Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
már rég vártam ilyen jellegű statisztikákra- itt az alkalmazást értékelem

JátékosstatisztikaS.Agüero írta:Nekem is nagyon tetszik a stat, de azért akad 1 problémám vele.
A Kanadai statisztikánál az h minden tétmeccs oda ki lehetne írni, h ez így összesen mennyi, mert úgy lehetne tudni, h pl Messi milyen átlagba rúgja a gólokat.![]()

Your village called. Their idiot is missing.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nekem is nagyon tetszik a stat, de azért akad 1 problémám vele.
A Kanadai statisztikánál az h minden tétmeccs oda ki lehetne írni, h ez így összesen mennyi, mert úgy lehetne tudni, h pl Messi milyen átlagba rúgja a gólokat.

A Kanadai statisztikánál az h minden tétmeccs oda ki lehetne írni, h ez így összesen mennyi, mert úgy lehetne tudni, h pl Messi milyen átlagba rúgja a gólokat.

- Andris
- Adminisztrátor
Tegnap már észrevettük, javítottam is, de ezekszerint visszaáll. Volt ilyen máshol is, programhiba, orvosoljuk.Lesy írta:A statisztika oldal *-os 5-ös. Viszont Messi '87-es születésű, nem '84-es.

Az elhelyezést illetően most oldalt van, de a fejlécben kap majd végleges helyet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
kicsit mondjuk lehetne központibb helyen,ha nem látogatnám gyakran az oldalt,nem venném észre,vagy azt hinném hogy valami gagyi reklám.
de amúgy jól néz ki tényleg,kellett ez már.
de amúgy jól néz ki tényleg,kellett ez már.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Tök jó lett ez a statisztikai részleg. Én imádom a statisztikát, szóval köszönöm. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Andris
- Adminisztrátor
Meg fogjuk oldani, hogy kiférjen.
Ibra direkt -9es, mivel Bojan már szerepel #9el. Szerintem érti mindenki h mire megy ki a dolog.

Ibra direkt -9es, mivel Bojan már szerepel #9el. Szerintem érti mindenki h mire megy ki a dolog.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagyon jó lett az Eurobarça Statisztika!
Viszont a kapuralövési részlegben az egész éves kapuralövés is ott lesz majd? Mert azért májusra egész nagy szám fog ott lenni, na nem azért.
Lehet két sorban kell majd írni a számot. 
Viszont a kapuralövési részlegben az egész éves kapuralövés is ott lesz majd? Mert azért májusra egész nagy szám fog ott lenni, na nem azért.

-
- Llegenda del Barça
Nálam ott van -9-cel Ibra. Az miért van?

- Messithebest
- Director del Fútbol
Egyébként egy pici hiba: Jeffrennél az van odaírva hogy nem sérült,pedig igen.Andris írta:Ne sajnáljátok, jöjjenek az ötletek!![]()
Pici kapkodás volt vele, hogy mire a Sport1en kapja a reklámot holnap az oldal, már kész legyen, így még van mit formálni rajta, de ilyen állapotban már kimertük rakni azért. Szerintem is jól néz ki, ez Balázs (webmester) érdeme, baromi jól kivitelezte az ötleteim, meg tett is hozzájuk.
De amúgy nagyon pofás lett,gratula annak aki összehozta!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Andris
- Adminisztrátor
Ne sajnáljátok, jöjjenek az ötletek!
Pici kapkodás volt vele, hogy mire a Sport1en kapja a reklámot holnap az oldal, már kész legyen, így még van mit formálni rajta, de ilyen állapotban már kimertük rakni azért. Szerintem is jól néz ki, ez Balázs (webmester) érdeme, baromi jól kivitelezte az ötleteim, meg tett is hozzájuk.

- József Attila
- József Attila
Respect, srácok! Ez nagyon jól sikerült, megérte várni!

Your village called. Their idiot is missing.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah pofás lett, majd még nekem is van pár ötletem, aztán szép lassan lehet beépíteni ebbe,ha megfelelő 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Na kérem, közben megérkezett jobb oldalra az Eurobarca Statisztikai Adatbázisa! A komolyabb felkonf-ot láthatjátok a rövid hírek között, amit ahhoz még hozzátennék: a játékoskeretek friss verziója, teljes játékosprofilok most az egyéni statisztikán belül elérhetőek, a játékoskeretek menüpont pedig hamarosan frissül a fejlécben is.
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
jöhet ide: lionelmessi19@freemail.hu
bár már nem használom egy ideje, még meg kell hogy legyen.
bár már nem használom egy ideje, még meg kell hogy legyen.
- József Attila
- József Attila
és hova tudom elküldeni ellenőrzésre vagy hol konzultálhatok e felől??Slither írta:Lehet, de nem biztos hogy kikerül...Alberto10 írta:Lehet cikket küldeni az Eurobarcára?
Érdemes előbb egyeztetni a szerkesztőkkel hogy egy adott témában fogadnak-e egyáltalán cikkeket.
email címet vagy vmit leírnátok. köszi.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Lehet, de nem biztos hogy kikerül...Alberto10 írta:Lehet cikket küldeni az Eurobarcára?
Érdemes előbb egyeztetni a szerkesztőkkel hogy egy adott témában fogadnak-e egyáltalán cikkeket.

Lehet cikket küldeni az Eurobarcára?
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Regisztráció ideje alapján, már ha a taglistára gondolsz, ha a rangokra, hogy "Barca C" stb, az a hozzászólások száma alapján.puyiii06 írta:Mi szerint vannak rangsorolva a profilok?

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †