem nagyon vagyok tisztában!
C.