Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
-
- Barça C
tisztelt moderátorok.....mért nem lehet hozzászolni a cikkekhez?....hogy kell, lehet bekapcsolódni?...kérem segitsenek,...biztosan várják a barcások egymás épitõ,felfokozott, kemény, lanyha stb hozzászólásat.....úgy gondolom, nagy tisztelettel, f.c.g-(post)
Most tűnt fel, hogy nem lehet hozzászólni a cikkekhez...miért lett letiltva?
Van egy kérésem/ötletem. A Barca átigazolási topicban fel lehetne tenni egy olyan kérdést, hogy szerinted melyik posztot kellene megerősítenie a Barcelonának? Védő, középpálya, csatár, egyik sem közül lehetne választani.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem a filmes topikhoz, de ilyen most velem vanvisca el barca írta:az mitol lehet h nem enged hozzaszolni a mozi&filmek topichoz? tegnap este ota kuzdok, de folyamatosan közli h nekem erre bizony nincs engedélyem...![]()

Ilyenkor jönnek a forbidden...
De most sima egyszerű hsz-t sem tudok írni az USA topikban, pedig megpróbáltam linkek nélkül elküldeni, s csak szöveg van s nem

Illetve a 100 karakteres dologra majd egy moderátor ha lesz ideje, reagáljon legyen szíves, 100 karakter az nagyon kevés szerintem.Egy idézetet nem tudsz leírni, mert bumm vége a 100 karakter helynek.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez tényleg jó lenne, mert én most avát cseréltem és ezért ki kellett törölnöm az egész idézetemet.Kérdés/kérés hogy nagyon kevésnek érzem a 100 karakternyi helyet, nem lehetne ezt a számot megemelni????Kedves nagyra becsült staffunk
Szerintem a 250 optimális lenne.

-
- Director del Fútbol
Kedves moderátorok! Csak jelzés értékkel szeretném leírni nektek, hogy az egyes futballtopikokban kezd elfajulni az "arabozás". Ne alkalmazzunk kettős mércét, próbálna meg csak valaki Magyarországon is élő "védett" népcsoportokat bántani, úgy repülni, ahogy annak a rendje. Ezt ti is tudjátok. Vagy engedjük mindkettőt, de az sem feltétlen jó. Itt nem azzal van a baj, hogy kritizálják az egyes sokat költő tulajokat (azzal lehet vitázni, pro és kontra), hanem azzal, hogy belekeverik a népcsoportot, kecske- meg tehénpásztoroznak, terroristáznak, olyan emberek, akiknek amúgy fogalmuk nincs az első két munka (a harmadikról ne is legyen, de az is sértő) nehézségéről stb. Engem zavar, hogy ezt lehet, más pedig nem, csak ezért írok, nem a srácokat akarom bántani. Sokszor válaszoltam már nekik, hogy ne tegyenek így, de meguntam, mert hatása nem volt, ezért fordulok hozzátok. Illetve azért topikban, hogy ők is lássák, nem titkolom, nem ellenük szól, csupán zavar. Velük személyesen semmi bajom. Köszönöm! Üdv, Kalap
- visca el barca
- Presidente del Barça
szoval a problémám a következő.
van egy csomó topic amihez nem enged hozzászólni. küldeném a postot és jön a szokásos "you dont have permission blabla".
na most ez már sokadjára fordul elő, most viszont igen érdekes dolgot fedeztem fel. ha értelmes szöveget írok, azt nem kuldi el, ha viszont beírom a hozzászóláshoz, hogy nruvgmi9gnrivorngiernver8g envreunreugneruger, azt simán kiteszi
van egy csomó topic amihez nem enged hozzászólni. küldeném a postot és jön a szokásos "you dont have permission blabla".
na most ez már sokadjára fordul elő, most viszont igen érdekes dolgot fedeztem fel. ha értelmes szöveget írok, azt nem kuldi el, ha viszont beírom a hozzászóláshoz, hogy nruvgmi9gnrivorngiernver8g envreunreugneruger, azt simán kiteszi

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Beírom hogy ezzel jelenleg nekem is lenne egy kisebb problémám, hogy csak 100 karaktert lehet beírni aláírásba.Jelzés értékűen, hogy ez mennyire kevés az én aláírásomba lévő idézet 121 karakter színezés és kiemelős tagek nélkül......De rendben legyen engedélyezve ennyi s maradt mindenkinek s túl élem ha nem változtathatok rajta, viszont van egy kis gond 
Így semmilyen változtatást, beállítást nem tudok végrehajtani a profilomban (pl nyári időszámítás vagy e-mailek) mert NEM LEHET ELMENTENI miután TÚL HOSSZÚ ALÁÍRÁS
Ezt meg bent hagyom délelőttről még válaszoltam rá, most viszont a saját gondom miatt újra írtam az egészet.
Mondjuk egy kicsit lehetne emelni ezen a limiten
Én is szerettem volna az egyik userbart lecserélni, de hát nem tudom
És még úgyse ha az idézetet kiveszem.
No mindegy.
Kérdés/kérés hogy nagyon kevésnek érzem a 100 karakternyi helyet, nem lehetne ezt a számot megemelni????Kedves nagyra becsült staffunk

Így semmilyen változtatást, beállítást nem tudok végrehajtani a profilomban (pl nyári időszámítás vagy e-mailek) mert NEM LEHET ELMENTENI miután TÚL HOSSZÚ ALÁÍRÁS

Ezt meg bent hagyom délelőttről még válaszoltam rá, most viszont a saját gondom miatt újra írtam az egészet.
Pont alattad pár hsz-el írta Slither, hogy az aláírás max 100 karakter lehet egy ideje.Akiknek ennél több azon nem változtat a rendszer, viszont ha meg akarod változtatni, akkor csak 100 karakterre van mód.FtcSikiHun írta:hey, amikor megakartam változtatni a sigemet, folyton azt írta ki, hogy túl hosszú az aláírás, pedig a sig linkje rövidebb volt mindet eddig. aztán megpróbáltam az aláírásból részeket kitörölni, de akkor sem lett jobb. utána ki kellett törölnöm az összes aláírást, és csak a siget tudtam bent hagyni, mire elfogadta. hogy is van ez?
Mondjuk egy kicsit lehetne emelni ezen a limiten

No mindegy.

Kérdés/kérés hogy nagyon kevésnek érzem a 100 karakternyi helyet, nem lehetne ezt a számot megemelni????Kedves nagyra becsült staffunk

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
hey, amikor megakartam változtatni a sigemet, folyton azt írta ki, hogy túl hosszú az aláírás, pedig a sig linkje rövidebb volt mindet eddig. aztán megpróbáltam az aláírásból részeket kitörölni, de akkor sem lett jobb. utána ki kellett törölnöm az összes aláírást, és csak a siget tudtam bent hagyni, mire elfogadta. hogy is van ez?

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Sziasztok !
Megtudnátok mondani, Mennyibe kerül a stadion túra ?A Márkaboltba be lehet úgy menni ,hogy kihagyom a túrát? Köszönöm a választ, további szép napot !!!
Megtudnátok mondani, Mennyibe kerül a stadion túra ?A Márkaboltba be lehet úgy menni ,hogy kihagyom a túrát? Köszönöm a választ, további szép napot !!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyapszi1 2012.08.10. 11:54:20-kor.
Én napok óta nem tudok pü-t írni
Ozsiéra akartam reagálni, meg is írtam kb 50 sort, aztán nem engedte elküldeni, azóta meg se nyit egy üzenetet se...

- Deus
- Boixos Nois
Forbidden
You do not have permission to access this document.
Web Server at eurobarca.hu
-------------------------------------------------------------
Próbáltam szerkeszteni a hozzászólásomat az Iniesta topicban, mert az egyik kép kicsit széthúzta a fórumot, ezért át akartam rakni URL -ba.
You do not have permission to access this document.
Web Server at eurobarca.hu
-------------------------------------------------------------
Próbáltam szerkeszteni a hozzászólásomat az Iniesta topicban, mert az egyik kép kicsit széthúzta a fórumot, ezért át akartam rakni URL -ba.

-
- Llegenda del Barça
Köszönöm a választ!
Azért is kérdeztem, mert találtam egy idézetet, de nem tudtam berakni. Akkor lassan döntés előtt kell állnom, h sig v aláírás lesz-e
Azért is kérdeztem, mert találtam egy idézetet, de nem tudtam berakni. Akkor lassan döntés előtt kell állnom, h sig v aláírás lesz-e

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Direkt lett így beállítva, max 100 karakter lehet az aláírásban (ez a módosításokra vonatkozik, a régiek megmaradnak).bence-barca írta: Azt szeretném megtudni valamelyik "bennfentestől", hogy ez lesz orvosolva vagy direkt van már így, hogy csak az egyik lehet?

-
- Llegenda del Barça
Azt szeretném megtudni valamelyik "bennfentestől", hogy ez lesz orvosolva vagy direkt van már így, hogy csak az egyik lehet?fanbarca írta:Sziasztok! Nem engedi az oldal, hogy aláírást tegyek. Folyamatosan azt írja ki, hogy az "aláírás túl hosszú", holott nem az. Mi a teendő?

-
- Az Év fórumozója 2013
Tehát Messi meg Higany fontosabb neked az élet(ed)nél is.Kash írta:Ha siget + rendes aláirást is akarsz, akkor az necces lesz, ugyanis én is akartam mindkiettőt, de nem engedte...Ezért le kellett hogy mondjak az élettel kapcsolatos aláirásomról.

Én is próbálkoztam a jordis sig alá írni még valamit (Hummels), de esélyt sem adott rá a rendszer.
- Kash
- Entrenador del Barça
Ha siget + rendes aláirást is akarsz, akkor az necces lesz, ugyanis én is akartam mindkiettőt, de nem engedte...Ezért le kellett hogy mondjak az élettel kapcsollatos aláirásomról.fanbarca írta:Sziasztok! Nem engedi az oldal, hogy aláírást tegyek. Folyamatosan azt írja ki, hogy az "aláírás túl hosszú", holott nem az. Mi a teendő?

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Sziasztok! Nem engedi az oldal, hogy aláírást tegyek. Folyamatosan azt írja ki, hogy az "aláírás túl hosszú", holott nem az. Mi a teendő?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2012.06.30. 20:32:03-kor.
més que un club
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szeretném felemelni a hangomat az ellen, hogy eléggé "divat" lett a fórumon a káromkodás, csúnya beszéd, s egyre jobban kezd irritálni!Most már olyan szinten megy, hogy gyakorlatilag napi szinten 5-6 hsz-ben látom a fallosz kva stb szavakat, sőt [auto_cenzúra] szót már ki se cenzúrázza a rendszer...
Arról meg már nem is beszélek, hogy rengeteg olyan hsz-t is olvastam ahol az auto cenzúra megjelent következmények nélkül.Kérném az illetékeseket tegyünk az ügy érdekében, a cikk hozzászólásoknál tudjuk mi van, egyenlőre nincs változás Slither ígérte majd lesz, de hogy már a fórumon is megjelent ez az alpári bunkó stílus azért már vérlázító.
szerk: na legalább most kicenzúrázta az EB topikban olvastam az orális élvezetekre való utalást.....simán premier plánba.....

szerk: na legalább most kicenzúrázta az EB topikban olvastam az orális élvezetekre való utalást.....simán premier plánba.....

Srácok ..!
Remélem ,tudtok segíteni nekem ,Idén Nyáron megyek Barcelonába (sajnos a Szuperkupa döntő meccs után érünk csak oda ,pedig egy Barca -Reál hmhmmm....)a stadionturát azért nem szeretném kihagyni !Tudtok esetleg részletekkel segíteni,pld. Mennyibe kerül? egyénileg ,csoportosan,Belehet menni a márkaboltba, hogy kihagyom a túrát vagy nem?Hogy lehet eljutni pld. a Ramplától eljutni a stadionig vagy vissza?(taxi, metro?) kb. mennyi euro lehet nem tudnátok véletlen? Elöre is köszönöm a részletes választ! köszi, szép napot mindenkinek!
Remélem ,tudtok segíteni nekem ,Idén Nyáron megyek Barcelonába (sajnos a Szuperkupa döntő meccs után érünk csak oda ,pedig egy Barca -Reál hmhmmm....)a stadionturát azért nem szeretném kihagyni !Tudtok esetleg részletekkel segíteni,pld. Mennyibe kerül? egyénileg ,csoportosan,Belehet menni a márkaboltba, hogy kihagyom a túrát vagy nem?Hogy lehet eljutni pld. a Ramplától eljutni a stadionig vagy vissza?(taxi, metro?) kb. mennyi euro lehet nem tudnátok véletlen? Elöre is köszönöm a részletes választ! köszi, szép napot mindenkinek!
-
- Llegenda del Barça
Szerintem egyértelmű:lui1698 írta:Ilyen nekem zene topicban volt egyszer.visca el barca írta:az mitol lehet h nem enged hozzaszolni a mozi&filmek topichoz? tegnap este ota kuzdok, de folyamatosan közli h nekem erre bizony nincs engedélyem...![]()
De, nem tudom mitől lehet.
VEB & lui: vkinek nagyon nem tetszik a ti filmes/ zenei ízlésetek. Aztán jobbnak látja, ha nem szennyezitek vele a többieket

Nekem (zene topikban) akkor volt ilyen problémám, amikor túl sok url tag-et használtam, valamiért azt nem szereti a fórumvisca el barca írta:az mitol lehet h nem enged hozzaszolni a mozi&filmek topichoz? tegnap este ota kuzdok, de folyamatosan közli h nekem erre bizony nincs engedélyem...![]()
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ilyen nekem zene topicban volt egyszer.visca el barca írta:az mitol lehet h nem enged hozzaszolni a mozi&filmek topichoz? tegnap este ota kuzdok, de folyamatosan közli h nekem erre bizony nincs engedélyem...![]()
De, nem tudom mitől lehet.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az mitol lehet h nem enged hozzaszolni a mozi&filmek topichoz? tegnap este ota kuzdok, de folyamatosan közli h nekem erre bizony nincs engedélyem...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ja értem, akkor okés, kösziSlither írta:Nem tart meg a fórum semmi ilyet, az ürességet az avatárod magassága okozza.Sanama írta:miota kivettem az aláírásomat, a képek eltűntek,de az annak fenntartott helyet megtartotta az oldal, és így elég elég nagy fehér paca van minden hsz-em alatt.
Mi lehet a megoldás?