Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RvN nem gyenge, csak a góllövésen kívül erős túlzással haszontalan, ha jól emlékszem erről volt szó (én is közéjük tartoztam).aronba írta:Volt egy észrevéte, hogy RVN gyenge. Hát nem úgy látom. Tavaly egyedül kellett gólokat lőnie, most az estek többségében ott van mellette Raul, tavaly ketten 31 gólt rúgtak a bajnokságban, most 25-nél tartanak ss van még bőven forduló, tehát együtesen idén bőven jobbak lehetnek mint tavaly, csak a gólok eloszlása más. Meg a góllövésbe derekasan beszállt Robimho is 10 góllal, de megnézhetjük a Madrid 27 forduló alatt rúgott 59 gólt tavaly ilyentájt 44-nél tartottak. Tehát a támadó szekció idén jóval hattékonyabb mint tavaly, biztos vannak dolgok, amik nem működnek, de idén a támadószkcióval van szerintem a legkisebb gond
helyesPoreko írta:Bocs, nem olvastam vissza, csak a legutóbbi 5 kommentet, de amit elolvastam, abból csak ennyit vettem le. Akkor egyet érthetünk.
(mellesleg az utóbbi meccseken a Barca több veszélyes helyzetet mutathat fel amennyit én néztem az utóbbi két meccsből, viszont a játék a mezőnyben mindkét csapatnál trágya...)
Bocs, nem olvastam vissza, csak a legutóbbi 5 kommentet, de amit elolvastam, abból csak ennyit vettem le. Akkor egyet érthetünk.csababarca írta:poreko...őőő én azt írtam h ősszel jobban játszott a madrid minden tekintetben mint mi...idén "tavasszal" viszont játékban még a barca szemüvegemen keresztül se látok különbséget egyik vagy másik irányba sem...de én most tavaszról beszélek...nem őszről...mert ott egyértelmű sztem h ki játszott jobban...sajnos...
Akkor javaslom, közös megegyezés révén adjuk a Villarealnak a bajnokságot, így mindenkinek jobb leszVictor_Valdes írta:A játék képe alapján egyik csapat se érdemli meg a végső győzelmet
csababarca írta:azért 8 pont az előnyük,mert ők be tudják rúgni az adódó lehetőségeiket,mi meg tökéletlenkedünk a 16oson belül...
én akkor sem látom játékban meggyőzöbbnek a realt idén...2008-ban...2007es részében a bajnokságban azért lényegesen jobban játszottak...idén viszont ugyanolyan rosszak sztem mint mi...gekkodan írta:Ez azért nem teljesen igaz. A Madrid sem az atyaúristen-szintű formában van, de legalább kevesebb pontot hullajteredményesebb a focijuk abból a szempontból, hogy 8 ponttal vezetnek és ismét 2 pontról lett 8. Ha annyira vackok lennének, mint amennyire itt egyesek leírják, akkor nem lenne 8 pont. Jobbak és ez tény.
Messze nem a Real támadott fel, ugyanúgy játszik, ahogy eddig. A játékában bőven benne vannak a pontvesztések. A baj csak az, hogy Mi nem vagyunk képesek egy átlagosan jónak mondható teljesítményre hosszútávon. Így nem lehet bajnokságot nyerni.fir3bird írta:2 pont különbség után mindenki belelkesedett ( okkal persze ) hogy jövő héten már vezetni fogja a Barca a tabellát, mindenki eltemette a Madridot, erre újra 8 pont a diffi bár azt nem mondod hogy feltámadt a Real, de bajnokságban hozza talán újra a meccseket (Recre,Espanyol)
Ez azért nem teljesen igaz. A Madrid sem az atyaúristen-szintű formában van, de legalább kevesebb pontot hullajtcsababarca írta:a madridot én most is temetem,mert ugyanúgy játszik most is mint amikor csak 2 pont volt a hátrány...(rosszul)
sajnos mindkét csapat sztem rosszul játszik,vmelyiknek ez jól sül el ,vmelyiknek meg nem...
Valahogy én is így látom a dolgokat. Egyébként szerintem nem érdemelnénk meg a bajnokságot - ahogy a Madrid sem. Náluk visszajött a győzelem + rossz játék, nálunk meg semmi nem jön össze, elképzelés 0. Ez lehet Rijkaard hibája is, de a játékosok egytől egyig benne vannak a bugiban. A másik meg hatalmas hiba volt elszórakozni egy -2 pontot, mikor lélektanilag kumma jó helyzetben voltunk.Varatrix írta:Ezt a bajnokságot elszórakoztuk, Rajkard leszerepelt. Valamit javítana az összképen hogy megnyerik az Elclasícot. De bajnokok már nem leszünk
Barca!